Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΗΣΗ...!!! ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ...!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...!!!


ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΤΥΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ... ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ...

Δήλωνε μηδενικό εισόδημα αλλά είχε στο σπίτι του πλάκες και φύλλα χρυσού, λίρες Τουρκίας, δολάρια ΗΠΑ και ευρώ μεγάλης αξίας.

Μετά από έλεγχο που έγινε στο σπίτι του στον Εχίνο Ξάνθης από ελεγκτές του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι ο ανεπάγγελτος Έλληνας υπήκοος κατείχε τα ακόλουθα:

1. Χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 317.555,00 ευρώ

2. Χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 14.825 δολάρια ΗΠΑ

3. Χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 7.000 λίρες Τουρκίας

4. 12 πλάκες χρυσού συνολικού βάρους 6.770 γραμμαρίων

5. 3 φύλλα χρυσού συνολικού βάρους 180 γραμμαρίων

6. Ψήγματα χρυσού συνολικού βάρους 105 γραμμαρίων

7. Κοσμήματα διάφορα (αλυσίδες, βραχιόλια, σταυροί κ.λ.π) συνολικού βάρους 520 γραμμαρίων

8. Διάφορα έγγραφα προς διερεύνηση, αξιολόγηση και αξιοποίηση

Όπως ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ η μητέρα του ελεγχόμενου διατηρεί ενεχυροδανειστήριο στη πόλη της Ξάνθης στο οποίο βρέθηκαν μια πλάκα χρυσού και ποσότητα κοσμημάτων τα οποία δεν είχαν καταχωρηθεί στα βιβλία της επιχείρησης.

Η υπόθεση εντοπίστηκε με αφορμή έλεγχο παράνομης εξαγωγής μεγάλης ποσότητας χρυσού στην περιοχή αρμοδιότητας του Ε΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα συνεχίζεται για την διαπίστωση της προέλευσης των κατασχεθέντων και την αποκάλυψη κυκλώματος παράνομης διακίνησης χρυσού, φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Θα ακολουθήσει άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των εμπλεκομένων όπως σημειώνει το ΣΔΟΕ.
πηγη