Χρήστες OnLine

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Η Αντισταση συνεχιζεται στην πλατεια Αττικης..

Σήμερα έγιναν μικρο-επεισόδια στην μαρτυρική πλατεία Αττικής αλλα οι Έλληνες έδωσαν ξανά γεναία απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν την πλατεία Αττικής σε Αφγανιστάν

Κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι του αντιεξουσιαστικού χώρου" πηγαν σημερα στην πλατεία.

Με την ιδιότητα των μουσικών σαν προκάλυψη για να συναντήσουν κάποιους φίλους τους, που στην πραγματικότητα ήταν αλλοδαποί με σκοπό την ανταλλαγη προβοκατορικου υλικού.

Την στιγμή της "'υποπτης συνάντησης" , εμφανίστηκαν Έλληνες πατριώτες που βρισκόντουσαν σε περιφρούρηση και ζήτησαν το λογο απο τους αριστερούς προβοκάτορες. Στην συνέχεια τους ζήτησαν να φύγουν.

Τότε ακόμα 5 πακιστανο-αφγανοί εμφανίστηκαν απο το πουθενά ( κατι που δηλώνει οτι ήταν προσχεδιασμένο μιας και την είχαν στημένη ) και κινήθηκαν απειλητικά προς τους 6 Έλληνες.

Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές κατα την διάρκεια των οποίων εμφανίστηκαν 4 -5 έλληνες απο διπλανά καφενεία και βοήθησαν τα παιδιά που πήγαν αρχικά να διώξουν τους ύποπτους λαθραίους αλλοδαπούς.



Αποτέλεσμα των συμπλοκων?

2 λαθρομετανάστες χτυπημένοι οπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο.
2 τσαντες που ειχαν οι "αντιεξουσιαστές" όπου και περιείχαν έντυπο υλικο προπαγάνδας
1 "αντιεξουσιαστης" έφυγε με σκισμενη μπλούζα.



Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός οτι εθεάθη άτομο στην γωνία Κονίτσης και Λιοσίων με φωτογραφικό εξοπλισμό, πράγμα που σημαίνει οτι το σκηνικό ήταν στημένο μιας και γνώριζαν οτι υπήρχε περιφρούρηση στην πλατεία και απλα προσπάθησαν να στήσουν ενέδρα στους Ελληνες που βρισκόντουσαν εκει.

Το άτομο αυτο με τον εξοπλισμό τράπηκε σε φυγή αμέσως μετα την εμφάνιση των ασθενοφόρων που ήρθαν άμεσα να παραλάβουν τους προβοκάτορες δολοφόνους αλλοδαπους.




την ίδια στιγμη , στην ηλεκτονική γιαφκα των αριστερών δολοφόνων indymedia προσπάθησαν να περάσουν τις ψευτιές τους και την προπαγάνδα τους για το γεγονός αλλα υπάρχουν μαλλον άτομα ανάμεσα τους που έχουν ακόμα λιγο μυαλό στο κεφάλι τους και προσπάθησαν να πουν πανω κατω την αλήθεια. ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ και απο τους δικους τους δλδ.










Χτύπημα γερο δόθηκε για άλλη μια φορά στους ανθέλληνες εχθρους της Ελληνικής κοινωνίας.
Μια κοινωνία που βρίσκεται κατω απο επίθεση ατόμων που θέλουν να την υποβαθμίσουν για να εκπληρώσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Οι Έλληνες πατριώτες αντιστέκονται και μετά την πλατεια του Άγιου Παντελεήμωνα και την Πάτρα ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και την πλατεία Αττικής.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ


.

ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ;



Στους σκοτεινούς διαδρόμους του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, με την ανοχή αν όχι την ενθάρρυνση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, έχει «χαθεί» το νέο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού. Πρόκειται για το βιβλίο που πρόκειται να αντικαταστήσει εκείνο της κ.Ρεπούση. Ο πρώην υπουργός παιδείας Ευρυπίδης Στυλιανίδης, μετά από διαγωνισμό, είχε αναθέσει τη συγγραφή του βιβλίου σε συγγραφική ομάδαμε επικεφαλής τον καθηγητή Νεότερης Ιστορίας της ΦΛΣ του ΑΠΘ κ. Ιωάννη Κολιόπουλο.

Πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση υποστηρίζουν πως η συγγραφική ομάδα έχει ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή του επίμαχου βιβλίουκαι το έχει ήδη υποβάλει -και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ- στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Και όχι μόνο αυτό, το βιβλίο είναι πλήρως εικονογραφημένο και σελιδοποιημένο, έτοιμο για εκτύπωση. Δυστυχώς όμως το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κωλυσιεργεί, αρνείται να προχωρήσει στις νόμιμες διαδικασίες ήδη από τις αρχές του 2009, επιχειρώντας, κατά τα φαινόμενα, να παραπέμψει το θέμα της έκδοσης στις καλένδες.

Η συγγραφική ομάδα αποφεύγει προς το παρόν να σχολιάσει ο,τιδήποτε έχει σχέση με την τύχη του βιβλίου. Κύκλοι όμως του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που είναι σε θέση να γνωρίζουν υποστηρίζουνπως σύντομα, αν χρειασθεί, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου γνωστοποιώντας το ζήτημα στο κοινό. Είδομεν!!!

Πηγή:paideia-gr


Τα κανάλια και οι εφημερίδες "έθαψαν" το ψήφισμα του 10ου παγκόσμιου παμμακεδονικού συνεδρίου



Προσπάθεια καταβλήθηκε να μην ακουστεί το ψήφισμα με τις αποφάσεις του 10ου παγκόσμιου συνεδρίου των παμμακεδονικών ενώσεων, αφού τα κανάλια και οι εφημερίδες το "έθαψαν" κανονικά, μάλλον επειδή οι διατυπώσεις του δεν συμφωνούν με τη γενική γραμμή του κατεστημένου για σύνθετη ονομασία και ξεπούλημα του ονόματος στους σλαυοσκοπιανούς. Το παραθέτουμε αυτούσιο.


Κατά τη διάρκεια του 10ου παγκοσμίου συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων, οι εργασίες του οποίου έληξαν χτες το βράδυ με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ελήφθησαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω αποφάσεις υπό μορφήν ψηφίσματος, τις οποίες ανακοίνωσε από το μικρόφωνο η Ύπατη Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Νίνα Γκατζούλη, η οποία πέραν του ψηφίσματος κατέθεσε και επιστολή πανεπιστημιακών και διανοουμένων της Αμερικής που τάσσονται ανεπιφυλάκτως στο πλευρό της Ελλάδας :

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

"Διαφωνούμε έντονα με την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να δεχθεί σύνθετη ονομασία πριν καν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Η ονομασία Μακεδονία είναι αναμφίβολα ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Η ιστορία της Μακεδονίας και η ελληνική ονομασία της δεν είναι διαπραγματεύσιμα και ως ιστορική κληρονομιά δεν δύναται να παραχωρηθούν σε τρίτους. Προσμένουμε όπως η μόνιμη ονομασία της χώρας ΠΓΔΜ θα εκφράζει την πολυεθνική της υπόσταση και θα επιτρέψει όλους τους κατοίκους της να συνυπάρχουν ειρηνικά. Επομένως στο όνομα πρέπει να υπάρχει εθνολογικός και όχι γεωγραφικός προσδιορισμός. Πότε δεν θα δεχτούμε για τη χώρα της ΠΓΔΜ οποιαδήποτε ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγά του και να μην αφήνει υπονοούμενα για τη γλώσσα και τους κατοίκους της.


Ζητούμε όπως δοθούν σε ελληνικής προελεύσεως κατοικούντων στις χώρες της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι ιερό μας καθήκον να εξακολουθήσουμε τον αγώνα για τα δίκαια της Μακεδονίας μας. Το απαιτεί η ιστορία.

Ζητούμε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει την τελευταία λέξη στο θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ".

Το ψήφισμα υπογράφουν η Ύπατη Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Νίνα Γκατζούλη, ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αυστραλίας Δημήτρης Μηνάς, Ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ευρώπης, ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Παντελεήμων και ο Πρόεδρος των Μακεδονικών τμημάτων Αφρικής Αμύντας Παπαθανασίου.

Πηγή:Λευτεριά


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!


Σαν τον ξάρδερφο του Κολοκοτρώνη μοιάζει αλλά μόνο στο μουστάκι....


Τελικά, μήπως είναι «καθεστωτικοί» και δεν το ξέρουν; Για πάμε: η ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Περικλής Κοροβέσης προς τον κ. αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, με θέμα «προκλητική αδιαφορία από αστυνομικούς», αποτελεί μνημείο παράνοιας και απύθμενης υποκρισίας, ενώ στρέφεται κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, που δεν επέτρεψαν για άλλη μια φορά στο σκυλολόι των άπλυτων αριστεριστών να κάψουν ανενόχλητοι την περιοχή τους.Ο Κοροβέσης «δίνει» τους πολίτες του Αγίου ΠαντελεήμοναΠαραθέτουμε την ερώτηση που κατατέθηκε στις 13 Ιουλίου και αμέσως μετά, τη σχολιάζουμε:


«Σύμφωνα με δημοσιεύματα και φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο αλλά και σε εφημερίδες (πχ. Ελευθεροτυπία, 8 Ιουλίου), κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής πορείας από την Ομόνοια προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα (7/7) και συγκεκριμένα ενώ η εν λόγω πορεία συναντήθηκε με ομάδες που διενεργούσαν αντιδιαδήλωση, ξέσπασαν σοβαρότατα επεισόδια με αφορμή βόμβα "μολότοφ", η οποία εκσφενδονίστηκε από "αγανακτισμένο" πολίτη, ενόσω αυτός ήταν εν μέσω διμοιρίας ΜΑΤ και άλλων αστυνομικών δυνάμεων.Με δεδομένο ότι στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν φαίνονται διάφορα άτομα, φέροντα καδρόνια, να κινούνται με άνεση μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων (γεγονός που και στο παρελθόν έχει επαναληφθεί πολύ συχνά, πχ. στις 3 Ιουνίου έξω από το πρώην Εφετείο σε άλλη ρατσιστική συγκέντρωση) αλλά και επειδή επίσης εύκολα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πως το άτομο που εκσφενδονίζει τη μολότοφ δεν βρίσκεται μέσα σε πλήθος, ώστε να μην διακρίνεται η ταυτότητα του, ούτε να εμποδίζεται η σύλληψη του, ενώ ταυτόχρονα οι αστυνομικές δυνάμεις απέχουν ελάχιστα βήματα μακριά του,Ερωτάται ο κ. Αναπληρωτής ΥπουργόςΠροτίθεστε να προχωρήσετε σε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Έρευνας ούτως ώστε να διαπιστωθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της ολιγωρίας που επιδείχθηκε με προκλητικό τρόπο από αστυνομικούς και τους αξιωματικούς τους εν ώρα υπηρεσίας;»

«Ασφαλίτικες» μέθοδοι.Ο Κοροβέσης φαίνεται να θεωρεί ότι μόνο οι αντιεξουσιαστές και αριστεριστές έχουν δικαίωμα να πετούν μολότοφ ατιμώρητοι. Επίσης, ξέχασε τη ρήση του προέδρου του στη διάρκεια των ταραχών του Δεκεμβρίου ότι «εμείς δεν θα γίνουμε εισαγγελείς». Και γίνεται «εισαγγελέας», καταδίδοντας «αγανακτισμένο» κάτοικο και τους περί αυτού αστυνομικούς. Υποδεικνύει «προοδευτικά», επικαλούμενος φωτογραφίες. Και εμείς που νομίζαμε ότι οι φωτογραφίες ήταν ανέκαθεν «ασφαλίτικη» μέθοδος... Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την εν πλήρει συγχύσει αριστερά. Το πρόβλημα κατά τον Κοροβέση φαίνεται δεν είναι η μολότοφ (εκεί θα συμφωνούσαμε), αλλά ποιος την πετάει.

Ο «αγανακτισμένος» όπως ειρωνικά τον αποκαλεί ο Κοροβέσης πολίτης, στο φινάλε ήταν στην περιοχή του, σε αντίθεση με αυτούς της πορείας, οι οποίοι είναι κάτοικοι άλλων περιοχών, που θέλουν να επιβάλλουν «αλά σταλινικά» στους εξ Αγίου Παντελεήμονα, το πώς θα ζουν και σε τι περιβάλλον. Όμως, κοιτάξτε πως μετατρέπονται σε «μάρτυρες» κατά των εχθρών τους, όλοι όσοι κατά τα άλλα είναι οπαδοί της ελευθεριότητας και αντιεξουσιαστές... Ζητούν και Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις! Καλό είναι, για να βλέπει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει!

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"


Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία με τσεκούρι του 81χρονου στο Λιβάδι Ξάνθης απο σκοπιανο αλλοδαπο

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 81χρονου στο Λιβάδι Ξάνθης. Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί στο σπίτι του με χτυπήματα από τσεκούρι, ενώ όπως διαπιστώθηκε έλειπαν και τα χρήματα του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ένας άνδρας με υπηκοότητα Σκοπίων, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αλεξανδρούπολη. Ο δράστης θεάθηκε από γείτονες του 81χρονου να βγαίνει από το σπίτι του ηλικιωμένου, ενώ στη συνέχεια πέρασε την ελληνο-σκοπιανή μεθόριο για να εξαφανιστεί.

Η Εισαγγελέας Ξάνθης έχει εκδώσει ήδη ένταλμα για τη σύλληψη του, το οποίο έχει αποσταλεί στις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων για τη σύλληψη του και στην συνέχεια για την έκδοση του στην Ελλάδα


Ένταση στο Παλαιό Εφετείο Αθηνών

Πέτρες, καδρόνια, και άλλα αντικείμενα πέταξαν λίγο μετά τις 22:30 χθες το βράδυ για άγνωστη αιτία, άτομα, τα οποία βρίσκονταν εντός του Παλαιού Εφετείου Αθηνών.

Οι ταραχοποιοί πέταξαν τα αντικείμενα επί της οδού Σωκράτους, χωρίς ωστόσο να προκληθούν υλικές ζημιές.


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι προχώρησαν σε 7 προσαγωγές υπόπτων για το περιστατικό.


Στο κτίριο του Παλαιού Εφετείου ζουν πια περίπου 400 μετανάστες(απο τους 2000 αρχικους).


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .. ετσι οπως την καταντησαν μερικοι


ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ . ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ . ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ . Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ



ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ανικανε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...


Εκτός από τη φυλάκιση και το πρόστιμο των 5 μέχρι 10 χιλιάδων ευρώ που πρέπει να πληρώσει κάθε λαθραίος που μπαίνει στην Ιταλία παράνομα για να μπορέσει να αποφυλακιστεί και να απελαθεί, εκτός από την φυλάκιση, το πρόστιμο και την αφαίρεση της επαγγελματικής αδείας επίσης που προβλέπεται για όποιον παρέχει εργασία σε λαθραίο, εκτός από την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και την οριστική απόλυση κάθε δημοσίου υπαλλήλου και ιατρού που δεν ανακοινώνει στους καραμπινιέρους κάθε λαθραίο που υπέπεσε στην αντίληψη του, ο Μπερλουσκόνι πρόσθεσε και την φυλάκιση και πρόστιμο σε όποιον Ιταλό νοικιάσει το σπίτι του σε λαθρομετανάστες!!!!

Και έχει με το μέρος του την μεγάλη πλειοψηφία του Ιταλικού λαού ο οποίος είναι εξοργισμένος με την λαθρομετανάστευση παρόλο που πέρσι ολόκληρη Ιταλία των 66 εκατομμυρίων δέχτηκε μόνο 15.000 παράνομους στο έδαφος της, σε αντίθεση με την κομμουνιστοπροοδευτική Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων η οποία δέχτηκε επίσημα 146.000 λαθραίους πέρσι και άλλους τόσους δεν τους πήρε χαμπάρι.... και ακόμα κοιμάται... λόγω της θολοκουλτούρας και ψευτοπροοδευτισμού, κατάλυπα του αριστερίστικου μεταπολιτευτικού κομπλεξαρισμού. Και φτιάχνει και κέντρα υποδοχής για να δέχεται και περισσότερους... για τόσο γκασμάδες μιλάμε...


Τι χρειάζεται όλη αυτή η βαβούρα με τα κέντρα υποδοχής και τις σκούπες κύριε Καραμανλή αφού μπορείς να εφαρμόσεις το νόμο Μπερλουσκόνι και να μη πατήσει στο εξής ούτε γάτα λαθραία στη χώρα;


Κύριε Καραμανλή χθες τα λέγατε με τον Σύλβιο, το πήρατε το μάθημα σας στο πως αντιμετωπίζεται σοβαρά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης; Μπααααα....


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html



Μετά τον Αγ. Παντελεήμονα και την Πάτρα...ήρθε και η Πλ. Αττικής...


Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, όπως είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει και η επόμενη περιοχή...ποιά θα είναι αυτή; ο Πειραιάς; τα Πατήσια; τα Σεπόλια; όλη η Ελλάδα;...κανείς δεν ξέρει!


Ο φόβος που έσπερναν εδώ και χρόνια κάποιοι έφθασε στην εποχή του θερισμού. Τώρα θερίζουν οργή και αντίσταση από τους χιλιοταλαιπωρημένους Έλληνες.



Στην αρχή κάποιοι μίλησαν για μεμονωμένο περιστατικό, άλλοι είπαν για λίγους και γραφικούς.
Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές θεώρησαν πως το θέμα θα κλείσει γρήγορα καθώς με τον φόβο πιστεύαν πως θα εξαφανίσουν κάθε αντίσταση...
οι λίγοι...
οι γραφικοί...
οι ακραίοι...
δεν πτοήθηκαν...ούτε από τις ορδές των λαθρομεταναστών...ούτε από τις κρατικοδίαιτες στημένες επιτροπές δήθεν κατοίκων...ούτε από τις απειλές των αναρχικών...


Οι λίγοι έγιναν... κάμποσοι...
και οι κάμποσοι...αρκετοί...
το κράτος συνέχιζε να είναι ανύπαρκτο και να κοιμάται σε ύπνο βαθύ...
Οι αρκετοί γινόταν κάθε μέρα και περισσότεροι αλλά αυτό που πολλαπλασιαζόταν με τρελούς ρυθμούς ήταν το θάρρος και το πείσμα, κόντρα σε αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμα την δήθεν ευαισθησία...κόντρα σε αυτούς που είτε τα έχουν λυμένα όλα από τους μπαμπάδες τους είτε είναι πνιγμένοι στην πρέζα και παίζουν με περίσσια άνεση τους κλέφτες και αστυνόμους με ένα κράτος που το πρώτο που του λείπει είναι το φιλότιμο από τους πολιτικούς του.


Με αυτό το θάρρος και αυτό το πείσμα φτάσαμε σε κάτι που φαινόταν αδύνατο...Στην Πάτρα ο παράνομος καταυλισμός έφυγε και σιγά σιγά φαίνεται ένα φως στο ορίζοντα για την ζωή των κατοίκων...


Με το ίδιο ακριβώς τρόπο φτάσαμε στο είναι ο Αγ. Παντελεήμονας η μεγαλύτερη....κατάληψη!!! ...και σύμβολο αντίστασης για πολλούς!


Μια κατάληψη που αυτοί που συμμετέχουν ξέρουν πως όλα είναι εναντίον τους...
Το κράτος μέχρι και πρόσφατα δεν τους έδινε καν σημασία...και όταν αναγκάστηκε να τους δώσει...το πρώτο που έκανε ηταν να προσπαθήσει να τους μεταπείσει!!...
πως; μα όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένο κράτος!... με την συνδρομή των χρήσιμων-ηλιθίων...


