Χρήστες OnLine

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Συνελήφθη η «συμμορία των αλβανών με τα καπέλα»

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μία συμμορία Αλβανών, η οποία διέπραττε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, ΕΛΤΑ, σουπερμάρκετ.

Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα. Η αρχή έγινε όταν η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τρεις από τους δράστες, μετά από ληστεία στα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου πριν από μερικές μέρες.


Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τα πέντε μέλη της συμμορίας, ανάμεσά τους και τον αρχηγό της σπείρας, ο οποίος καταζητείται και από τις αλβανικές Αρχές για φόνο που είχε διαπράξει το 1997 στην Αλβανία.


Συνολικά εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις ένοπλες ληστείες σε ΕΛΤΑ, τέσσερις σε τράπεζες και τέσσερις σε σουπερμάρκετ, από τις οποίες οι δράστες είχαν αποκομίσει λεία περίπου 92.000 ευρώ. Επίσης, εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων και μια κλοπή μοτοσυκλέτας, που χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους.


Στο κρησφύγετο και στα σπίτια των δραστών στο Π. Φάληρο και τη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, δύο πιστόλια, ένα μαχαίρι, πλαστά έγγραφα, καθώς και καπέλα τύπου τζόκεϊ, μπλουζάκια, αθλητικές φόρμες και γυαλιά ηλίου, που φορούσαν για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους.


Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες, εντοπίστηκαν δύο ακόμη άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, οι οποίοι και συνελήφθησαν, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αφού στο σπίτι εντοπίστηκαν 3 κιλά και 20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 20 γραμμάρια κοκαΐνης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμμορία είχε στο ενεργητικό της αρκετές ληστείες σε τράπεζες. Οι ληστές έμπαιναν στα υποκαταστήματα και με την απειλή όπλων, ενός υποπολυβόλου «σκόρπιον», καλάσνικοφ και ενός μαχαιριού, άρπαζαν τα χρήματα και διέφευγαν με κλεμμένα αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες.
Μάλιστα, δύο από αυτούς τύλιγαν με γάζες τα χέρια τους για να μην αναγνωριστούν από τα τατουάζ τους.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον 17ο τακτικό ανακριτή, όπου θα απολογηθούν τη Δευτέρα.

Οι μάσκες πέφτουν... ανθελληνες και προπαγανδα εναντια στους Ελληνες ...αποκαλυπτονται .. ο λαος ξυπναει!

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το ΡΕΣΑΛΤΟ, πολλοί αγωνιστές της Αριστεράς και άλλοι είχαμε αποκαλύψει το ρόλο των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», και των επιδοτούμενων «ιστών της Αράχνης»: «Ιοί», Μ.Κ.Ο., «indymedia», «Πολιτικό Καφενείο», και λοιπών «επαναστατών» προσκυνημένων και οικότροφων του κράτους, των πολυπλόκαμων «ιδρυμάτων» του Σόρος και άλλων οικονομικών οργανισμών, καθώς και των ποικίλων παρακρατικών και μυστικών υπηρεσιών.


Το ΡΕΣΑΛΤΟ ασχολήθηκε διεξοδικά με τους ποικίλους αυτούς αρουραίους, οικότροφους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ αντιρατσισμού, οι οποίοι καλύπτανε τη βρώμικη επαγγελματική «αντιρατσιστική» εργολαβία τους με ουρλιαχτά «επαναστατικά» και με θορυβώδεις, ρητορικές και αφοριστικές κορώνες εναντίον του «ρατσισμού», του «φασισμού» και τους κράτους.

Οι πλέον αποτρόπαιοι και δόλιοι προβοκάτορες στην ιστορία της ανθρωπότητας: Υστερική, αντικρατική, κούφια ρητορεία και μανιώδης, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ προώθηση του κρατικού «αντιρατσισμού» και των ιμπεριαλιστικών νέων ιδεολογημάτων.


Φυσικά, για τον πολύ κόσμο, ο άθλιος και προβοκατόρικος ρόλος όλων αυτών των επιδοτούμενων γενίτσαρων με τις «υπερεπαναστατικές» προβιές, έμεινε άγνωστος. Τα καθεστωτικά ΚΕΝΤΡΑ της ενημέρωσης και της προπαγάνδας είχαν στοκάρει κάθε χαραμάδα αλήθειας και αποκάλυψης αυτής της διατεταγμένης, «αριστερής αλητείας». Αντίθετα όλος αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» διαφημιζόταν και προβαλλόταν αγρίως από την ιμπεριαλιστική προπαγάνδα.


Σε τέτοια σκανδαλώδη βαθμό που το «indymedia», αυτό το αποτρόπαιο, δωσιλογικό παράρτημα του Σόρος, που αποτελεί την κεντρική μήτρα της κουκολοφόρικης καθοδήγησης και των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών, να προβάλλεται από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού και να τυγχάνει μιας ασύλληπτης κρατικής εύνοιας και πολιτικής ασυλίας.


ΣΗΜΕΡΑ, όμως, που το διαδίκτυο άνοιξε ρωγμές στο τσιμεντένιο οικοδόμημα της καθεστωτικής ενημέρωσης, αποκαλύπτεται κατακλυσμιαία ο μακάβριος ρόλος όλου αυτού του συνασπισμένου «πολιτικού υπόκοσμου».


Βεβαίως, ο ουσιαστικός πολιτικός παράγοντες που ξεγυμνώνει όλες αυτές τις λασπωμένες, προβοκατόρικες «εστίες» είναι η χειμαρρώδης ανάπτυξη της λαϊκής οργής.


Μπροστά σε αυτή τη λαϊκή οργή που φουσκώνει καθημερινά τα πιόνια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ «αντιρατσισμού», εκτελώντας νευρικά και πανικόβλητα τον διατεταγμένο ρόλο τους, αυτό-αποκαλύπτονται και ξεγυμνώνονται. Αρχίζουν ένα-ένα., με ταχύτητα γεωμετρικής προόδου, όλα αυτά τα οικότροφα γρανάζια της καθεστωτικής «αντιρατσιστικής» μηχανής να καίγονται.

Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και ο πανικός τους βρίσκεται και αυτός στην αρχή. Πολύ γρήγορα δεν θα βρίσκουν λαγούμια να κρυφτούν…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι συνταρακτικές:
Εδώ: http://gr.altermedia.info/?p=2990




Βεβαίως, είναι γνωστές σε εμάς και σε πολλού αλλους από πολύ παλιά και τις έχουμε στηλιτεύσει σε πολλά κείμενά μας. Ο γνωστός κλόουν του διαδικτύου (Βήχος) , ο οποίος υστερικά έσκουζε επί τόσα χρόνια, αποκαλύπτεται πλέον ένας κοινός κανάγιας: Επιδοτείται ανοικτά και ξετσίπωτα από το Δήμο της Αθήνας, από το «δεξιό» Δήμαρχο για φιέστες αντιρατσιστικές και έχει ακόμα το θράσος να το παίζει μανιακός εναντίον του κράτους και της δεξιάς.

Έχει χάσει εδώ και χρόνια το ακαταλόγιστο. Το ΡΕΣΑΛΤΟ δεν ασχολείται προ πολλού μαζί του, ακριβώς γιατί είναι ο κλόουν του «αντιρατσισμού», η μικρή επιδοτούμενη «ροδελίτσα» που λειτουργεί σαν ασπίδα για τα μεγάλα «γρανάζια» του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».


Συνταρακτικές, επίσης, είναι οι αποκαλύψεις για όλο αυτό το σινάφι το ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ με τα κέντρα της Ισραηλινής προπαγάνδας…

Το ΡΕΣΑΛΤΟ, από την πρώτη μέρα της έκδοσής του κήρυξε ανελέητο πόλεμο εναντίον όλων αυτών των «μισθοφόρων» του «αντιρατσισμού».



Σωρεία οι αναλύσεις, αλλά και οι αποκαλύψεις:

α). Για τον πρακτορικό προβοκατόρικο ρόλος τους. Για τις οικονομικές εξαρτήσεις με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά δίκτυα, τα «ιδρύματα» και τους μηχανισμούς τους.

β). Για τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» φιέστες τους από τα ισχυρά οικονομικά και ποικίλα πολιτικά κέντρα του καθεστώτος: Από τράπεζες και πολυεθνικές επιχειρήσεις μέχρι κόμματα και τα κρατικά συνδικάτα.


Αν ψάξει κάποιος να βρει τους χορηγούς αυτών των αντιρατσιστικών φιεστών Θα ανατριχιάσει: Όλο το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι μαφιόζοι του αθλητισμού και τα κράτη είναι οι χορηγοί.


Σε πολλά περιοδικά αποκαλύπτουμε αρκετά συνταρακτικά στοιχεία.

Μήπως θυμάστε αυτό το πολυτελέστατο φυλλάδιο με τίτλο:
«Υπάρχει μόνο μία επικίνδυνη μειονότητα: ο ρατσισμός»;

Μήπως θυμάστε ότι όλα τα έντυπα μέσα των ΜΜΕ το μοίραζαν από τις εφημερίδες τους;
Μήπως έχετε συγκρατήσει τους χορηγούς; Όλο το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.



Θα κλείσουμε με ένα μικρό σχόλιο του ΡΕΣΑΛΤΟ από το τεύχος-15:



«Οι αντιρατσιστικές φιέστες των προσκυνημένων


Σε μια επίδειξη θράσους πέρα από τα όρια του ξετραχηλώματος, τα ευρω«αριστερά» φόρουμ με τα φιλομεταναστευτικά σωματεία και τις «αντιεξουσιαστικές» φαμφάρες τους, κατέβηκαν να διαδηλώσουν παρέα με την κρατικοδίαιτη ΑΔΕΔΥ και την πασοκοδίαιτη ΓΣΕΕ. Λόγια που περιττεύουν και χαρακτηρισμοί που ωχριούν. Οι επιδοτούμενοι αυτοί αρουραίοι έχουν πλέον καταφέρει να εμπορεύονται την τριτοκοσμική εξαθλίωση, όχι δίχως ίχνος τσίπας –από αυτό ποτέ δεν διέθεταν- αλλά και δίχως τα στοιχειώδη προσχήματα και προκαλύψεις χάρη στα οποία η σωματεμπορία φιγουράριζε για αντιρατσισμός.

Με σλόγκαν «το πράσινη κάρτα είναι κόκκινη κάρτα» το εμετικό τους μάρκετινγκ απαιτεί:
νομιμοποίηση όλων των μεταναστών,
νομιμοποίηση όλων των παιδιών τους,
νομιμοποίηση δίχως τον όρο της γνώσης της ελληνικής γλώσσας,
νομιμοποίηση με ή χωρίς ένσημα, δηλαδή
νομιμοποίηση της μαύρης εργασίας.


Ο ελληνικός λαός, στο όνομα της επιβίωσής του, οφείλει να σταθεί επιθετικά απέναντι στο συνασπισμένο μπλόκ Εξουσίας-Δοσιλόγων. Οφείλει να τσαλαπατήσει τους νόμους και τα φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών «αριστερούληδων» που ανενδοίαστα και ασύστολα φιλούν τις κατουρημένες ποδιές του Κεφαλαίου!!!»


ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΒΙΑ , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ



Παλιό εφετείο ξανά και ξανά και ξανά... πως προσπαθούν να φτιάξουν “αντιφασιστικό κλίμα” με ψευδολογίες


Ένας από τους συνήθεις ηλίθιους της γνωστής σελίδας παραπληροφόρησης (indymedia) προσπαθεί να φτιάξει "αντιφασιστικό κλίμα" με σενάρια αρρωστημένης φαντασίας. Οι πανηλίθιοι "του χώρου" αναπαράγουν τα γραφόμενά του μεταξύ τους και τελικά φτάνουν να τα πιστεύουν. Θαυμάστε "πληροφόρηση", που θα έπρεπε να βγει σε φυλλάδια και να μοιραστεί στους περίοικους του παλιού εφετείου, για να ξέρουν οι άνθρωποι τί αρρωστημένα παιχνίδια παίζουν οι (αντι)εξουσιαστές με τα προβλήματά τους:

εξακριβωμενο
από ... 6:58μμ, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009
(Τροποποιήθηκε 10:25μμ, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009)
Οι συχνές πυρκαιές των τελευταίων ημερών στο Εφετείο ήταν μεθοδευμένες ενέργειες προερχόμενες από εκτοξευτήρα στημένο στα (απέναντι) γραφεία της ΧΑ. Οι χρυσάυγουλοι προκαλούσαν πυρκαιές για να προκληθεί επέμβαση και εκκένωση. Αυτή τη στιγμή όλοι οι χρυσάυγουλοι είναι μαζεμένοι στη ταράτσα τους και κινιματογραφίζουν τις εξελίξεις και σε λίγο θα τις βγάλουν στο γιουτουμπ. Είναι στημένη προβιοκάτσια και όποιος μπορεί ας κινιματογραφίσει τους χρυσαύγουλους γιατί θα είναι σημαντικό στοιχείο. Η αστυνομία συνέλαβε τους πέντε-δέκα πανικόβλιτους που βγήκαν από το εφετείο και τώρα τγους πάνε με ένα άσπρο κλουβάκι χωρίς διακριτικά σε άγνωστη κατεύθυνση (μάλλον ΓΑΔΑ). Μπροστά μας έπεσε άγριο ξύλο στους συληφθέντες και ο ένας πρέπει να είναι τραυματίας.

Είναι φανερό ότι το indymedia διατηρεί ακόμη τα πρωτεία στην ψευδολογία και την παραπληροφόρηση - αν και το κοντράρουν μανιωδώς αριστεριστές και μεγαλοδημοσιογράφοι τύπου Κούλογλου. Ακολουθεί η πραγματική πληροφόρηση, που μπορεί εύκολα να διασταυρώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος απ' τους μαγαζάτορες της περιοχής.

Το κράτος επέλεξε τελικά τον πλέον διακριτικό και χρονοβόρο τρόπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των παρανόμων του παλιού εφετείου: Ξαναέβαλε λουκέτα στις πόρτες της περίφραξης (ώστε να περιορίσει τις ληστείες περαστικών, αναγκάζοντας τους καταληψίες αλλοδαπούς να πηδάνε τα κάγκελα) και τοποθέτησε πληρώματα περιπολικών, διμοιρίες και ασφαλίτες σε κάθε έξοδο και κάθε γωνία του κτιρίου, με εντολές σύλληψης του οποιουδήποτε βγαίνει απ' το εφετείο.


Οι καταληψίες αντιδρούν πετώντας μάρμαρα, μπουκάλια μπύρας (δεν είναι και πολύ πιστοί μουσουλμάνοι φαίνεται) και αναψυκτικών γεμάτα με ούρα(!), παπούτσια και ό,τι άλλο βρουν πρόχειρο. Όπως τις προηγούμενες μέρες, κάθε που ζορίζονται, ανάβουν (ελεγχόμενες) φωτιές στα μπαλκόνια ή κοντά στα παράθυρα, τις οποίες τροφοδοτούν με ρούχα και πλαστικά, ελπίζοντας ότι θα επέμβει η πυροσβεστική, κόβοντας τα λουκέτα, και μέσα στην φασαρία θα προλάβουν να βγουν μερικοί. Όσες φορές η πυροσβεστική "τσίμπησε" και έκοψε τα λουκέτα, οι καταληψίες είχαν μια ολόκληρη νύχτα και μισό πρωινό - μέχρι να τα αντικαταστήσει η αστυνομία - για να ληστέψουν καμιά δεκαριά περαστικούς.

Χτες, οι απηυδισμένοι πυροσβέστες ζήτησαν πρόσβαση σε απέναντι ταράτσα, ώστε να έχουν οπτική επαφή με τις φωτιές και να κρίνουν αν είναι σκόπιμη η επέμβασή τους. Ανέβηκαν και, βλέποντας ότι οι ίδιοι οι καταληψίες ανάβουν και τροφοδοτούν τις φωτιές, δεν ενήργησαν.

Οι αλλοδαποί έξαλλοι, που απέτυχε για πρώτη φορά το σχέδιό τους, άρχισαν ξανά να πετούν αντικείμενα στους περαστικούς, αναγκάζοντας την αστυνομία να διακόψει (για πολλοστή φορά) την κυκλοφορία στην Σωκράτους. Σε καμία περίπτωση οι αστυνομικοί δεν χτύπησαν συλληφθέντες - όσο κι αν προκλήθηκαν.

Δημοσιογράφοι και κάμερες βρισκόταν στην περιοχή, όταν οι αλλοδαποί μέσα απ' τα κάγκελα άρπαξαν την αλυσσίδα από τον λαιμό ενός ηλικιωμένου που πήγε να τους δώσει τσιγάρα (και καλά να πάθει ο ...ψυχοπονιάρης!), όταν έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα στους περαστικούς, όταν ένας κάμεραμαν παραλίγο να φάει ένα -γεμάτο ούρα- μπουκάλι κατάκέφαλα... αλλά δεν μεταδόθηκε πουθενά η αισχρή συμπεριφορά των λαθρομεταναστών κακοποιών.

Δεν μεταδόθηκε γιατί βολεύει τους πάντες (το κράτος, τους διεθνιστές, τους καπιταλιστές, τους αντιρατσιστές) όσοι δεν ζουν στο πετσί τους τις βαρβαρότητες των αφρικανοασιατών αλλοδαπών να υπακούουν στην προπαγάνδα του τύπου "οι Έλληνες δεν βλέπουν μετανάστες, βλέπουν ανθρώπους".

Ναι, βλέπουμε ανθρώπους με εγκληματική συμπεριφορά, που, αν έκαναν τα ίδια στις πατρίδες τους, θα τους είχε αφαιρεθεί το χέρι ή το κεφάλι! Γι' αυτό τα εγκληματικά στοιχεία των εμπόλεμων χωρών του ισλαμικού τρίτου κόσμου, αντί να επιδιώξουν να ζητήσουν άσυλο στην ομόδοξή τους Σαουδική Αραβία π.χ., έρχονται στην "φιλάνθρωπη" Ευρώπη...


ΑΡΚΕΤΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ..


http://resistance-hellas.blogspot.com/2009/07/blog-post_17.html



ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Απέναντι στη δουλικότητα,την υποχωρητικότητα και την ανευ όρων παράδοση της Πολιτείας. Απέναντι στους εγκάθετους, τους πρακτορίσκους, τα όργανα της «Νέας Τάξης» και τους παραχαράκτες της Ιστορίας, στεκόμαστε εμείς, Έλληνες που με πράξεις και όχι με λόγια, υπερασπιζόμαστε τα Όσια και Ιερά μας και υπεραμυνόμαστε του Εθνικού συμφέροντος και της Τιμής της Πατρίδας.

Έλληνες που δεν παραδίδουμε σε κανέναν και με κανέναν τρόπο το όνομα της Μακεδονίας μας. Έλληνες που αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο στις επιθέσεις και τις προβοκάτσιες εντεταλμένων και χρηματοδοτούμενων ανθελλήνων, εχθρών της Ελευθερίας και της Μακεδονίας μας.

Στάσου στο πλευρό μας και κάνε τη φωνή σου πιό δυνατή και πιό αποτελεσματική.

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ


ΦΛΩΡΙΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
(ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)


http://www.patriwtes.gr/