Χρήστες OnLine

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Το μίσος των Σκοπιανών δεν έχει όρια -Ακόμα ένα Σκοπιανό τραγούδι μίσους με τίτλο… 'Έλληνες Δολοφόνοι' !!!

Το μίσος των Σκοπιανών δεν έχει όρια -Ακόμα ένα Σκοπιανό τραγούδι μίσους με τίτλο… “Έλληνες Δολοφόνοι” !!!

Ο τραγουδιστής λέγεται Orce Stevkovski και είναι σχετικά γνωστός στα Σκόπια. Το τραγούδι του λέγεται "Grci Katili" (Μτφ: "Έλληνες Δολοφόνοι") και όπως φανερώνει και ο τίτλος , είναι ένα ακόμα δείγμα του απίστευτου Μίσους, Ρατσισμού και της Ανθελληνικής Υστερίας που κουβαλάνε στο κεφάλι τους, αρκετοί εκεί στα Σκόπια, με το σιγοντάρισμα φυσικά του Φασιστικού καθεστώτος του Γκρούεφσκι.

Περιττό να προσθέσουμε τι θα γινόταν στην Ελλάδα σε αντίστοιχη περίπτωση τραγουδιού με ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον των Σκοπιανών.

Στις περιπτώσεις βέβαια που στόχος των ρατσιστικών επιθέσεων είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες, όλοι αυτοί οι λαλίστατοι ψευτοπροοδευτικοί που βάλλουν με κάθε ευκαιρία κατά της "φασιστικής" Ελληνικής νοοτροπίας, κάνουν μόκο και εξαφανίζονται.




Video απο τον Vasko

Οι στίχοι στα Ελληνικά απο το Σκοπιανό τραγούδι του Μίσους:
"Eι, Έλληνες Δολοφόνοι, αρκετά με τα ψέματα σας στον κόσμο,
Δεν σας πειράζει το όνομα, αλλά σας πειράζει το Αιγαίο
Ο χρόνος έχει περάσει, η συμμαχία σας έχει καταρρεύσει
όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνατε, έχετε αποσπάσει την αρχαία Μακεδονία
Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα, το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει
Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε,
Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε
Ει, Έλληνες Δολοφόνοι, πως δεν ντρεπόσαστε να αλλάξετε το όνομα Μακεδονία
πάντα ήταν και θα παραμείνει, το όνομα Μακεδονία
όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνατε, έχετε αποσπάσει την αρχαία Μακεδονία
Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα, το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει
Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε,
Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε
Εάν δεν το επιστρέψετε, θα το πληρώσετε στον θεό, θα καείτε απο φλόγες,
θα σας συγκλονίσουν οι θεοί, στα επόμενα 300 χρόνια όλα τα νησιά θα καταποντιστούν
Δεν νιώθω λύπη που θα καείτε, ούτε και θα λυπηθώ επειδή θα πνιγείτε
Αλλά λυπάμαι γιατί δεν θα περπατώ στο κέντρο της Μακεδονικής 'Σολούν'
Κόκκινο κρασί δεν θα πιώ, ένα "Μακεδονικό" τραγούδι μας να τραγουδώ"

By D-Mak

Πηγή...

Ο Πάκης ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα, αυτός εδώ τους Ελληνοποιεί! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ Α.Ε.



Να δούμε τι θα τους κάνετε... Νομίζετε ότι για πολύ ακόμα ο Έλληνας θα κοιμάται; Είναι να μη ξυπνήσει και θα ξυπνήσει....

Ελευθεροτυπία:

" Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές."




ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Αυτή ήταν η προεκλογική δέσμευση του Jeffrey περί μηδενικής ανοχής στη λαθρομετανάστευση... Λουστείτε τα τώρα όρνια ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Σας πετάνε έξω από το σπίτι σας προς χάριν των παρανόμων μπουκαδόρων που πλέον γίνονται οι σπιτονοικοκύρηδες του δικού σας "σπιτιού"!