2 φορές αφέθηκαν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να κάνουν παράνομη αντεκδήλωση εις βάρος της νόμιμης εκδήλωσης των κατοίκων!
Άλλες 2 φορές οι ορδές εξαρχείων και λαθρομεταναστών έφτασαν με την συνοδεία της αστυνομίας μέχρι την πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα αλλά τα βρήκαν σκούρα γιατί πλέον οι κάτοικοι δεν ήταν μόνοι τους...
και το κράτος βγήκε από τον λήθαργο όταν την 5η φορά με έκπληξη είδαν πως πλέον ο κόσμος στην πλατεία δεν ήταν δεκάδες αλλά εκατοντάδες...και πως ανάγκη φύλαξης δεν είχαν οι πολίτες...αλλά το δήμοσιο κτίριο(βίλλα Αμαλίας) που τελεί υπο κατάληψη από τους υπαλλήλους της φάμπρικας των επαγγελματιών αντιρατσιστών!!!
και τότε ήρθε και ο Μαρκογιαννάκης να δώσει...υποσχέσεις!!!...τι πρωτότυπο;;; αλλος ένας που δίνει υποσχέσεις!


και σε ποιούς; σε αυτούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στους δρόμους...αυτούς που βρίσκονται στην κατάληψη της πλατείας γνωρίζοντας πως αυτοί σε αντίθεση με τους αναρχικούς δεν έχουν δεκάδες δικηγόρους να τρέχουν να τους σώσουν...ούτε έχουν βουλευτές να μεσολαβούν για αυτούς...ούτε διαθέτουν δημοσιογράφους της φάμπρικας να δικαιώνουν τους αγώνες τους...
παρόλα αυτά...αυτοί είναι εκεί και θα συνεχίσουν να είναι εκεί!



Πλ.Αττικής
Μετά από όλα αυτά φτάσαμε στην πλατεία Αττικής...
Η αττική έχει και αυτή σαν περιοχή τα ίδια ίσως και περισσότερα προβλήματα από τον Αγ. Παντελέημονα. Ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς μεγάλες ομάδες λαθρομεταναστών έχουν μετακινηθεί προς τα εκεί από το κέντρο και απο τον Αγ. Παντελεήμονα...όλα τα παλιά σπίτια έχουν καταληφθεί και η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.


Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση καθώς οι λίγες πεζές περιπολίες της αστυνομίας δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν την διαφορά.


Διαφορά είδαν οι κάτοικοι μόνο κατά τις τελευταίες ημέρες καθώς μετά την ανακοίνωση της σημερινής συγκέντρωσης (κατάληψη της πλατείας 15/7) η αστυνομία αναγκάστηκε να πάρει κάποια επιπλέον μέτρα αλλά και οι περισσότεροι από τους δημιουργούντες προβλήματα λούφαξαν!!!!!


Οι δυσκολίες αρκετές αλλά το παράδειγμα του Αγ.Παντελεήμονα και της Πάτρας έχει κινητοποιήσει αρκετό κόσμο και έτσι βρέθηκαν πολλοί να σταθούν στο πλευρό τους.
Κατά τις 7 το απογευμα ομάδα 150 περίπου ατόμων κατέλαβε την πλατεία...στις επόμενες δύο ώρες πάνω από 300 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία να φωνάξουν για τα προβλήματα τους...
Κάτοικοι ερχόταν από όλες τις μεριές και το χαμόγελο ήταν το κύριο χαρακτηριστικό σε ανθρώπους που έβλεπαν μια πλατεία από τα παλιά...τα μαγαζιά της πλατείας γεμίσαν πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό...ίσως χρόνια...


Η εκδήλωση τελείωσε μετά τις 9 και δόθηκε η υπόσχεση πως τώρα που έγινε η αρχή...η συνέχεια θα είναι ακόμη δυναμικότερη...



