Χρήστες OnLine

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ο ΛΑΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ! ΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!



ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ!

Μέχρι τώρα στις 21.40 το ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 7.0% και 2 έδρες με συνεχή αυξητική τάση!!! Η Χρυσή Αυγή 0,47% και το ΠΑ.Μ.ΜΕ. 1.2%....

Όπως καταλαβαίνετε πατριώτες συνέλληνες ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι μονόδρομος πλέον για δυνατή εκπροσώπηση του πατριωτικού χώρου σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν επιτρέπονται άλλες χαμένες ψήφοι από δω και από εκεί.

Ο τελικός στόχος που είναι να παραμείνει η Ελλάδα χώρα των Ελλήνων, σύντομα θα επιτευχθεί μαζί με τον ΛΑ.Ο.Σ. το οποίον οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να στηρίξουμε και ας του συγχωρέσουμε κάποια λαθάκια κατά καιρούς.

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη σε όλους όσους πάλεψαν γι'αυτή! Συγχαρητήρια επίσης για τη μάχη που ήταν νικηφόρος κατά των γραικύλων του ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώθηκε και κατά των γενίτσαρων κεμαλιστών Οικολόγων Πράσινων που τους πετσοκόψαμε τα ποσοστά που τους έδιναν οι δημοσκοπήσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να στείλουμε το γραικυλισμό και την πολυπολιτισμικότητα από εκεί που ήλθαν.


Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη σε όλους όσους πάλεψαν γι'αυτή! Συγχαρητήρια επίσης για τη μάχη που ήταν νικηφόρος κατά των πολυπολιτισμικών του ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώθηκε και κατά των γενίτσαρων κεμαλιστών Οικολόγων Πράσινων που τους πετσοκόψαμε τα ποσοστά που τους έδιναν οι δημοσκοπήσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, δυνατά και Ελληνικά.

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΟΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!





(UPDATE)

ΥΓ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Εάν στο ποσοστό του ΛΑΟΣ προστίθονταν και οι ψήφοι που πήγαν στο ΠΑΜΜΕ και ΧΑ τώρα ο πατριωτικός χώρος θα είχε και τρίτο βουλευτή στην Ευρωβουλή. Γιατί μη μου πείτε ότι περίμενε το ΠΑΜΜΕ και η ΧΑ να βγάλουν ευρωβουλευτή ούτε όσοι ψήφισαν αυτά τα κόμματα μπορεί να το περίμεναν εκτός αν πετούν στα σύννεφα. . Και εγώ έφερα αντιρρήσεις για τη Τζαβέλλα αλλά τι θα κέρδιζα αν πολλοί απο μας ψηφίζαμε το ΠΑΜΜΕ ή την ΧΑ; Απλά δε θα στέλναμε κανέναν ευρωβουλευτή στην Ευρώπη από τον πατριωτικό χώρο… Τώρα στέλνουμε δύο και θα μπορούσαμε και τρεις εάν είχαν λίγο μυαλό παραπάνω όσοι ψήφισαν ΠΑΜΜΕ και ΧΑ.

Επομένως σαφώς και μιλάμε για χαμένες ψήφους και αυτό είναι ρεαλιστική διαπίστωση και όχι προσπάθεια πόλωσης. Ο ρεαλισμός μπορεί να δυσανασχετεί κάποιους αλλά δεν μπορεί να αποτελεί προσπάθεια πόλωσης. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Όσο για τη Τζαβέλλα τα είπα και αλλού. Θα κριθεί και θα είναι η φωνή του ΛΑΟΣ στο ευρωκοινοβούλιο, το υποσχέθηκε και το πήρε πάνω του ο Άδωνις τον οποίον έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτό του το χρέωσα κιόλας κρατώντας τη δήλωση του αυτή. Δε θα κάνει του κεφαλιού της λοιπόν, έτσι πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι έτσι ακριβώς και θα γίνει. Επομένως την άλλη φορά θα πρέπει να ξέρετε που ρίχνετε την ψήφο σας γιατί η πολιτική προπαντός είναι μία παρτίδα σκάκι που δε συγχωρεί τα λάθη πάνω από την κάλπη και κυρίως δεν μπορεί να ξεκινάμε από την αρχή, πότε με τη ΧΑ, πότε με το ΠΑΜΜΕ και πότε με τυχόν άλλον όταν το ΛΑΟΣ έχει και τις βάσεις και την υποδομή ήδη υπαρκτή και με συνεχώς αυξανόμενη δυναμική και ειδικά όταν μόνο το ΛΑΟΣ κατάφερε να βάλει την πατριωτική φωνή μέσα στη Βουλή και την Ευρωβουλή.

Και μία πιο προσωπική προσέγγιση:


Εξάλλου μου είναι αδύνατον να ψηφίσω ποτέ, αυτούς που θέλουν να κάνουν σαπούνι όσους τυχόν γεννήθηκαν gay ή μελαμψοί ή όποιον άλλον δεν τους κάθεται καλά στο μάτι, ούτε αυτούς που πιστεύουν σε γλοιώδεις και γελοιωδέστατες ναζιστικές θεωρίες όπως η ΧΑ (ήμαρτον αλλά δε θα γυρίσουμε στον μεσαίωνα) και εξυμνούν αυτούς που σκότωσαν 550.000 συμπατριώτες μου στον β' παγκόσμιο, ούτε θα ψηφίσω ποτέ μονοθεματικούς όπως το ΠΑΜΜΕ που δεν είπαν λέξη για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Είμαι κατά της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας που έφεραν αλλά δε θα κάνουμε και σαπούνι, φτωχούς και εξαθλιωμένους ανθρώπους που δε φταίνε στην τελική για την τύχη και το χρώμα τους και τους υποσχέθηκαν έναν παράδεισο που ποτέ δεν υπήρξε. Δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες αυτοί λοιπόν αλλά εκείνοι που τους φέρνουν χωρίς να ξέρουν τι να τους κάνουν... Και εγώ να βρισκόμουν λαθρομετανάστης σε μία χώρα που μου έταξαν σαν παράδεισο αλλά τελικά χωρίς δουλειά και προοπτική θα έκλεβα και θα σκότωνα ίσως, για να επιβιώσω. Όταν πεινάσετε κάποια στιγμή και εσείς, θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Να το τελειώνουμε αυτό το θέμα γιατί καταντάει γελοίο λοιπόν και ας φαίνομαι πολλές φορές ως ακραίος, ναι το παραδέχομαι, αλλά όχι και σαπούνι ωρέ παίδες...

Και φυσικά θα μου πει κάποιος τότε γιατί ζητάς τις ψήφους της ΧΑ; Η απάντηση είναι ότι ζητώ πρώτα σοβαρότητα και να αναλογιστούν πόσο λάθος είναι οι γελοίες θεωρίες τους περί Άριων ανώτερων φυλών και μετά να ψηφίσουν το ΛΑΟΣ ειδάλλως να μείνουν εκεί που είναι, στο 0,5% και πολύ τους είναι. Το να αλλάζεις αντιλήψεις αυτό το θεωρώ πρόοδο γιατί τα στάσιμα πάντα βρωμάνε αργά ή γρήγορα. Εγώ στηρίζω το ΛΑΟΣ σήμερα αλλά πέρασα από όλο το πολιτικό φάσμα ξεκινώντας από την ΚΝΕ όταν ήμουν σπόρος και σιγά σιγά όλο και άλλαζα αντιλήψεις όταν διαπίστωνα πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιος μου πει ότι "ρε ξεκίνησες από την ΚΝΕ και κατέληξες στο "ακροδεξιό" ΛΑΟΣ; Ναι, γιατί πάνω από όλα βάζω την πατρίδα μου θα είναι η απάντηση μου και δε διαπίστωσα πραγματικό πατριωτισμό σε κανένα άλλο κόμμα μέχρι σήμερα. Ο Γλέζος και ο Σάντας αρκούσε όταν βρισκόμουν στην ΚΝΕ αλλά μετά έψαξα και διαπίστωσα την τραγική αλήθεια του εμφύλιου και την προδοσία της Μακεδονίας από το ΚΚΕ, τα Ίμια με το ΠΑΣΟΚ + τις λαμογιές του και τέλος το οριστικό ρίξιμο των συνόρων και γκρέμισμα μέχρι και του τελευταίου εναπομείναντος όρθιου τούβλου της πατρίδα μου από την ΝΔ και οι μαύρες πέτρες έπεφταν η μία πίσω από την άλλη...

Αλλά για να επιστρέψουμε, δεν αρκεί λοιπόν να είσαι πατριώτης και να εισβάλεις στην παρουσίαση του μαλακεδονικού λεξικού πράξη την οποία επικροτώ, πρέπει όμως και να μην αυτοκτονείς γελοιοποιώντας τον ίδιο σου τον εαυτό, θέλοντας να κάνεις σαπούνι όποιον δεν σου κάθετε καλά στο μάτι και κυρίως να έχεις έστω στοιχειώδη ανθρωπιά και τελικά αντίληψη του τι ζώον είσαι (κατά την ερμηνεία του Αριστοτέλη για να μη παρεξηγηθούμε....)

Και αν όλα αυτά στεναχωρήσουν κάποιους, λυπάμαι αλλά τη γνώμη μου την λέω πάντοτε ελεύθερα και χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος γιατί αυτή είναι η γνώμη μου. 'Ετσι απλά.

Αυτά.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_6013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου