Χρήστες OnLine

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος το 1973 να εξορύξει τα πετρέλαια της Ελλάδος και τον έφαγαν!!!

Πολλοί λοιδόρησαν τον Παπαδόπουλο...Πιο πολύ από όλους,...όλοι όσοι δηλώνουν "δημοκρατικοί"!!!
Όλοι αυτοί οι βιαστές της Δημοκρατίας που επί έναν αιώνα τώρα πίνουν το αίμα των Ελλήνων,στο όνομα της..."Δημοκρατίας"!!!
Όλοι αυτοί οι προδότες και δοσίλογοι,οι "μπρόκερς" των διεθνών τοκογλύφων!!!
Όλοι αυτοί που εν κρυπτώ και παραβύστω συμφωνούν στο ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,αποκομίζοντας προς ίδιον όφελος μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια αργύρια...!


Ο Παπαδόπουλος δέχτηκε αγόγγυστα την καταδίκη του σε θάνατο που μετατράπηκε σε ισόβια και πέθανε άπορος στη φυλακή,διότι είχε..."βιάσει" τη Δημοκρατία!!! 
 
Οι πραγματικοί βιαστές της όμως,που ελέω ψευδών υποσχέσεων προς έναν "λαό" που άγεται και φέρεται και συμπεριφέρεται ιδιοτελώς,βιαστές που έχουν ξεσκίσει κάθε έννοια της "δημοκρατίας",παραμένουν ελεύθεροι και μάλιστα συνεχίζουν να βαυκαλίζουν τον..."λαό" με φρούδες και ψεύτικες ελπίδες ότι δήθεν θέλουν να σώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Ποιοί;  Αυτοί που ούτε καν είναι Έλληνες!!!

Μη ξεχνάμε την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ που εφάρμοσε ο Παπαδόπουλος,δηλαδή,το χάρισμα των χρεών που είχαν οι Έλληνες προς τις τράπεζες!!

     

Αποκάλυψη Βελόπουλου - ΦΕΚ της "χούντας" για τα πετρέλαια το 1973..Βίντεο
 


Ο Κυριάκος Βελόπουλος δείχνει στην εκπομπή του ΦΕΚ της "χούντας" στα οποία φαίνεται ότι ο Παπαδόπουλος πήγε να κάνει εξόρυξη. Λίγους μήνες μετά, γίνεται το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Τυχαίο; Δεν νομίζω...