Χρήστες OnLine

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Indymedia το καλομαθημενο παιδί της εξουσίας και του παρακράτους.. καταπάτηση ΟΛΩΝ των νόμων απο τη γιάφκα των αριστερών φασιστών των πανεπιστημίων

2m_indymerda


Ψέμα πρώτο: Οι μηχανισμοί της εξουσίας θέλουν να κλείσει το Ιντυμίντια”


Η αλήθεια:

Μάνος Σφακιανάκης, επικεφαλής του Τμήματος Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: “Εμείς το Ιντυμίντια το υποστηρίζουμε

Ιντυμίντια Αργεντινής: Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν.


http://thessaloniki.indymedia.org/index.php?page=7


Υπούργείο Παιδείας: Βάζει διαφήμιση του Ιντυμίντια στο βιβλίο της “Γλώσσας” Ε δημοτικού , σελίδα 54 Γ τεύχος.

Ευρωπαϊκή Ένωση: Χρηματοδοτεί δεκάδες “αντιρατσιστικές” “Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις” που συσχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το Ιντυμίντια.


Και επιπλέον:

- Το Ιντυμίντια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ μεγάλης επισκεψιμότητας που στεγάζεται ΔΩΡΕΑΝ από το ίδιο το Ελληνικό Κράτος, στους σέρβερ του Πολυτεχνείου και μάλιστα χωρίς να πληρώνει ούτε μια δραχμή!


- Το Ιντυμίντια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα στον Ελληνικό Ιστό που είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, δηλαδή η αστυνομία δηλώνει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε όταν γίνοναι μηνύσεις, ακόμα και αν αυτές είναι για κακουργηματικές πράξεις, και η σελίδα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά!


Οι μηχανισμοί εξουσίας, όχι μόνο δεν προσπαθούν να κλείσουν το Ιντυμίντια, αλλά αντίθετα το χρημιμοποιούν σαν κύριο μηχανισμό τόσο ιδεολογικής όσο και φυσικής καταστολής!


Ο ΟΤΕ ποτέ δεν ζήτησε να κλείσει το Ιντυμίντια! Απλώς λόγω της πολιτικής της ιδιωτικοποίησης αρνείται να συνεχίσει να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Ιντυμίντια μέσα από το δίκτυό του. Η σύμβαση του ΟΤΕ με την ΕΔΕΤ, αναφέρει σαφώς ότι παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Ζητά λοιπόν από το Ιντυμίντια όχι να κλείσει, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι “αντιεξουσιαστές” του Σόρος, αλλά να πάψει να φιλοξενείται δωρεάν!



Ψέμα δεύτερο: “Ζητώντας να φύγει το Ιντυμίντια από το Πολυτεχνείο, εμποδίζουν και απειλούν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα στα Πανεπιστήμια”.


Η αλήθεια: Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Η παρουσία των “αντιεξουσιαστών” μέσα στα Πανεπιστήμια, δεν ευνοεί την “ελεύθερη διακίνηση ιδεών” αλλά αντίθετα ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ την διακίνηση οποιασδήποτε ιδέας διαφορετικής από τις απόψεις των “αντιεξουσιαστών” και των “αντιρατσιστών” της Νέας Τάξης.

Τα Πανεπιστήμια και ιδιαίτερα το Πολυτεχνείο, τελούν υπό αιχμαλωσία, ενώ ξυλοκοπούνται και τραυματίζονται ακόμα και καθηγητές μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να εκφράσουν έστω και σε κάποια μεμονωμένα θέματα άποψη διαφορετική από αυτήν των “αντιεξουσιαστών”.


Πάρτε μια ιδέα:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=930487


http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=885978


http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=667&Itemid=105


http://fosedu.wordpress.com/2009/06/12/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9/


http://www.metopo.gr/article.php?id=3719


http://directactiongr.blogspot.com/2008/04/942008.html


Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια τελούν υπό αιχμαλωσία. Και φυσικά ούτε κατά φαντασίαν δεν είναι δυνατόν κάποιος φοιτητής να διακινήσει μέσα στα πανεπιστήμια ιδέες έξω από τις καθεστωτικές απόψεις του ¨αντιρατσισμού” της Νέας Τάξης πραγμάτων και υπέρ της πατρίδας, χωρίς να διακινδυνεύσει άμεσα η ζωή του.


Απαγορεύουν την κάθοδο στις φοιτητικές εκλογές σε φοιτητές με πατριωτικές απόψεις, έχουν απαγορεύσει επίσης ακόμα και το ίδιο το δικαίωμά τους να σπουδάζουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια, όπως το έχουν οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες (και όλοι οι αλλοδαποί), εκτός βέβαια αν κυκλοφορούν ενδεδυμένοι με τρόπο που να μην θυμίζει τον πατριωτικό χώρο, και αν δεν εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τη ζωή τους, καθώς συμμορίες με κράνη , ρόπαλα, σιδηρολοστούς και καδρόνια τους επιτίθενται μέσα στο χώρο σπουδών τους, απλά και μόνο γιατί έχουν πατριωτικές απόψεις !


Αυτοί οι οποίοι εμποδίζουν με κακουργηματικές πράξεις μέσα στα πανεπιστήμια την διακίνηση κάθε άλλης ιδέας εκτός από όσες συμβαδίζουν με τις δικές τους, και ενώ το κράτος όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να αλάξει αυτήν την κατάσταση αλλά αντίθετα την πριμοδοτεί κι όλας , λένε τώρα ότι δήθεν απειλείται η “ελεύθερη διακίνηση ιδεών”, απλά και μόνο επειδή φοβούνται ότι αν μετακινηθούν εκτός Πολυτεχνείου, δεν θα υπάρχει το πρόσχημα του “ασύλου” να καλύπτει πλέον τις μηνύσεις που δέχονται για τις κακουργηματικές πράξεις τους!


Η “Ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα Πανεπιστήμια” δεν απειλείται, διότι απλά δεν υπάρχει! Την έχουν καταργήσει και εξαφανίσει οι ίδιοι μαζί με τους ομοίους τους προ πολλού!



Ποιοι στην ΕΥΠ δίνουν εντολές για απελευθέρωση Αλβανών "αντιεξουσιαστών";


Το παρακράτος ζει και βασιλεύει; Όπως και παλιότερα που είχαμε συλλήψεις στο αυτόφορο για κακουργήματα είχε συμβεί να πέσει "σήμα" από ψηλά με σκοπό να ελευθερωθούν οι συλληφθέντες. Πριν τρίμηνο μάλιστα είχαμε και καυγά του επικεφαλής της ομάδας Δ όταν αρνήθηκε να υπακούσει σε εντολή να απελευθερωθούν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που είχαν συλληφθεί για κακούργημα στο κέντρο της Αθήνας.

Χθές τα ξημερώματα στο Μενίδι συνελήφθηκαν 2 άτομα Αλβανικής καταγωγής και οδηγήθηκαν στο αυτόφορο. Δήλωσαν ότι δεν είναι εγκληματίες
αλλά ...αντεξουσιαστές και κόλλαγαν αφίσες ανάλογου περιεχομένου.

Νυχτιάτικα κατά περίεργο τρόπο πως διέρρευσε η πληροφορία σύλληψης, έπεσε εντολή "άνωθεν" για να αφεθούν ελεύθεροι!!

Σε άλλη περίπτωση στην Αγία Παρασκευή είχε πέσει παρόμοια εντολή με το αιτιολογικό ότι είναι "συνεργάτες"!

Κύριε Παπαγγελόπουλε σα νέος διοικητής τα γνωρίζετε αυτά τα γεγονότα; Όντως η ΕΥΠ συνεργάζεται με κάθε καρυδιάς καρύδι που συλλαμβάνεται για ναρκωτικά, οπλοφορία κλπ;

Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; Πως ενημερώθηκαν κάποιοι "ξενύχτηδες" για τη σύλληψη και φρόντισαν για πολλοστή φορά να επέμβουν;

Και με ποιά λογική Αλβανοί υπήκοοι αλωνίζουν στην Ελλάδα παριστάνοντας τους αντεξουσιαστές;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

Πηγή:
royfianos

Αριστερός: Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα


"Κάποιος είπε κάποτε ότι "στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός."


Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.

Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" του Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)


ΥΓ: Κι εσύ Έλληνα κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις..."


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΑΛΙ.


ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ..

Ληστεία και στη συνέχεια Βιασμός έγινε σε διαμέρισμα στην Άρτα.
Αρχικά εισέβαλαν 4 αλλοδαποί και αφού ακινητοποίησαν τα μέλη του διαμερίσματος έκλεψαν ότι βρήκαν αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.

Στη συνέχεια Βίασαν την ανήλικη κοπέλα μπροστά και ξυλοκόπησαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας...

Οποιος έχει νέα απο την εξέλιξη της έρευνας, ας μας δώσει πληροφορίες. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.. ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.


Σκληρή επίθεση εναντίον της Ελλάδας απο Εβραιους στη New York Times !!!!!


Σκληρή επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπολύουν στις 30.07.09 οι New York Times για το θέμα των λαθρομεταναστών φτάνοντας στο σημείο να κάνει και αυστηρές συστάσεις προς την Ε.Ε. για κυρώσεις εναντίον της Ελλάδας η οποία -κατά τον συντάκτη του(εμφανώς κατευθυνόμενου) άρθρου παραβιάζει την συνθήκη του Δουβλίνου.

Το δημοσίευμα στυλιτεύει το ελληνικό διοικητικό σύστημα με πολλές μομφές και σαφείς αιχμές για τον τρόπο που κάνει η ελληνική αστυνομία την δουλειά της, ενώ στο ίδιο κείμενο αφήνεται να εννοηθεί ότι πολλές φορές στις συνεντεύξεις που περνούν οι λαθρομομετανάστες τους υποβάλλονται να πουν και πράγματα που δεν πιστεύουν, όπως η περίπτωση ενός μικρού Αφγανού που παρουσιάζει ο ρεπόρτερ.

Η εβραική προπαγάνδα σε ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ στην προσπάθεια να λυγίσει η ΕΛΛΑΔΑ κάτω απο το σχέδιο της παγκοσμοιοποίησης.. δε σας τα είπαν καλα εβραίοι.. οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα γινουν δούλοι σας

Περισσότερα στο http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/08/new-york-times.html