Χρήστες OnLine

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ




Η άκαιρη, άσκοπη, πρόχειρη και κυρίως επικίνδυνη πρωτοβουλία της κυβερνήσεως για την απόδοση της ιθαγένειας σε 250.000 μετανάστες, εγείρει πλήθος ερωτημάτων και περισσοτέρων αντιδράσεων. Είναι αυτονόητο ότι οι, κατά βιολογική προδιάθεση, λείχοντες την σοσιαλιστική εξουσία δημοσιογράφοι και τα, λόγω επίκτητης επαγγελματικής διαστροφής, οσφυοκάμπτοντα Μ.Μ.Ε αγνοούν την πρόταση νόμου του κ. Ραγκούση.

Είναι όμως εξ ίσου βέβαιο ότι η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων αντιτίθεται στην αλλοίωση της πολιτιστικής, κοινωνικής, θρησκευτικής και πολιτικής ταυτότητάς τους. Ορισμένοι επικεντρώνονται σε νομικά επιχειρήματα, προκειμένου να καταδείξουν ότι ο νόμος με τον οποίο θα «χαρίσει» η Ελλάδα την ιθαγένεια σε πρώτη φάση, σε 250.000 αλλοδαπούς είναι αντισυνταγματικός.

Τούτο έχει ως συνέπεια να αντιμετωπίζεται η Ελληνοποίηση Αφγανών, Πακιστανών, Αλβανών και άλλων, ως νομικό πρόβλημα. Όμως οι συνέπειες από ενδεχόμενη υπερψήφιση αυτής της προτάσεως νόμου εγείρουν κοινωνικά, πολιτιστικά και αναπόδραστα εθνικά ζητήματα. Ερωτήσεις συγκεκριμένες που απαιτούν σαφείς απαντήσεις:

*Γιατί αποδίδεται μαζικά η ιθαγένεια σε 250.000 αλλοδαπούς;

*Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί;

*Τι θα συμβεί αν δύο εκατομμύρια μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας, ζητήσουν την Ελληνική ιθαγένεια;

*Με δεδομένο ότι όλοι σχεδόν οι άνθρωποι αυτοί τεκνοποιούν με ανεξέλεγκτο ρυθμό αποδέχεται η κυβέρνηση την σχεδόν βέβαιη διαμόρφωση αναλογίας πληθυσμού 60% Ελλήνων, 40% Ελληνοποιημένων αλλοδαπών;

*Γνωρίζει η κυβέρνηση ότι όσοι αλλοδαποί είναι μουσουλμάνοι (και είναι σχεδόν όλοι) αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια, θα ζούν και θα συμπεριφέρονται σύμφωνα με τους κανόνες που τους επιβάλλει η Σαρία;

*Έχει ενημερώσει η κυβέρνηση τους Έλληνες πολίτες ότι η Διακήρυξη του Καΐρου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ισλάμ, η οποία υπεγράφη το 1990 από όλα τα Ισλαμικά κράτη, ορίζει σαφώς ότι η Σαρία είναι η μοναδική πηγή από την οποία αντλούνται οι ρυθμίσεις για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων στον Ισλαμικό κόσμο και δεν υφίσταται διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος;

*Γνωρίζει η κυβέρνηση ότι σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα Δικαστήρια κρίνουν με βάση τον Ισλαμικό νόμο; (ενδεικτικά μνημονεύω την από 1η Απριλίου 2008 απόφαση του Δικαστηρίου της γαλλικής πόλεως Lille, σύμφωνα με την οποία ο σύζυγος δικαιώθηκε για την εκδίωξη της συζύγου του, επειδή του απέκρυψε ότι δεν ήταν παρθένος.
Η Σαρία υπερίσχυσε του γαλλικού δικαίου. Η θρησκευτική υπεροχή έναντι του λαϊκού χαρακτήρα του κράτους).

*Γνωρίζει η κυβέρνηση την σχετικά πρόσφατη (Φεβρουάριος 2008) δήλωση του κ. Villy Søvndal προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος της Δανίας :«αυτοί οι άνθρωποι ήλθαν σε λάθος χώρα. Αν είναι τόσο ανόητοι ώστε να απαιτούν χαλιφάτο ή την εφαρμογή της Σαρία, να πάνε στο Ιράν ή στην Σαουδική Αραβία. Δεν είναι δεκτοί στην Δανία. Να φύγουν από την χώρα μας και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο».

*Γνωρίζει η κυβέρνηση ότι για κάθε επιπλέον μετανάστη θα πρέπει να δημιουργούνται επιπρόσθετες υποδομές (κατοικίες, νοσοκομεία, σχολεία, θέσεις εργασίας κλπ). Τούτο θα απαιτεί επιπλέον δαπάνη ίση προς το τετραπλάσιο του ετησίου μισθού του. Σε περίπτωση δε που ο μετανάστης έχει σύζυγο και τρία παιδιά, η απαιτουμένη δαπάνη ισούται με το εικοσαπλάσιο του ετησίου μισθού του. Ευνόητο είναι ότι κάτι τέτοιο είναι οικονομικά ασύμφορο και δυσβάστακτο. Αυτοί δεν είναι δικοί μου υπολογισμοί, αλλά του κ. Maurice Allais, βραβευμένου με το Νόμπελ οικονομίας το 1988.



Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://dhmopshfisma.blogspot.com προκειμένου να ενημερωθείτε για την πρόταση δημοψηφίσματος επί του νομοσχεδίου.

Πάντως είναι σημαντικό αν τελικώς το νομοσχέδιο φθάσει στην Βουλή, να ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία ώστε να πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες για την συμπεριφορά και συνέπεια των εκπροσώπων τους στο Κοινοβούλιο.

.

Στέργιος Κ.

πηγη


ΒΙΝΤΕΟ:Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ του Mega channel για το Μεταναστευτικό


Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού,έγινε λόγος για το επίμαχο ζήτημα,με έμφαση στα αρνητικά σχόλια που έλαβε το νομοσχέδιο στο Διαδίκτυο:



Παρά την σαφέστατη προσπάθεια των έμμισθων παπαγάλων του Γιωργάκη να υποβαθμίσουν το θέμα με γελοιότητες τύπου "μόνο 700 σχολίασαν" ή με ηλίθιους παραλληλισμούς των Ελλήνων προσφύγων που ήρθαν από τη Μικρά Ασία με τις ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,


ο πανικός τους δεν περιγράφεται:
αυτό το "σπάσιμο" της σιωπής από τα Μμε είναι Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για το θέμα και έπεται συνέχεια!

πηγή:hellas-orthodoxy

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!!! 4.600 E-MAIL ΜΟΝΟ 109 ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Άλλη μια πανωλεθρία έπαθε σήμερα η Νέα Τάξη όσον αφορά το νομοσχέδιο που προτίθεται να περάσει το δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου.

Κι ενώ όλοι οι γραβατάκηδες του politically correct λόγου έχουν πάει για σκι σε Ελβετίες και Αυστρίες ο δημοσιογράφος κ.Σπίνος του Extra3 έκανε πολύωρη εκπομπή και ταυτόχρονα δημοσκόπηση με ερώτηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ιθαγένεια και ψήφο σε λαθρομετανάστες.

Τα αποτελέσματα μόνο από τα e-mail ήταν η συντριβή τους. Στον αέρα βγήκαν αρκετοί επί μακράν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και δήλωσαν όχι μόνο απογοητευμένοι αλλά και οργισμένοι που το κόμμα που υποστηρίζουν και ψήφισαν τους κορόιδεψε προεκλογικά και δεν τους είπε τίποτα από το τι προτίθετο να κάνει όταν εκλεγεί στην κυβέρνηση. Ευθαρσώς είπαν την γνώμη τους δηλώνοντας εξαπατημένοι και είναι προς τιμή τους.

Όπως καταλαβαίνετε η βάση της ελληνικής κοινωνίας είναι υγιής και πατριωτική.

Τα κόμματα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στηρίξει ανοιχτά το νομοσχέδιο. Κι όμως είμαστε σίγουροι πως και σε αυτά τα κόμματα υπάρχει μεγάλη μερίδα Ελλήνων που αντιτάσσεται στην εθνοκτονική αυτή πολιτική. Προκύπτει από τους αριθμούς!

Τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους. Μόνο τα e-mail που δέχτηκε η εκπομπή ήταν 4.600 και υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΜΟΝΟ 109.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ!

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε πως πολλοί τηλεθεατές που βγήκαν ζωντανά από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα δήλωσαν το ΦΙΑΣΚΟ του υπουργείου και της διαβούλευσης.. Προσπαθούσαν επανειλημμένα να στείλουν την άποψή τους, τις δημοσίευαν για μερικά λεπτά μόνο μέχρι να φύγουν οι σελίδες και να μην έχει τη δυνατότητα ο αναγνώστης εύκολα να ανατρέξει στο παλιό σχόλιό του. Όταν όμως το έψαχνε απλά δεν το έβρισκε. Αμέτρητα ερωτηματικά γίνονταν από σχολιαστές που ξαναέγραφαν διερωτώμενοι γιατί δεν φαίνεται το σχόλιό τους. ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσιεύθηκαν ή απαντήθηκαν.Να σημειώσουμε πως όλοι οι καταγγέλλοντες βγήκαν επώνυμα ζωντανά.

