Χρήστες OnLine

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΤΙΖΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΠΙΕΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Όλο το μυστικό σχέδιο της Τουρκίας για δημιουργία και ποδηγέτηση μια γιγάντιας Μουσουλμανικής φιλοτουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, άφησε πρόσφατα άθελά του να διαφανεί ο έμπιστος Υπουργός Επικρατείας του Ερντογάν Εγκεμέν Μπαγίς, αρμόδιος για τα ζωτικά Ευρωπαϊκά Θέματα της Τουρκίας!

Με δηλώσεις του στη Χουριέτ (17-11-2010) από τις Βρυξέλλες και με αφορμή το Μουσουλμανικό «Κουρμπάν Μπαϊράμ» και τις οργανωμένες δημόσιες «προσευχές» χιλιάδων Μουσουλμάνων στην Αθήνα, ο Μπαγίς παραπονέθηκε για τη μη ύπαρξη τζαμιού στην ελληνική πρωτεύουσα, όπου θα ήθελε να προσεύχεται όπως είπε και ο ίδιος:

«Αναγκάσθηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες (από την Αθήνα όπου βρισκόταν προηγουμένως) επειδή σε αυτό το μέλος της Ε.Ε. δεν έχει δοθεί η άδεια κατασκευής τζαμιού, ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου» τόνισε με νόημα!

Η δήλωση αυτή, αποκαλύπτει ακριβώς τους απώτερους σκοπούς των Τούρκων, που θέλουν Τζαμί για να φιγουράρουν κάθε τόσο στην Ελληνική Πρωτεύουσα ως προστάτες των Μουσουλμάνων της Αθήνας, μπαίνοντας οι ίδιοι σαν αφεντικά μέσα, για να το «εκτουρκίσουν» εξ αρχής, μαζί με τους ανθρώπους του! Άλλωστε έχουν ειδικότητα στο να αρπάζουν συνειδήσεις… Έχουν βέβαια και το «know how» από τη «Μεγάλη Τουρκική Σχολή της Θράκης», δηλαδή το διαβρωτικό Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι Τούρκοι θέλουν όχι απλά να εμφανιστούν, αλλά να καταστούν ηγέτες των Μουσουλμάνων της Αθήνας, ενοποιώντας σε συμπαγή και υπάκουη μάζα τη νέα γιγάντια μουσουλμανική «μειονότητα» που κτίζουν τόσο μεθοδικά!

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσες δεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι φτάνουν στην Ελλάδα από Τούρκους «δουλεμπόρους», ανθρώπους του παρακράτους και του συστήματος, που ποτέ δεν τους συλλαμβάνει η Άγκυρα… ούτε στην επικράτεια, ούτε στα τόσο καλά φυλαγμένα σύνορά της!

Πρόκειται για συστηματική προώθηση Μουσουλμάνων μεταναστών και διοχέτευσή τους στην Ελλάδα, με ένα σκοπό!
Την ίδια την Άλωσή της από μέσα!

Παρακάτω θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Τουρκίας, στον οποίο οι χώρες προέλευσης των μεταναστών αυτών, θα υπαχθούν σε ένα κοινό Τουρκο-Ισλαμικό κράτος, υπό την φωτισμένη ηγεσία της Άγκυρας…

ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗ ΧΑΛΚΗ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην κατεύθυνση του Τζαμιού κινείται η συνέντευξη του Μπαγίς στην ΝΕΤ (17-11-2010), όπου για πρώτη φορά η Τουρκία αποσυνδέει τη Χάλκη από τη Θράκη και τους Ψευτομουφτήδες και τη συνδέει με Τζαμί στην Αθήνα:

Ερώτηση Φ. Π.: «Πόσο δύσκολο είναι για την Τουρκική Κυβέρνηση να ανοίξει τη Σχολή της Χάλκης»;

Απάντηση Μπαγίς: «Πόσο δύσκολο είναι για την Ελλάδα να φτιάξει ένα μεγάλο Τζαμί στο κέντρο της Αθήνας»; Δείτε το βίντεο http://news.ert.gr/el/kosmos/eidiseis/47711-diloseis-egkemen-mpagis-gia-to-kypriako#video

ΘΥΛΑΚΕΣ

η συνταγή Αλεξανδρέττας και Κύπρου

Η Μουσουλμανική αυτή «μειονότητα» των Αθηνών, που σύμφωνα με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας αριθμεί 750.000 μέλη θα είναι στα χέρια τη; Άγκυρας τρομακτική μπαγκέτα, για να «χορεύει κυριολεκτικά στο ταψί» την Ελλάδα, με πολλούς, όπως είναι ευνόητο, τρόπους! Διαδηλώσεις, πορείες, καταλήψεις, αποκλεισμοί στρατηγικών κόμβων, εκφοβισμοί, προβοκάτσιες, σαμποτάζ… Ένας τεράστιος μελλοντικός «στρατός» που εκκολάπτεται μεθοδικά μέσα στην καρδιά της χώρας!

Είναι εύκολο να φανταστεί τότε κανείς τη συμπεριφορά κάποιων από αυτών, σε περίπτωση Θερμού Επεισοδίου ή Ελληνοτουρκικού Πολέμου, οπότε και θα αποτελούν ένα είδος «Τούρκων κομάντος» στα μετόπισθεν, κινητές βόμβες, στρατιώτες του «Αλλάχ» και φανατικούς πολεμιστές αυτοκτονίας «Τζιχάντ», σημαδεύοντας εγκαταστάσεις, υποδομές, αμάχους, σπέρνοντας χάος και ακυβερνησία, κατευθυνόμενοι από τα πύρινα κηρύγματα των χοτζάδων της Τουρκίας!

Είναι η γνωστή μέθοδος της Αλεξανδρέττας (Αλεξάνδρειας Συρίας), όπου η Τουρκία με τη χρησιμοποίηση μικρών αρχικά Μειονοτήτων-Θυλάκων, επιτυγχάνει τη διεκδίκηση και κατάληψη τελικά της περιοχής, όπως και στην περίπτωση της Κύπρου! http://www.noiazomai.net/turkhartcd.html

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