Ψάξτε αύριο να βρείτε δουλίτσα στα παιδιά σας στα φανάρια γιατί τα παιδιά των λαθραίων που σε λίγο θα είναι και πολύ περισσότερα από τα δικά σας, δεν θα δουλεύουν στις οικοδομές όπως οι γονείς τους αλλά ήδη σπουδάζουν και θα φάνε τις θέσεις εργασίας στα δικά σας τα παιδιά που τα μεγαλώσατε με προσφορά στο κράτος αυτό, υπηρετώντας την στρατιωτική σας θητεία και πληρώνοντας την εφορία σας.


Θα σας φάνε το μέλλον των παιδιών σας αυτοί που ζουν μόνο εις βάρος της πατρίδας μας και δεν προσφέρουν το παραμικρό στην ουσία γιατί μη ξεχνάμε ότι και οι λίγοι νόμιμοι μετανάστες που παρανόμως τους νομιμοποίησαν αφού κανείς δεν μπορεί να νομιμοποιείται όταν έχει μπουκάρει από το παράθυρο, στέλνουν κάθε χρόνο 12 δισεκατομμύρια (καλά διαβάζετε) ευρώ στις χώρες τους, στερεύοντας τα ταμεία, την ανάπτυξη και την αγορά στην χώρα μας.

Και δε θα μιλήσω καθόλου προς το παρόν για το ότι αύριο θα έχουμε δήμαρχο Πακιστανό στην Αθήνα και Αλβανό πρωθυπουργό και εσείς όλοι τα όρνια που ψηφίσατε γραικύλους θα σας κυνηγάνε σαν λαθρομετανάστες στην ίδια την πατρίδα σας. Λουστείτε τώρα με Λαθροπασοκέξ, καλό καράφλιασμα και καλή λαθρομετανάστευση στην ίδια την πατρίδα σας.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ . Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


πηγη

Θέλουν πολύ σύντομα τζαμί στην Αθήνα !!


Συνέδριο μουσουλμάνων για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Κανείς δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τους τεράστιους κινδύνους…!

Την ώρα που στην Ελλάδα η θολούρα, η ψευτοδιανόηση και η κουλτούρα χτυπάνε την Ορθοδοξία, παρουσιάζοντας την σαν αναχρονιστική, τα ακριβώς αντίθετα ισχυρίζονται για το Ισλάμ, προωθώντας α δικαιώματα των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, λαθρομεταναστών στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

Εκτός λοιπόν από τους εκατοντάδες χώρους που έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδια τζαμιά παράνομα και ενώ δεν γνωρίζει ουδείς με ακρίβεια τον αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας, το αίτημα για ανέγερση τζαμιού επανέρχεται δριμύτερο.

Για τον λόγο αυτόν μάλιστα πολλοί εκπρόσωποι των μουσουλμανικών κοινοτήτων ( από αυτές μάλιστα που πήραν μέρος και επίσημα στους πανηγυρισμούς για την εκλογή του ΠΑΣΟΚ) επαναδιατύπωσαν το αίτημα τους για την ανέγερση τεμένους κατά τις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου « Οι μουσουλμανικές κοινότητες και η πολιτιστική τους ταυτότητα», που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών! Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιου είδους συνέδριο στην Ελλάδα, με στόχο να φέρει κοντά τις μουσουλμανικές κοινότητες της χώρας.

« Η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα στην Ευρώπη που δεν έχει ένα τζαμί και ένα νεκροταφείο για την ταφή των μουσουλμάνων», τόνισε ο εκπρόσωπος των Αφγανών μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα, και πρόσθεσε ότι...

«μολονότι υπάρχει νομοθεσία που προβλέπει την κατασκευή του, για κάποιους λόγους δεν προχωράει». Ο Μοχάμεντ Χερζολά, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αλαζχάρ-ιμάμης του τεμένους Χουσεϊν στο Κάιρο σε συνέντευξη του στο «ΕΘΝΟΣ» επιχειρεί να απενεργοποιήσει το Ισλάμ δίνοντας μια εικόνα που πολύ απέχει από την πραγματικότητα και απαντάει χαρακτηριστικά:

-« Υπάρχει η άποψη ότι η μουσουλμάνα γυναίκα έχει υποβαθμισμένο ρόλο στην κοινωνία. Είναι αυτό επιταγή από το Κοράνι;»

-« Όχι πρόκειται για λανθασμένη άποψη. Ο Ισλαμισμός έχει δώσει δικαιώματα στη γυναίκα και της δίνει ελευθερία σκέψης και βούλησης. Για παράδειγμα, η γυναίκα, όταν δεν θέλει να παντρευτεί κάποιον, το εκφράζει, δεν μπορεί να παντρευτεί με το ζόρι, επίσης τα δικαστήρια δίνουν διαζύγιο στις γυναίκες. Ο μουσουλμάνος είναι και πολύ καλός σύζυγος»

-« Η πολυγαμία δεν είναι υποτιμητική για τη γυναίκα; Γιατί δεν ισχύει και αντίστροφα;»

-« Σας καλώ να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο: ένας άντρας να έχει 2 ή 3 επίσημες συζύγους με δικαιώματα στην κληρονομιά, τη σύνταξη και την περιουσία ή να έχει ερωμένες; Το αντίστροφο δεν ισχύει, γιατί η γυναίκα από τη φύση της δεν είναι φτιαγμένη για να είναι παντρεμένη με πολλούς συζύγους. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι από τη φύση της η γυναίκα δεν μπορεί να παντρεύεται παραπάνω από έναν άνδρα. Δεν μειώνει αυτό τη γυναίκα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές γυναίκες δέχονται το ρόλο της δεύτερης συζύγου παρά να είναι ερωμένες δίχως γάμο.»

-« Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι δεν υπάρχει τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα;»

-« Η Ελλάδα θεωρείται η κοιτίδα της Δημοκρατίας και της ελευθερίας, αφού εδώ γεννήθηκαν αυτές οι ιδέες. Παρακαλώ και εγώ την ελληνική κυβέρνηση να κάνει πράξη αυτά που πρεσβεύει η χώρα σας. Όπως και εμείς στην Αίγυπτο έχουμε ορθόδοξες εκκλησίες και σχολεία και κοινότητες και νεκροταφεία»

Όπως βλέπετε η υπόθεση «ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα» προχωράει γοργά! Αλλά μάλλον οι ιμάμηδες, οι μουεζίνηδες και λοιποί προωθητές του Ισλάμ μας περνάνε για βλάκες. Διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι τα δικαιώματα των μουσουλμάνων γυναικών, που όχι μόνο τις περιμένει ο λιθοβολισμός σε πολλές μουσουλμανικές χώρες εάν μιλήσουν για τα αυτονόητα δικαιώματα τους, αλλά περπατάνε πίσω από τους συζύγους τους! Αυτή είναι μια από τις πολλές πολιτισμένες πτυχές του Ισλάμ!

Πηγές: Εφημερίδα «Στόχος», http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/10/blog-post_8780.html -
esxatianasxesi

Ποιοί και γιατί καίνε την Ελλάδα;


κλικ για να διαβάσετε

πηγή

Όλα για τους λαθρομετανάστες....


Στη φωτο το Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ....(μετά από λίγα χρόνια)
πηγαίνει εκδρομή...στη Λούτσα....

Αποκαλύπτονται οι προθέσεις της Κυβέρνησης Παπανδρέου
για το μεταναστευτικό με τις προγραμματικές δηλώσεις.

Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι θα φροντίσει για δωρεάν
παιδεία σε όλα τα παιδιά αναφέροντας ονόματα για παράδειγμα...

"...στον Γιάννη, την Ελένη, τον Αμπντέλ και την Λουντμίλα..."

Για απελάσεις λαθρομεταναστών ούτε λόγος.

Όσον αφορά για την Εκκλησία δήλωσε ότι θα συζητήσει
με τους εκπροσώπους της για την ανεξιθρησκεία
στα σχολεία για την σύγχρονη εποχή κ.λ.π.

Με λίγα λόγια για την Θρησκεία μας τα νέα παιδιά
θα ενημερώνονται από τα Θρησκευτικά Μουσεία τα οποία
λογικά θα δημιουργήσει η Διαμαντοπούλου.

Αυτό που δεν μας είπε είναι πώς θα συμβαδίζουν στην
διδασκαλία τα Ελληνόπουλα με τα παιδιά των μεταναστών
που δεν γνωρίζουν την γλώσσα.

Εκτός αν μάθουν τα δικά μας Αλβανικά, Αραβικά κ.λ.π.
Και ακόμα δεν άρχισαν να Κυβερνούν!

Αθηναίος

Οι «κόκκινοι» καπιταλιστές λένε ψέματα στον ελληνικό λαό



Το εργατικό συμφέρον Ή η ιστορία σας διαψεύδει...

Όταν ο άνεργος τυπογράφος δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς ούτε της ΔΕΗ ούτε της ΕΥΔΑΠ και του κόβουν ρεύμα και νερό, όταν δεν μπορεί να ξεπληρώσει το δάνειο-θηλιά του τραπεζίτη, για το κεραμίδι που στεγάζει την οικογένεια, όταν γι' αυτά διεκδικούμε, δηλαδή ούτε καν για ολόκληρη αλλά για μισή ζωή, μας σφίγγουν κι άλλο το λαιμό με τα κλεμμένα από τη δουλειά μας, που πήραν οι αριστεροί καπιταλιστές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.


Μας λένε, ότι το ξεκλήρισμα της τυπογραφίας γίνετε στο όνομα του εργάτη για το «κομματικό συμφέρον» του κκε . Όταν το κκε βγαίνει ψευδός και διακηρύττει πως κατασκεύασαν το ΤΕΡΑΣ της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ για να τυπώνουν το ριζοσπάστης και τα κομματικά έντυπάκαι ότι η άθλια κατάσταση που μας καταδικάζουν να ζούμε, είναι «κομματικό συμφέρον» του κκε. Τότε συνάδελφοι αντιμετωπίζουμε την πιο στυγνή μορφή αριστερού καπιταλισμού.

Να σημειώσουμε ότι η κυρία Αλέκα Παπαρήγα στο debate είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για να καλύψει την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ... ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ;;;

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ... ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ;;;;

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

typografeio.blogspot.com

Δήλωση σοκ Υπουργού Εσωτερικών κ Ραγκούση: "Δημοτικές εκλογές με συμμετοχή μεταναστών"


















Μολις πριν απο λιγο ο κ.Ραγκουσης,στις Προγραμματικες Δηλωσεις της Νεας Κυβερνησης προχωρησε σε μια εξαγγελια που επιβεβαιωνει τα οσα λεμε χρονια τωρα: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


Αναλυτικα,απο την
Ελευθεροτυπια:
" Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές!!!"



ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΠ ΔΗΜΑΡΧΟ;

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ","ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ" ΚΛΠ.ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ,Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...!


Σχόλιο ιστολογίου ellinikiafipnisis:
Εμείς απλώς θα θυμίσουμε τη φράση του κ. Πρωθυπουργού "Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση"! Η αλήθεια είναι πως όλα τα πατριωτικά ιστολόγια τονίζαμε και φωνάζαμε πως οι δηλώσεις αυτές κρύβουν άλλα πράγματα...! Προφανώς λοιπόν ο κ. Παπανδρέου με τη "μηδενική ανοχή" εννοούσε πως θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες και θα τους δώσει και το δικαίωμα να αποφασίζουν για τις τύχες των Ελλήνων!!

Ούτε 15 ημέρες κυβέρνηση και αμέσως έσπευσε να ανοίξει πόλεμο κατά των Ελλήνων!

Με αυτό μέτρο οι 2 εκατομμύρια (λαθρο) μετανάστες θα αποφασίζουν για εμάς τους Έλληνες...!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα εκλέγονται κιόλας! Ξυπνήστε γκιαούρηδες!!! Ραγιάδες θα γίνουμε ξανά στην ίδια μας την πατρίδα!! Αφυπνισθείτε επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ!!


ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ . ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟ

..(( Λ ))..

πηγη