Μετά τις γιορτές αφού τελειώσουν οι διακοπές των παχυλόμισθων δημοσιογράφων θα επανέλθουν με προπαγάνδα. Ποσώς ενδιαφέρονται για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα. Προέχει η καλοπέρασή τους η οποία επιχορηγείται από τα αφεντικά των μεγάλων συγκροτημάτων. Καμία εκπομπή σήμερα για ένα τόσο σοβαρό θέμα....κουνούπι δεν υπάρχει στην Αθήνα...όταν επιστρέψουν οι τσέπες θα ξαναγεμίσουν καθώς επίσης και τα πάνελ με νενέκους και νεογρεκύλους που θα καταπιαστούν να σας στίψουν το μυαλό ότι είστε "ακροδεξιοί".

Συγχαρητήρια στον κ.Σπίνο γι απόψε που προέταξε την ενημέρωσή μας στο φλέγον θέμα και το απέδωσε στις πραγματικές του διαστάσεις. Μας ενημέρωσε επίσης πως το κανάλι Extra3 δέχεται ΑΠΕΙΛΕΣ από μεγαλοσχήμονες παράγοντες για να σταματήσει η εκπομπή του. Παρακάλεσε όλους εμάς που βγαίνουμε ζωντανά να είμαστε προσεχτικοί στο τι θα πούμε - όχι υβριστικούς χαρακτηρισμούς- γιατί τα κοράκια καραδοκούν να φιμώσουν μια ακόμα φωνή που ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ.

Στα ποσοστά που σας αναφέραμε υπολογίστε το ποσοστό της πανωλεθρίας μόνοι σας. Εμείς δεν μπήκαμε καν στον κόπο.

Η αποψινή εκπομπή ήταν η απάντηση στο ΤΣΙΡΚΟ της "δημόσιας διαβούλευσης" και γροθιά στην "αξιοπιστία" των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ που ακόμα και ο Γκέμπελς ΩΧΡΙΑ μπροστά τους!

πηγη

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...! ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!



ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ!

Το 80% των εγκλημάτων σύμφωνα με τα στατιστικά της αστυνομίας διαπράττεται από τους αλλοδαπούς λαθραίους που κατά εκατομμύρια έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας γιαυτό και η χώρα ζει σήμερα μέσα στο έγκλημα, τον τρόμο και το φόβο! Σχεδόν ένας νεκρός από δολοφονία κάθε δύο μέρες και 70 ένοπλες ληστείες, 280 κλοπές σε σπίτια, μαγαζιά κλπ και 40 κλοπές αυτοκινήτων και μηχανών ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα, χώρια την τεράστια μικροεγκληματικότητα που το 70% δεν δηλώνεται ποτέ και από την άλλη ο δοσίλογος Γιωργάκης θέλει να τους ελληνοποιήσει κιόλας όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν σε όλα τα παραπάνω κατά 80% ενώ αυτοί είναι μόνο ένα εκατομμύριο κατά τους θολοπροοδευτικούς της κεντροαριστεράς ενώ οι Έλληνες είναι δέκα εκατομμύρια!!!! Καταλαβαίνετε δηλαδή που πάει το πράγμα και η σύγκριση σε ποσοστιαία δεδομένα μεταξύ ξενόφερτης και ελληνικής εγκληματικότητας είναι αμείλικτη κατά των λαθραίων! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με λίγα λόγια για το ποιος ευθύνεται αποκλειστικά για το ότι σήμερα η Ελλάδα έχει γίνει χειρότερη και από Κολομβία τουλάχιστον από πλευράς εγκληματικότητας!


Όπως καταλαβαίνετε δεν μας μένει τίποτα άλλα παρά να παρθούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα πιο αυστηρά και αποφασιστικά μέτρα για να σωθεί η χώρα όπως η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών σύμφωνα με ποσόστωση και η άμεση επαναφορά της θανατικής καταδίκης και γενική αναθεώρηση όλοι του ποινικού μας δικαίου από την αρχή με αποτρεπτικό και όχι σωφρονιστικό προσδιορισμό αυτή τη φορά.



Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα η πατρίδα μας χάνεται και επιστροφή δεν υπάρχει εάν τώρα δεν αντιδράσουμε σε επαναστατικό επίπεδο θα έλεγα. Έλληνες αναλάβετε τώρα τις ευθύνες σας και ξυπνήστε επιτέλους!




ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!


πηγη


Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα, τις τύχες και το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας!


Η συμμετοχική δημοκρατία στην Ελβετία και στην Ελλάδα…Η συμμετοχική δημοκρατία είναι μία διαδικασία που δίνει έμφαση στην ευρεία εμπλοκή των εκλογέων στην διεύθυνση και τη διαχείριση των πολιτικών σπουδών.

Αν και οι ετυμολογικές ρίζες υπονοούν ότι όλες οι κυβερνήσεις που αξίζουν την ονομασία “δημοκρατία” στηρίζονται στη συμμετοχή των πολιτών, οι παραδοσιακές αντιπροσωπευτικές δημοκρατίες τείνουν να περιορίζουν την συμμετοχή των πολιτών στην ανάδειξη αντιπροσώπων οι οποίοι αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα, εγκαταλείποντας έτσι την διακυβέρνηση σε μία επαγγελματική ολιγαρχία. Η συμμετοχική δημοκρατία προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για μέλη μιας πολιτικής ομάδας να συνεισφέρουν στη λήψη αποφάσεων και να διευρύνει το πλήθος των ανθρώπων που έχουν πρόσβαση σε τέτοιες ευκαιρίες. Μια μορφή συμμετοχικής δημοκρατίας είναι η “άμεση δημοκρατία” της Ελβετίας με τα δημοψηφίσματα που λαμβάνουν χώρα για διάφορα ζητήματα.



Κοιτάξτε τώρα πόσα δημοψηφίσματα έχει κάνει η Ελβετία, τα τελευταία 2 χρόνια: (wikipedia)

Δημοψήφισμα Φεβρουαρίου 2008

Στις 24 Φεβρουαρίου του 2008 διεξήχθη δημοψήφισμα με δύο ερωτήματα:
*Το πρώτο ερώτημα αφορούσε τη φορολογική μεταρρύθμιση στις επιχειρήσεις .

Συνασπισμός από κόμματα και οργανώσεις συνέλεξε περί τις 65.000 υπογραφές ως τις αρχές του 2007 και πέτυχε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών ώστε να δικαιολογηθεί η διεξαγωγή δημοψηφίσματος
* To δεύτερο ερώτημα ήταν… για την πρωτοβουλία των ανθρώπων εναντίον του θορύβου που προκαλείται από τα μαχητικά αεροσκάφη σε τουριστικές περιοχές. Ζητούμενο ήταν η απαγόρευση των εκπαιδευτικών πτήσεων τέτοιων αεροσκαφών σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος σε περιόδους ειρήνης.


Αποτελέσματα δημοψηφίσματος

Οι μεταρρυθμίσεις στη φορολογία των επιχειρήσεων εγκρίθηκαν με 50,5% υπέρ και με συμμετοχή της τάξης του 37,7%, ενώ η ανάληψη πρωτοβουλιών από τους πολίτες για το θόρυβο των πολεμικών αεροσκαφών απορρίφθηκε με 31,9% υπέρ και συμμετοχή 38,2%.

Δημοψήφισμα για αλλοδαπούς 2008

Την 1η Ιουνίου του 2008 οι Ελβετοί αρνήθηκαν σε δημοψήφισμα σε ποσοστό 64% η πολιτογράφηση των μεταναστών να αποφασίζεται με λαϊκή ψηφοφορία στην κοινότητα στην οποία ζει ο κάθε μετανάστης. Η αμφιλεγόμενη πρόταση για εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων για τους αλλοδαπούς έγινε από το κόμμα της λαϊκιστικής Δεξιάς (Δημοκρατική Ένωση του Κέντρου, UDC). Μόνο ένα καντόνι υπερψήφισε την πρόταση επί συνόλου 26 καντονιών.

Νομοθεσία για ναρκωτικά

Στην Ελβετία, η φιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική περί ναρκωτικών, που περιλαμβάνει και διανομή ηρωίνης από το κράτος, συνάντησε τη στήριξη των ψηφοφόρων σε διπλό δημοψήφισμα που έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1997. Περίπου το 71% των ψηφοφόρων απέρριψαν την πρόταση «Nεολαία χωρίς ναρκωτικά», που θα περιόριζε τη χρήση ναρκωτικών στη χώρα.

Δημοψήφισμα για ναρκωτικά, 2008

Σε δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου του 2008, οι Ελβετοί ψήφισαν (σε ποσοστό 68%) υπέρ της χορήγησης ηρωίνης με κρατικό έλεγχο, απορρίπτοντας ταυτόχρονα την πρόταση για αποποινικοποίηση της μαριχουάνας.

Δημοψήφισμα Φεβρουαρίου 2009

Σε δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 8 Φεβρουαρίου του 2009 οι Ελβετοί τάχτηκαν με ποσοστό γύρω στο 60% υπέρ της επέκτασης του δικαιώματος για ελεύθερη εγκατάσταση εργαζομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση στους εργαζόμενους από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Στα γερμανόφωνα και γαλλόφωνα καντόνια υπερίσχυσε η θετική ψήφος, σε αντίθεση με το ιταλόφωνο Τιτσίνο (Ticino). Σε ταυτόχρονο δημοψήφισμα στο καντόνι της Ζυρίχης, οι κάτοικοι με ποσοστό 52% ψήφισαν υπέρ της πρότασης του κινήματος της άκρας αριστεράς “Εναλλακτική Λίστα” να καταργηθούν οι ευνοϊκές φορολογικές ρυθμίσεις που ίσχυαν ως τότε για τους ξένους εκατομμυριούχους.

