Χρήστες OnLine

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΡΑΠΙΣΜΑ σε Γιωργάκη & γραικύλους:Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ιθαγένεια σε μετανάστες!



Ο ι παραπάνω δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στις αυριανές εφημερίδες "Το Παρόν" και "Πρώτο Θέμα":είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ του ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ "ΟΧΙ" που λέει ο ελληνικός λαός απέναντι στα προδοτικά σχέδια της θλιβερής παρεούλας του Τζέφρυ Παπανδρέου!

Βέβαια,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 90%,αλλά δεν θα το γράψουν ποτέ οι πληρωμένοι δημοσκόποι!Ας είναι,ακόμα κι έτσι φαίνεται πως οι γελοιότητες περί "ακροδεξιάς μειοψηφίας" των γνωστών παπαγάλων ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!

ΤΩΡΑ,η συνέχιση του ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων είναι πιο επιτακτική από ποτέ:ο βομβαρδισμός αρνητικών σχολίων στο Opengov,καθώς και τα αλεπάλληλα δημοσιεύματα των ιστολογίων,πίεσαν τα Μμε να ασχοληθούν,έστω λίγο,με το θέμα.Στο χέρι μας είναι αυτη η πίεση να συνεχιστεί,έτσι ώστε να μάθουν όλοι τι ετοιμάζει η Κυβέρνηση Πασοκ και να δράσουν ανάλογα!

Και βέβαια,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ κρίνεται επιτακτική η ανάγκη παρέμβασης στο θέμα του Αντώνη Σαμαρά:είτε με πρόταση διεξαγωγής δημοψηφίσματος είτε με σκληρή αντιπολίτευση και ανάδειξη του ζητήματος σε καθημερινή βάση.ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ότι ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ τη φωνή της Βάσης,όπως λέει ο ίδιος,θα πράξει τα δέοντα!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου