Χρήστες OnLine

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Φωτό αρχείου
  Αιφνιαδιαστική παρέμβαση από τον Ελληνικό Πατριωτικό Σύνδεσμο στην Ηγουμενίτσα, με ιδιαίτερη επιτυχία, έγινε σήμερα στην πόλη.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Αστέριο Χάμο πολυπληθές κλιμάκιο από την Λάρισα έφτασε στην πολύπαθη πόλη, σήμερα το πρωϊ, όπου πλαισιωμένοι από συναγωνιστές άλλων πόλεων της Ηπείρου και ντόπιους συναγωνιστές, διένημαν ενημερωτικό υλικό και πραγματοποίησαν πορεία.

Για πρώτη φορά στην Ηγουμενίτσα δεκάδες Εθνικιστές και Ασυμβίβαστοι Πατριώτες, με Ελληνικές σημαίες στα χέρια και συνθήματα, μετέφεραν στους κατοίκους της πόλης -οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό- το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για την εξάλειψη της εισαγώμενης μάστιγας που τους έχει κάτσει στο σβέρκο.

Λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό θα ακολουθήσουν μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου!
πηγη

ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.


Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία; Τρεις μέρες τώρα έχουν καταλάβει την κεντρική πλατεία της Μαδρίτης και δεν το κουνάνε ρούπι από εκεί. 
 
Όμως δεν έσπασε μία βιτρίνα, δεν πετάχτηκε μια πέτρα, ούτε έπεσε μία μολότοφ και παγκοσμίως καταγράφεται σαν είδηση η αντίσταση του Ισπανικού λαού στους παγκόσμιους νταβατζήδες και όχι τα επεισόδια που αποπροσανατολίζουν την παγκόσμια και εγχώρια κοινή γνώμη. 
 
Δεν υπάρχουν εκεί μπαχαλάκηδες και αληταριά χουλιγκάνια επαναστατάκια του κώλου της Εκάλης για να κάνουν τα χατίρια της κυβέρνησης, να δουλεύουν παρακρατικά για πάρτη της και να αποπροσανατολίζουν. Γιαυτό και βγαίνουν οι Ισπανοί στο δρόμο και αντιδρούν. Εδώ στην Ελλάδα διερωτώνται όλοι συνεχώς, τι μας ψεκάζουν, τι μας έχουν ποτίσει, τι μας έχουν κάνει τέλος πάντων και μένουμε απαθείς στη λαίλαπα του Σοσιαληστρισμού... 
 
Τίποτα δεν μας έχουν ποτίσει,. τίποτα δεν μας έχουν ψεκάσει, τίποτα δεν μας έχουν κάνει. Η αιτία είναι αποκλειστικά οι μπαχαλάκηδες αληταριά χουλιγκάνια επαναστατάκια του κώλου της Εκάλης, αυτό το παρακρατικό εργαλείο του πασοκικού παρακράτους και της εκάστοτε εξουσίας που  υπηρετεί πάντα  την πάρτη του εκάστοτε εξουσιαστή και  παγκόσμιου νταβατζή αφεντικού (βλέπε Σόρος κλπ) και που τρομοκρατεί, τα σπάει και καίει ανθρώπους σε κάθε συγκέντρωση και πορεία για να επιτευχθεί καλύτερα η φίμωση, η καταστολή και η απομόνωση του λαού. 
 
Πως θέλετε δηλαδή να κατεβεί ο Έλληνας πολίτης να διαμαρτυρηθεί στο κέντρο για την σοσιαληστρική λαίλαπα όταν φοβάται μη φάει καμιά πέτρα και καμιά μολότοφ στο κεφάλι και πάει στον άλλο κόσμο; 


Γιαυτό λοιπόν η λύση είναι μόνο μία και μοναδική. Εάν θέλετε να δείτε τον κόσμο έξω να διαμαρτύρεται όπως στην Ισπανία,  τσουβαλιάστε πάραυτα και απομονώστε τους μπαχαλάκηδες αληταριά χουλιγκάνια επαναστατάκια του κώλου της Εκάλης και όλα θα αλλάξουν... Απλά πράγματα.