Χρήστες OnLine

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Όργανα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών οι ΔΗΘΕΝ «ανθρωπιστικές» οργανώσεις στην Ελλάδα ...



φωτο PATRIAMEDIA

Περίεργες συμπτώσεις μεταξύ της προπαγάνδας των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και των Εν Ελλάδι "ανθρωπιστικών" οργανώσεων

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει πάρει στη γειτονική Τουρκία η υπόθεση με την παρακρατική οργάνωση Εργκενεκόν η οποία όπως φαίνεται ελεγχόταν απο το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο.
Απο τα εως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως οι Στρατηγοί της Άγκυρας εκτός των άλλων είχαν προχωρήσει και σε προπαγανδιστικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας , χρησιμοποιώντας και το διαδίκτυο. Σελίδες όπως οι cameria.org , yunanli.com , pontuslu.com, greekmurderes.net, turkishgenocide.net, κτλ είχαν στηθεί απο την 3η Μονάδα Πληροφοριών τού τουρκικού στρατού με επικεφαλείς τους συνταγματάρχες Γκοκτσέογλου, Οζγιέρ, Γκοκτάς και Τσιτσέκ, Γκουσλού.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου οι περισσότερες απο τις σελίδες αυτές έχουν εξαφανιστεί.
Οι ιστότοποι αυτοί προωθούσαν θέματα όπως η Τσαμουριά, η μη ύπαρξη της Ποντιακής γενοκτονίας αλλά αντίθετα τα εγκλήματα των Ελλήνων Ποντίων, οι σχέσεις της Ελλάδας με "τρομοκρατικές" οργανώσεις όπως το PKK, το Κυπριακό, τα δικαιώματα των "Μακεδόνων" κτλ.
Η θεματολογία αυτή, θυμίζει επικίνδυνα τα επιχειρήματα και τη γενικότερη ρητορία διαφόρων "ανθρωπιστικών" οργανώσεων που κόπτονται δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανύπαρκτες μειονότητες στη χώρα μας καθώς επίσης και κάποιες "προοδευτικές" γραφίδες που πάντα κατά σύμπτωση είναι βαθειά ανθελληνικές.
Αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων για παράδειγμα χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα με αυτά των παρακρατικών της Εργκενεκόν.

Ίσως αξίζει τον κόπο μια βαθύτερη διερεύνηση των γεγονότων απο τις ελληνικές κρατικές υπηρεσίες...

Προς εξαφάνιση οδεύει ξανά η μαϊμού “δημοσκόπηση” του ΔΟΛ!

ΕΤΣΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

και πως προσπαθουν να αλλοιωσουν τα αποτελεσματα για να μην ξεφτιλιστούν



Αφού πρώτα η ηλεκτρονική “δημοσκόπηση” εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα γιατί αυτοί που ψήφισαν ήταν…”ακροδεξιοί ρατσιστές” , επανήλθε δριμύτερη, με περίπου 400 ψήφους πριμοδότηση υπέρ του να ψηφίζουν οι μετανάστες.

Η “Δημοσκόπηση” έχει ως ερώτημα το εξής:

Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό. Εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες στη χώρα μας, πιστεύετε ότι:

-Πρέπει και αυτοί να έχουν το ίδιο δικαίωμα, διότι ζουν τα καθημερινά προβλήματα στις πόλεις τους.

-Δεν πρέπει να ψηφίζουν. Είναι εδώ μόνο για να εργαστούν.

-Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.

H “δημοσκόπηση” μαιμού φαίνεται να οδεύει ξανά προς εξαφάνιση, καθώς μέχρι στιγμής η δεύτερη επιλογή παίρνει 59.34%!

Στην “ερώτηση” περιλαμβάνεται η θέση ότι “Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό”.

Δεν αμφιβάλλουμε.Που βρίσκονται όμως αυτοί οι “δημοτικοι άρχοντες;”

Οι περισσότεροι βρίσκονται στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία (κράτη που ιδρύθηκαν αποκλειστικά από μετανάστες) και είναι απόγονοι μεταναστών τρίτης τουλάχιστον γενιάς! Ενώ οι πρόγονοί τους μετέβησαν νόμιμα εκεί, προσκεκλημένοι από τα κράτη αυτά.

Βρίσκονται επίσης στην ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, γιατί εκεί είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, που βρίσκεται υπό κατοχήν και όχι “το εξωτερικό”!

Και ένας μικρός αριθμός βρίσκεται σε χώρες της Ευρώπης, ως επίσης παιδιά μεταναστών δεύτερης και τριτης γενιάς, όπου επίσης οι πρόγονοί τους μετέβησαν νόμιμα!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν βρίσκονται Έλληνες που να έχουν εισβάλλει παράνομα, ως λαθρομετανάστες, και να τους δίνεται δικαίωμα ψήφου μετά από λίγα χρόνια εργασίας!

Και φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε Έλληνες “δημοτικοί άρχοντες” σε χώρες όπως το ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΣΟΜΑΛΙΑ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κλπ ούτε εκατομμύρια Έλληνες μετανάστες σε αυτές τις χώρες που να έχουν δικαίωμα ψήφου, ώστε να δώσουμε και εμείς “ανταποδοτικά” (κατά την λογική του εξυπνάκια που έφτιαξε την “δημοσκόπηση” μαϊμού) δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες που προέρχονται από τις χώρες αυτές!

Όσο για την δεύτερη απάντηση έχουν κολλήσει δίπλα στο “δεν πρέπει να ψηφίζουν” και το “είναι εδώ μόνο για να εργαστούν”, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι όσοι επιλέγουν την απάντηση αυτή συμφωνούν με την εισαγωγή λαθρομεταναστών από τους κεφαλαιοκράτες, που τους φέρνουν εδώ για να καταλαμβάνουν τις θέσεις εργασίας και να διαλύουν τα εργασιακά δικαιώματα.

Με βάση αυτά, μια εναλλακτική διατύπωση της “δημοσκόπησης” θα μπορούσε να είναι:

Σε καμία χώρα του κόσμου, από τις αναπτυγμένες μέχρι την Ουγκάντα, δεν έχει δοθεί ποτέ δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα για να εργαστούν κατεβάζοντας τους μισθούς, μετά από μόλις λίγα χρόνια παραμονής τους. Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει αυτό για πρώτη φορά, στην Ελλάδα;

-Όχι , να μην τους δοθεί δικαιωμα ψήφου. Τους έφεραν εδώ για να κατεβάσουν τους μισθούς, να προωθήσουν την ανασφάλιστη και την ελαστική εργασία, να διαλύσουν τα εργασιακά δικαιώματα, να διασπάσουν τον κοινωνικό ιστό. Οι περισσότεροι πέρασαν στην Ελλάδα από την Τουρκία, που θέλει να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα με μουσουλμανικούς πληθυσμούς, ή την Αλβανία που ονομάζει την Ήπειρο “Τσαμουριά”.

-Ναι, να τους δοθεί δικαίωμα ψήφου. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να έχει τα ίδια ακριβώς κυριαρχικά δικαιώματα στον τόπο που γεννήθηκε, με οποιονδήποτε άλλον έρχεται εδώ παράνομα από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, καθώς όλοι ζούμε στις ίδιες πόλεις και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβληματα. Δεν θα με πείραζε καθόλου στο χωριό από όπου κατάγομαι να έχουν Αλβανό δήμαρχο που να του έχει δοθεί και Ελληνική ιθαγένεια σε ένα δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία αλλοδαπών, ούτε να γεμίσουν τα δημοτικά συμβούλια της Ελλάδας με Πακιστανούς.

-Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.


πηγη


ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Το πασοκ και οι λοιποι ξεπουλημενοι αριστεροι πολιτικοι λογαριάζουν χωρις τον ξενοδόχο. Ο Ελληνικός λαος έχει ξυπνησει και τους ετοιμάζει πολλες εκπλήξεις.. νομίζουν οτι θα καταστρεψουν την χωρα ,την κοινωνια και την ιστορία του Ελληνα και θα τους πουμε και ευχαριστω?

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ . οι Ελληνες πια δεν εχουν κατι να χάσουν.

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ




Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ - ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΛΗΣΤΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑ...


Ξεπουλημενε Ανικανε Χρυσοχοιδη , τα αστεία τελείωσαν, θα βρες απεναντι σου ΕΛΛΗΝΕΣ. τερμα οι πλάκες και το ξεπούλημα της χώρας, Τέρμα πια στην καταστροφη της Ελληνικής κοινωνίας, τέρμα στους χιλιάδες Ελληνες που έχουν χάσει την ζωή τους απο τους γαμημένους λαθρομετανάστες "φίλους" σου



Ο Χρυσοχοΐδης που μοιράζει αβέρτα καμπάνες στους υπαλλήλους του, πρόλαβε εν μέσω γιορτών και έβγαλε ακόμα και δικαστική απόφαση για ένα επεισόδιο που παραμένει ασαφές για τα "δήθεν"βασανιστήρια (βέβαια αντιρατσιστικές κολοτούμπες), την ίδια στιγμή μια νεαρή κοπέλα βιάστηκε και δολοφονήθηκε βάναυσα μέσα στο μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της χώρας, αυτό της Γκράβας στο Γαλάτσι και σιγή ιχθύος από τον Χρυσοχοίδη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!!!!


ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ???

Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΣΟΥΣ?????? ...............
ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ !!!! ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ...


ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ Η ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΜΙΑ ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΡΙΘΜΟΙ.... ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΥΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΦΙΛΟΤΙΜΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ!!!!!



ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ



ΠΗΓΗ
HELLENICREVENGE

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΗ "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ.

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ....

Το έντονο αλβανικό στοιχείο της Αθήνας δεν πήγε φέτος στο Σύνταγμα. Οι Αλβανοί έγιναν τα τελευταία χρόνια νοικοκυραίοι, μυάλωσαν. Έκοψαν την βασιλόπιτα σπίτι τους. Απαξίωσαν την γιορτή του λαθρομετανάστη ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ....

Το έντονο αλβανικό στοιχείο της Αθήνας δεν πήγε φέτος στο Σύνταγμα. Οι Αλβανοί έγιναν τα τελευταία χρόνια νοικοκυραίοι, μυάλωσαν. Έκοψαν την βασιλόπιτα σπίτι τους. Απαξίωσαν την γιορτή του λαθρομετανάστη στην αλλαγή του χρόνου στην ιστορική πλατεία που κατακλύστηκε από κάθε καρυδιάς καρύδι που νόμισε ότι εδώ, στη γη της φτώχειας, είναι η γη της επαγγελίας.

Είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη ξεφτύλα γιορτή της νεώτερης ιστορίας του τόπου. Την πρωτοχρονιά τα τελευταία χρόνια στην Πλατεία Συντάγματος, συντελείται η μοναδική σε όλο τον κόσμο «γιορτή» για τον ερχομό του νέου έτους στην οποία δε συμμετέχουν οι ημεδαποί πολίτες τις χώρας! Αίσχος και ντροπή για όλους αυτούς τους άθλιους πολιτικάντηδες που μετέτρεψαν την χώρα μας σε τριτοκοσμική χαβούζα και σκουπιδοτενεκέ! Να την χαίρονται τη γιορτή τους. Πολιτικοί και πολιτικάντηδες που έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο της ζητιανιάς, της κλεψιάς και των ληστών.

Στους λίγους Έλληνες που πήγαν να αλλάξουν το νέο έτος στο Σύνταγμα θα το ξανασκεφτούν για του χρόνου γιατί τα πορτοφόλια των περισσοτέρων έκαναν φτερά "όλως περιέργως" και δεν τους τα εξαφάνισε κάποιος «μένταλιστ» αλλά οι τριτοκοσμικοί εισβολείς λαθραίοι...

πηγη


Καημένε Νικήτα Κακλαμάνη σε ποιούς μέτραγες....3,2,1..Καλή χρονιά;

Θλιβερή και γραφική φιγούρα έχει καταντήσει ο δήμαρχος Αθηναίων κάθε πρωτοχρονιά.
Για μια ακόμα φορά έβγαλε ένα μικρό λόγο μπροστά σε χιλιάδες αλλοδαπούς στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνους και το τονίζω γιατί έχει την σημασία του.

