Χρήστες OnLine

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΑΤ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – 5 αστυνομικοί δέχθηκαν σφαίρες από πολεμικό όπλο. Ο ένας από αυτούς κτυπήθηκε και φέρει ΣΟΒΑΡΟ τραύμα στον θώρακα! Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο.




Οι αριστεροι τρομακρατες δολοφονοι, με την ανοχη των ανικανων πολιτικων και το νταντεμα των αριστερων παραταξεων, συνεχιζουν την δουλεια τους.. προσπαθωντας να δημιουργησουν φοβο στην ελληνικη κοινωνια και τα σωματα ταξης.. μαλλον δεν τους ειπανε οτι τετοιους δολοφονους πρακτορες ανθελληνες.. στο τελος τους πιανουν...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή 750κ.ε., μάρκας Afiica Twin, άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο εναντίον των αστυνομικών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για 4 τραυματίες αστυνομικούς, εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται δυο δόκιμοι αστυνομικοί και δύο ειδικοί φρουροί.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ερυθρό Σταυρό έχει μεταφερθεί και ένας πολίτης, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Σε εξέλιξη βρίσκετια μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό των δραστών.

ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ

Οι δράστες έριξαν περισσότερες απο 20 σφαίρες στη φρουρά του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής

η μηχανή του τρομοκρατικού χτυπήματος βρέθηκε 1,5 χιλιόμετρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα. Οι δύο δράστες την άφησαν προφανώς για να επιβιβαστούν σ' άλλο όχημα και να διαφύγουν.


Οι δράστες ήταν τελικά 4 με δύο μοτοσικλέτες. Από τους κάλυκες ερευνάται εάν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες. Πανομοιότυπες επιθέσεις με τη σημερινή σε Αστυνομικά Τμήματα, η μία από τον "Επαναστατικό Αγώνα" στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας και η άλλη από τη "Σέχτα Επαναστατών" στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

Tέσσερις οι δράστες με δύο μηχανές και δύο όπλα πυροβόλησαν πάνω από 20 φορές κατά των αστυνομικών. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες έριξαν αμυντική χειροβομβίδα. Η μια μηχανή βρέθηκε 1.5 χιλιόμετρο μακριά. Σοβαρά ένας δόκιμος αστυνομικός και ένας ειδικός φρουρός...



...Η γυναίκα αστυνομικός είναι τραυματισμένη στον ώμο. Ένας αστυνομικός κατάφερε να πυροβολήσει κατά των τρομοκρατών.




ενημερωση : Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματισμένων αστυνομικών στους 6. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πολυμελή ομάδα καλά οργανωμένη με καλό σχέδιο διαφυγής. Οι τρομοκράτες ήθελαν να σκοτώσουν...

Αυτή την ώρα ο Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό...

Στην κοιλιά με τρεις σφαίρες ο ένας αστυνομικός, στον θώρακα η γυναίκα αστυνομικός, στο γόνατο, και "ξόφαλτσα" τραύματα οι άλλοι...


Με 99 κάλυκες που έχουν βρεθεί στο σημείο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως οι τρομοκράτες πήγαν εκεί για πόλεμο και με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν. Αυτά τα παιδιά που σώθηκαν και...


ελπίζουμε να πάει καλά η υγεία τους πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ τυχερούς.



ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ..


σχολιο ΥΓΡΟ ΠΥΡ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ KAI ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ KAI ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!



Κάψιμο Ελληνικής Σημαίας σε κατάληψη σχολείου στη Ζάκυνθο

7iu3

Είναι φανερό ότι οι δήθεν αυθόρμητες καταλήψεις σχολείων δεν εμφανίζονται τυχαία. Καταλήψεις με αιτήματα για καλύτερες… τυρόπιτες στα κυλικεία ή λιγότερο μάθημα ή ακόμα με το αιτιολογικό ότι οι μαθητές… βαριούνται σίγουρα μας βρίσκουν αντίθετους όπως και την συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών.


Υποκινούνται ξεκάθαρα από αναρχο-κομμουνιστικά εξωσχολικά στοιχεία τα οποία σε κάθε περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο από τους καθηγητές και το επίσημο κράτος. Όταν, μάλιστα, κάποιοι μαθητές -Εθνικιστές ως επί το πλείστον- αντιδράσουν έμπρακτα όπως συνέβη στις περσινές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία όπως στο Χατζηκυριάκειο, στο Ρέθυμνο στη Ρόδο και αλλού και όπως έγινε πρόσφατα σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή, τρέχουν με την ουρά στα σκέλια…


Για του λόγου το αληθές, στο 1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου άγνωστοι έκαψαν κατά τη διάρκεια κατάληψης την ελληνική σημαία του σχολείου, προφανώς επ’ ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος δήλωσε: “Πληροφορηθήκαμε ανεπίσημα από μερικά παιδιά ότι κάποιοι είχαν κατεβάσει την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της κατάληψης, και την είχαν κάψει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν εξωσχολικοί ή μαθητές, όμως επισημαίνω ότι έχουν ξεκινήσει ανακρίσεις, ούτως ώστε να βρούμε τους υπαίτιους αυτής της αποτρόπαιας πράξης.


Τα 15μελή του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, ανέφεραν ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι εκείνοι που βεβήλωσαν τη σημαία και πρόσθεσαν ότι καταγγέλλουν το γεγονός. Υπογράμμισαν, μάλιστα, ότι θα αγοράσουν καινούρια σημαία με δικά τους χρήματα. Ο πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου, μας δήλωσε ότι βρήκε τη σημαία, στην οποία είχαν δημιουργηθεί τρεις τρύπες με αναπτήρα ή με τσιγάρο!…”


πηγη


Η Τουρκική διήρης - και η τουρκικη προπαγανδα - δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Παρίσι...

...για να συμμετάσχει στον εορτασμό του "2009-Χρονιά της Τουρκίας". Εν συνεχεία οι υποδυόμενοι τους Φωκείς Τούρκοι θα διέσχιζαν τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης καταλλήγοντας στην Κωνσταντινούπολη για τον εορτασμό της αναδειξής της ως πολιτισμικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2010!


Εκτός και αν την μετασκευάσουν σε υποβρύχιο!



(η φώτο από το Ινφογνώμων)

πηγη

Παραλίγο θερμό επεισόδιο στον Έβρο . Οι τουρκοι χεστηκαν πανω τους.

Η ιδέα να παραταχθούν όλα τα άρματα μάχης που συμμετείχαν σε πρόσφατη εκπαιδευτική δραστηριότητα του Δ΄ΣΣ κατά μήκος του ποταμού Έβρου με στραμμένα τα πυροβόλα τους προς την Τουρκία, ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει την τουρκική πλευρά που έβλεπε από απόσταση αναπνοής την ανεξήγητη γι΄αυτήν αυξημένη κινητικότητα του Ελληνικού Στρατού.

Οι Έλληνες φαντάροι έκαναν διάλειμμα σε προγραμματισμένη άσκηση, ήταν δίπλα στα οχήματα κι απολάμβαναν με τις στολές το αναψυκτικό τους

Ο σκοπός του απέναντι τουρκικού φυλακίου που είδε την κίνηση ειδοποίησε και σε χρόνο ρεκόρ αντιπαρατάχθηκαν από την άλλη όχθη του Έβρου επίσης τουρκικά τανκ με το προσωπικό τους σε …ετοιμότητα

Χρειάστηκε να γίνει επικοινωνία επιτελικών του στρατού από τις δύο πλευρές και να διαλυθεί η όποια παρεξήγηση, να μην υπάρξει τελικά θερμό επεισόδιο εκ του μηδενός στον ποταμό Έβρο.Στο ελληνικό έδαφος πραγματοποιούνταν προγραμματισμένη άσκηση και δεν υπήρχε ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου, όμως διαφορετικά το εξέλαβαν οι Τούρκοι που ήταν κυριολεκτικά με το χέρι στην σκανδάλη.



Η όλη ετοιμότητα εκτονώθηκε με την υποχώρηση ένθεν κι ένθεν των στρατιωτικών οχημάτων, αφού προηγήθηκε επικοινωνία των επιτελικών του στρατού των δύο κλιμακίων, ενώ επί ώρες τουλάχιστον η τουρκική πλευρά βρισκόταν υπό ένταση. Ήταν η αθέατη πλευράς μιας άσκησης και η διάσταση που μπορεί να πάρει όταν γίνεται σε μια ευαίσθητη περιοχή και μάλιστα απέναντι σε καλούς γειτόνους.