Χρήστες OnLine

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009

Παλιό εφετείο ξανά και ξανά και ξανά... πως προσπαθούν να φτιάξουν “αντιφασιστικό κλίμα” με ψευδολογίες


Ένας από τους συνήθεις ηλίθιους της γνωστής σελίδας παραπληροφόρησης (indymedia) προσπαθεί να φτιάξει "αντιφασιστικό κλίμα" με σενάρια αρρωστημένης φαντασίας. Οι πανηλίθιοι "του χώρου" αναπαράγουν τα γραφόμενά του μεταξύ τους και τελικά φτάνουν να τα πιστεύουν. Θαυμάστε "πληροφόρηση", που θα έπρεπε να βγει σε φυλλάδια και να μοιραστεί στους περίοικους του παλιού εφετείου, για να ξέρουν οι άνθρωποι τί αρρωστημένα παιχνίδια παίζουν οι (αντι)εξουσιαστές με τα προβλήματά τους:

εξακριβωμενο
από ... 6:58μμ, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009
(Τροποποιήθηκε 10:25μμ, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009)
Οι συχνές πυρκαιές των τελευταίων ημερών στο Εφετείο ήταν μεθοδευμένες ενέργειες προερχόμενες από εκτοξευτήρα στημένο στα (απέναντι) γραφεία της ΧΑ. Οι χρυσάυγουλοι προκαλούσαν πυρκαιές για να προκληθεί επέμβαση και εκκένωση. Αυτή τη στιγμή όλοι οι χρυσάυγουλοι είναι μαζεμένοι στη ταράτσα τους και κινιματογραφίζουν τις εξελίξεις και σε λίγο θα τις βγάλουν στο γιουτουμπ. Είναι στημένη προβιοκάτσια και όποιος μπορεί ας κινιματογραφίσει τους χρυσαύγουλους γιατί θα είναι σημαντικό στοιχείο. Η αστυνομία συνέλαβε τους πέντε-δέκα πανικόβλιτους που βγήκαν από το εφετείο και τώρα τγους πάνε με ένα άσπρο κλουβάκι χωρίς διακριτικά σε άγνωστη κατεύθυνση (μάλλον ΓΑΔΑ). Μπροστά μας έπεσε άγριο ξύλο στους συληφθέντες και ο ένας πρέπει να είναι τραυματίας.

Είναι φανερό ότι το indymedia διατηρεί ακόμη τα πρωτεία στην ψευδολογία και την παραπληροφόρηση - αν και το κοντράρουν μανιωδώς αριστεριστές και μεγαλοδημοσιογράφοι τύπου Κούλογλου. Ακολουθεί η πραγματική πληροφόρηση, που μπορεί εύκολα να διασταυρώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος απ' τους μαγαζάτορες της περιοχής.

Το κράτος επέλεξε τελικά τον πλέον διακριτικό και χρονοβόρο τρόπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των παρανόμων του παλιού εφετείου: Ξαναέβαλε λουκέτα στις πόρτες της περίφραξης (ώστε να περιορίσει τις ληστείες περαστικών, αναγκάζοντας τους καταληψίες αλλοδαπούς να πηδάνε τα κάγκελα) και τοποθέτησε πληρώματα περιπολικών, διμοιρίες και ασφαλίτες σε κάθε έξοδο και κάθε γωνία του κτιρίου, με εντολές σύλληψης του οποιουδήποτε βγαίνει απ' το εφετείο.


Οι καταληψίες αντιδρούν πετώντας μάρμαρα, μπουκάλια μπύρας (δεν είναι και πολύ πιστοί μουσουλμάνοι φαίνεται) και αναψυκτικών γεμάτα με ούρα(!), παπούτσια και ό,τι άλλο βρουν πρόχειρο. Όπως τις προηγούμενες μέρες, κάθε που ζορίζονται, ανάβουν (ελεγχόμενες) φωτιές στα μπαλκόνια ή κοντά στα παράθυρα, τις οποίες τροφοδοτούν με ρούχα και πλαστικά, ελπίζοντας ότι θα επέμβει η πυροσβεστική, κόβοντας τα λουκέτα, και μέσα στην φασαρία θα προλάβουν να βγουν μερικοί. Όσες φορές η πυροσβεστική "τσίμπησε" και έκοψε τα λουκέτα, οι καταληψίες είχαν μια ολόκληρη νύχτα και μισό πρωινό - μέχρι να τα αντικαταστήσει η αστυνομία - για να ληστέψουν καμιά δεκαριά περαστικούς.

Χτες, οι απηυδισμένοι πυροσβέστες ζήτησαν πρόσβαση σε απέναντι ταράτσα, ώστε να έχουν οπτική επαφή με τις φωτιές και να κρίνουν αν είναι σκόπιμη η επέμβασή τους. Ανέβηκαν και, βλέποντας ότι οι ίδιοι οι καταληψίες ανάβουν και τροφοδοτούν τις φωτιές, δεν ενήργησαν.

Οι αλλοδαποί έξαλλοι, που απέτυχε για πρώτη φορά το σχέδιό τους, άρχισαν ξανά να πετούν αντικείμενα στους περαστικούς, αναγκάζοντας την αστυνομία να διακόψει (για πολλοστή φορά) την κυκλοφορία στην Σωκράτους. Σε καμία περίπτωση οι αστυνομικοί δεν χτύπησαν συλληφθέντες - όσο κι αν προκλήθηκαν.

Δημοσιογράφοι και κάμερες βρισκόταν στην περιοχή, όταν οι αλλοδαποί μέσα απ' τα κάγκελα άρπαξαν την αλυσσίδα από τον λαιμό ενός ηλικιωμένου που πήγε να τους δώσει τσιγάρα (και καλά να πάθει ο ...ψυχοπονιάρης!), όταν έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα στους περαστικούς, όταν ένας κάμεραμαν παραλίγο να φάει ένα -γεμάτο ούρα- μπουκάλι κατάκέφαλα... αλλά δεν μεταδόθηκε πουθενά η αισχρή συμπεριφορά των λαθρομεταναστών κακοποιών.

Δεν μεταδόθηκε γιατί βολεύει τους πάντες (το κράτος, τους διεθνιστές, τους καπιταλιστές, τους αντιρατσιστές) όσοι δεν ζουν στο πετσί τους τις βαρβαρότητες των αφρικανοασιατών αλλοδαπών να υπακούουν στην προπαγάνδα του τύπου "οι Έλληνες δεν βλέπουν μετανάστες, βλέπουν ανθρώπους".

Ναι, βλέπουμε ανθρώπους με εγκληματική συμπεριφορά, που, αν έκαναν τα ίδια στις πατρίδες τους, θα τους είχε αφαιρεθεί το χέρι ή το κεφάλι! Γι' αυτό τα εγκληματικά στοιχεία των εμπόλεμων χωρών του ισλαμικού τρίτου κόσμου, αντί να επιδιώξουν να ζητήσουν άσυλο στην ομόδοξή τους Σαουδική Αραβία π.χ., έρχονται στην "φιλάνθρωπη" Ευρώπη...


ΑΡΚΕΤΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ..


http://resistance-hellas.blogspot.com/2009/07/blog-post_17.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου