Χρήστες OnLine

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ:Το "άβατο" της Οδού Μενάνδρου,γκέτο λαθρομεταναστών στο Κέντρο της Αθήνας!


Δείτε το βίντεο και διαδώστε το παντού:


ΕΥΓΕ στον χρήστη που δεν φοβήθηκε τις ορδές παρανόμων εγκληματιών που διακινούν την "πραμάτεια" τους ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και κατέγραψε σοκαριστικές εικόνες!

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ;

ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΣΥΡΦΕΤΟ...ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

ΕΛΛΑΔΑ...ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!


πηγη

την ιδια στιγμη ο Χρυσοχοιδης ειναι απασχολημενος με το να κυνηγαει Ελληνες ,να φυλακιζει δημοσιογραφους και να κανει κουβεντουλα με τα υπαλληλακια του τους "αντιεξουσιαστες.

απο την αλλη ο μεγας δημαρχος Αθηνων Κακλαμανης ειναι απασχολημενος να μετραει το μηνιατικο του, τις μιζες του και κανει φουσκες ..

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΣΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ''ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ''


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Στην διάλυση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ) οδηγούν οι αποφάσεις που αλήφθησαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Με απόφαση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου τέθηκε σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, επειδή οι άνδρες του αγήματος υποτίθεται ότι φώναζαν «εθνικιστικά συνθήματα».
Άρα «αποκεφαλίζεται» η ελίτ του Λιμενικού Σώματος επειδή κάποιοι κοντά τους φώναξαν συνθήματα που δεν άρεσαν στην πολιτική ηγεσία, όπως «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι»…

Η προειδοποίηση του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ εδώ

πηγή:defencenet
αετός για το stoxos.gr

Το Βέλγιο αρνείται να αποκτήσει Αλβανική μειονότητα


Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Το Βέλγιο από τις αρχές Μαρτίου 2010 βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει .... αλβανική μειονότητα! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι της Σερβίας και της ΦΥΡΟΜ εκμεταλλεύθηκαν την άρση της βίζας από τις χώρες τους προς την Ευρ. Ένωση και έσπευσαν στο Βέλγιο. Εκεί ζήτησαν να παραμείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Υβ Λετέρμ τούς απήντησε πολύ απλά και ξεκάθαρα: «Απελαύνεσθε, δεν σας δίνουμε άδεια παραμονής»!

Η ιστορία είναι πολλαπλώς διδακτική και στέλνει μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. Πρώτον καταδεικνύει ότι οι Αλβανοί που κατοικούν στη Νότιο Σερβία και κυρίως στο Πρέσεβο δεν είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν υπό σερβική διοίκηση. Το παράδειγμα των ομοεθνών τους του Κοσσυφοπεδίου λειτουργεί ως όραμα και στόχος γι’αυτούς. Ή θα φύγουν , όπως επιχείρησαν αυτοί που πήγαν στο Βέλγιο, ή θα ξεκινήσουν-αργά ή γρήγορα-αποσχιστικό ένοπλο κίνημα. Οι Σέρβοι φαίνεται ότι δεν έχουν απαλλαγεί από τα βάσαν των αποσχιστικών κινημάτων. Αναμένουν απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για το Κόσσοβο, αλλά ανοίγει νέα πληγή στη νότιο Σερβία.

Το δεύτερο μήνυμα απευθύνεται προς το πολυεθνικό και θνησιγενές κράτος των Σκοπίων. Και εκεί η πολυάριθμη αλβανική κοινότητα αναπτύσσει φυγόκεντρες τάσεις. Άλλοι μεν φεύγουν στο Βέλγιο για να μην ζουν κάτω από τη διοίκηση των Σλάβων δήθεν «Μακεδόνων». Και άλλοι ετοιμάζουν τον δεύτερο γύρο της ένοπλης αποσχιστικής δράσης μετά τον πρώτο γύρο του 2001.
Το τρίτο μήνυμα απευθύνεται από τον αλβανικό εθνικισμό προς κάθε ενδιαφερόμενο.Οι αλβανικές κοινότητες δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά δίπλα σε μία Χριστιανιοκή Ορθόδοξη πλειοψηφία (π.χ. Σέρβους, Σκοπιανούς). Όταν νιώθουν πολίτες β΄κατηγορίας ή φεύγουν από τη χώρα ή εξεγείρονται. Όταν όμως αποτελούν την πλειοψηφία όπως στην κυρίως Αλβανία, τότε δείχνουν καταπιεστικές διαθέσεις προς τις Χριστιανικές μειονότητες (π.χ. Βορειοηπειρώτες).

Το τέταρτο μήνυμα έρχεται από τη Βελγική κυβέρνηση προς τους Έλληνες οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας. Το Βέλγιο δεν έχει καμία διάθεση να αποκτήσει αλβανική μειονότητα ούτε να μονιμοποιήσει και να νομιμοποιήσει τις χιλιάδες νέων επισκεπτών, οι οποίοι μάλιστα ακολουθούν τη μουσουλμανική θρησκεία. Καλά τα συνθήματα και οι δήθεν προοδευτικές κραυγές υπέρ των μεταναστών, αλλά αν θέλουμε να είμαστε Ευρωπάιοι πρέπει να βλέπουμε και τα παραδείγματα που μάς δίνουν οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί. Καμία χώρα δεν επιθυμεί την αύξηση του μοιτυσουλμανικού πληθυσμού της ούτε επιδιώκει εισαγωγή μειονοτήτων. Μόνο στην Ελλάδα βλέπουμε τέτοια βιαστικά και επικίνδυνα πειράματα, όπως αυτά που εισάγονται με τον νέο νόμο περί ιθαγενείας των μεταναστών. Αφού ο Πρωθυπουργός μας ζητεί οικονομική στήριξη από την Ε.Ε. γιατί δεν παίρνει και ορισμένα χρήσιμα μαθήματα από τους εταίρους μας; Όταν πηγαίνει στις Βρυξέλλες, έδρα των ευρωπαϊκών θεσμών, ας ρωτήσει τον Βέλγο Πρωθυπουργό πώς και γιατί χειρίζεται με αρνητική διάθεση το αίτημα των Αλβανών απρόσκλητων επισκεπτών του.
Το πέμπτο μήνυμα απευθύνεται προς τους υπευθύνους της Ευρώπης για τα θέματα της άρσεως της βίζας και για την εισδοχή νέων μελών. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι λόγω φτώχιας μεγάλος αριθμός Αλβανών θα εισρεύσει και θα ζητεί μόνιμη εγκατάστραση αν αρθεί η απάιτηση ειδικής θεωρήσεως (βίζας) για τους Αλβανούς πολίτες. Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να αποφασισθεί συντόμως, καλόν είναι πάντως να λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Η Ελλάς επισήμως προωθεί την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. Είμαστε, άραγε, βέβαιοι ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουν πραγματικά κάτι τέτοιο; Όπως και στην περίπτωση της τουρκικής εντάξεως φοβούμι ότι σέρνουμε το κάρο δύο χωρών, οι πληθυσμοί των οποίων είναι έτοιμοι να συρρεύσουν μαζικά στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις και τότες ο κύριος Λετέρμ και ο κάθε Λετέρμ θα τραβά τα μαλλιά του και θα καταράται την Ελλάδα που προώθησε τέτοιες υποψηφιότητες.

Το έκτο μήνυμα έρχεται από την αποφασιστικότητα του Βέλγου Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν φοβήθηκε τις πιθανές αντιδράσεις των «προοδευτικών» και των οπαδών της πολυπολιτισμικόιτητας στη χώρα του. Αμέσως και χωρίς δισταγμούς και περιφράσεις αποφάσισε να απομακρύνει μέ κάθε νόμιμο τρόπο τους συμπαθείς βαλκανίους επισκέπτες του. Και φυσικά την απόφασή του στηρίζουν όλα τα μεγάλα κόμμτα στο Βέλγιο. Δυστυχώς στην Ελλάδα τέτοια θέματα και τέτοιες αποφάσεις ρυθμίζονται μερικές φορές υπό την πίεση φωνασκουσών μειοψηφιών, οι οποίες τρομοκρατούν ιδεολογικά την σιωπηρή πλειοψηφία. Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε και δεν είναι πλέον της μόδας στην Ευρώπη, μόνο που αυτή είδηση αργεί να έλθει σε ορισμένα τμήματα της ελληνικής διανόησης!

Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από τη συμπεριφορά του αλβανικού στοιχείου στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη είναι ότι η περίοδος των αναταραχών δεν έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι αλβανικές κοινότητες δεν έχουν μεν τον θρησκευτικό φανατισμό άλλων μουσουλμανικών ομάδων, διαπνέονται όμως από εθνικισμό και από αλυτρωτικά οράματα που ενθαρρύνονται από τα Τίρανα. Σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, ωθούνται σε τρεις επιλογές. Ή να κατακλύσουν μαζικά τις χώρες της Ευρ. Ενώσεως, όπως επιχειρούν και προς το παρόν αποτυγχάνουν στο Βέλγιο, ή να ασχολούνται με δραστηριότητες ποινικώς κολάσιμες, ή να κινητοποιούνται δυναμικά μέσα στις κοινωνίες που ζουν και να διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο. Ο Ελληνισμός δεν πρέπει να αγνοήσει αυτά τα μηνύματα.
Κ.Χ.

πηγη

Μαζική συμμετοχή στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Αυστραλία



Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου που έγινε σήμερα στη Μελβούρνη ήταν μαζικός, είχε παλμό, χρώμα,υψηλό εθνικό φρόνημα και εντυπωσίασε τα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων που ήρθαν,ειδικά γι' αυτό τον σκοπό, από την Ελλάδα.

Περίπου 62 ομογενειακά σχολεία και ομογενειακοί φορείς έλαβαν μέρος στην παρέλαση και καταχειροκροτήθηκαν από χιλιάδες ομογενείς.

Ο χώρος γύρω από το μνημείο Shrine of Remembrance όπου έγινε και η κατάθεση στεφάνων, πλημμύρισε από γαλανόλευκα χρώματα και πολλά μάτια βούρκωσαν αντικρίζοντας τα ελληνόπουλα δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς να παρελαύνουν με υπερηφάνεια.

Στην παρέλαση συμμετείχε και άγημα Ελληνοαυστραλών που υπηρετούν στην πολιτειακή και την κοινοπολιτειακή αστυνομία.

Τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου τίμησαν με την παρουσία τους οι εθνικοθρησκευτικές Αρχές,ο πρωθυπουργός της Βικτωρίας Τζον Μπράμπι, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τεντ Μπάϊλιου,μέλη του πολιτειακού και του κοινοπολιτειακού κοινοβουλίου, αντιπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και πλήθος άλλων προσκεκλημένων.

Ανάμεσά τους και η ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία που απαρτίζουν οι Δημήτριος Βαρβαρίγος,Βουλευτής Ζακύνθου (ΠΑΣΟΚ), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βουλευτής Β' Αθήνας (Ν. Δημοκρατίας) και Γρηγόρη Ψαριανός, Βουλευτής Β' Αθήνας (ΣΥΡΙΖΑ).

Στην ομιλία του τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Τζον Μπράμπι, όσο και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τέντ Μπέϊλιου, αναφέρθηκαν στο ιστορικό της ημέρας αλλά και στην συμβολή της ομογένειας στην ανάπτυξη της Αυστραλίας ενώ επανέλαβαν την στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται για να ενταχθεί η ελληνική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της Αυστραλίας.

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Χρ. Σαλαμάνης αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού της Εθνικής Επετείου, Κώστας Νικολόπουλος, εκτός των άλλων ευχαρίστησε και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εορτασμού.


"Σταυροφορία" της πολιτικής ηγεσίας της Αυστραλίας για την ελληνική γλώσσα



Σε μαζική εκδήλωση υπέρ του να συμπεριληφθεί η ελληνική γλώσσα στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών εξελίχθηκε η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ "Αντίποδες" το Σάββατο το βράδυ στην Λόνσντεϊλ Στριτ,στο κέντρο της Μελβούρνης.



Το έναυσμα το έδωσε ο ίδιος ο πολιτειακός πρωθυπουργός ...
Τζον Μπράμπι ο οποίος κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, πλέκοντας το εγκώμιο της ελληνικής παροικίας.

Όπως και στην δεξίωση που παρέθεσε για την 25η Μαρτίου, ο κ. Μπράμπι είπε ότι στηρίζει τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στα κρατικά σχολεία ολόκληρης της επικράτειας.

Ο κ. Μπράμπι εξήρε - και πάλι -την πολύμορφη προσφορά των Ελλήνων στη Βικτωρία και την Αυστραλία γενικότερα και δήλωσε ότι η ελληνική γλώσσα πρέπει να περιληφθεί στις οκτώ γλώσσες που θα διδάσκονται στα κρατικά σχολεία της χώρας.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να διαβιβάσει τις απόψεις της πολιτειακής κυβέρνησης στην κυβέρνηση της Καμπέρας και πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του εκτιμά απεριόριστα την προσφορά του Ελληνισμού στην οικονομική, πολιτιστική και πολιτική ανάπτυξη της πολιτείας.

Ο κ. Μπράμπι επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του θα διαθέσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια για τον καλλωπισμό της ελληνικής γωνιάς της Λόνσντεϊλ Στριτ.

"Ήδη",είπε,"διαθέσαμε 1,2 εκατομμύρια, ενώ άλλα δυο εκατομμύρια θα προσφέρουμε για το προτεινόμενο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, Γλώσσας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αντίποδες.

Προφανώς ο κ.Μπράμπι αναφερόταν στο Κοινοτικό Κέντρο ή, ενδεχομένως και στο λεγόμενο "Ελληνικό Πύργο".

Ο κ. Μπράμπι χαρακτήρισε το φεστιβάλ "Αντίποδες" ως "έναν από τους πιο αξιόλογους πολιτιστικούς θεσμούς της Μελβούρνης".

Το ίδιο ένθερμoς ήταν και ο δήμαρχος Μελβούρνης όσον αφορά το αίτημα για τη γλώσσα αλλά και την καθιέρωση του ελληνικού φεστιβάλ, που, όπως είπε, αναβιώνει και το πνεύμα του Επίκουρου.

Την στήριξη του στην ελληνική γλώσσα επανέλαβε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τεντ Μπάϊου, ο οποίος έστειλε και σχετική επιστολή στην αρμόδια υπουργό Παιδείας κα Γκίλαρντ.

"Είμαι πεπεισμένος ότι η συμπερίληψη της ελληνικής γλώσσας στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών θα εμπλουτίσει το πολιτισμικό προφίλ της Αυστραλίας και θα ενισχύσει το μαθησιακό υπόβαθρο των παιδιών σχολικής ηλικίας", είπε ο κ.Μπέϊλιου.

Τον Ομοσπονδιακό πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ εκπροσώπησε ο υπουργός Οικονομίας Λϊντσαϊ Τάνερ.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός έστειλε στα ελληνικά το μήνυμά του προς την εκδήλωση και το οποίο διάβασε ο κ.Τάνερ (φυσικά στα ελληνικά).

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανέφερε:

"Με μεγάλη μου χαρά στέλνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους παρευρισκομένους στο Φεστιβάλ "Αντίποδες 2010". Το Φεστιβάλ "Αντίποδες" διοργανώνεται στη Μελβούρνη από το 1987 και αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη ανά τον κόσμο γιορτή του ελληνικού πολιτισμού εκτός Ελλάδας.Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, η πλατύτερη κοινότητα συμμετέχει με την ελληνοαυστραλιανή παροικία στον εορτασμό του ελληνικού πολιτισμού.Το Ανοιχτό Γλέντι έχει γίνει ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός στο ημερολόγιο εκδηλώσεων της Βικτώριας.

Οι Ελληνοαυστραλοί έχουν προσφέρει μια σημαντική συνεισφορά στον πλούσιο κοινωνικό και πολιτισμικό ορίζοντα της Αυστραλίας. Με πάνω από μισό εκατομμύρια μέλη, η ελληνοαυστραλιανή παροικία έχει ένα υπερήφανο ιστορικό συμμετοχών και επιτευγμάτων στις τέχνες, επιχειρήσεις, πολιτική, παιδεία και ιατρική.

Κατά κάποιον τρόπο, οι Ελληνοαυστραλοί καταφέρνουν να διατηρούν τον μοναδικό πολιτισμό τους, ενώ παράλληλα μοιράζονται τις ζωντανές παραδόσεις τους με την πλατύτερη κοινότητα.