μια δύο διευκρινήσεις για το τέλος
επειδή στα σχόλια της ανάρτησης για την εκδήλωση της πλατείας Αττικής είδαμε αρκετούς παρδαλούς που έκαναν ειρωνικά σχολια..
εμείς θα εκφράσουμε την εξής απορία:
αν για τους 30 πιτσιρικάδες του Αγ. Παντελεήμονα χρειαζόταν να μαζευτείτε 1000 άτομα...
τότε για τους 300 πόσοι πρέπει να μαζευτείτε;;;;;;;;;



και τέλος
Καλό θα ήταν εσείς και οι ινστρούκτορες σας να ξανασκεφτείτε με το τι έχετε να κάνετε....και το τι μπορεί να βγάλει το μέλλον....
μείνετε σε αυτά που ξέρετε και σας αποφέρουν οικονομικά...το δρόμο τον ξέρετε....
κάντε καμια συναυλία δήθεν συμπαράστασης στους λαθρομετανάστες....
κάντε καμια αφισοκόλληση...βγάλτε κανα φυλλάδιο...
καταγγείλτε όλους οσους δεν συμφωνούν με εσάς ως φασίστες...
καταγγείλτε και το κράτος...


αλλά μην ξεχάσετε να του πάτε μετά τα τιμολόγια για να μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα σας!

Γεώργιος Παπανδρέου ως Αρχηγός του Πασοκικού Παρακρατους είναι μια εν δύναμη ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού με τις Ευλογίες της ΝΔ

Σε συνεχεια του αρθρου




αναρτουμε ενα κειμενο απο ενα χρησρη σαν συνεχεια σχετικα με τον Γιωργο Παπανδρεου και για το πως εχουν ξεπουλησει την Ελλαδα και οι νεοδημοκρατες και για το τι θα κανουν στην Ελλαδα, στον πολιτισμο και στην κοινωνια μας στο μελλον...

===============================================


Γεώργιος Παπανδρέου ως Αρχηγός του Πασοκικού Παρακρατους είναι μια εν δύναμη ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού με τις Ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας

Η Μασονικη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή έκανε ότι μπορούσε για να φέρει αυτό τον τόπο στα όρια της κοινωνικής εξαθλίωσης κατά τις επιταγές της διεθνούς μασονιας.

Αφησε ατιμώρητα τα μεγάλα σκάνδαλα του Μασονικού Πασοκ μερικά από αυτα τα συνέχισε, άφησε ανθρώπους του Πασοκ στο Κρατικό μηχανισμό έτσι ώστε να βάζουν τρικλοποδιές στις κυβερνητικές αποφάσεις, ακολούθησε την εγκληματική γραμμή του Πασοκ στην εξωτερική πολιτική για χάρη της Μπακογιάννη, με αποτέλεσμα να αναστήσει το Κίνημα Βρυκόλακα του Ελληνισμού της Οικογένειας Βαμπίρ των Παπανδρέου ενώ ήταν ένα βήμα πριν από την οριστική του διάλυση το 2007, ένα Παπανδρέου υποχείριο των δυνάμεων του Σιωνισμου, ένα Παπανδρέου που δημιούργησε την Εξωτερική πολιτική του Τουρκοαμανέ και του ξεπουλήματος του μισού Αιγαίου και της Θράκης στους Τούρκους, είναι γνωστή η δήλωση του στην σύνοδο του Νατο στο τορόντο το 99 ότι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα λιγότερο για να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Ενας Παπανδρέου που μέσα από την προσωπική σελίδα του αποκαλούσε τα Σκόπια Μακεδονία.

Ενα Παπανδρέου που θεωρεί του Λαθρομετανάστες φίλους του μάλιστα στην Εκλογή του για Πρόεδρο του Πασοκ πολλοί Λαθρομετανάστες ψήφισαν υπέρ του στο συνέδριο επανεκλογής του, ενα Παπανδρέου που ο διεθνής Σιωνισμος τον Θεωρεί δικό του παιδί, και είναι λογικό αφού έχει εβραϊκή καταγωγή, ένα Παπανδρέου που όταν ήταν υπουργός εξωτερικών κατασπατάλησε για προσωπική του προβολή έξι δις δραχμές από τα κονδύλια για της μη κυβερνητικές οργανώσεις μετά από καταγγελία του υφυπουργού του Πασοκ Ιωάννη Ζαφειροπούλου.


Αν αυτό τον Άνθρωπο θέλουμε για να κυβερνήσει την Χώρα τότε περαστικά μας.