Χρήστες OnLine

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Όταν η Ελευθεροτυπία μιλά για την λαθρομετανάστευση...

Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον πατριωτικό χώρο για την επίδοση στην χθεσινές ευρωεκλογές.


Φαίνεται πως αρχίζει να ηχεί στα αυτιά κάποιων η θεαματική αυξηση των ποσοστών του πατριωτικού χώρου που συνολικά άγγιξαν το 9% (ΛΑΟΣ 7,15%+ ΠΑΜΜΕ 1,2% +XA 0,53%). Η επιτυχία αυτή είναι σχεδόν βέβαιο ότι οφείλεται στο τερατώδες πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, μιας και το ΛΑΟΣ όπως και η Χρυσή Αυγή είναι τα μόνα δύο κόμματα που έχουν το ζήτημα στην πρώτη θέση της πολιτικής ατζέντας.


Εδώ και μήνες ήταν γνωστές οι δημοσκοπίσεις σχετικά με την λαθρομετανάστευση με το 78% να ζητά άμεση απέλαση. Τα αποτελέσμα των Ευρωεκλογών δέιχνουν 3 πράγματα:


1) Ότι σιγά σιγά η ανησυχία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έχει αρχίσει να μεταφράζεται σε πολιτικά ποσοστά. Μέχρι σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα σπρώχνουν το θέμα κάτω από το χαλί. Αυτό συμβαίνει διότι οι θέσεις τους είναι επιοικώς απαράδεκτες, επιζήμιες για την χώρα, αντιλαικές, και σχεδόν βέβαιο ότι εξυπηρετούν συμφέροντα.


2) Ότι ο κόσμος αδιαφορεί για την ευρωβουλή και απέχει από τις ευρωεκλογές. Η αδιαφορία αυτή μάλλον συνεπάγεται με αντίθεση προς τον θεσμό μιας Ευρωπαικής πολιτικής που επιβάλει τις θέσεις της στην εθνική πολιτική των μικρών χωρών σαν την Ελλάδα. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι που πιστέυουν ότι ο κόσμος πείθεται με προτάσεις όπως αυτή της συμβολής της Ε.Ε. στην λύση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα. Μάλλον ο κόσμος γνωρίζει ότι η Ε.Ε αποτελεί έμμεσα μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης του.


3) Ότι οι καταιγιστικές δημοσκοπίσεις κυμαίνονται μεταξύ του αναξιόπιστου και του στημένου!


Είναι λοιπόν ενδιαφέρον να παρατηρεί κάποιος μια εφημερίδα σαν την Ελευθεροτυπία να δημοσιεύει το παρακάτω άρθρο, την επομένη των εκλογών. Το ύφος και η άποψη μας ξενίζει από αυτό που μας έχει συνηθίσει ο οίκος Τεγόπουλου, θυμίζοντας περισσότερο άρθρο του Ελεύθερου Κόσμου! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διπλωματική τοποθέτηση της εφημερίδας σχετικά με το θρήσκευμα των λαθρομεταναστών "ενώ υπάρχουν υπόνοιες πως στην πλειονότητά τους είναι μουσουλμάνοι."


Φαίνεται πως με τον καιρό το μύνημα του πατριωτικού χώρου έχει αρχίσεινα φθάνει στα αυτιά των "στρατηγών" στα ΜΜΕ.


Επικροτούμε και... εις ανώτερα!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/06/blog-post_08.html

STOP κατασκευή μουσουλμανικού σχολείου στην Αυστραλία



Η αύξηση του πληθυσμού των μουσουλμάνων μεταναστών στην Αυστραλία, έχει δημιουργήσει, ως ήταν αναμενόμενο, και εκεί πολλά προβλήματα και κοινωνικές συγκρούσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μετά από σχετική προσφυγή κατοίκων της περιοχής της Νέας νότιας Ουαλίας, και σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Κάμτεν, το τοπικό Δικαστήριο Υποθέσεων Γής και Περιβάλλοντος της Νέας νότιας Ουαλίας να απορρίψει την αίτηση κατασκευής μουσουλμανικού σχολείου με το επιχείρημα ότι μια τέτοια κατασκευή θα ήταν ασύμβατη με τον αγροτικό χαρακτήρα της περιοχής.


Στην πραγματικότητα όμως ο λόγος ήταν πως με τη δημιουργία ενός τέτοιου σχολείου θα αλλοιώνονταν η πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής, καθώς και ο πολιτισμικός της χαρακτήρας. Στην περιοχή μάλιστα οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας τυλιγμένοι με αυστραλιανές σημαίες στην οποία διαδήλωσαν με συνθήματα εναντίον των μουσουλμάνων, και εξέφρασαν την αντίθεση τους τόσο στη δημιουργία ισλαμικού σχολείου, που σύμφωνα με αυτούς μπορεί να αποτελέσει φυτώριο τρομοκρατών, όσο και στον γενικότερο εποικισμό της περιοχής από μουσουλμάνους.

http://egersis.blogspot.com/2009/06/stop.html


Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού


Το τελευταίο αντίο στον 30χρονο αστυνομικό της ομάδας «Δέλτα», Σπύρο Θεοδώρου, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κόνιτσα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία...

Ο άτυχος αστυνομικός, που έδινε για δύο μήνες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», μετά τα πυρά που δέχτηκε από άγνωστο κακοποιό στην Κυψέλη, υπέκυψε το πρωί της Παρασκευής από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο Συνασπισμός.

Στην κηδεία παραβρέθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Τσιατούρας και ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Στέλιος Αποστολίδης. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ο Σπύρος έδωσε τη ζωή του για το ιδανικό της ευταξίας, της ευνομίας, για την ύπαρξη κλίματος ασφαλείας στην ελληνική κοινωνία».



ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ


Το μήνυμα αυτών των Ευρωεκλογών ήταν, πέρα από το σχεδόν 50% της αποχής από την κάλπη, η ραγδαία άνοδος των πατριωτικών κομμάτων. Και αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Ολόκληρη η Ευρώπη έχει στρέψει το βλέμμα της σε κόμματα που νοιάζονται για το έθνος και την πατρίδα τους και όχι σε κόμματα που έχουν παγκοσμιοποιητικές βλέψεις.

Επίσης άξιο απορίας είναι πως οι Οικολόγοι- Πράσινοι με τόση διαφήμιση από το σύνολο των καλοπληρωμένων ΜΜΕ πάτωσε και ο λαός έδωσε το μήνυμα στους αχρείους που προπαγανδίζουν και μεροληπτούν πως δεν μασάει από στημένες διαφημίσεις.

Τέλος αυτό που γουστάραμε τρελλά είναι οι λάθος απαντήσεις των πολιτών στα exit polls. Άλλα των άλλων τους έγραφαν στα έντυπα προς συμπλήρωση και οι προβλέψεις τους έπιασαν...πάτο. Σαν να τους έλεγαν "αρκετά μας ζαλίσατε με τις χιλιάδες πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Θα σας ακυρώσουμε το επάγγελμα, θα σας κάνουμε αναξιόπιστους για να σταματήσετε να μας πρήζετε με την προπαγάνδα σας".

Εν ολίγοις ο κόσμος έπαψε να μασάει στις καραμέλες που του πουλάνε.

Κοινώς τους πήρε χαμπάρι...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_08.html


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ευχαριστεί θερμά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όλους τους ξεχωριστούς άνδρες και τις γυναίκες, όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που έδωσαν αυτό τον υπέροχο αγώνα εναντίον όλων!



Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα, αλλά όλα δείχνουν ότι το 0,5% περίπου του λαού μας έκλεισε τα μάτια στην λάσπη δεκαετιών και ψήφισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένας στους διακόσιους Έλληνες παραμένει ανυπόταχτος, αντάρτης Εθνικιστής και ασυμβίβαστος! Όλοι ζήσατε μαζί μας την προεκλογική περίοδο με τον συστηματικό αποκλεισμό μας από τα όργανα του κατεστημένου από τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς. Οι καταγγελίες για παρατυπίες, ακυρώσεις και εξαφανίσεις ψηφοδελτίων πολλές. Τις περιμέναμε… Μάλιστα, για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε ότι θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Ξέρουμε τι εστί «δημοκρατία»…


Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά της στα μεγάλα αστικά συγκροτήματα τόσο της περιοχής πρωτευούσης Α’,Β’ Αθηνών όσο και της πόλεως της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό μας στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, όπως και στον Πειραιά, είναι διπλάσιο από το γενικό μας ποσοστό ενώ μεγαλύτερο σημαντικά είναι το ποσοστό μας στην Β’ Αθηνών και την Θεσσαλονίκη.


Το μήνυμα δεν έφθασε καθώς φαίνεται στην επαρχία, όπου δεν υπήρξε η ανάλογη ενημέρωση. Ακόμη και την παραμονή των εκλογών είχαμε τον γνωστό «ιό» της «Ελευθεροτυπίας» να γράφει άρθρα για «τους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής», ενώ δεν έλειψαν και κάποια… παπαγαλάκια που έλεγαν σε εθνικιστές ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το α ή β κόμμα ή ακόμα ότι δεν συμμετέχει στις Ευρωεκλογές.


Από τις πόλεις το μήνυμά μας πρέπει να περάσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα και επειδή όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα, η Χρυσή Αυγή έχει λόγο να υπάρχει και να αγωνίζεται για μια άλλη Ελλάδα, για μια νέα Ελλάδα, χωρίς προδότες και διεφθαρμένους, χωρίς ανθέλληνες και πατριδοκάπηλους.

Ο ΛΑΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ! ΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!



ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!

Μέχρι τώρα στις 21.40 το ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 7.0% και 2 έδρες με συνεχή αυξητική τάση!!! Η Χρυσή Αυγή 0,47% και το ΠΑ.Μ.ΜΕ. 1.2%....

Όπως καταλαβαίνετε πατριώτες συνέλληνες ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι μονόδρομος πλέον για δυνατή εκπροσώπηση του πατριωτικού χώρου σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν επιτρέπονται άλλες χαμένες ψήφοι από δω και από εκεί.

Ο τελικός στόχος που είναι να παραμείνει η Ελλάδα χώρα των Ελλήνων, σύντομα θα επιτευχθεί μαζί με τον ΛΑ.Ο.Σ. το οποίον οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να στηρίξουμε και ας του συγχωρέσουμε κάποια λαθάκια κατά καιρούς.

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη σε όλους όσους πάλεψαν γι'αυτή! Συγχαρητήρια επίσης για τη μάχη που ήταν νικηφόρος κατά των γραικύλων του ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώθηκε και κατά των γενίτσαρων κεμαλιστών Οικολόγων Πράσινων που τους πετσοκόψαμε τα ποσοστά που τους έδιναν οι δημοσκοπήσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να στείλουμε το γραικυλισμό και την πολυπολιτισμικότητα από εκεί που ήλθαν.


Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη σε όλους όσους πάλεψαν γι'αυτή! Συγχαρητήρια επίσης για τη μάχη που ήταν νικηφόρος κατά των πολυπολιτισμικών του ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώθηκε και κατά των γενίτσαρων κεμαλιστών Οικολόγων Πράσινων που τους πετσοκόψαμε τα ποσοστά που τους έδιναν οι δημοσκοπήσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, δυνατά και Ελληνικά.

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΟΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!





(UPDATE)

ΥΓ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Εάν στο ποσοστό του ΛΑΟΣ προστίθονταν και οι ψήφοι που πήγαν στο ΠΑΜΜΕ και ΧΑ τώρα ο πατριωτικός χώρος θα είχε και τρίτο βουλευτή στην Ευρωβουλή. Γιατί μη μου πείτε ότι περίμενε το ΠΑΜΜΕ και η ΧΑ να βγάλουν ευρωβουλευτή ούτε όσοι ψήφισαν αυτά τα κόμματα μπορεί να το περίμεναν εκτός αν πετούν στα σύννεφα. . Και εγώ έφερα αντιρρήσεις για τη Τζαβέλλα αλλά τι θα κέρδιζα αν πολλοί απο μας ψηφίζαμε το ΠΑΜΜΕ ή την ΧΑ; Απλά δε θα στέλναμε κανέναν ευρωβουλευτή στην Ευρώπη από τον πατριωτικό χώρο… Τώρα στέλνουμε δύο και θα μπορούσαμε και τρεις εάν είχαν λίγο μυαλό παραπάνω όσοι ψήφισαν ΠΑΜΜΕ και ΧΑ.

Επομένως σαφώς και μιλάμε για χαμένες ψήφους και αυτό είναι ρεαλιστική διαπίστωση και όχι προσπάθεια πόλωσης. Ο ρεαλισμός μπορεί να δυσανασχετεί κάποιους αλλά δεν μπορεί να αποτελεί προσπάθεια πόλωσης. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Όσο για τη Τζαβέλλα τα είπα και αλλού. Θα κριθεί και θα είναι η φωνή του ΛΑΟΣ στο ευρωκοινοβούλιο, το υποσχέθηκε και το πήρε πάνω του ο Άδωνις τον οποίον έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτό του το χρέωσα κιόλας κρατώντας τη δήλωση του αυτή. Δε θα κάνει του κεφαλιού της λοιπόν, έτσι πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι έτσι ακριβώς και θα γίνει. Επομένως την άλλη φορά θα πρέπει να ξέρετε που ρίχνετε την ψήφο σας γιατί η πολιτική προπαντός είναι μία παρτίδα σκάκι που δε συγχωρεί τα λάθη πάνω από την κάλπη και κυρίως δεν μπορεί να ξεκινάμε από την αρχή, πότε με τη ΧΑ, πότε με το ΠΑΜΜΕ και πότε με τυχόν άλλον όταν το ΛΑΟΣ έχει και τις βάσεις και την υποδομή ήδη υπαρκτή και με συνεχώς αυξανόμενη δυναμική και ειδικά όταν μόνο το ΛΑΟΣ κατάφερε να βάλει την πατριωτική φωνή μέσα στη Βουλή και την Ευρωβουλή.

Και μία πιο προσωπική προσέγγιση:


Εξάλλου μου είναι αδύνατον να ψηφίσω ποτέ, αυτούς που θέλουν να κάνουν σαπούνι όσους τυχόν γεννήθηκαν gay ή μελαμψοί ή όποιον άλλον δεν τους κάθεται καλά στο μάτι, ούτε αυτούς που πιστεύουν σε γλοιώδεις και γελοιωδέστατες ναζιστικές θεωρίες όπως η ΧΑ (ήμαρτον αλλά δε θα γυρίσουμε στον μεσαίωνα) και εξυμνούν αυτούς που σκότωσαν 550.000 συμπατριώτες μου στον β' παγκόσμιο, ούτε θα ψηφίσω ποτέ μονοθεματικούς όπως το ΠΑΜΜΕ που δεν είπαν λέξη για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Είμαι κατά της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας που έφεραν αλλά δε θα κάνουμε και σαπούνι, φτωχούς και εξαθλιωμένους ανθρώπους που δε φταίνε στην τελική για την τύχη και το χρώμα τους και τους υποσχέθηκαν έναν παράδεισο που ποτέ δεν υπήρξε. Δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες αυτοί λοιπόν αλλά εκείνοι που τους φέρνουν χωρίς να ξέρουν τι να τους κάνουν... Και εγώ να βρισκόμουν λαθρομετανάστης σε μία χώρα που μου έταξαν σαν παράδεισο αλλά τελικά χωρίς δουλειά και προοπτική θα έκλεβα και θα σκότωνα ίσως, για να επιβιώσω. Όταν πεινάσετε κάποια στιγμή και εσείς, θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Να το τελειώνουμε αυτό το θέμα γιατί καταντάει γελοίο λοιπόν και ας φαίνομαι πολλές φορές ως ακραίος, ναι το παραδέχομαι, αλλά όχι και σαπούνι ωρέ παίδες...

Και φυσικά θα μου πει κάποιος τότε γιατί ζητάς τις ψήφους της ΧΑ; Η απάντηση είναι ότι ζητώ πρώτα σοβαρότητα και να αναλογιστούν πόσο λάθος είναι οι γελοίες θεωρίες τους περί Άριων ανώτερων φυλών και μετά να ψηφίσουν το ΛΑΟΣ ειδάλλως να μείνουν εκεί που είναι, στο 0,5% και πολύ τους είναι. Το να αλλάζεις αντιλήψεις αυτό το θεωρώ πρόοδο γιατί τα στάσιμα πάντα βρωμάνε αργά ή γρήγορα. Εγώ στηρίζω το ΛΑΟΣ σήμερα αλλά πέρασα από όλο το πολιτικό φάσμα ξεκινώντας από την ΚΝΕ όταν ήμουν σπόρος και σιγά σιγά όλο και άλλαζα αντιλήψεις όταν διαπίστωνα πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιος μου πει ότι "ρε ξεκίνησες από την ΚΝΕ και κατέληξες στο "ακροδεξιό" ΛΑΟΣ; Ναι, γιατί πάνω από όλα βάζω την πατρίδα μου θα είναι η απάντηση μου και δε διαπίστωσα πραγματικό πατριωτισμό σε κανένα άλλο κόμμα μέχρι σήμερα. Ο Γλέζος και ο Σάντας αρκούσε όταν βρισκόμουν στην ΚΝΕ αλλά μετά έψαξα και διαπίστωσα την τραγική αλήθεια του εμφύλιου και την προδοσία της Μακεδονίας από το ΚΚΕ, τα Ίμια με το ΠΑΣΟΚ + τις λαμογιές του και τέλος το οριστικό ρίξιμο των συνόρων και γκρέμισμα μέχρι και του τελευταίου εναπομείναντος όρθιου τούβλου της πατρίδα μου από την ΝΔ και οι μαύρες πέτρες έπεφταν η μία πίσω από την άλλη...

Αλλά για να επιστρέψουμε, δεν αρκεί λοιπόν να είσαι πατριώτης και να εισβάλεις στην παρουσίαση του μαλακεδονικού λεξικού πράξη την οποία επικροτώ, πρέπει όμως και να μην αυτοκτονείς γελοιοποιώντας τον ίδιο σου τον εαυτό, θέλοντας να κάνεις σαπούνι όποιον δεν σου κάθετε καλά στο μάτι και κυρίως να έχεις έστω στοιχειώδη ανθρωπιά και τελικά αντίληψη του τι ζώον είσαι (κατά την ερμηνεία του Αριστοτέλη για να μη παρεξηγηθούμε....)

Και αν όλα αυτά στεναχωρήσουν κάποιους, λυπάμαι αλλά τη γνώμη μου την λέω πάντοτε ελεύθερα και χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος γιατί αυτή είναι η γνώμη μου. 'Ετσι απλά.

Αυτά.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_6013.html