Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
Ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και ψήφο για μακροχρόνια διαμένοντεςΕξήγγειλε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου από το παγκόσμιο φόρουμ για τη μετανάστευση

Την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας στη δεύτερη γενιά μεταναστών, το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές για τους μακροχρόνια διαμένοντες και την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ που καθορίζει το καθεστώς ασύλου και επαναπροώθησης μεταναστών, κατόπιν ελληνικού αιτήματος, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα του παγκόσμιου φόρουμ για τη μετανάστευση και την ανάπτυξη που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο επίσης για μέτρα αποτελεσματικότερης φύλαξης των συνόρων και επανακαθορισμού των κριτιρίων χορήγησης πολιτικού ασύλου ως επιπλέον άξονες δράσης για την ομαλή ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

«Πρέπει να πούμε ως Πολιτεία και κοινωνία όχι στο φόβο και στις κοινωνικές ανισότητες», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός υπογραμμίζοντας συνάμα την μακροχρόνια μεταναστευτική ιστορία του ελληνισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική ιστορία της οικογένειάς του καθώς και σε εκείνη του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια υπογραμμίζοντας ότι «υπήρξαμε και εμείς πρόσφυγες και κάθε ελληνικό σπίτι γνωρίζει από μετανάστευση και προσφυγιά». (σ.σ. Τους Έλληνες τους ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΑΝ μέχρι να κριθούν ότι πληρούν τα απαραίτητα προσόντα και να μεταναστεύσουν σε χώρες ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ να έχουν μετανάστες. Όλα αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ο Γιωργάκης προσπαθώντας να ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
Χαιρετισμό επίσης στην τελετή έναρξης του φόρουμ απηύθυνε ο Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν- Κι Μουν ο οποίος τόνισε, χρησιμοποιώντας τη λέξη στα ελληνικά «η έννοια της φιλοξενίας στην εποχή της έντονης κινητικότητας πληθυσμών που ζούμε πρέπει να είναι ο κοινός στόχος κοινωνιών και κυβερνήσεων».
Οι εργασίες του φόρουμ συνεχίζονται συνεχίζονται σήμερα και αύριο με τέσσερις στρογγυλές τράπεζες εργασίας.

πηγή


Σχόλιο:Κανείς δεν πρόκειται να σας πει πως οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που κατάφεραν να την σκαπουλάρουν και να διαμείνουν στην Ελλάδα βαπτίστηκαν νόμιμοι μετανάστες. (κλικ εδώ κι εδώ)

Η Θεοδώρα Τζάκρη ήδη μοίρασε ήδη 130.000 άδειες παραμονής σε περίπου 130.000 μετανάστες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. Η ηγεσία του υπουργείου θα υιοθετήσει μηχανισμό που θα επιτρέψει στους αλλοδαπούς αυτούς να ξαναπάρουν άδεια με το ΠΡΟΣΧΗΜΑ να μην ξαναπέσουν στην παρανομία.(δες λινκ παραπάνω)

Όλοι αυτοί ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

πηγη


ΛΑ.Ο.Σ.: Αλλοίωση εκλογικού σώματος με την ψήφο στους μετανάστεςΑλλοίωση του εκλογικού σώματος διαβλέπει ο ΛΑ.Ο.Σ. πίσω από την ενδεχόμενη εκχώρηση δικαιώματος ψήψου στους μετανάστες. Σχολιάζοντας τις κυβερνητικές προθέσεις για ψήφο στους μετανάστες, ο εκπρόσωπος του κόμματος Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε τα εξής:

«Αντί να περάσουμε σε αυστηρή ποσόστωση (που επιβάλλεται από λόγους οικονομικούς και κοινωνικούς, και όχι μόνο) προχωρούμε σε εκχώρηση ψήφου και ιθαγένεια σε όσους γεννιούνται εδώ. Επομένως, με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την υπεργεννητικότητα των ξένων που βρίσκονται στην Ελλάδα, προχωρούμε με μαθηματική ακρίβεια σε αλλοίωση του εκλογικού σώματος».(
πηγή)

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!!!

Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλή­νων, άλλων πληθυσμιακών ομά­δων, εκτός της λευκής, απο­τελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρό­τερο του 0,5%!

To DNA των Ελλήνων, όπως έδει­ξε πρόσφατη διε­θνής πανεπιστημια­κή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυ­ρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρο­νη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεω­ρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλλη­νες, ήταν μαύροι... Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστη­μονική υπόσταση.

Όλες αυτές οι ...ανθελλη­νικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επι­στημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.

Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μορια­κής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κων­σταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευ­νητικά δίκτυα, των οποίων απώ­τερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών.

Ο συντονισμός της συγκε­κριμένη έρευνας, η οποία αφο­ρά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών- έγι­νε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευ­νητική ομάδα του κ. Τριαντα­φυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.


Η ταυτότητα της έρευνας.

Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια δια­φόρων χωρών (από τη Βαγδά­τη μέχρι τη Μόσχα). Τα απο­τελέσματα της έρευνας δημο­σιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώ­που».

Τίτλος της έρευνας «Η προ­έλευση, διασπορά και διαφο­ροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».

Στην εργασία, χρησιμο­ποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσδιορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 δια­φορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και την Κίνα).

Από την Ελλάδα αναλύθη­κε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθη­κε στη διερεύνηση των απλο­ομάδων Ε και J του χρωμο­σώματος Υ.

Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μονγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.

«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέ­ναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσμα­τα άλλων 7 μελετών, διαφόρων ερευ­νητών που βγάζουν αυτό το αποτέ­λεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925 δείγ­ματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι. Δεν αλλάζει αυτό με τίπο­τε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή» Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα, εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουν αραβική προέλευση. Η μελέτη κατέρριψε επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυρίζονταν ορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγά­λου πολιτισμού, τον 4ο και 5ο π.Χ. αιώνα, ήταν μαύροι. Όλες οι μελέ­τες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέ­χεια του ελληνικού πληθυσμού» είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποί­ος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:

«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μετα­δώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, "μοι­άζει" πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέ­χεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.

Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότη­τας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρε­θεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».

Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.

Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:

«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακε­δονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».

Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενε­τικά- από τους Σλάβους:

«Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγο­νός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπι­στώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA. Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής: Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλλη­νες, π.χ. Πελοποννήσιους. Στην εργασία ελέγ­χθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποί­κων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοί­κους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.

Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγά­λη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».

πηγη

Το ξεπουλημα ξεκίνησε.. και οι Ελληνες που ψήφισαν ανθέλληνα Παπανδρέου τρίβουν τα μάτια τους και δεν τα πιστέυουν....

Ο ανθέληνας ξεπουλημένος πρωθυπουργός Παπανδρέου, έκανε τις εξής εμετικές δηλώσεις στην ομιλία του στις εργασίες του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής ....

"Προτείνουμε την απόκτηση ιθαγένειας με τη γέννηση του νέου ανθρώπου στην επικράτειά μας. Μέσα από τη θεσμοθέτηση και ενός διαλόγου με τις Μεταναστευτικές Οργανώσεις, ενός διαλόγου με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που ασχολούνται εντατικά με το ζήτημα της μετανάστευσης, αλλά και με τη συμμετοχή των μακροχρόνια διαμενόντων μεταναστών στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που είναι και μία επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.τόνισε ο πρωθυπουργός." ( τι εστι ΜΚΟ? .. διαβάστε ΕΔΩ ... και ΕΔΩ ... και ΕΔΩ .. )


"Η πρώτη πρόκληση σήμερα"είπε ο κ. Μπαν "είναι η οικονομική κρίση και η διασφάλιση του ευάλωτου χαρακτήρα των μεταναστών που λόγω της κρίσης που εμφανίζεται στους τομείς όπου συνήθως απασχολούνται (οικοδομή, βιομηχανία, τουρισμός), αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ανεργίας που γι’ αυτούς είναι υψηλότερη απ' ότι σε άλλους εργαζόμενους." ( ενώ οι Έλληνες με 16% πραγματική ανεργία και με το 19% του πλυθησμου κάτω απο τα όρια της φτώχια καλοπερνάνε... ας βρούμε δουλειά στους λαθρομετανάστες και χεστους τους Ελληνες.. αυτοι είναι μόνο για τους φόρους.. διαβάστε εδώ : Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ!)


"Επίσης, από την οικονομική κρίση δημιουργείται και κοινωνικό πρόβλημα καθώς οι μετανάστες μετατρέπονται σε αποδιοπομπαίους τράγους καθώς θεωρούνται υπεύθυνοι για τα χαμηλά ημερομίσθια, κάτι όμως που δεν οφείλεται σε αυτούς." ( και σε ποιούς οφείλεται? αυτοί δεν ενισχύουν το παραεμπόριο? αυτοί δεν δουλεύουν ανασφάλιστοι και έτσι τους προτιμούν οι εργοδότες? αυτοί δεν δουλέουν με τα μισά χρήματα κάνωντας να τους επιλέγουν έναντι των νόμιμων Ελλήνων? ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ... διαβάστε εδώ : 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!)


"Επιπλέον, αναμένονται και νέα μεταναστευτικά ρεύματα λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων όπως πλημμύρες, ξηρασία κλπ." ( ακούτε Ελληνες. να αναμένουμε λέει κιαλλους λαθρομετανάστες επειδη είχε πλημμύρες στο πακισταν..!!! τι αλλο να σχολιάσουμε .. ο άνθρωπος απλά μαθαίνει απέξω και τα λέει αυτα που τον βάζουν τα ανθελληνικά αφεντικά του και οι Αμερικανοί.. άβουλος και ανίκανος απλά.. )


"
Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι η μετανάστευση στις χώρες υποδοχής έχει συμβάλει, μεταξύ άλλων, στην κάλυψη κενών θέσεων εργασίας και στη δημιουργία πρόσθετων θέσεων απασχόλησης για το γηγενή πληθυσμό, τη βελτίωση των δημογραφικών δεικτών, τη στήριξη των ασφαλιστικών συστημάτων, τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη συγκράτηση πληθωριστικών πιέσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας οικονομιών." ( ΝΑΙ οι λαθρομεταναστες και οι παράνομοι δολοφόνοι που έχουν γκετοποιήσει την Αθηνα εχουν συμβάλει αποφασιστικα στην βελτίωση της ελληνικής κοινωνίας. το βλέπουμε καθημερινα στους δρόμους της Αθήνας και σε άλλες πολεις της Ελλάδας. η οικονομία μας απο την άλλη μεριά έχει γίνει πολυ ανταγωνιστική χάρη στους λαθρομετανάστες.... διαβάστε εδώ )
Κύριε παπανδρέου/υποχείριο .. θέλετε να μάθετε πως
κανείς πια δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η αλλοδαπή εισβολή συμβάλλει καταλυτικά στην ακραία επιδείνωση της κρίσης της ελληνικής οικονομίας. Και εδώ η βασική παράμετρος του ζητήματος είναι τούτο: Οι αλλοδαποί εξάγουν στις χώρες της προέλευσής τους το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους. Πρόκειται για ποσά που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι, αν τα εισέπραττε η ελληνική εργατική τάξη και αν παρέμειναν στη χώρα, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα αρκούσαν για να αναζωογονήσουν την αγορά και να δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Είναι, επίσης, πασίγνωστο ότι όλοι οι ξένοι κάνουν αιματηρές οικονομίες και καταναλώνουν εντός της χώρας μας ό,τι λιγότερο μπορούν, προκειμένου να αυξήσουν τα ποσά που στέλνουν στις χώρες τους.

Το θέμα έχει όμως και πολλές άλλες πτυχές. Καθώς η κρίση εξελίσσεται, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη τρόπο. Αυτή πολλαπλασιαστική αύξηση της ανεργίας κτυπά ιδιαίτερα τα πιο φτωχά και πιο νεαρά στρώματα της εργατικής τάξης, εκεί όπου ο ανταγωνισμός της φτηνής εισαγόμενης εργασίας είναι περισσότερο έντονος.

Η κρίση, το κλείσιμο κι άλλων παραγωγικών μονάδων, από τις ελάχιστες που είχαν παραμείνει στη χώρα, οι απολύσεις, η γοργή αύξηση και επέκταση της μαύρης και γκρίζας εργασίας, και δίπλα σε όλα αυτά η ύπαρξη εκατομμυρίων ξένων λαθρομεταναστών, διατεθειμένων να δουλέψουν για όσο-όσο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που οι συνέπειές του αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν με δραματικό τρόπο.

Μια άλλη παράμετρος του προβλήματος είναι ότι η μεγάλη πλειονότητα των ξένων εργατών είναι δραματικά καθυστερημένη σε εργασιακή εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Οι ξένοι είναι ανειδίκευτοι ή ελάχιστα ειδικευμένοι.

Γιαυτά τα παραπάνω.. και οχι μόνο.. οι ψηφοφόροι του πασόκ τριβουν τα μάτια τους και δεν πιστεύουν αυτά που ακούνε.. γιαυτά τα παραπάνω οι Ελληνεςέχουν φτάσει στο αμήν.. και είναι ζήτημα χρόνου πια η κοινωνική έκρηξη των Ελληνων.. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ .. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.. ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΗΠΕΙΡΟ...


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ ΤΩΡΑ . Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


διαβάστε και αυτό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


Θέλουν την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών από τα σχολεία

Εμείς την ιστορία και τη γλώσσα μας δε τη χαρίζουμε σε κανέναν. Την κατάργηση της διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στο Γυμνάσιο ζήτησε ο καθηγητής Φιλοσοφίας, Εμμανουήλ Κριαράς, από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Κατά τη διάρκεια συνάντησης στο σπίτι του ο κ. Κριαράς έθεσε την εδώ και χρόνια γνωστή άποψή του για την κατάργηση της διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στο Γυμνάσιο, αίτημα που είχε θέσει κατ’ επανάληψη σε επιστολές του τόσο σε πρωθυπουργούς όσο και σε υπουργούς Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις του κ. Κριαρά. Εντύπωση φυσικά δε μας έκανε κάτι τέτοιο εφόσον η εκμάθηση των αρχαίων ελληνικών δεν είναι τόσο σημαντική σε ένα τόσο… “προοδευτικό” κράτος όπως η Ελλάδα.

Τι κι αν σε ξένες χώρες η εκμάθηση των αρχαίων ελληνικών αποτελεί ένα αξιοσέβαστο μάθημα, στην Ελλάδα του σήμερα από ότι φαίνεται αποτελεί κάτι ξεπερασμένο και μη απαραίτητο.


Φυσικά κύριε πρωθυπουργέ και σας φαίνεται ενδιαφέρουσα αυτή η πρόταση με τα λεγόμενά σας θέλετε να δημιουργήσετε μια Ελλάδα χωρίς εθνική ταυτότητα και συνείδηση. Την ιστορία μας ήδη την έχετε διαστρεβλώσει και την έχετε πουλήσει στους εμπόρους των εθνών τώρα θα κάνετε το ίδιο και με τα αρχαία ελληνικά μας.


Δεν πειράζει κύριοι πουλήστε τα όλα όπως έχετε ξεπουλήσει και την ίδια μας τη χώρα κανένας δε θα βρεθεί απέναντι σας. Κανείς εκτός από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ενάντια σε κάθε εθνικό ξεπούλημα, σε κάθε προοδευτική υποχώρηση και σε κάθε προσπάθεια ναρκώσεως του λαού. Εμείς την ιστορία και τη γλώσσα μας δε τη χαρίζουμε σε κανέναν.


πηγη


σχόλιο ΕΛΛΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ : και όμως παιδιά, θα βρούν απέναντι τους πολλούς περισσότερους αποτι φαντάζεστε.... ο Ελληνας κάνει υπομονή, παλεύει για το μέλλον του και την οικογένεια του.. η υπομονή όμως έχει και ενα όριο.. και όπου ναναι θα το ξεπεράσουν αυτο το όριο.. δεν είμαστε βλακες.. το ξέρετε καλα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.Το "πόκερ" των αγωγών: η Τουρκία εκτοπίζει την Ελλάδα

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Μείζονες στρατηγικές συνέπειες για την Ελλάδα μπορούν να έχουν οι παράλληλες, ραγδαίες εξελίξεις στο «πόκερ των αγωγών», μεγάλη σύγκρουση για τον έλεγχο των διαδρομών της ενέργειας, αλλά και «τρόπο οργάνωσης» γεωπολιτικού ανταγωνισμού ισχύος. Ανταγωνισμού που θα επηρεάσει αποφασιστικά τη διεθνή θέση μεγάλων δυνάμεων και μικρών χωρών, την ανεξαρτησία της Ευρώπης και τη δυνατότητά της να συνάψει στρατηγική σχέση με τη Ρωσία, όπως και το μέλλον του πρώην σοβιετικού χώρου. Επίσης τη σχετική ισχύ, άρα τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σημειώθηκε:
- υπογραφή συμφωνιών για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Σαμψούντα-Τζεϊχάν, ευθέως ανταγωνιστικού του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και παράλληλη αδειοδότηση της διέλευσης του ΣάουθΣτρημ από την τουρκική αποκλειστική οικονομική ζώνη στη Μαύρη Θάλασσα (συζητείται και κατασκευή διυλιστηρίου στο Τζεϊχάν)

- έμμεση πλην σαφής προειδοποίηση Πούτιν προς Σόφια-Αθήνα ότι η Μόσχα θα προχωρήσει με την ‘Αγκυρα αν Βουλγαρία-Ελλάδα κωλυσιεργήσουν

- συγκρότηση μιας τετραπλής «ενεργειακής συμμαχίας» στην Ευρώπη (Ιταλία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία), με κύριους άξονες τους αγωγούς αερίου Σάουθ και ΝορντΣτρημ

- θεαματική αναβάθμιση, «εκτόξευση», των ρωσο-τουρκικών σχέσεων, με παράλληλη πλήρη ατονία των ελληνορωσικών. Η κατάσταση σήμερα στο τρίγωνο «Αθήνα-Μόσχα-‘Αγκυρα» είναι αντίστροφη της προ διετίας

- πρώτες, αχνές ακόμα και ανεπίσημες, απειλές Μόσχας προς Σόφια ότι, εν ανάγκη, ο ΣάουθΣτρημ μπορεί να περάσει από τουρκικό έδαφος

Στελέχη του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και παράγοντες ενεργειακών ομίλων, σημειώνουν ότι, αν οι εν εξελίξει τάσεις ολοκληρωθούν, κινδυνεύει να διαμορφωθεί η εξής κατάσταση:

- η Τουρκία να αναδειχθεί σε κύριο μεταφορέα ρωσικών-κασπιακών-μεσανατολικών ενεργειακών πόρων με ότι συνεπάγεται για την ισχύ της, αλλά και την εξάρτηση Ελλάδας, Ρωσίας, ΕΕ από την ‘Αγκυρα (εξάρτηση οι «περιπλοκές» της οποίας έγιναν ανάγλυφες από τη διαμάχη Ρωσίας-Ουκρανίας, δύο χωρών που δεν πολέμησαν βέβαια ποτέ μεταξύ τους, όπως πλειστάκις συνέβη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας)

- η Ελλάδα να χάσει κάθε δυνατότητα στήριξης, αν χρειασθεί, στο ρωσικό «αντιστήριγμα» για να αντιμετωπίσει (τόσο συχνές ιστορικά) αμερικανοτουρκικές πιέσεις, υφιστάμενη εντέλει «στρατηγική ασφυξία». Για πρώτη, μοναδική φορά στην ιστορία, η ‘Αγκυρα έχει τώρα πολύ καλύτερες σχέσεις από την Αθήνα με περίπου όλη την υφήλιο! Την ίδια ώρα που, όχι μόνο συνεχίζεται αδιάπτωτος στην πράξη (τουλάχιστον από την ‘Αγκυρα) ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός σε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, αλλά και ο Υπουργός Εξωτερικών της γείτονος Νταβούτογλου υπερασπίζεται ρητά, με πρόσφατη ομιλία του στην πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, το «όραμα» μιας «νεοοθωμανικής» Βαλκανικής, αρνούμενος να επιβεβαιώσει ότι τα σύνορα της Λωζάννης είναι οριστικά.

Είναι τόσο γρήγορες οι εξελίξεις, σημειώνουν οι ίδιοι παρατηρητές, που επιβάλλεται η άμεση αποσαφήνιση της πολιτικής της Αθήνας και των ενεργειακών-διπλωματκών επιλογών της. ‘Οταν αρχίσουν να κατασκευάζονται οι αγωγοί, θα είναι πολύ αργά...

Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση έχει πιο σοβαρα ζητήματα να λύσει, όπως η νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, ισλαμιστών, μουσουλμάνων/πρακτόρων, αλλοδαπών φονιάδων και η ελευθερη επανεισοδός τους στην ελληνική επικράτεια!!

ΒΙΝΤΕΟ:Ο Μογγόλος εγκάθετος Ντεντέ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,αλλά τον καλούν και σε εκπομπή!!!


Σ τη χθεσινή πολύ καλή εκπομπή "Αθέατος Κόσμος",ο κ.Χαρδαβέλλας ασχολήθηκε με το φλέγον ζήτημα της Θράκης:συστήνουμε σε όλους να τη δούνε από εδώ.Εμείς,θα παραθέσουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Όπως βλέπετε,αυτός που μας αποκαλεί "γκιαούρηδες",βρίζει τις μάνες μας και ό,τι έχουμε και δεν έχουμε,είναι...προσκεκλημένος στην εκπομπή!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!

Αγαπητέ κ.Χαρδαβέλλα,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να καλέσετε αυτό το ΣΚΟΥΛΗΚΙ στην κατά τ'άλλα αξιόλογη εκπομπή σας:ξέρουμε,θα επικαλεστείτε την "ελευθερία του λόγου" και τη "δημοκρατία"...όμως σε τέτοιου είδους ΜΙΑΣΜΑΤΑ δεν αρμόζουν αυτές οι έννοιες!

Αλήθεια,φαντάζεστε κάποιος Έλληνας της Κωνσταντινούπολης να είχε αποκαλέσει πχ. "μογγόλους" τους Τούρκους και μετά να τον καλούσαν και σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης;;;ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ;

ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν σε αυτούς που έδωσαν βήμα σε πρακτορίσκους της Άγκυρας!Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία,εκτός αν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τηλεθέαση...!


πηγη


Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου που διαπράχθηκε προσφάτως στη Χειμάρρα της Αλβανίας και το κύμα συμπαράστασης στον δολοφόνο, που ξέσπασε, δείχνει ότι στη γειτονική μας χώρα επωάζεται ο ακραίος ανθελληνισμός.

Δράστης ένας εικοσιτετράχρονος Αλβανός και θύμα ο ελληνικής καταγωγής εργοδότης του.Τα κίνητρα ήταν οικονομικά και η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία. Αν όμως η αποτρόπαια πράξη, αυτή καθαυτή, προκαλεί απέχθεια, τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν.

Μέσα από τα blogs στο Διαδίκτυο επιχειρείται η ηρωοποίηση του νεαρού διότι σκότωσε έναν Έλληνα! Τα ιστολόγια μεγάλων εφημερίδων, στα οποία παρεμβαίνουν για να καταθέσουν τις απόψεις τους καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες, αλλά και προσωπικά ηλεκτρονικά σημειωματάρια, πλημμυρίζουν μίσος.

«Όλοι μας πρέπει να σκοτώσουμε έναν Έλληνα», γράφει ένας εξ αυτών. Ένας άλλος, απευθυνόμενος στον δράστη, λέει ότι «αν σκότωνες τον Ελληνα δήμαρχο της Χειμάρρας θα ήσουν ο νέος Γκεόργκ Κάστριοτ» (σημ.: ο εθνικός ήρωας των Αλβανών) και κάποιος τρίτος δήλωνε πως «καλός Έλληνας είναι ο ψόφιος Έλληνας»!Το θύμα είχε «βεβαρημένο» βιογραφικό: Έτρεχε στις φλέβες του ελληνικό αίμα και άρα ήταν κάκιστος εργοδότης –άλλωστε οι περισσότεροι Αλβανοί θεωρούν συλλήβδην τους εργοδότες τους στην Ελλάδα δυνάστες και ρατσιστές– και ήταν συγγενής, με το ίδιο μάλιστα επώνυμο του ομογενούς δημάρχου της Χειμάρρας, τον οποίο κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ενέργειες τον έχουν φέρει στο στόχαστρο του αλβανικού εθνικισμού.

Επομένως, «ορθώς έπραξε ο εικοσιτετράχρονος, ο οποίος όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά το σωστό και εθνικά πρέπον θα ήταν να αναρτηθεί η φωτογραφία του πλάι σʼ εκείνη του Σκεντέρμπεη».Υπερβολές και μεμονωμένες ακραίες αντιδράσεις κάποιων φανατικών; Όχι, δυστυχώς. Παρόμοιες εκδηλώσεις είχαμε και άλλες στο παρελθόν με χαρακτηριστικότερη εκείνη της απαγωγής λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο εκτελεσθείς, μαζί μʼ έναν Έλληνα όμηρό του, από την αλβανική αστυνομία, έξω από το Ελβασάν Φλαμούρ Πίσλι, έγινε και λαϊκό τραγούδι, ως ο Αλβανός που συγκρούστηκε με τους Έλληνες ρατσιστές και ας επρόκειτο για την ενέργεια ενός μισότρελου ανθρώπου.

Ο ανθελληνισμός σαρώνει την αλβανική κοινωνία παρά τις άριστες σχέσεις των δυο χωρών στο πολιτικό επίπεδο, την παρουσία στην Ελλάδα αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών και της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, και το κύμα συμπάθειας προς τον κοινό δολοφόνο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια έκφρασή του.O ανθελληνισμός στη γειτονιά μας άρχισε να λαμβάνει –και με δικές μας ευθύνες– επικίνδυνες διαστάσεις. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι δεν φαίνεται στην Αλβανία να αντιδρά κανείς στη ραγδαία εξάπλωσή του.

Όπως συνέβαινε έως και μέχρι πρότινος στην Ελλάδα, όπου μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης αξίωνε την εκδίωξη των Αλβανών για να εξαλειφθεί η εγκληματικότητα!

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΙΜΑ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Παραλίγο να έχουμε νεκρό αστυνομικό χτες το βράδυ


4.11.09Πολύ κοντά στο να θρηνήσουμε έναν ακόμη νεκρό, βρεθήκαμε αργά χτες το βράδυ, όταν αστυνομικός δέχτηκε την επίθεση οργανωμένων αναρχικών. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να μπεί στο αμάξι του, το οποίο είχε παρκαρισμένο απέναντι από την γνωστή κατάληψη των αναρχικών "βίλλα[ΑΝΩ] αμαλίας".

Τότε, και χωρίς λόγο δέχτηκε την επίθεση δεκάδων ατόμων, οπλισμένων με ρόπαλα. Δεν υπήρξε κανένα περιθώριο αντίδρασης, με αποτέλεσμα την μεταφορά του αστυνομικού στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ακολούθησε κινητοποίηση της αστυνομίας, καθώς στην περιοχή μαζεύτηκαν ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, περιπολικά ακόμη και ασφάλεια. Τελικά όμως, το μόνο που έκαναν ήταν να πάρουν το αμάξι του αστυνομικού, υπό τα βλέμματα περίπου 20 ροπαλοφόρων, οι οποίοι στεκόντουσαν ακριβώς έξω από την πόρτα της κατάληψης και στους οποίους....... οι αστυνομικές δυνάμεις δεν απήυθυναν καν τον λόγο!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του "χαϊδέματος" των αντιρατσιστών και των διαφόρων συνοδοιπόρων τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα των κινήσεως του υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη μετά την υπόθεση Παπαχρήστου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της "προστασίας" των διαφόρων τραμπούκων που εισβάλλουν στις γειτονιές της Αθήνας, για να κάνουν "αντιρατσιστικές συναυλίες". Είπαμε, ο χρυσοχοιδης, ο νέος ξεπουλημένος ανθέλλληνας, ειναι φιλαράκι με τους "αντιεξουσιαστές".. 'οπως είχε πει με δηλώσεις του...

Η περαιτέρω αποθράσυνση των κάθε λογής "ματσουκοφόρων" οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν χωρίς καμία συνέπεια για τους ίδιους να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Το αστείο βέβαια είναι ότι δεν μπορούμε να ζητήσουμε την παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας για όσα συμβαίνουν. Γιατί η αστυνομία, δεν έχει ηγεσία!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

πηγη

ΟΙ ΑΝΤΙΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ..."Αντιρατσιστής" από την Εκάλη και το Παλαιό Ψυχικό που θέλει να δίνει μαθήματα "αντιρατσισμού" σε όσους ζουν μαζί με τους λαθραίους, είναι πολύ εύκολο να το παίζει κανείς.

Φυσικά οι τύποι αυτοί δεν είναι αντιρατσιστές αλλά κακομαθημένοι νεοταξίτες δοσίλογοι και προδότες που πολλά τραγούδια ξέρουν έξω από τον χορό.

Καρναβάλια να πάτε να ζήσετε στον Άγιο Παντελεήμονα πρώτα μαζί με τους αγαπημένους σας λαθραίους και μετά να διοργανώνετε "αντιρατσιστικές" συναυλίες. Μέχρι τότε τις συναυλίες θα σας τις χώνουμε στον κώλο σας. Αντιρατσιστικές συναυλίες να κάνετε στην πλατεία της Εκάλης και του Παλαιού Ψυχικού, όχι στον Άγιο Παντελεήμονα. Κουμάντο λοιπόν στα χλιδάτα προάστια σας και μόνο.

Η εθνική αντίσταση (ναι περί εθνικής αντιστάσεως πλέον μιλάμε) και ο αγώνας για ελεύθερη Ελλάδα και ελεύθερους Έλληνες που θα κυκλοφορούν στους δρόμους με τα παιδιά τους άφοβα όπως παλαιότερα που ακόμα δεν είχε δρομολογηθεί από τη "Νέα Εποχή" η εισβολή των λαθραίων, θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη η οποία δεν θα αργήσει να έλθει. Οι περιοχές που κάποιοι τις θέλησαν γκέτο χωρίς να ρωτήσουν τους κατοίκους τους, ξύπνησαν και θα αντιστέκονται μέχρι τέλους και στους εισβολείς και στους υπηρέτες και υπαλλήλους της "Νέας Εποχής" που τους υποστηρίζουν

πηγη


Ανεπανάληπτος ο λόγος του εκπρόσωπου των ειδικών φρουρώνΠραγματικά από τις λίγες στιγμές στην Ελληνική τηλεόραση! Ακόμη και ένα όρνιο σαν τον γνωστό ποινικολόγο Φραγκίσκο Ραγκούση, έβγαλε τον σκασμό και δεν τόλμησε να βγάλει άχνα κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του εκπροσώπου των Ειδικών Φρουρών! Αυτό που δεν κατάφεραν οι πειθαρχικές κυρώσεις του ΔΣΑ το κατάφερε ο κ Ντούμας.

Ήταν επιτέλους ώρα, εκπρόσωπος των αστυνομικών να πει δημόσια αυτά που έπρεπε να έχουν ειπωθεί εδώ και πολλά χρόνια!!! Έυγε στον κ. Ντούμα για το σθένος του και την διαύγεια του λόγου του!ΕΨ


Ως τώρα ξέραμε ότι η FRONTEX ενοχλούσε την Τουρκία. Διαπιστώνουμε ότι ενοχλεί και το ΚΚΕ.Γιατί άραγε;;;


Έβαλε λοιπόν τα καλά του ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. φόρεσε τον επαναστατημένο τίτλο του. έβαλε το ΠΑΜΕ να μοστράρει επιβλητικά. κάλεσε και όλες τις φυλές του Ισραήλ για να συγκροτήσουν μια πολύχρωμη σούπα εν μέσω νεροποντής. κι όλοι μαζί κινήσανε να καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα, εκεί που πραγματοποιείται το 3ο παγκόσμιο φόρουμ για τη μετανάστευση

ΟΤΑΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΘΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΗ», ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ (ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΙΑ) ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΙΑΛΟΣ ή ΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

...Ποιος παίρνει την ευθύνη ότι ο Αμντάλα που παρουσιάζεται ως Αφγανός πολιτικός πρόσφυγας είναι πράγματι ο Αμπντάλα ο πολιτικός πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, ο αντιιμπεριαλιστής αγωνιστής κλπ και ότι δεν είναι ένας άλλος Αμπντάλα από το Πακιστάν ή έστω και από το Αφγανιστάν δολοφόνος και καταζητούμενος στη χώρα του που τίποτε δε θα τον εμποδίσει να γίνει δολοφόνος κι εδώ στην πρώτη ευκαιρία;;;

Εσείς θα το αποφασίσετε αυτό;;;
-Και ποιος σας ρωτάει εσάς;;;
-Τι ευθύνη έχετε εσείς;;;

Άντε με το καλό να δούμε και τον Αμπντάλα δήμαρχο της Αθήνας.

Άντε με το καλό να δούμε και τον Μουσταφά γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Άντε με το καλό να δούμε και το πρώτο μικρό τζαμί στο προαύλιο του Περισσού αλλά και κάμποσους από τους ορόφους του να μετατρέπονται σε ανθρώπινους χώρους φιλοξενίας των «βασανισμένων», που απ το πολύ βάσανο απαγάγει ο ένα τον άλλο για να ζητήσει λύτρα, ενώ κάποιο άλλοι επιδίδονται μετά μανίας στην έκδοση πλαστών διαβατηρίων, ναρκεμπορίου κλπ κλπ κλπ.


Διαβάστε όλο το άρθρο του raporto στο…
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/11/blog-post_555.html

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΡΑΓΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!
...βεβαια στην συνέχεια είδαμε όλοι μας το ΦΙΑΣΚΟ της πολυδιαφημισμένης "αντιρατσιστικής" συναυλίας, μιας και μάζεψε με το ζόρι 100-130 άτομα, οι περισσότεροι αλλοδαποί μισθωμένοι απο τις αριστερές οργανώσεις που συμμετείχαν στην διοργάνωση.. ο λαός πια τους έχει φτύσει κατάμουτρα και προσπαθούν να πάρουν τους αλλοδαπους με το μέρος τους, για να κάνουν πράξη τα ανθελληνικά σχέδιά τους..

ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την απεργία των Λιμενεργατών που παίρνουν 140.000 ευρώ τον χρόνο!


OI AΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ , ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΤΖΩΝΟΥΝ 140,000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.. .... ...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" .. πανε εκει που ειναι τα λεφτα!!!


Δεν μιλάει κανένας για το σκάνδαλο με τους λιμενεργάτες που κάποιοι πληρώνονται με 100.000-140.000 τον χρόνο και απεργούν για να μην τους πάρουν οι Κινέζοι και τους στρώσουν στην δουλειά και βάσει των χρημάτων που παίρνουν.

Με τόσα πολλά χρήματα είναι δυνατόν να κάνουν απεργία στο Λιμάνι και να καταστρέφονται εμπορεύματα του κόσμου; Ξέρετε τι είναι να παίρνεις 140.000 ευρώ τον χρόνο και να μην μιλάνε τα κανάλια; Και το ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζουν την απεργία;

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ .. ΘΑΥΜΑΣΕ ΛΑΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΣΙΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ..

ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ? ΕΧΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!