Αλβανοί, Πακιστανοί, Ινδοί, Αφγανοί, Αφρικανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Φιλιππινέζοι, Κινέζοι κ.α. Πρεζόνια, Μαστροποί, Προστάτες, Μαφιόζοι, Εμποροι Ναρκωτικών, Πόρνες, Βιαστές, Κλεφτρόνια και κάθε είδους κακοποιός αλλά και λίγοι Ελληνες άστεγοι αποτελούσαν το πλήθος που "παραλληρούσε" από ενθουσιασμό κάτω από την εξέδρα του δημάρχου....

Ο ίδιος φυσικά "παρίστανε" ότι μιλούσε σε ευτυχισμένες οικογένειες με παιδιά....(ίσως γι αυτό έκλεινε τα μάτια του τόσο συχνά). Καημένε Νικήτα. Ποιός παρανοϊκός πατέρας ή μητέρα θα τολμούσε ποτέ να ανέβει το συγκεκριμένο βράδυ με τα παιδάκια του στο γκέτο που έχεις φτιάξει εσύ μαζί με τις κατάπτυστες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών;

Αθηναίοι -προσεχώς Ελληνες ιθαγενείς- περιμένουν όλο ενθουσιασμό να αρχίσει την "ακατανόητη" ομιλία του ο δήμαρχός τους....

Και φυσικά τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ που είναι συνυπεύθυνα για το νεοταξικό παγκοσμιοποιημένο σχέδιο αφελληνισμού δεν τολμούσαν να δείξουν ούτε μια φορά το πλήθος από κοντά... Κάποια στιγμή ο βλάκας ο τηλεσκηνοθέτης έκανε ένα στραβοπάτημα κουμπιού και φάνηκαν οι "κατενθουσιασμένοι" νεοέλληνες "ιθαγενείς"!!!!!
Φυσικά στα μάτια τους ήταν ζωγραφισμένη η απορία καθώς με δυσκολία προσπαθούσαν μάταια να καταλάβουν τι έλεγε ο "τύπος" στην εξέδρα.....

Το παράδοξο ήταν ότι όπως προείπαμε η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι. Αυτό για όσους γνωρίζουν σημαίνει απλούστατα ότι αδιαφορούν για την πρωτοχρονιά των Χριστιανών. Αδιαφορούν για τα 2010 χρόνια που έχουν περάσει από την γέννηση του Χριστού. Αυτοί έχουν την δική τους αρίθμηση του χρόνου. Από το έτος της Εγίρα (όπως χαρακτηριστικά την λένε) και η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει σχέση με την μετάβαση του προφήτη τους από την Μέκκα στην Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας....
Αυτό φυσικά συνέβει κάπου στο 600 μ.Χ. οπότε καταλαβαίνετε ότι βρίσκονται κάπου στο 1400......

Καθόμουν χθές στην τηλεόραση και έβλεπα με νοσταλγία στιγμιότυπα της Αθήνας και των γειτονιών της από παλαιότερους εορτασμούς χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς. Στιγμιότυπα του 1950, 1960 και 1970. Παιδάκια να λένε τα κάλαντα. Οικογένειες να περιτρυγυρίζουν σε μια άλλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αθήνα. Στα μαγαζιά της, στο Σύνταγμα, στην Ομόνοια. Πρόσωπα χαρούμενα, γελαστά, ανέμελα που η ασφάλεια ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Τις εποχές εκείνες οι πιο κοινοί κακοποιοί ήταν τα κλεφτρόνια. Δολοφονίες και βιασμοί ήταν τόσο σπάνια συμβάντα που έμπαιναν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες!!! Πόρτες ανοιχτές, άνθρωποι φτωχοί αλλά χαρούμενοι. Ολοι αδέρφια Ελληνες. Ανθρωποι του μόχθου και του φιλότιμου.
Και τα κλεφτρόνια ακόμα όταν τα έπαιρνες χαμπάρι έτρεχαν σωθούν όπως τα βλέπουμε και στις παλιές Ελληνικές ταινίες.

Σήμερα γυναίκες σέρνονται από μηχανόβιους αλήτες στον δρόμο για μια τσάντα. Πρεζόνια, πόρνες και μαστρωποί έχουν στοιχείωσει το κέντρο της Αθήνας. Μαχαιρώματα, ληστείες με φόνους, βιασμοί, εμπόριο ναρκωτικών συμβαίνουν συνεχώς και αποτελούν ρουτίνα για την αστυνομία και τους λιγοστούς τρομοκρατημένους υπέργηρους κατοίκους του κέντρου. Αλλά και στις γειτονιές τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα. Στην Σαλαμίνα μόλις πριν λίγες μέρες, μόλις 2 άτυχοι αστυνομικοί κάλεσαν ληστές να παραδοθούν έξω από τράπεζα, αυτοί έβγαλαν Καλάσνικωφ και τους "γάζωσαν"!!! οι αστυνομικοί βρέθηκαν ευτυχώς στην εντατική.....

Πριν λίγες μέρες μιλούσα με φίλο μου ιερέα σε κεντρική εκκλησία της Αθήνας (στο ιστορικό κέντρο) ο οποίος μου αποκάλυψε ότι πολλές φορές έχει βρεί Αφρικανές πόρνες να εκδίδονται μπροστά στην πίσω πόρτα του Ιερού του Ναού!!!! και ο νταβατζής να τις περιμένει στην γωνία να "εισπράξει". Οσο για τους τοξικομανείς, βρίσκονται καθημερινά κατά δεκάδες στα σκαλιά του Ναού και ζητιανεύουν ή κάνουν και ενέσεις μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Ενίοτε μπαίνουν και στον Ναό και "βουτούν" ότι βρούν μπροστά τους προκειμένου να το πουλήσουν για την δόση τους...... Ο ίδιος ο Ιερέας μου εξομολογήθηκε ότι του έχουν πάρει ρολόγια, κινητά, και έναν πανάκριβο Σταυρό κειμήλιο του Ναού.....
Φυσικά οι λιγοστοί γηραιοί πιστοί τρομοκρατημένοι έρχονται 3-3 στο Ναό να εκκλησιαστούν!!!!

Καλή Χρονιά και σε εσένα Νικήτα Κακλαμάνη.



http://koukfamily.blogspot.com/2010/01/321.html

Απίστευτο! Η Θρασύτατη ΕΝΤΑ του ΑλβανοΠασοκ λέει ότι δεν της φθάνει μόνο η ιθαγένεια…..


Αλλά θέλει και Αλβανούς δημάρχους , και απαιτεί να διορίζονται στο δημόσιο οι Αλβανοί και ζητάει αποδοχή της συμβίωσης με τους αλβανέμπορους ναρκωτικών ,τους αλβανοληστές και τους αλβανοβιαστές

«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεββάτι»

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ της ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ πήρε συνέντευξη από την πρόεδρο των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα κ ΕΝΤΑ ΓΚΕΜΙ και τα ψέματα αρχίζουν από το εισαγωγικό σημείωμα.

«Πολλοί έχουν μιλήσει για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που δίνει ιθαγένεια και εκλογικά δικαιώματα στους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, ελάχιστα, όμως, έχει ακουστεί η φωνή εκείνων που τους αφορά άμεσα: των ίδιων των μεταναστών».
Η εφημερίδα της, όπως και οι άλλες, δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο κατά της αντισυνταγματικής «νομοθετικής πρωτοβουλίας».Οι «Πολλοί» δεν έχουν μιλήσει στην εφημερίδα της ούτε στα χουντοκάναλα.

H ENTA πάντως, ξεβρακώνει την κυβέρνηση και ομολογεί την αλήθεια.


"Θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το 10% του πληθυσμού της Ελλάδας".

Δηλαδή το μέτρο , αφορά στους 1.000.000 Αλβανούς και όχι σε 250.000 μόνο.


«Λύνει προβλήματα, αλλά όχι όλα, η ιθαγένεια» λέει η κ ΕΝΤΑ ΓΚΕΜΙ (που σπούδασε τζάμπα σε βάρος του ελληνικού λαού) και ζητάει «πλήρη ένταξη» που συνεπάγεται ισότιμη (διορισμοί στο δημόσιο) και ενεργή κοινωνική και πολιτική συμμετοχή και όχι κατ' επίφαση, (Αλβανούς βουλευτές και αλβανικό κόμμα) σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής, άρση των διακρίσεων και φαινομένων ρατσισμού και επιπλέον τη διαμόρφωση μίας «κουλτούρας» αποδοχής και συμβίωσης με τον «άλλο». Με τους αλβανέμπορους ναρκωτικών ,τους αλβανοληστές και τους αλβανοβιαστές

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. (Διαβάστε την για να φρίξετε).

Η Εντα Γκέμι είναι κοινωνιολόγος-ερευνήτρια, υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπρόσωπος της οργάνωσης «Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών». Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρόεδρος των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα. Θεωρεί ιστορική την απόφαση για την ιθαγένεια των μεταναστών, αλλά τονίζει ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να ενταχθούν ουσιαστικά και χωρίς διακρίσεις στην ελληνική κοινωνία.

* Το νομοσχέδιο για τους μετανάστες είναι ένα σημαντικό βήμα για την ουσιαστική ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία;
- Αποτελεί ιστορική στιγμή για όλους μας το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 20 χρόνια μεταναστευτικής εμπειρίας θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το 10% (περίπου) του πληθυσμού της Ελλάδας. Ομως, παρά τη μεγάλη δομική σημασία αυτού του εγχειρήματος, η ιστορία ακριβώς εδώ αρχίζει. Πολλές χώρες με δομημένους θεσμούς και μακροχρόνια εμπειρία στη συνύπαρξη με το διαφορετικό έχουν αποτύχει να εντάξουν κοινωνικά τους μετανάστες (βλέπε Γαλλία, Βρετανία). Η απόδοση της ιθαγένειας και των πολιτικών δικαιωμάτων από μόνα τους δεν αποτελούν πανάκεια για την ουσιαστική κοινωνική ένταξη.

* Τι άλλο χρειάζεται κατά τη γνώμη σας;

- Η πλήρης ένταξη συνεπάγεται ισότιμη και ενεργή κοινωνική και πολιτική συμμετοχή (και όχι κατ' επίφαση) σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής, άρση των διακρίσεων και φαινομένων ρατσισμού και επιπλέον τη διαμόρφωση μίας «κουλτούρας» αποδοχής και συμβίωσης με τον «άλλο».

* Ποια η γνώμη σας για το νομοσχέδιο;

- Το νομοσχέδιο είναι συγκρατημένα προοδευτικό και με τάσεις αναδίπλωσης, ιδιαίτερα όσον αφορά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε τοπικό επίπεδο. Ο αποκλεισμός του μετανάστη από τα αξιώματα του δημάρχου, του αντιδημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αποτελεί πράξη διάκρισης. Επομένως, ο μετανάστης δεν παύει να αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο του νόμου, αντί για ενεργό υποκείμενο με ανεξάρτητη και αυτόβουλη παρουσία στο δημόσιο βίο.

* Η απόκτηση ιθαγένειας δεν θα λύσει αρκετά από τα σημερινά προβλήματα;

- Ναι, αλλά η διαδικασία πολιτογράφησης (για την πρώτη γενιά) παραμένει χρονοβόρα και άκρως γραφειοκρατική (δύο χρόνια). Εάν συνυπολογίσουμε και το υπέρογκο παράβολο (1.000 ευρώ) θεωρώ ότι η πολιτεία επιμένει σε εισπρακτικές και αποτρεπτικές πρακτικές. Σκεφτείτε, μια 4μελής οικογένεια θα χρειαστεί 4.000 ευρώ μόνο για παράβολα. Ετσι, η πολιτογράφηση μετατρέπεται σε αντικείμενο «εξαγοράς» και «συναλλαγής» μεταξύ του εν δυνάμει πολίτη (μετανάστη) και της πολιτείας.
(Καλόμαθε στο τζάμπα η ΕΝΤΑ.Θέλει Ιθαγένεια και την θέλει τζάμπα. Να της στείλουμε το λογαριασμό για τις σπουδές της)

* Ζείτε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είστε κοινωνιολόγος. Μπορείτε να εργαστείτε στις ίδιες δουλειές που εργάζεται ένας Ελληνας;

- Οχι. Ως αλλοδαπή, έχω πρόσβαση μόνο στον ιδιωτικό τομέα. (Θέλει πρόσβαση και στο δημόσιο) .Επομένως, παρά το γεγονός ότι βρίσκομαι 18 χρόνια νόμιμα(;;;) και έχω σπουδάσει στην Ελλάδα, δεν έχω καν το δικαίωμα αίτησης για εργασία σε φορείς δημοσίου αλλά και ιδιωτικού δικαίου που βρίσκονται υπό την εποπτεία υπουργείων και άλλων δημόσιων φορέων.

* Τι γίνεται με τα παιδιά των μεταναστών;

- Το θέμα της δεύτερης και της μιάμισης γενιάς αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική πραγματικότητα και εν τέλει η κοινωνική της θέση κρίνει την έκβαση της κοινωνικής ένταξης και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Τα παιδιά αυτά είτε έχουν γεννηθεί είτε έχουν έρθει σε πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα μοιράζονται τον ίδιο κοινωνικό χώρο, τα ίδια θρανία και τα ίδια όνειρα με τους έλληνες συμμαθητές τους. Κοινωνικοποιήθηκαν σύμφωνα με το ελληνικό «μοντέλο». Μιλάνε την ελληνική γλώσσα καλύτερα από τη μητρική τους. Και όμως, έως σήμερα θεωρούνταν και αντιμετωπίζονται ως παιδιά (ούτε καν πολίτες) δεύτερης κατηγορίας.

* Βρίσκουν δουλειά όσοι αποφοιτούν από τα ελληνικά πανεπιστήμια;

- Οσοι έχουν σπουδάσει νομικά δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε εξάσκηση να κάνουν. Οσοι σπουδάζουν ιατρική, μπορούν να εργαστούν μόνο στον ιδιωτικό τομέα και όσοι έχουν σπουδάσει στις παιδαγωγικές σχολές, δεν μπορούν να βρουν δουλειά πουθενά. Ας ελπίσουμε ότι με την απόκτηση ιθαγένειας, σε λίγο καιρό, όλα αυτά τα προβλήματα να λυθούν.

Απαιτούμε: Οι άνεργοι Αλβανοί να επιστρέψουν στην Αλβανία

ΥΓ.Γιατί δεν ρώτησαν την ΕΝΤΑ ΓΚΕΜΙ για την Ελληνική Μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο;

πηγη


ΡΑΠΙΣΜΑ σε Γιωργάκη & γραικύλους:Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ιθαγένεια σε μετανάστες!



Ο ι παραπάνω δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στις αυριανές εφημερίδες "Το Παρόν" και "Πρώτο Θέμα":είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ του ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ "ΟΧΙ" που λέει ο ελληνικός λαός απέναντι στα προδοτικά σχέδια της θλιβερής παρεούλας του Τζέφρυ Παπανδρέου!

Βέβαια,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 90%,αλλά δεν θα το γράψουν ποτέ οι πληρωμένοι δημοσκόποι!Ας είναι,ακόμα κι έτσι φαίνεται πως οι γελοιότητες περί "ακροδεξιάς μειοψηφίας" των γνωστών παπαγάλων ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!

ΤΩΡΑ,η συνέχιση του ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων είναι πιο επιτακτική από ποτέ:ο βομβαρδισμός αρνητικών σχολίων στο Opengov,καθώς και τα αλεπάλληλα δημοσιεύματα των ιστολογίων,πίεσαν τα Μμε να ασχοληθούν,έστω λίγο,με το θέμα.Στο χέρι μας είναι αυτη η πίεση να συνεχιστεί,έτσι ώστε να μάθουν όλοι τι ετοιμάζει η Κυβέρνηση Πασοκ και να δράσουν ανάλογα!

