Χρήστες OnLine

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ SKY NEWS ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ





ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΤΑ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!!!

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ...ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΔΕΝ...ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!



ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:ΜΙΑ ΝΕΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ"!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ...ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ"...!

Πηγή:hellas-orthodoxy

ΡΩΣΙΑ:''ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ''



ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Η Ρωσία ανησυχεί σοβαρά για τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, περί κατάργησης των συνόρων, μεταξύ των περιοχών των Βαλκανίων, όπου κατοικούν αλβανικοί πληθυσμοί.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι στη δήλωση αυτή πρέπει να υπάρξει η δέουσα αντίδραση, πρωτίστως από την πλευρά της ΕΕ, αλλά και από την πλευρά του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη συνάντησή του με τον Σέρβο ομόλογό του Βουκ Γέρεμιτς.
...
Όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι «η Αλβανία, καθώς και το Κόσοβο και τμήμα της "Μακεδονίας", όπου διαμένουν κυρίως Αλβανοί, οφείλουν να ανοίξουν τα σύνορα και να ενεργοποιήσουν τις σχέσεις μεταξύ των Αλβανών».

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, «ορισμένοι Αλβανοί ονειρεύονται από καιρό τη δημιουργία της λεγόμενης μεγάλης Αλβανίας, η οποία συμπεριλαμβάνει την ίδια την Αλβανία, το Κόσοβο, τη "Μακεδονία", την ελληνική περιφέρεια της "Τσαμουριάς" και ορισμένες ακόμη περιοχές».

Πηγή

Μνημείο για τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ στην Κυψέλη



«Στην Αθήνα και όχι στην Κύπρο βρίσκεται η μόνη σε όλο τον ελληνικό χώρο «Πλατεία ΕΟΚΑ», αφιερωμένη στον αγώνα των Κυπρίων του 1955-59, εναντίον της Βρετανικής αποικιοκρατίας», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος του απερχόμενου Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 - 59, Κλαίρη Αγγελίδου.

Όπως ανακοίνωσε, στη συγκεκριμένη συνοικία της Αθήνας το Συμβούλιο προωθεί την τοποθέτηση μεγάλου μνημείου αφιερωμένου στους ήρωες της ΕΟΚΑ. Θα έχει ύψος 3,5 μέτρα και τα αποκαλυπτήριά του αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση τον ερχόμενο μήνα.


Σύμφωνα με την κα Αγγελίδου -η οποία διετέλεσε και υπουργός Παιδείας της Κύπρου- στην Κυψέλη υπάρχει και άλλη πλατεία αφιερωμένη στην Κύπρο, η «πλατεία Ηρωομαρτύρων Κύπρου», ενώ 40 δρόμοι της γύρω περιοχής είναι αφιερωμένοι σε ήρωες της ΕΟΚΑ. Στην Κυψέλη, υπάρχει επίσης λόφος, που φέρει το όνομα του ήρωα Ιάκωβου Πατάτσου.

Εξάλλου, κεντρική οδός του Βύρωνα είναι η Κύπρου, προέκταση της Φρύνης, που ξεκινά από το άλσος Παγκρατίου. Στον Βύρωνα υπάρχουν και άλλοι δρόμοι με ονόματα αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους δήμους της Ελλάδος.
Αναφερόμενη στο έργο του Συμβουλίου την τελευταία πενταετία, η κα Αγγελίδου τόνισε ότι «συγκεντρώθηκαν, επιτέλους, τα αρχεία που υπήρχαν διασκορπισμένα σε διάφορες χώρες και τα οποία αναφέρονται στον αγώνα της ΕΟΚΑ». Όπως τόνισε, το Συμβούλιο κατάφερε να εξασφαλίσει από τα υπουργεία Εξωτερικών της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ, όλα όσα αναφέρονται στον αγώνα της ΕΟΚΑ από το 1950 μέχρι το 1960.

«Είναι ένας θησαυρός ανεκτίμητος γι' αυτούς που θα γράψουν αργότερα την ιστορία της Κύπρου, την ιστορία του αγώνα και θα αναφερθούν σε όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία έχουμε συγκεντρώσει», είπε η κα Αγγελίδου και σημείωσε ότι όλο το υλικό έχει ψηφιοποιηθεί με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Πηγή


Πνέει τα λοίσθια ο αντίπαλος των Μακεδονικών Αερογραμμών



Ο Τύπος της ΠΓΔΜ περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση στην Macedonian Air Transport που έχει «βάλει στο στόχαστρο» η Olympic Air, καθώς κατοχύρωσε για δική της θυγατρική το όνομα Μακεδονικές Αερογραμμές.
Τις τελευταίες ημέρες, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ξένες αεροπορικές εταιρίες, σε μία προσπάθεια αναζήτησης εταίρου ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του εθνικού αερομεταφορέα της ΠΓΔΜ.

Η «MAT-Macedonian Airlines», που θεωρείται «εθνικός αερομεταφορέας» της ΠΓΔΜ, εδώ και μερικούς μήνες είναι καθηλωμένη στο έδαφος τόσο λόγω σοβαρών οικονομικών και τεχνικών προβλημάτων, όσο και εξαιτίας της έντονης διαμάχης με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της ΠΓΔΜ, η οποία αμφισβητεί ευθέως την ικανότητα της MAT να διεξάγει πτήσεις, ασφαλείς, για το επιβατικό κοινό και αρνείται την ανανέωση της σχετικής άδειας πτήσης στην εταιρία.

Ιδιωτική εταιρία με μόλις δύο αεροσκάφη που τους τελευταίους μήνες δεν εκτελούν πτήσεις, η ΜΑΤ τα προηγούμενα χρόνια ελάμβανε από το κράτος χρηματοδότηση για να εκτελεί πτήσεις.

Ετσι, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ αναζητά σε ξένες εταιρείες όπως η «Turkish Airlines», η «Croatian Airlines» και η σλοβενική «Adria Airlines» τον διάδοχο στο ρόλο του εθνικού αερομεταφορέα.

Παράλληλα, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2008 παραχώρησε στην τουρκική εταιρία TAV τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των δύο αεροδρομίων της ΠΓΔΜ (Σκοπίων και Οχρίδας) για 20 χρόνια.

Ακόμη κι εκεί ωστόσο υπάρχουν προβλήματα, καθώς η δέσμευση της TAV για εκσυγχρονισμό των δύο αναφερόμενων αεροδρομίων και κατασκευή νέου αεροπορικού τερματικού σταθμού μεταφοράς εμπορευμάτων στην πόλη Στιπ, ύψους 200 εκατ. ευρώ, έπρεπε να έχει τεθεί σε ισχύ από τα τέλη του 2008.

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ έδωσε αρχικά παράταση στην τουρκική εταιρία μέχρι τις 30 Αυγούστου 2009 εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας της TAV να προχωρήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα στην ΠΓΔΜ.

Ωστόσο και πάλι η TAV επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης, με αποτέλεσμα, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ,στις 25 Αυγούστου του 2009, να δώσει νέα παράταση στην τουρκική εταιρία, μέχρι την 1η Μαρτίου του 2010.

Η νέα παράταση, μέχρι την 1η Μαρτίου του 2010, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΓΔΜ, Μίλε Γιανακίεφσκι, είναι η τελευταία που δίνεται από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ προς την TAV.

Εκπρόσωπος της TAV εμφανίσθηκε βέβαιος ότι η εταιρία θα είναι σε θέση, μέχρι την 1η Μαρτίου του 2010, να ξεκινήσει οριστικά την υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου στην ΠΓΔΜ.

Πηγή

Γιατί Πολεμούν Τους Εθνικιστές..

GREEK FLAG

“Οι Έλληνες πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού ΈθνουςΟι μόνοι που αντιστέκονται είναι οι Εθνικιστές, είτε έχουν συνείδηση της ιδεολογικής τους επιλογής, είτε όχι. Υπάρχει όμως κλίμα – ρεύμα Εθνικιστικό στην Ελλάδα; ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.


Στο παρελθόν σύμφωνα με έρευνα : «Οι Έλληνες φοιτητές πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους: Το 53,6% θεωρεί ότι «η Ελληνική Σημαία είναι η πιο ένδοξη από όλες». Οι φοιτητές επίσης Πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους.


Δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες


Οι πραγματικοί νικητές των εκλογών, οι λαθρομετανάστες, το πανηγύρισαν με την ψυχή του την Κυριακή το βράδι.
Οι πράσινοι πανηγυριστές στην Ιπποκράτους και το Ζάππειο,μοιράστηκαν τη χαρά τους με τά αγήματα των, υποψήφιων «ελλήνων», (Πακιστανών,Αλβανών,Αφγανών κλπ) και μελλοντικών ψηφοφόρων.

Την εικόνα την μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία. Τα ντόπια θεόστραβα χουντοκάναλα είχαν οδηγίες να μην καλύψουν τους πανηγυρισμούς των λαθρομεταναστών.
Λοιπόν, η νομιμοποίηση, δια υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου, των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης δεν πρέπει να περάσει.


¨Όλοι στον αγώνα.
Δημοψήφισμα για να εγκριθούν οι προτάσεις της Νέας Διακυβέρνησης για την παροχή ψήφου και ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους.

Σπύρος Χατζάρας

πηγη

ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

...
ΤΡΥΠΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
...
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες εχθές, στη χερσαία ζώνη του λιμένα της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εννέα (09) αλλοδαποί (06 άνδρες, 01 γυναίκα και 02 παιδιά) στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.


Οι ανωτέρω, κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
Επίσης... εντοπίστηκαν και περισυνελέχθησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχθές, από πλωτό περιπολικό της Λιμενικής Αρχής Σάμου, στη θαλάσσια περιοχή 0,8 ν.μ. ανατολικά του Ακρωτηρίου ΓΑΤΟΣ Σάμου, επτά (07) αλλοδαποί (04 άνδρες, 01 γυναίκα και 02 ανήλικοι), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, επιβαίνοντες σε πνευστή κωπήλατη λέμβο, η οποία παρουσίασε εισροή υδάτων και βυθίστηκε.


Οι ανωτέρω, οι οποίοι, κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, μεταφέρθηκαν για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο Γ. Ν. Σάμου. Προανακρίσεις διενεργούνται από τις οικείες Λιμενικές Αρχές.


πηγη


Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ!!!




Το βίντεο το είδαμε εδώ

απορία

το cabrio το αγοράσανε καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων;

θαυμάστε την ελλάδα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε..ζώα

Πηγή:Greekalert

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ


ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ

Στις 17 Μαρτίου, ανακοινώθηκε η μονογραφή της συμφωνίας για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας.


Ενώ το αλβανικό κοινοβούλιο καλείται σε λίγες ημέρες (19 Οκτωβρίου) να επικυρώσει την συμφωνία αυτή, στα αλβανικά ΜΜΕ δημιουργείτε θόρυβος κατά της συμφωνίας. Στρατιωτικοί και πολιτικοί παράγοντες, προσπαθούν να πείσουν πως με την συμφωνία αυτή παραβιάζεται η εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;


Από νομικής απόψεως, η συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας ακολουθεί κατά γράμμα την Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982. Το όριο χαράσσεται με βάση τη μέθοδο της μέσης γραμμής/γραμμής ίσης αποστάσεως ανάμεσα στις ακτές Ελλάδος-Αλβανίας.


Τα νησιά της περιοχής έχουν πλήρη επήρεια επί της οριοθετήσεως. Λαμβάνεται, επίσης, υπ’ όψιν μελλοντική επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. Τέλος, το όριο είναι είναι μία σύγχρονη γραμμή διότι οριοθετεί εκτός από την υφαλοκρηπίδα και άλλες θαλάσσιες ζώνες, όπως την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.


Για όσους δεν κατάλαβαν, οι παραπάνω όροι είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που διεκδικούμε στο Αιγαίο απέναντι στην Τουρκία. Είναι προφανές ότι κάποια συμφέροντα κρύβονται γύρω από τον ανυπόστατο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ...ΠΑΝΤΕΙΟΥ



Ο γνωστός Ιταλός συγγραφέας και πανεπιστημιακός, Αλφρέντο Μπονάνο, είναι ο 72χρονος συλληφθείς για τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στα Τρίκαλα.


Συνελήφθησαν για ληστεία ο Αλφρέντο Μπονάνο και ο Χρήστος Στρατηγόπουλος

Μάλιστα, τον Μάρτιο 2009, ο Α. Μπονάνο έδωσε σειρά διαλέξεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σχετικά με το έργο του «Κυριαρχία και εξέγερση στη μεταβιομηχανική κοινωνία».

http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/16346.html

Ποιος είναι ο Αλφρέντο Μπονάνο

Ο Αλφρέντο Μπονάνο είναι ο θεωρητικός του λεγόμενου «συγκρουσιακού αναρχισμού», ηγετικό στέλεχος της «autonomia operaia», με μεγάλη επιρροή στα επαναστατικά κινήματα της γειτονικής χώρας. Στην Ιταλία είναι πασίγνωστος τόσο για τα βιβλία και τις διαλέξεις του όσο και για την εμπλοκή του σε διάφορες υποθέσεις που απασχόλησαν τις Αρχές.

Από το 1977 οπότε και απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη λόγω του δοκιμίου του «Armed Joy», όπου τασσόταν υπέρ των ενόπλων επιθέσεων εναντίον του κράτους, μέχρι και το 2003 οπότε καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για ληστεία τραπέζης, ο Α. Μπονάνο βρισκόταν πάντα στο στόχαστρο των ιταλικών διωκτικών Αρχών, οι οποίες τον θεωρούν «ιδεολογικό μέντορα» βίαιων ενεργειών κατά κρατικών στόχων.

Η εμπλοκή του στη βομβιστική υπόθεση του Παλάτσο Μαρίνο, το 1997 ήταν ίσως η σοβαρότερη υπόθεση στην οποία ενεπλάκη.

Μετά την καταδίκη του αποφυλακίστηκε πρόωρα το 2006 για λόγους υγείας. Με τον Έλληνα συλληφθέντα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστείες και στην Ιταλία, αλλά αθωώθηκε, συνδεόταν εδώ και πολλά χρόνια και μέσω αυτού διατηρούσε στενές σχέσεις με Έλληνες ομοϊδεάτες του. Είχε μάλιστα καταθέσει ως μάρτυρας σε γνωστές υποθέσεις στο παρελθόν.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Αλφρέντο Μπονάνο βρέθηκε στην Ελλάδα για μια σειρά διαλέξεων με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Κυριαρχία και εξέγερση στην μεταβιομηχανική κοινωνία». Το πρόγραμμα περιελάμβανε συζήτηση στο Πάντειο και σε ακόμη πέντε πόλεις (Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα).

Οι διαλέξεις του Ιταλού αναρχικού ήταν ανοικτές στο ευρύ κοινό και πλήθος φοιτητών και ομοϊδεατών του έσπευσε να τις παρακολουθήσει. (πηγή)

η εξίσωση αναρχία=έγκλημα βρίσκει και διεθνή επιβεβαίωση

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι γνωστό πως έχουν βρει στέγη εκτός από αναρχικούς εγκληματίες ένοπλους ληστές όλοι οι λοιποί συγγενείς που ΔΥΣΤΥΧΩΣ το κράτος τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να διδάσκουν τα παιδιά μας.

Μερικά χρήσιμα λινκς προς ενημέρωση

ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ: «Αρπάξαμε τις περιουσίες των Σκοπιανών!!!»

Η συμμορία της Παντείου ξαναχτυπά. Kύματα ενθουσιασμού στα Σκόπια, από τοποθέτηση Έλληνα καθηγητή

Τα «Σοράκια» του Παντείου έσπασαν τα μούτρα τους…

Πάντειο: Οι «αντιεξουσιστικές» συμμορίες εν δράσει

ΝΕΟ INDYMEDIA ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ;;

610.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ!

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

πηγη