Δημοψήφισμα Μαΐου 2009

Σε δημοψήφισμα στις 17 Μαΐου του 2009, οι Ελβετοί ψηφοφόροι ενέκριναν με οριακή πλειοψηφία (50,1% υπέρ έναντι 49,9% κατά) την αναθεώρηση της νομοθεσίας για τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τη χρήση βιομετρικών διαβατηρίων. Η συμμετοχή ήταν πολύ χαμηλή (38%).Το δημοψήφισμα προκάλεσαν αριστερά κόμματα και νέοι πολιτικοί από αριστερά και δεξιά κόμματα.

Δημοψήφισμα Σεπτεμβρίου 2009

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009 σε ένα ακόμα δημοψήφισμα, οι πολίτες ψήφισαν υπέρ της μικρής αύξησης στον ΦΠΑ για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της ασφάλειας για τα ΑΜΕΑ με 54,4% και υπέρ της μη εισαγωγής πρωτοβουλιών στο Δημόσιο (allgemeine Volksinitiativen), για λόγους γραφειοκρατίας, με ποσοστό 67,9%.

Δημοψήφισμα για μιναρέδες 2009

Στις 29 Νοεμβρίου 2009 διεξήχθη δημοψήφισμα, με το οποίο απαγορεύτηκε η κατασκευή μουσουλμανικών μιναρέδων. Την πρόταση είχε θέσει προς δημοψήφισμα το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα, το Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα. Η συμμετοχή ήταν της τάξης του 55% και η πρόταση εγκρίθηκε με 57,5%. Μόνο 4 καντόνια από τα συνολικά 26 ψήφισαν κατά της πρότασης. Οι ψηφοφόροι απέρριψαν την πρόταση για απαγόρευση στις εξαγωγές όπλων με 68,2% έναντι 31,5% με συμμετοχή 53%.
Αυτά γίνονται στην Ελβετία για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την χώρα, από τον θόρυβο των αεροσκαφών, μέχρι τους μετανάστες και τους μιναρέδες.
Εκτός από την Ελβετία σε πολλές χώρες όπως, η Ιταλία, Πολιτείες της Αμερικής και ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, διεξάγονται δημοψηφίσματα. Στην Ελλάδα από όπου ξεκίνησε η συμμετοχική δημοκρατία και παρότι προβλέπεται από το Σύνταγμα, έχει πραγματοποιηθεί μόνο ένα δημοψήφισμα από το 1975, κάτι που δείχνει το έλλειμμα δημοκρατίας.
Συγκρίνοντας την αρχαία Αθήνα με σήμερα, διαπιστώνουμε ότι στην Αθήνα αναπτύχθηκε η άμεση ή συμμετοχική δημοκρατία, πολύ διαφορετική από αυτήν που έχουμε σήμερα στη χώρα μας, παρότι σε πολλές χώρες εφαρμόζουν τη δημοκρατία όπως τους τη διδάξαμε.
Η συμμετοχική δημοκρατία κάνει πιο συνειδητοποιημένους και ενεργούς τους πολίτες, τους αναγκάζει να εκφραστούν σε συγκεκριμένα θέματα. Τα δημοψηφίσματα μπορούν να γίνουν και με πρωτοβουλίες πολιτών ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.
Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα, τις τύχες και το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.



ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.


πηγη


ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ! ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ BILDERBERG O ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ..

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

πηγη

Το έκανε και αυτό! Προσέλαβε αλβανο-μουσουλμανόπουλα να του ψάλλουν τα κάλαντα


ΚΑΛΛΑΝΤΑ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΝΑΙ ! ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
(ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)

Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!

BEBAIA EBAΛΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ...

ΕΒΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ!!!

ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΦΥΓΕΙ!

ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ.

ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΩΣ(ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ)...

ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!

ΡΕ ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΟΥΣ!ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ!

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ (ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΙΚΑ ΜΟΙΑΖΑΝ).

Ανώνυμος

Οι λαθρο-αντιρατσιστές



Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ρατσισμός είναι όταν, στο όνομα του αντιρατσισμού, επιτρέπουν ή κάνουν τα στραβά μάτια -οι ούτω φωνασκούντες- στην κτηνώδη εκμετάλλευση των αλλοδαπών και στην τερατώδη αποκτήνωσή τους. Γιατί η πλήρης απαξίωσή τους είναι -πλην άλλων- και ο πιο κτηνώδης ρατσισμός εναντίον των αλλοδαπών δούλων υποζυγίων και άβουλων θυμάτων στις υπηρεσίες των «νονών» οικονομικών, πολιτικών και συνδικαλιστικών. Και φυσικά ο κάλπικος αυτός (αριστερός δήθεν) αντιρατσισμός είναι η πιο ύπουλη μορφή ρατσισμού κατά του συνόλου της κοινωνίας. Παρασιωπούν, ή και αποκρύπτουν τον εφιάλτη της (λαθρο-)μεταναστευτικής εισβολής και τον συνακόλουθο εφιάλτη της εισαχθείσας εγκληματικότητας. Και αποκρύπτουν ταυτόχρονα ότι αυτή η εισβολή αποτελεί και παγκοσμιοποιηθείσα στρατηγική για την άλωση των ιστορικών (μας) κατακτήσεων, την κοινωνική, πολιτική και «εθνική» ισοπέδωση, καθώς και την πολυπολιτισμική πολτοποίηση των πάντων.
Αυτές -φερ’ ειπείν- οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και παραομαδούλες, οι ψευτοαριστερίστικα υλακτούντες για τα δικαιώματα όλων των ειδών εισβολέων (αλλά όχι για τα δικαιώματα των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας) όπως και διάφορα ΜΜΕ, αλλά και κόμματα ή πολιτικοί μας, θα μπορούσαν να είναι ειλικρινέστεροι. Να μην αποκρύπτουν π.χ. τα εφιαλτικά γεγονότα αυτής της εισβολής, την εξάπλωση της βίας, ή την γιγάντωση των ναρκωτικών και της ναρκο-εμπορίας, τη μαστροπεία και τη νόθευση κάθε εθνικού και κοινωνικού οραματισμού αυτής της υπό κατοχήν, εποικισμό και μετάλλαξη αιμάσσουσας Κυπριακής Δημοκρατίας.


Αυτοί λοιπόν οι περί ου ο λόγος, rebus sic stantibus (ούτως εχόντων των πραγμάτων), είναι την πληρέστερη και ταχύτερη διάλυση αυτής της κοινωνίας που επιδιώκουν, ίσως. Επαγγελματίες αισχρεόφημοι λαθρο-αντιρατσιστές, ωσεί «κουρδιστά πορτοκάλια», δρουν προς δόξαν του πλανητικού ιμπεριαλισμού -εκουσίως τε ή ακουσίως- και του μιλιταριστή Αττίλα, βεβαίως. Αλλά προς τι; Απορίας άξιον εστί.

Υ.Γ. Επειδή όμως θέλω να πιστεύω πως μας καίει το πρόβλημα των μεταναστών και των εποίκων, έστω και αν κάποιοι (γνωστοί) κάνουν τα στραβά μάτια -ενώ αυτοί γίνονται αθόρυβα και μέσον ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων- θα θυμίσω αυτό που είπε κάποτε ένας ύψιστος σύμβουλος του πρώην Γερμανού Καγκελάριου Χ. Κόλ: «...πρέπει να ανακαλύψουμε μειονότητες ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν». Και ο κώδων δεν έπαψε έκτοτε να ηχεί. Λέει τίποτα αυτό στους συμπο και αντιπολιτευόμενους; Γκρίζα η απάντηση, μα τέλειος ο εξευτελισμός (μας).

* Πρώην Δήμαρχου Μόρφου.


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Αναμφίβολα η φτώχεια η οποία μαστίζει σχεδόν τα μισό πληθυσμό της
ανθρωπότητας των 6 και πλέον δισεκατομμυρίων ατόμων ( σχεδόν 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε με λιγότερο από 40 ευρώ τον μήνα) γίνεται ΚΙΝΗΤΡΟ για την αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο σε κάποια από τις αναπτυγμένες όπως και τις αναπτυσσόμενες χώρες.

του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ο έλεγχος εκείνων που προσπαθούν (και συχνά πετυχαίνουν) να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας έπρεπε να θεωρείται "εκ των ων ουκ άνευ" (ή όπως το θέλει λατινιστί η διεθνής κοινότητα sine qua non...)

ΔΕΝ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο έλλειψης ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η απαγόρευση όπως και η επιστροφή στην γείτονα Τουρκία εκείνων που εισήλθαν παράνομα στην ΕΛΛΑΔΑ καθότι η συνεχής ροή θα έχει ως νομοτελειακή κατάληξη το Ελληνικό Κράτος να γίνει ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ απέναντι στους δικούς τους πολίτες.