Και βέβαια,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ κρίνεται επιτακτική η ανάγκη παρέμβασης στο θέμα του Αντώνη Σαμαρά:είτε με πρόταση διεξαγωγής δημοψηφίσματος είτε με σκληρή αντιπολίτευση και ανάδειξη του ζητήματος σε καθημερινή βάση.ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ότι ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ τη φωνή της Βάσης,όπως λέει ο ίδιος,θα πράξει τα δέοντα!

πηγη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο "βασανισμός" του Χιλιανού ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ήταν μερικά χαστούκια,όπως αποκάλυψε ο ίδιος!!!


Α ντιγράφουμε από το Hellenicrevenge:


"Πριν λίγο στον Αντένα ο Χιλιανός που λύσσαξαν να γράφουν και να λένε τα ΜΜΕ καθώς και το astynomia.gr ότι τον βασάνισαν, ΔΗΛΩΣΕ ότι οι ειδικοί φρουροί του έδωσαν....χαστούκια στο μάγουλο.

Ήθελε να κάνει κάποιο τηλεφώνημα και έκανε νοήματα, οι αστυνομικοί νόμισαν ότι τους κάνει άσχημες χειρονομίες και του έριξαν κανά δυο χαστούκια.

Αυτά ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Χιλιανός ο οποίος ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ μετά από ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΑΜΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ!!!!

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα της ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ είναι κάτι το ασύλληπτο... κάτι το ανεπανάληπτο!!!!


Δεν τους έκατσε η σούπα με τους Χιλιανούς, μία νέα επιχείρηση "κοράνι" πήρε πρόωρο τέλος... και άντε τώρα να ψάξεις και να ΣΤΗΣΕΙΣ νέα προβοκάτσια μπας και περάσεις το νομοσχέδιο που θα κάνει Έλληνες τους μαχαιροβγάλτες, τους ναρκέμπορους, τους δολοφόνους, τους ληστές, τους βιαστές και τους νταβατζήδες.

Σκούρα τα πράγματα Γιωργάκη... Άνθραξ ο "χρυσός"... και που να εφεύρεις άλλον... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...τρεις και τη κακή του μέρα λέει ο σοφός λαός!"


Τώρα εμείς τι πρέπει να κάνουμε;Να κλάψουμε ή να γελάσουμε;

Επιλέγουμε το δεύτερο,με τις δηλώσεις του υπερευαίσθητου σ'αυτά τα θέματα Χρυσοχοίδη:

"Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας αλλοδαπός κρατούμενος στο Τμήμα Ακρόπολης μετατράπηκε σε σάκο του μποξ από μερικούς απάνθρωπους και ασυνείδητους αστυνομικούς. Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, αφού βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτες κάθε ένστολο εργαζόμενο, αλλά και κάθε συνάνθρωπο, Έλληνα ή αλλοδαπό που κατοικεί στην χώρα μας. Η κατάχρηση εξουσίας, τα βασανιστήρια και ο εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι δείγματα βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που προσβάλλει ευθέως τις αρχές του κράτους δικαίου, τη δημοκρατία, τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας, υπονομεύοντας την προσπάθειά μας να συνυπάρχουμε ειρηνικά, με κατανόηση και ανθρωπιά."




Έχουμε και μερικά ερωτήματα:

-Ποιος είναι ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ,ο Χρυσοχοίδης ή τα τσουτσέκια του στα Μμε;

-Αναρωτήθηκε κανείς ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ;

-Απορήσαμε πραγματικά,όταν δεν ανέφερε κανένας "έγκυρος δημοσιογράφος" ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ της Αστυνομίας να μην ξέρει...Ισπανικά για να συνεννοηθεί με τον Χιλιανό!Καλά να μην ξέρουν τον "εκφωνητή του Πολυτεχνείου",αλλά να μη γνωρίζουν και μια ξένη γλώσσα;ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!

Όπως καταλαβαίνετε,η αντεπίθεση του μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου ξεκίνησε:παρά τις γκάφες του,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να προβοκάρουν την προσπάθεια που γίνεται για το Δημοψήφισμα και να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το φλέγον θέμα της εποχής μας,που δεν είναι πόσα χαστούκια έφαγε ο Χιλιανός,αλλά η λαθρομετανάστευση!

πηγη