Χρήστες OnLine

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ξυλοδαρμός αναρχικών από κατοίκους στο μπλόκο της Κερατέας

Το περασμένο Σάββατο, σε μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Κερατέας, εμφανίστηκαν και ομάδες αναρχικών με σκοπό να εκμεταλλευθούν τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων. 

Φυσικά οι ανοησίες του Πάγκαλου, που βάπτισε τους αγωνιστές κατοίκους της Κερατέας «μπαχαλάκηδες» και «πληρωμένους αλβανούς», δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό φάνηκε και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο χώρος ήταν και πάλι στολισμένος με ελληνικές σημαίες και όταν κάποιοι (μεταφερόμενοι από Εξάρχεια) «νεαροί» επιχείρησαν να τις κατεβάσουν, τότε οι κάτοικοι τους έδωσαν την απάντηση που τους άξιζε.

Ας αφήσουμε όμως τους ίδιους τους «αντιεξουσιαστές» και το indymedia να περιγράψουν τα γεγονότα:
«Περίπου στις 2 παρά υπήρχε διένεξη κάποιων συντρόφων με κατοίκους της Κερατέας για τα σημαιάκια που υπήρχαν (ελληνικές μικρές σημαίες) στο μπλόκο. Σαν αποτέλεσμα αυτής της διένεξης σύντροφοι προσπάθησαν να κατεβάσουν αυτά τα σημαιάκια από εκεί. Πέρα από τον τσαμπουκά που δημιουργήθηκε σε αυτή την ενέργεια από τους σκατο-πατριώτες που ήταν εκεί, σκάει ένας και καταφέρεται εναντίον όσων ήταν εκεί αλληλέγγυων με παραλάις! Ζητούσε να μάθει με την ανοχή των τραμπούκων γύρω του ποιος έκανε την κίνηση να κατεβάσει τα σημαιάκια. Επιπλέον σύντροφος που βρίσκοταν στο σημείο εκεί για να βοηθήσει να αποκλιμακωθεί η ένταση δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε. Δεν ήταν μόνο ένα σπραύ πιπεριού (παραλάιζερ) αλλά και ένα τάζερ που έβγαλαν οι συγκεκριμένοι. Επίσης ακούστηκαν τα φοβερά: «άμα παλιο-αλβανέ πειράξεις ξανά την σημαία θα σε κρεμάσω στον ιστό» και τέτοια ωραία με κανέναν μα πραγματικά κανέναν ντόπιο να μην παρεμβαίνει για να σταματήσουν οι μαλακίες…».

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας για αξιοπρέπεια και για μία καλύτερη ζωή είναι αγώνας Ελλήνων, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις και κυρίως χωρίς κανένα κομματικό καπέλωμα. Στο μπλόκο της Κερατέας βλέπει κανείς Έλληνες όλων των ηλικιών, οικογενειάρχες, γέροντες και μικρά παιδιά να δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη βάρβαρη και παράνομη επίθεση της κυβέρνησης και των μεγαλοεργολάβων. 

Στο μπλόκο της Κερατέας αντιστέκεται ο Ελληνικός Λαός, που έχει επιτέλους ξυπνήσει και αγωνίζεται για τα κεκτημένα τόσων πολλών χρόνων, αγωνίζεται γι’ αυτή τη γη που πραγματικά του ανήκει. Συγχαρητήρια στους κατοίκους για το μάθημα που έδωσαν στα αφελληνισμένα σκουπίδια των Εξαρχείων. Ο αγώνας στην Κερατέα συνεχίζεται. Οι αναρχικοί ας συνεχίσουν τις κλάψες τους στο indymedia…
πηγη


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ‘πε και ο Ιερέας της Κερατέας: “Πήγαμε στο άλλο άκρο… γίναμε Χρυσή Αυγή!”

 

Μ.Tρεμόπουλος - Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων!

ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ..

Απρίλιος 8, 2011.

Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)

Σε συνέντευξή του μάλιστα, βρισκόμενος στα Σκόπια, στο αδελφό κόμμα των Σκοπίων DOM, (το οποίο υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων ως ‘Μακεδονία’ στην Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τίθεται κατά οποιαδήποτε άλλης ονομασίας και γλώσσας εκτός της ‘μακεδονικής’) ο Μιχάλης Τρεμόπουλος έδωσε συνέντευξη στο σκοπιανό Κανάλ 5 υποστηρίζοντας τη θέση του κόμματος του , των Πρασίνων, όπως είπε, υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.

Πρόκειται , σημειώνει το σκοπιανό κανάλι, για τον πρώτο άνθρωπο στην Ελλάδα του Πράσινου Κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχει πραγματικές πιθανότητες να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, υποστήριξε, μάλιστα, προς το Κανάλ 5, ότι, τίθεται υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας , στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων.

Ο Τρεμόπουλος χαρακτήρισε την σημερινή εποχή του Γιώργου Παπανδρέου, ως πολύ καλή από ότι του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με το σκοπιανό ζήτημα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι η λύση μεταξύ των χωρών πρέπει να δοθεί σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Παρέλαση για την ημέρα ελληνικής ανεξαρτησίας στην Βοστόνη

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Με στολές τσολιάδων και ευζώνους στους δρόμους γιορτάστηκε στη Βοστόνη η ημέρα ελληνικής ανεξαρτησίας. Οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους συμμετέχοντας στην 17η παρέλαση για την ανεξαρτησία, ενώ την εκδήλωση τίμησε και ο Scott Brown.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας στην παρέλαση...














πηγη

Ξηρόμερο: Άγνωστα και λησμονημένα εγκλήματα μπολσεβίκων κατά Ελλήνων Πατριωτών

http://xryshaygh.files.wordpress.com/2011/04/p4090178.jpg«Οι κραυγές των αθώων θυμάτων καθώς έπεφταν στην τρύπα ζωντανοί δονούσαν την ατμόσφαιρα με την ηχώ μεταφέροντας θανατερή απελπισία και σκοτεινιά προσμονής φρικτού θανάτου στους μελλοθάνατους οι οποίοι εκλιπαρούσαν τα κόκκινα κτήνη για έλεος ενώ αυτοί τους ανταπέδιδαν χλευασμό και περίγελο, λίγες στιγμές πριν τον μαρτυρικό τους θάνατο. Πατεράδες, μανάδες και παιδιά λίγα βήματα πριν το έρεβος.»
 
Στην καρδιά του βελανιδοδάσους της περιοχής του Ξηρομέρου και ανάμεσα από τα χωριά Πρόδρομος και Αγράμπελα, κατεβήκαμε το μονοπάτι που οδηγεί στην λεγόμενη τρύπα του Προδρόμου. Μια απόκοσμη ανατριχίλα σε κυριεύει όταν στο ξέφωτο προβάλλει μπροστά σου η τρύπα του Προδρόμου , το βάραθρο με διάμετρο στομίου περί τα 40 μέτρα και βάθους 90 μέτρα όπου στα χρόνια του εμφυλίου πολέμου (κυρίως το 1944) «κατάπινε» ζωντανά κορμιά πατριωτών εθνικοφρόνων, εκεί όπου οι κομμουνιστοσυμμορίτες σταλινιστές αντάρτες, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, έριχναν ζωντανούς, άνδρες, νέους και γέρους, γυναίκες και μικρά παιδιά, διαπράττοντας θηριωδίες με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που θα έκαναν ακόμη και τον «πατερούλη» τους Στάλιν να παγώσει από τρόμο.

Δυστυχώς η πυκνή δενδρώδη βλάστηση και οι θάμνοι γύρω από τη μπούκα της τρύπας δεν μας άφησε τα περιθώρια να φωτογραφίσουμε το χάος που κρύβει μέσα της και δεν το ριψοκινδυνεύσαμε να πλησιάσουμε ακόμη πιο κοντά για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από ντόπιους ηλικιωμένους στο χωριό Αγράμπελα, μας είπαν ότι κυρίως το 1944 (μετά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής), τα αποσπάσματα θανάτου των κομμουνιστοκατσαπλιάδων έφερναν κόσμο κάθε ηλικίας από διάφορες και μακρινές περιοχές της χώρας μας, πατριώτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας και αφού τους συγκέντρωναν οκλαδόν κατά ομάδες δεμένους πισθάγκωνα, τους φρουρούσαν ολημερίς μέχρι την ώρα που θα έδινε σήμα ο «καπετάνιος» των ορδών να ξεκινήσουν να πετούν ένα, ένα τα ζωντανά κορμιά που εκλιπαρούσαν για έλεος, μέσα στο απόκοσμο και σκοτεινό βάραθρο.

Οι κραυγές των αθώων θυμάτων καθώς έπεφταν στην τρύπα ζωντανοί δονούσαν την ατμόσφαιρα με την ηχώ μεταφέροντας θανατερή απελπισία και σκοτεινιά προσμονής φρικτού θανάτου στους μελλοθάνατους οι οποίοι εκλιπαρούσαν τα κόκκινα κτήνη για έλεος ενώ αυτοί τους ανταπέδιδαν χλευασμό και περίγελο, λίγες στιγμές πριν τον μαρτυρικό τους θάνατο.
Πατεράδες, μανάδες και παιδιά λίγα βήματα πριν το έρεβος. Όλα τα παραπάνω τα εξιστόρησε στο γέροντα του χωριού, με τον οποίο μιλήσαμε, κάποιο από τα θύματα που κατόρθωσε τελικά να ξεφύγει. Ο τελευταίος μας είπε ότι πριν από πάρα πολλά χρόνια είχε έρθει κλιμάκιο της Ελληνικής Σπηλαιολογικής εταιρίας με σκοπό να χαρτογραφήσει και να καταγράψει την «τρύπα του Προδρόμου», όπως έκαναν με πολλά άλλα στην χώρα μας.

Ο ίδιος ήταν παρών την ημέρα που κατέβηκαν στο βάραθρο οι σπηλαιολόγοι και μάλιστα μας είπε ότι τους προκάλεσε σοκ όταν αντίκρισαν παγωμένα πτώματα και σχεδόν αναλλοίωτα και διατηρημένα από το ψύχος του βαράθρου.
πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:Οδοιπορικό στην Τρύπα του Προδρόμου