Μελετώντας τους περισσότερους από 800,000 συμπατριώτες μας που πήγαν να δουλέψουν στην Ευρώπη και κυρίαρχα στην τότε Δυτική Γερμανία στην Διδακτορική μου διατριβή το 1970 "zur problematik der griechischen arbeitnehmer in der Bundesrepublik Deutschland" διαπίστωσα ότι είχαν υποστεί από τις Ελληνο - Γερμανικές Επιτροπές που λειτουργούσαν στην Ελλάδα ΠΟΛΛΟΥΣ εξονυχιστικούς ελέγχους για θέματα υγείας και ΓΝΩΡΙΖΑΝ επακριβώς οι Γερμανικές Αρχές που θα εργαζόταν ο καθένας και η καθεμιά τους και ποια ακριβώς ήταν η διεύθυνση κατοικίας τους στην Γερμανία.

Πώς να τολμήσει να περάσει τα τότε σύνορα της Δυτικής Γερμανίας ένας ή περισσότεροι λαθραίοι Έλληνες, Γιουγκοσλάβοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι και. Φυσικά.Τούρκοι;

Βέβαια στο "ξέφραγο αμπέλι", που μοιάζει να είναι εδώ και μερικές δεκαετίες η Ελλάδα πώς να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο ιδιαίτερα μάλιστα όταν κάθε ώρα του 24ωρου οι Τούρκοι δουλέμποροι ξεφορτώνουν το ανθρώπινο (σαφώς ταλαιπωρημένο) φορτίο τους σε κάποιο ελληνικό νησί...

Το "παραμύθι" των ταλαιπωρημένων και οικονομικά "πάμφτωχων" λαθρομεταναστών ιδιαίτερα από Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ όταν γνωρίζει κανείς ότι σε εκείνες τις χώρες το μηνιάτικο είναι της τάξης των 30 ευρώ αλλά κάθε άτομο πληρώνει στους Τούρκους δουλεμπόρους 2 και 3 χιλιάδες ευρώ (εάν κάποιος διαθέτει τόσα χρήματα ΓΙΑΤΙ να έρθει με τόσες ταλαιπωρίες και με αμφίβολη έκβαση της προσπάθειάς του στην Ελλάδα?)

Είναι - σε αναλογία λογικής και οικονομικής φύσεως - σαν να είχα βρει εγώ γράφοντας την διδακτορική μου διατριβή ότι στις δεκαετίες του 195ο, 1960 και λιγότερο του 1970 οι Έλληνες αφήνανε τις βίλλες τους στο Πανόραμα ή τη Γλυφάδα, δεν τους ήταν αρκετά τα 70 ή 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και γινόντουσαν μετανάστες (gastarbeiter) στη Δυτική Γερμανία ζώντας με άλλους 3,4 ή και 5 στο ίδιο δωμάτιο για να εισπράξουνε....χίλια ευρώ το μήνα!!!!

Υπάρχουν λοιπόν και ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ διαστάσεις στο θέμα των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει σε απίστευτα μεγέθη την Ελλάδα μας...

Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ότι έγινε πρόσφατα δημοψήφισμα την ΕΛΒΕΤΙΑ καθώς ο Αλβανικής καταγωγής ηγέτης των μουσουλμάνων που ζούνε και εργάζονται εκεί είχε ζητήσει την ανέγερση νέων τεμενών και μιναρέδων σε Ελβετική γη.

Σε ότι αφορά αυτό το δημοψήφισμα που έγινε πρόσφατα στην ΕΛΒΕΤΙΑ αποδείχτηκε πρακτικά ότι στην ΕΛΛΑΔΑ «ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ» πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι «στα γρήγορα» το ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο αναφοράς που ήταν η ουσία του Δημοψηφίσματος δηλαδή την ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών και μιναρέδων για τους περίπου 300 με 400 χιλιάδες ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες μουσουλμάνους (που προέρχονται κυρίως από την Αλβανία, Βοσνία, Κόσσοβο και Τουρκία) που φιλοξενούνται εκεί...

Ο ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ λαός ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αίτημα των μουσουλμάνων και του Αλβανού ηγέτη τους.

Στην Ελλάδα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έγινε για ΠΡΩΤΗ φορά στον 21ο αιώνα στις 29 Νοεμβρίου 2009 για επιλογή Προέδρου της Ν.Δ. όπου διαπιστώθηκε (να μου επιτραπεί η μεταφορά και απόδοση στη νεοελληνική του Βιβλικού αποφθέγματος ότι τελικά ήταν «άλλες οι επιθυμίες των.ΚΥΡΙΩΝ και άλλα πρόσταξε ο ΛΑΟΣ!»)

Προσωπικά λέω ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από έναν λαό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αλλά λαός με πλούσια εμπειρία και ως χώρα ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ως χώρα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Γεννήθηκα γιος Πόντιου Πατέρα και Θρακιώτισας Μικρασιάτισας Μητέρας και έχω περάσει τη μισή ζωή μου σε Αμερική και Ευρώπη.

ΕΧΩ το δικαίωμα να δηλώνω ότι ΒΙΩΣΑ-ΕΖΗΣΑ και είμαι εμπειρικός ΓΝΩΣΤΗΣ τόσο της τραγικότητας που συνδέεται με την προσφυγιά όσο και της οδύνης που χαρακτηρίζει και χαράζει βαθειά μέσα στον ψυχικό κόσμο μας την μοναξιά της μετανάστευσης...

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ κάποιους πολιτικούς μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει το συντομότερο δυνατόν!...

Μήνυμα προς την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Φυσικά και είμαι μαζί σας!Υπάρχει Έλληνας εντός ή εκτός Ελλάδος που διατηρεί μόνο την ελληνική ή καιέχει πάρει και μιά άλλη υπηκοότητα από Αμερική, Καναδά μέχρι Αγγλία, Γερμανίακαι μετά Αυστραλία που θα δώσει τόσο εύκολα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ επειδή έτσιτο θέλει ο κ Ραγκούσης, ο κ Παπανδρέου η το επιβάλλει η Ε.Ε.;;;
Και, σημείωσέ το αυτό, σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ξένους (στην πλειονότητά τουςΜουσουλμάνους οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τηνκοινωνιολογία - ιδιαίτερα το αισθάνονται στα οικονομικά τους οι Γερμανοί)αποκτούν 5,6,7 παιδιά και ζούνε από τα εισπρατόμενα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ χωρίς να εργάζονται!!!!
Οι οποίοι μόλις πάρουν υπηκοοτητα και ιθαγένεια έχουν δικαίωμα να προσκαλέσουν επίσημα στην Ελλάδα συγγενείς ΠΡΩΤΟΥ βαθμού οπότε πάνε γιαεκατομμύρια νέων...Ελλήνων!!!ΟΧΙ, βέβαια!!!
Καλή πρωτοχρονιά Γ. ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

πηγη

200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ 151 ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!


Για να ψηφιστεί το δικαίωμα ψήφου στους απόδημους Έλληνες χρειάζεται η πλειοψηφία των 2/3 της βουλής (200 ψήφοι υπέρ)...Για να ψηφιστεί το δικαίωμα ψήφου για τους λαθραίους εισβολείς χρειάζεται απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ " ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ

πηγη

σχολιο : ξεπουλημενα ΖΩΑ δε θα ξερετε που να κρυφτειτε αν τολμησετε να προχωρησετε τα ανθελληνικα σχεδια σας. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ... μην παιζετε με την Ελλαδα, την ιστορια και τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Είμαστε Όλοι, Ελληνο-Κεντρώοι, Πατριώτες.


Του Σπύρου Χατζάρα

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι ,συγκλίνουμε , στην υπηρεσία της πατρίδας.
Η πατριωτική Δεξιά, η πατριωτική Αριστερά, η πατριωτική Κεντροδεξιά και η πατριωτική Κεντροαριστερά συγκλίνουν. Οι πολίτες ,συρρέουν στο σημείο συνάντησης . Στο Κέντρο. Που είναι η Ελλάδα μας.

Με τον προοδευτικό και επαναστατικό στόχο της υπεράσπισης της Πατρίδας. Η πιο δημοκρατική και προοδευτική ιδέα σήμερα, είναι η Πατρίδα και το Εθνικό Κράτος.
Με Κέντρο ,και σημείο συνάντησης την Πατρίδα, δημιουργείται μια Ένωση. Χτίζουμε το Πατριωτικό Κέντρο Αντίστασης.

Έχουμε απέναντι μας τον κοινό εχθρό. Τον εθνοκτόνο Νεοπατριωτικό συνασπισμό , των Εφιαλτών της Ανοιχτής Κοινωνίας και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο Θίασος, των εξτρεμιστών της Ανοιχτής Κοινωνίας, αποτελείται από τους, εξτρεμιστές του νεοφιλελευθερισμού , τους εξτρεμιστές κουκουλοφόρους του σοσιαλ-φασισμού και τους εξτρεμιστές του εβραιοναζισμού .


Συμμετέχουν: Τά λαμόγια των ΜΚΟ, η Μαφία, οι λωποδύτες του χρηματηστηρίου, τα Blue & Green boys.

Σε ρόλο κομπάρσου. Ρουφιάνοι, Χαφιέδες, Παπαγάλοι , ο Πρετεντεράκος και ο Λάκης.

Πρωταγωνιστούν: Τα Καρτέλ και η νεο-οθωμανική Ψωρο-ελίτ του Εργολαβιστάν.
Στο παρασκήνιο διακρίνονται και μερικοί πράκτορες, και κάποιοι «Ελληνες» ,από την Σαραγόσα, και κάτι Χαζαρομογγολο /«Έλληνες» από την Κριμαία. Μέγας Χορηγός η Goldman Sahs και η Siemens.

Εμείς, οι Ελληνο-Κεντρώοι, οι Πατριώτες, είμαστε με το Σύνταγμα, την Δημοκρατία, την Λαϊκή Κυριαρχία, και την Εθνική Ανεξαρτησία.

Οι εξτρεμιστές της Ανοιχτής Κοινωνίας, και του Νεοπατριωτισμού, βρίσκονται πίσω από την Νέα Κατοχή. Επιδιώκουν να γυρίσουν οι Τούρκοι στη Ελλάδα. Επιδιώκουν, την κατάλυση της Λαϊκής Κυριαρχίας, την ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ, τη μαζική στρατολόγηση Ελλήνων από το Πακιστάν και την Αλβανία, την μείωση των μισθών και των συντάξεων, και την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Λέμε όχι στον Εξτρεμισμό της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Λέμε όχι στους σοσιαλχαφιέδες και στους σοσιαλερουφιάνους της Μπίλντερμπεργκ.


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΥΓ.ΠΑΜΕΕΕΕ!!!

πηγη

Η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη βρίσκει… τοίχο!!!


Ένας γέρος αποστόμωσε τον Χατζηοσμάν

Οι πομάκοι αντιστέκονται στην Άγκυρα

Ένας γέρος, αγράμματος, με απλά λόγια αποστόμωσε την προσπάθεια εκτουρκισμού της Θράκης από την Άγκυρα. Η Ελληνική κυβέρνηση ακόμη ψάχνει να βρει πειστικά επιχειρήματα κατά του Ερντογάν!!!

Είναι γνωστό πως η Θράκη βρίσκεται υπό τον ασφυκτικό κλοιό της τουρκικής προπαγάνδας και των οργάνων της που κάτω από την καθοδήγηση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, οργώνουν την ελληνική περιφέρεια προσπαθώντας να αλώσουν συνειδήσεις ελλήνων μουσουλμάνων και να επιβάλουν ποικιλοτρόπως τον τουρκισμό ως ιδέα και τρόπο ζωής.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει δημιουργηθεί μία πυραμίδα ιεραρχίας, με κατανεμημένους ρόλους και με συγκεκριμένες –αναλόγως της θέσης στην πυραμίδα- δράσεις. Όμως, οι εξορμήσεις επιφανών στελεχών, είτε της Συμβουλευτικής Επιτροπής είτε βουλευτών ή ακόμη και του ιδίου του τούρκου προξένου κ. Σαρνίτς, έχουν περάσει πλέον στην καθημερινότητα και πολλές φορές οι πράκτορες της Άγκυρας βρίσκονται αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια και διαπιστώνουν με μεγάλη τους πικρία πως η Θράκη συνεχίζει να είναι ελληνική…!

Έτσι πρόσφατα, ο κύριος Αχμέτ Χατζηοσμάν, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, βρέθηκε μέσα στα πλαίσια των δράσεών τους υπέρ της Άγκυρας, βρέθηκε στην Κοινότητα της Οργάνης και συγκεκριμένα στο πομακικό χωριό Κύμη, όπου προσπάθησε με ποικίλες προτροπές να πείσει τους κατοίκους του χωριού να σταματήσουν να στέλνουν τα παιδιά του στο δημόσιο νηπιαγωγείο, το οποίο λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια στο χωριό!

Βασικό επιχείρημα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ήταν πως τα παιδιά δεν μαθαίνουν τα τούρκικα και γι αυτό οι γονείς τους πρέπει να ζητήσουν την δημιουργία δίγλωσσου νηπιαγωγείου, όπου τα Πομακόπουλα του χωριού θα μπορούν να διδάσκονται εκτός της ελληνικής και την τουρκική γλώσσα!!! Φυσικά, η παρερμηνεία εκ μέρους του κυρίου Χατζηοσμάν, όσον αφορά τον ρόλο του βουλευτή, είναι δεδομένη, αφού πιθανότατα δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί και να εργαστεί για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων που έχει το συγκεκριμένο χωριό. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου, ούτε φυσικά για την ύδρευση του χωριού… Δεν τον ενδιαφέρει φυσικά να συζητήσει με τους κατοίκους και να νιώσει τα προβλήματά τους ή να τους ακούσει να του μιλάνε για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών τους… Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κύριος Χατζηοσμάν, τρέχει να εκτελέσει τις εντολές του πρόξενου και της Άγκυρας και, όπως μας δήλωσαν κάτοικοι του χωριού, ζητά από τους κατοίκους να καταστρέψουν τα παιδιά τους στέλνοντάς τα σε δίγλωσσο νηπιαγωγείο!

Μέσα όμως από την πίεση που άσκησε ο ορκισμένος (να υπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας) βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ξαφνικά δέχθηκε μία απάντηση-ερώτηση από έναν αγράμματο γέροντα, ο οποίος με απόλυτη ηρεμία απευθυνόμενος στον κοστουμαρισμένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον ρώτησε: «Τα δικά σου παιδιά σε ποιο σχολείο πήγαν;»

Στο σημείο αυτό, ο κύριος Χατζηοσμάν έχασε το χρώμα του αλλά και τα λόγια του. Ξεψυχισμένα, με φωνή που μόλις ακούστηκε, ομολόγησε πως τα δικά του παιδιά πήγαν και σε Ελληνικό σχολείο!!! Φυσικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ένιωσε πως εκείνη τη στιγμή ήταν προτιμότερο να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί, αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη…

Ο ίδιος αγράμματος γέροντας, αφού τον κοίταξε προσεκτικά, αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον κύριο Χατζηοσμάν και δείχνοντας τον διπλανό του: «Για ποιόν λόγο λοιπόν να μην στείλει κι αυτός το παιδί του στο δημόσιο νηπιαγωγείο και να στερηθούν τα δικά του παιδιά την μόρφωση που έχουν τα δικά σου παιδιά;». Όσο φυσική ήταν η ερώτηση του αγράμματου γέροντα, άλλο τόσο φυσική ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άρχισε να… μασάει τα λόγια του!!! (μαθημένος στη μάσα, βλέπετε…).

Φυσικά, ο κύριος Χατζηοσμάν μετά από αυτό έφυγε σαν να τον είχαν @έσει και οι κάτοικοι του χωριού, αφού πήραν τις απαντήσεις που… περίμεναν, συνέχισαν να στέλνουν τα παιδιά τους στο δημόσιο ελληνικό νηπιαγωγείο, γνωρίζοντας πως οι «επισκέψεις» δεν πρόκειται να σταματήσουν, όπως δεν πρόκειται να σταματήσουν οι «ειδικοί» του προξενείου τις προσπάθειές τους για τον εκτουρκισμό των παιδιών τους. Σε αυτή τους την αγωνία, οι πομάκοι της Θράκης περιμένουν κάποια συμπαράσταση από την ελληνική πολιτεία, η οποία όμως έχει βάλει σαν προτεραιότητα την «πράσινη ανάπτυξη» και δεν δείχνει διαθέσεις να ασχοληθεί μαζί τους παρά μόνο εάν η τουρκική προπαγάνδα τους καταστήσει… «φυτά»…

Αλήθεια, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούμε κατά πόσο εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ο κύριος Χατζηοσμάν σε αυτές του τις εξορμήσεις εκτουρκισμού ελλήνων μουσουλμάνων; Και εάν δεν εκπροσωπεί τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί συνεχίζει ατιμώρητος ο κύριος Χατζηοσμάν την ανθελληνική του δράση;

Κωνσταντίνος

πηγή:
Ας μιλήσουμε Επιτέλους


Ιθαγένεια στους μετανάστες που είναι φίλοι του … ΠΑΣΟΚ δίνει τελικά η Κυβέρνηση



απο το antinews.gr

Στο σχέδιο νόμου που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Ραγκούσης ορίζεται ότι για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση αρκεί, μεταξύ άλλων, να αποδείξει ο αλλοδαπός ότι μπορεί να συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας (άρθρο 2 περίπτ. στ). Η προϋπόθεση αυτή ελέγχεται μάλιστα και από την Επιτροπή Πολιτογράφησης, η οποία εισηγείται σχετικώς στον Υπουργό.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα πώς μπορεί ο αλλοδαπός να αποδείξει αυτή τη συμμετοχή στην πολιτική ζωή της Ελλάδας; Μήπως ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να αποδείξει ότι είναι φίλος κάποιου Κόμματος και συμμετείχε στις εκλογές για την ανάδειξη Αρχηγού του; Με δεδομένο λοιπόν ότι το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας δεν προβλέπει κάτι τέτοιο είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι μετανάστες είναι αυτοί που έχουν την προϋπόθεση αυτή και θα πολιτογραφηθούν αμέσως Έλληνες:

Αυτοί που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του κ. Παπανδρέου ή έστω αυτοί που έχουν γίνει ή θα γίνουν φίλοι του ΠΑΣΟΚ!

Έτσι θα μπορέσουν να τον ξαναψηφίσουν και στις επόμενες εθνικές εκλογές. Καταβάλλοντας, λοιπόν, παράβολο 1.000 ευρώ και προσκομίζοντας το πιστοποιητικό των κομματικών φρονημάτων τους οι μετανάστες γίνονται Έλληνες και με τη βούλα. Το ξεπούλημα της ελληνικότητας σε όλο του το μεγαλείο!


πηγη


Πώς επιλέγει η Δανία τους μετανάστες της


Oι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, στην τεράστια πλειοψηφία τους, δεν επιλέχθηκαν ποτέ από το Ελληνικό κράτος: ήρθαν παραβιάζοντας τα σύνορά μας ή αθετώντας τους όρους της τουριστικής ή φοιτητικής τους βίζας. Το καθεστώς ορισμένων εξ' αυτών νομιμοποιήθηκε εκ των υστέρων.
http://d-politiki.blogspot.com/2009/12/blog-post_27.html


Τί κάνει λοιπόν η Δανία;

Πηγή μου το επίσημο σάιτ της Δανέζικης κυβέρνησης nyidanmark.dk:
Coming to Denmark (επισκόπηση των δυνατοτήτων αλλοδαπών να έρθουν στη Δανία) .General information about salaried work (πληροφορίες για όσους θέλουν να εργαστούν στη Δανία).
Δεν θα αναφερθώ σε αυτά που ισχύουν για τους πολίτες Νορδικών χωρών ,(Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισλανδία) ή για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά για τις υπόλοιπες κατηγορίες μεταναστών.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως:

Οι μετανάστες (επαγγελματίες ή εργάτες) που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν στη Δανία πρέπει να αποκτήσουν προκαταβολικά άδεια παραμονής και εργασίας.
Η Υπηρεσία Μετανάστευσης ερευνά (για περιορισμένους τύπους επαγγελματιών) αν υπάρχουν κενές θέσεις στην Δανέζικη αγορά εργασίας που δεν μπορούν να καλυφθούν από τους υπάρχοντες επαγγελματίες.
Εάν η φύση της εργασίας είναι αρκετά εξειδικευμένη έτσι ώστε να δικαιολογείται η είσοδος του μετανάστη.

Δεν δίνονται συνήθως άδειες εργασίας για ανειδίκευτους εργάτες, όπως ξυλουργούς, χτίστες, ντελιβεράδες, καθαριστές, κτλ.

Ανεξαρτήτως της φύσης της εργασίας, ο υποψήφιος πρέπει να έχει ένα γραπτό συμβόλαιο από Δανό εργοδότη που θα καθορίζει τις συνθήκες εργασίας και την αμοιβή. Αυτές πρέπει να πληρούν τα Δανέζικα πρότυπα.

Σε ειδικές περιπτώσεις απαιτείται έγκριση από ειδική υπηρεσία, π.χ. για ξένους γιατρούς από το Δανέζικο Εθνικό Συμβούλιο Υγείας.

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης ζητάει και γνωμοδότηση από περιφερειακές ή κλαδικές αρχές εργασίας.

Η Δανία έχει θεσμοθετήσει διαφόρων ειδών τρόπους για να μεταναστεύσει κάποιος:
Θετική λίστα αφορά αυτούς που έχουν δεχθεί προσφορά εργασίας για τομέα που έχει ελλείψεις στη Δανία

Ορίου μισθού αφορά αυτούς που έχουν δεχθεί προσφορά εργασίας με υψηλές αμοιβές λόγω ιδιαίτερων δεξιοτήτων, και η μετανάστευση των οποίων γίνεται με σχετικά εύκολους όρους

Επιχειρηματικό σχήμα αφορά τους υπαλλήλους Δανέζικων εταιρειών της αλλοδαπής που η εταιρεία τους θέλει να μεταθέσει (υπό προϋποθέσεις) στη Δανία

Υπάρχει βέβαια και ένα σύστημα Πράσινης Κάρτας καθώς και ειδικές διατάξεις για αθλητές, ερευνητές, μαθητευόμενους, κτλ στις οποίες δεν θα αναφερθώ.

Το σύστημα της Πράσινης Κάρτας

Το σύστημα της Πράσινης Κάρτας δίνει την δυνατότητα τριετούς άδειας εργασίας στη Δανία σε υποψήφιους που θέλουν να αναζητήσουν εργασία στη Δανία.

Η επιλογή αυτών που θα τη λάβουν γίνεται με ένα σύστημα πολύπλευρης μοριοδότησης:
Επίπεδο σπουδών
Εργασιακή εμπειρία
Ηλικία
Προσαρμοστικότητα
Γνώση γλωσσών
Ο υποψήφιος πρέπει επιπλέον να έχει ασφάλεια υγείας έως ότου καλυφθεί από το σύστημα υγείας της Δανίας και να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί για ένα έτος (όσο ψάχνει για δουλειά δηλαδή στη Δανία).

Η σύγκριση με την Ελλάδα

Το Ελληνικό σύστημα επιβραβεύει τη λαθρομετανάστευση με εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις, το Δανέζικο επιλέγει τους μετανάστες με ποιοτικά κριτήρια.
Στο Ελληνικό σύστημα δεν υπάρχει καμιά διασύνδεση με τις ανάγκες της Ελληνικής οικονομίας, το Δανέζικο προωθεί τη μετανάστευση στους τομείς που υπάρχουν πραγματικές ελλείψεις
Το Ελληνικό σύστημα βασίζεται σε μετανάστευση χαμηλού επιπέδου (καθαρισμός, οικοδομή, φύλαξη παιδιών και ηλικιωμένων). Το Δανέζικο σε μετανάστευση υψηλού επιπέδου.
Το Δανέζικο σύστημα βασίζεται σε μια σειρά κανόνων που εκφράζει την πολιτική της Δανίας για το ποιούς θέλει να έρθουν, το Ελληνικό στα μπαλώματα και τους αυτοσχεδιασμούς.
Τί πρέπει να κάνουμε;
Πριν δούμε αν πρέπει να αποκτήσουν οι μετανάστες και τα παιδιά τους την Ελληνική ιθαγένεια πρέπει να αποκτήσουμε σοβαρή μεταναστευτική πολιτική: να επιλέγουμε τους μετανάστες με βάση τις ανάγκες της Ελληνικής οικονομίας και τα χαρακτηριστικά τους, να επιλέγουμε τους καλύτερους δυνατούς, να θέτουμε προϋποθέσεις για να ζουν σωστά στη χώρα μας με βάση κανόνες.

Η Δανία επιλέγει αυτούς που θέλει, και τους δίνει ιθαγένεια με δυσκολία.

Δεν προσομοιάζει καθόλου σε Δανία του Νότου η πολιτική που θέλει να ακολουθήσει ο κ. Παπανδρέου.

Dienekes

σχολιο : ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΗ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ..

πηγη


ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΕΝΑΣ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ!


Τη στιγμή που η Αθήνα είναι η πιο βρόμικη πόλη της Ευρώπης και όχι μόνο (κάντε μία βόλτα στην Ομόνοια την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Ελλάδος να διαπιστώσετε πως όλη η πλατεία βρωμάει κατουρλιά μετά τις 6 το απόγευμα), τη στιγμή που η εγκληματικότητα στην πόλη ξεπερνάει κατά πολύ αυτή των νοτιοαμερικανικών πόλεων και πλέον χρειάζεται πολύ θάρρος και θράσος από έναν πολίτη για να κατέβει στο κέντρο μετά τις 6 το απόγευμα, τη στιγμή που όλο το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο γκέτο λαθρομεταναστών με έντρομους Έλληνες κλεισμένους στα σπίτια φυλακές τους, τη στιγμή που σε κάθε κεντρικό δρόμο της πόλης υπάρχουν χιλιάδες λαθραίοι μικροπωλητές να καταλαμβάνουν πεζοδρόμια με εμπορεύματα ανεξέλεγκτα και τις περισσότερες φορές επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία καταστρέφοντας και τους δεινοπαθούντες Έλληνες εμπόρους, τη στιγμή που σε όλο το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, καθημερινά και ανά πάσα στιγμή και ώρα γίνεται ελεύθερο εμπόριο και διακίνηση κλοπιμαίων και ναρκωτικών, ε λοιπόν τη στιγμή που όλα αυτά τα αισχρά συμβαίνουν στην πρωτεύουσα της χώρας που δίδαξε και πρόσφερε τον πολιτισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο ανύπαρκτος δήμαρχος της Αθήνας, ή καλύτερα ο υπαρκτός Δήμαρχος του Κολωνακίου, βγήκε σε εκπομπή μεσημεριανάδικου σήμερα (της αποφοίτου δημοτικού και αμόρφωτου σουργέλου Αγίου Πελάγους Φαίης Σκορδά) και…. μιλούσε για την Μενεγάκη και τους Χαριτάτο και Καραμέρο και το πόσο καλά ή όχι πηγαίνουν οι εκπομπές τους!

Απίστευτη και τραγική πραγματικά εμφάνιση από έναν εντελώς ανάξιο, αδιάφορο και άχρηστο Δήμαρχο τον οποίον θα έπρεπε κανονικά να έχουν ήδη περάσει όλοι οι πολίτες από το γραφείο του και να τον έχουν φτύσει με την πιο πλούσια χλέπα που διαθέτουν μέχρι να πνιγεί και να γλιτώσουμε επιτέλους από τη λαίλαπα Κακλαμάνη, του Δημάρχου που θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αδιάφορος, άχρηστος, ανίκανος και αισχρός δήμαρχος που πέρασε ποτέ, του Δημάρχου που κόβει υπεραιωνόβια δένδρα από το μολυσμένο κέντρο της Αθήνας που τόσο πολύ ανάγκη έχει και το παραμικρό πράσινο, για να φτιάχνει... πάρκινγκ και να βολεύει τους υμετέρους εργολάβους του!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ "ΤΙΜΗΣΕΤΕ" ΔΕΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....


πηγη


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...

"ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..."

Βιώνοντας τη βίαιη μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμικό αχταρμά, βλέπουμε τις ελληνικές κυβερνήσεις και τους κρατικούς φορείς να σέρνονται πίσω από τα ΜΜΕ, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις και τους συλλόγους μεταναστών. Toυς βλέπουμε να κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τους ξένους ακόμα και αν αυτό στρέφεται εναντίον των Ελλήνων.Περιστατικά όπως του «σκισίματος του Κορανιού από αστυνομικό» ή του «βιασμού» Βουλγάρας μαθήτριας από Έλληνες συμμαθητές της στην Αμάρυνθο, γίνονται οι αφορμές για να εξαπολύονται άγρια κύματα προπαγάνδας που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ρατσιστική είναι η Ελληνική κοινωνία. Θέλουν να μας περάσουν το αίσθημα της ενοχής απέναντι στους ξένους. Έτσι οποιαδήποτε κατηγορία ξένου εναντίον των Ελλήνων θα αξιοποιηθεί από τα ΜΜΕ για να μας πείσει για το πόσο κακοί είμαστε, χωρίς καν να εξεταστούν οι αποδείξεις ή να ακουστεί και η άλλη πλευρά.

Τα ΜΜΕ χτυπάνε το αντιρατσιστικό τους ντέφι και οι κυβερνήσεις τρέχουν να χαιδέψουν τους ξένους και να σπαταλήσουν τα λεφτά του Ελληνικού λαού σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και προπαγάνδα. Το γεγονός όμως ότι όλοι αυτοί (κυβερνήσεις, ΜΜΕ, επαγγελματίες αντιρατσιστές) ξεχνάνε τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες σημαίνει ότι δεν είναι αγνοί ιδεολόγοι και ανθρωπιστές, αλλά πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μας μιλάνε για το πρόβλημα του ρατσισμού, αλλά είναι οι ίδιοι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων. Οποιαδήποτε διάκριση βιώνουν οι Έλληνες την αποσιωπούν, ενώ τρέχουν για το παραμικρό που θα τους φωνάξει ένας σύλλογος μεταναστών ακόμα και αν ο πρόεδρος του ήταν δουλέμπορος…. Έτσι λοιπόν δεν ακούμε κουβέντα για τα πραγματικά και μεγαλύτερα κρούσματα ρατσισμού που πρέπει να αντιμετωπιστούν, δηλαδή για αυτά που ξεκινάνε από τον ρατσισμό εναντίον των Ελληνων…

Για τις Ελληνίδες που βιάζονται καθημερινά από ξένους και χρειάζονται βοήθεια, κουβέντα…Για τις Ελληνικές οικογένειες που βρίσκουν το σπίτι τους ρημαγμένο από συμμορίες ξένων, κουβέντα…
Για τους Έλληνες που δολοφονηθήκαν όταν βρίσκονταν στη δουλειά τους από ξένους ληστές, κουβέντα…
Για την Ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο η οποία διώκεται από το αλβανικό κράτος, κουβέντα…
Για την προπαγάνδα του σκοπιανού κράτος εναντίον της Ελλάδας και την παραχάραξη της ιστορίας της, κουβέντα…
Για την Ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο που προσπαθούν να εξαφανίσουν οι Τούρκοι, κουβέντα…
Για τα χιλιάδες ανθελληνικά και προσβλητικά βίντεο που δημιουργούν Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί στο διαδύκτιο, κουβέντα…
Για τις Ελληνικές εκκλησίες που λεηλατούνται στη Βόρειο Ήπειρο από Αλβανικές συμμορίες, κουβέντα…
Για τις Σκοπιανές αφίσες προσβολής της Ελληνικής σημαίας, κουβέντα…
Για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κύπριων προσφύγων από τα κατεχόμενα, κουβέντα…
Για τις σφαγές των Τσάμηδων εναντίον των Ηπειρωτών, κουβέντα…

Όταν λοιπόν στην χώρα μας ο οποιοσδήποτε ξένος μπορεί να βρει συμπαράσταση από το κράτος, τα ΜΜΕ και τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, την ώρα που οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι, δίκαια λέμε ότι:

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Κ. Ανδρούτσος


Τρόμαξαν τα όργανα της Νέας Τάξης; Θα μας αναγκάσετε να φωτογραφίζουμε τα άρθρα σας πριν τα αλλάξετε λόγω αντίδρασης μας...!


ΤΑ ΝΕΑ άλλαξαν στο άρθρο τους για τη Δημόσια διαβούλευση για τους μετανάστες, το "Ακροδεξιά σχόλια" με το "Φοβικά σχόλια".
Τρόμαξαν και πάλι από την μαζική αντίδραση των ιστολογίων; Έχουμε να κάνουμε και με μια ακόμη υποχώρηση...; Πάντως πιστεύουμε ότι έχετε ακόμα περιθώρια να ανασκευάσετε κύριοι τον τίτλο του φοβικού σας άρθρου! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε "σχόλια Αγανάκτησης"! Πανικό μάλλον πάθατε εσείς εξαιτίας.... της οργισμένης αντίδρασης του κόσμου για το συγκεκριμένο εθνοκτόνο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ! Πάθατε τέτοιο πανικό που συντονιστήκατε μαζί με άλλες εφημερίδες και προπαγανδίζετε αρνητικά την αντίδραση των Ελλήνων! Όσο και να προσπαθείτε δεν θα πείσετε κανέναν ότι οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι λίγες και ακραίες! Οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι ΠΟΛΛΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Όλοι εσείς όσοι μισθοφορικά και εντεταλμένα προσπαθείτε να αποκρούσετε το κύμα αγανάκτησης των Ελλήνων που εκφράζεται εδώ και ημέρες μέσα από τα ιστολόγια είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε.

Πηγή http://greeknation.blogspot.com/

Κόκκινη τρομοκρατία και «αντικειμενική» δημοσιογραφία – Μαρξιστική Χούντα στα ΜΜΕ


Μέσα σε ένα πλαίσιο γενικότερης ανασφάλειας ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα τρομοκρατικό χτύπημα από τους γνωστούς υπόγειους κύκλους της αριστεράς, οι οποίοι βλέποντας ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να ασχοληθεί σοβαρά το κράτος μαζί τους εντείνουν τη δράση τους, χτυπώντας ολοένα και μεγαλύτερους στόχους. Έτσι, μέσα σε δύο μόλις μήνες, από τότε δηλαδή που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, η αριστερά κατάφερε το εξής παράδοξο: να χτυπάει καθημερινά κάνοντας τις τρομοκρατικές ενέργειες υπόθεση ρουτίνας και ταυτόχρονα να τυγχάνει της πιο ευνοϊκής μεταχείρισης από το σύνολο του Τύπου.


Από τις πέτρες και τις μολότοφ μέχρι τις σφαίρες και τα εκρηκτικά οι δημοσιογράφοι τηρούν μια εναρμονισμένη τακτική, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκουν, άλλοτε υποβαθμίζοντας τα γεγονότα κι άλλοτε παραποιώντας τα σε σημείο που να φανερώνουν, έστω κι άθελα τους, πόσο απόλυτα ιδεολογικά και πρακτικά σύμφωνοι είναι με τους «νεαρούς» που δήθεν δε γνωρίζουν την ταυτότητα τους και τα πολιτικά τους κίνητρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο παρ’ ολίγον θανάσιμος τραυματισμός αστυνομικού από τους «νεαρούς» πριν μερικές βδομάδες παρουσιάστηκε τόσο μουδιασμένα και μονότονα που το μόνο που δε μας είπαν είναι ότι ο αστυνομικός τελικά…αυτοτραυματίστηκε, όπως επίσης αυτοτραυματισμός ήταν και ο ξυλοδαρμός του πρύτανη από τους εξωπανεπιστημιακούς «προσκεκλημένους του» που του παρείχαν τις υπηρεσίες τους όταν ο ίδιος τόλμησε να ψελλίσει κάτι για το άσυλο.


Επανερχόμενοι στην επικαιρότητα για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα και σε αυτή την περίπτωση οι παπαγάλοι των καναλιών βγήκαν να μας πουν ότι η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ άλλοι, ξεπερνώντας το δημοσιογραφικό τους καθήκον θεώρησαν αντικειμενικό να δημοσιεύσουν αυτούσια την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης μέχρι που ο γνωστός Ζούγκλας φανερώς προσβεβλημένος από αυτόν τον ανταγωνισμό αβάντας της αριστεράς, δημοσίευσε αυτοτελή μία επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού, που αφορούσε την υπόθεση του περίφημου πολιτικού καφενείου.

Όπως κατά το παρελθόν είχαμε περιπτώσεις δημοσιογράφων να τους τρέχουν τα σάλια από ηδονή διαβάζοντας προκηρύξεις τις 17Ν, έτσι και τώρα έχει στηθεί ένας μηχανισμός προστασίας των φυσικών αυτουργών, με τους προστάτες να εκθειάζουν το έργο των αδικημένων και επαναστατημένων νεαρών. Βαριά η λέξη, αλλά αν ανατρέξετε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές του Λάκη θα δείτε πόσο στοργικός είναι με τα παιδιά βουλευτών που καίνε και ρημάζουν κάθε λίγο τις περιουσίες του ελληνικού λαού. Κατά τ’ άλλα οι παρακρατικοί πολεμούν το σύστημα, ασχέτως αν αυτό τους αφήνει ζωτικό χώρο δράσης και τυχαίνει να έχουν και φίλους που δουλεύουν γι’ αυτό, οι μέντορες παντογνώστες συνεχίζουν να απορούν για το ποιοι τελικά είναι αυτοί οι τρομοκράτες που τυχαίνει, επίσης, να έχουν και προσωπικές σχέσεις μαζί τους και ο υπουργός να συνεχίζει ακάθεκτος το βιολί του περί βίας, που προέρχεται από την ακροδεξιά.


Τελικά ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν έχει απλά φίλους αντιεξουσιαστές. Αυτό δε λέγεται φιλία, αλλά έρωτας.


πηγη


Η Μαφία τα ναρκωτικά και οι λαθρομετανάστες


Το Χασίσι από το Κόσοβο και η Ηρωίνη του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν
Το κύριο προϊόν του (ανεξαρτήτου) Κοσσυφοπεδίου είναι το Χασίσι. Εξάγεται στην Ελλάδα μέσω Αλβανίας. Τη διακίνηση στην Ελλάδα έχει η Αλβανική Μαφία, και τα αλβανο/λαθρομεταναστόπουλα. Το κύριο προιόν του Αφγανιστάν είναι η ηρωίνη που παράγεται υπό την προστασία του ΝΑΤΟ. Τη διακίνηση έχουν αναλάβει οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν και της Τουρκίας.Τήν μεταφορά προς το Αιγαίο αναλαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που πληρώνουν με αυτόν τον τρόπο τον ναύλο. Γιά να πληρώσουν την ελληνική μαφία που τους παραλαμβάνει υποθηκεύουν τον εαυτό τους και μελλοντικά εισοδήματα.

Σπύρος Χατζάρας

Από http://www.ksipnistere.blogspot.com/
Οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών διοχετεύονται στη χώρα μας, κάθε χρόνο, από την Αλβανία και την Τουρκία.
Η Αλβανία είναι η κύρια πηγή προέλευσης ναρκωτικών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το 2009, προέκυψε ότι το 69,32% της ακατέργαστης κάνναβης προήλθε από τη γειτονική Αλβανία, καθώς και το 10,22% της συνολικής κατασχεθείσας ποσότητα ηρωίνης, και το 8,70% της κοκαΐνης . Όσον αφορά την εισαγωγή ηρωίνης, η Τουρκία εξακολουθεί να είναι η χώρα από την οποία εισάγεται σημαντική ποσότητα ηρωίνης. Το 41,51% (183,508 κιλά) της συνολικής κατασχεθείσας ποσότητας ηρωίνης στη χώρα μας το έτος 2008 προέρχεται από Τουρκία.
Αυτό συμβαίνει διότι η Τουρκία βρίσκεται στον κεντρικό άξονα της Βαλκανικής οδού διέλευσης και η ηρωίνη είτε εισάγεται απ’ ευθείας από την Τουρκία είτε προωθείται βορειότερα προς τη Βουλγαρία και τη Π.Γ.ΔΜ. για να καταλήξει τελικά στη χώρα μας, μέσω της Αλβανίας.

Η στρατηγική γεωγραφική θέση της Αλβανίας την έχει καταστήσει σημαντικό κέντρο μεταφοράς ηρωίνης σε όλη την Ευρώπη.

πηγη

"Πολυ-πολιτισμός" ή πολυ-ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΣ;







Άλλος ένας νεκρός πολίτης στη χώρα “παράδεισο” των εγκληματιών




oplo


Συνήθως καταγράφονται από τα δελτία ειδήσεων ως απλά περιστατικά του αστυνομικού ρεπορτάζ. Μας έχουν συνηθίσει τόσο πολύ στις καθημερινές ληστείες, τους φόνους και την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας που σχεδόν διαβάζουμε τα περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας με τελείως τυπικό τρόπο, σχεδόν κυνικό, στα μονόστηλα των εφημερίδων και στους βιαστικούς τίτλους των δελτίων. Έτσι αρέσκονται να μας τα παρουσιάζουν οι πλούσια αμειβόμενοι δημοσιογράφοι μας τους οποίους ανεχόμαστε όλοι τόσα χρόνια… Ως απλές “παρενθέσεις” στην κατά τα άλλα “βαρυσήμαντη” πολιτική επικαιρότητά τους.


Χθες έχασε την ζωή του σε ένοπλη ληστεία ένας 53χρονος οικογενειάρχης και κανένας δεν ασχολείται. Κατά τα άλλα, η ζωή, όπως μας την πλασάρουν οι “έγκυροι” ενημερωτές και διασκεδαστές μας, συνεχίζεται κανονικά στο ελλαδιστάν…



Τρία μόνο από τα περιστατικά που συνέβησαν σε μία μόνο μέρα, σύμφωνα με την δημοσιογραφική καταγραφή (χωρίς σχόλια)…



Ληστεία με νεκρό ιδιοκτήτη Προ-Πο

Ληστεία σε κατάστημα Προ-Πο στην Πετρούπολη είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ιδιοκτήτη του. Οι άγνωστοι δράστες που επιχείρησαν να κλέψουν το κατάστημα πυροβόλησαν τον άτυχο 53χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Προ-Πο κατέλξε αργότερα κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.Οι δράστες είχαν αφαιρέσει άγνωστο χρηματικό ποσό από το κατάστημα.

Ένας αστυνομικός τραυματίας από ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Κάτω Αχαΐας

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά τεσσάρων ενόπλων που πραγματοποίησαν ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κάτω Αχαΐας το πρωί της Τρίτης. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, ενώ οι δράστες διέφυγαν. Ένας ύποπτος έχει προσαχθεί και εξετάζεται για την ένοπλη ληστεία. Λίγο πριν από τις 09:00, τρία ή τέσσερα άτομα εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ και, υπό την απειλή όπλων και την άσκηση σωματικής βίας, εξανάγκασαν τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 240.000 ευρώ. Κατά την διάρκεια της ληστείας αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας μετέβη στο σημείο, όπου κατά τη στιγμή της άφιξης του, δέχτηκε πυρά από τους δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο δεξί του πόδι.

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11.20 σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Αρτέμιδος 2 της Γλυφάδας. Εξι άγνωστοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλων άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με τρεις κλεμμένες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, τις οποίες εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μικρό φορτηγάκι τύπου “βαν” και διέφυγαν.

Πηγή: www.xagr.net


Σχόλιο Altermedia Hellas:

Μέχρι και την δεκαετία του 8ο, οποτεδήποτε συνέβαινε κάποιο τέτοιο περιστατικό, ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες… Μαζί με φωτογραφίες του νεκρού θύματος, συνέντευξη από τα παιδιά του (ακόμα και ανήλικα να ήταν) με ερωτήσεις του τύπου “πως νιώθετε που ο ληστής πριν 10 λεπτά δολοφόνησε τον πατέρα σας”, συνέντευξη από την αυτόπτη μάρτυρα του τύπου “Ερώτηση: πως νιώσατε για τον ληστή δολοφόνο- Απάντηση: Ο ληστής , με κοίταξε με ένα αινιγματικό βλέμμα γεμμάτο μυστήριο, τον βρίσκω ελκυστικό”.

Από τότε όμως που άρχισαν να έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες, αυτά τα περιστατικά άρχισαν να εξαφανίζονται από τις εφημεριδες και να περνάνε σε κάποια ψιλά γράμματα ως “αστυνομικό δελτίο”. Τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, τα εξαφάνισαν γιατι “μπορεί να καλλιεργήσουν τον ρατσισμό στους αναγνώστες” όπως ισχυρίζονται , με την ίδια έννοια που εξαφάνισαν από το Ρεπούσειο βιβλίο “ιστορίας” την σφαγή της Σμύρνης, τον θάνατο του Αθανασίου Διάκου και οποιοδήποτε άλλο έγκλημα έπραξαν αλλόφυλοι εχθροί εναντίον του Ελληνισμού.

Επίσης ενώ παλαιά τέτοια φαινόμενα συνέβαιναν σπάνια, σήμερα συμβαίνουν πλήθος εξ αυτών καθημερινώς.


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ Η ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ, H KATOXIKH KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ/ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο “ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣH /ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝA ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΚΛΕΒΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ , ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ “ΕΙΡΗΝΗΣ” ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ , ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ TOTE ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΤΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ EXOYME ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!

ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ , ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ “ΕΙΡΗΝΗΣ”, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ”, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.


ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΚΑΤΩ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ- ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Στο βίντεο: ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ!


πηγη


Οι καλοί μετανάστες συμβάλουν στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας..


πηγη