Χρήστες OnLine

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ενάντια στους Μιναρέδες Ψήφισαν οι Ελβετοί…!


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!


stoppJa

Πάνω από 57% των Ελβετών ψήφισε σήμερα ΟΧΙ στην ανέγερση μιναρέδων στην χώρα τους, σε δημοψίφισμα που διενήργησε το κυβερνών πατριωτικό κόμμα “UDC” του Μπλόχερ! Οι μουσουλμάνοι αποτελούν λιγότερο από το 5% του πληθυσμού στην Ελβετία.


Το σημερινό ΟΧΙ δείχνει και τον δρόμο της άμυνας στην πολιτική της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης που με όχημα την “πολυπολιτισμικότητα” επιτίθεται στην εθνική ταυτότητα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες , ανάμεσα σε αυτές κυρίως στην δική μας ευάλωτη και κυβερνούμενη από ανθέλληνες Ελλάδα.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ . ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.


πηγη


Δελτίο ειδήσεων στην Αρχαία Ελληνική!



Η καλύτερη απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι η αρχαία ελληνική είναι μια νεκρή γλώσσα, έρχεται από έναν Ισπανό μέσω μιας καινοτόμου ιστοσελίδας.

Ο Χουάν Κοντέρχ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο «St. Andrews» της Σκωτίας, δημιούργησε την ιστοσελίδα http://www.akwn.net (Akropolis World News), στην οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να διαβάσει ποικίλες ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο, μεταφρασμένες σε άπταιστη ελληνική διάλεκτο του 5ου αιώνα π.Χ.

Η αγάπη του καθηγητή Χουάν Κοντέρχ για την αρχαία ελληνική ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια, όταν την πρωτοδιδάχθηκε στο γυμνάσιο, οπότε και πήρε την απόφαση να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μελετώντας την.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η γνώση της γλώσσας ενός σπουδαίου πολιτισμού, όπως ο αρχαιοελληνικός, δεν μπορεί παρά να μας ωφελήσει, αφού πεποίθησή του είναι πως «όσο πιο πολύ κοιτάζουμε το παρελθόν, τόσο πιο ικανοί γινόμαστε να κοιτάξουμε στο μέλλον».

Ο Ισπανός καθηγητής σπούδασε τους αρχαίους κλασικούς στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, της ιδιαίτερης πατρίδας του, και μετά την αποφοίτησή του συνέχισε με μάστερ στις ομηρικές σπουδές, στο πανεπιστήμιο του «Σέφηλντ», στη Μ. Βρετανία.

Επέστρεψε στην Ισπανία, όπου έκανε το ντοκτορά του στους αρχαίους κλασικούς, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως καθηγητής σε γυμνάσιο, ενώ μερικά χρόνια αργότερα έκανε αίτηση και έγινε δεκτός ως βοηθός καθηγητή στην Οξφόρδη, όπου δίδαξε αρχαία ελληνικά και λατινικά για τέσσερα χρόνια.

Εν συνεχεία έγινε καθηγητής στην ίδια ειδικότητα στο πανεπιστήμιο του St. Andrews, όπου ενεργοποίησε το μάθημα της σύνθεσης αρχαίου ελληνικού κειμένου (σημ. μετάφραση από σύγχρονη γλώσσα προς αρχαία ελληνικά).

Η απόφασή του να προβεί στη δημιουργία ιστοσελίδας με το δελτίο ειδήσεων στα αρχαία ελληνικά, προέκυψε μετά τη διαπίστωση ότι υπήρχαν τρεις διαδικτυακοί τόποι με ειδήσεις στα λατινικά, αλλά κανένας στα αρχαία ελληνικά.

Σε ό,τι αφορά δε στο πρόβλημα με τα ελληνικά στοιχεία στο πρόγραμμα, το έλυσε, γράφοντας το κείμενο στο δικό του πρόγραμμα και στη συνέχεια μετέτρεψε το κείμενο σε εικόνα. Έτσι, αυτό που βλέπει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας είναι η εικόνα του κειμένου.

Καθημερινά, η ιστοσελίδα δέχεται κατά μέσο όρο 40 επισκέπτες, γεγονός που δεν πτοεί τον φιλέλληνα καθηγητή.

«Φυσικά δεν είναι πολλοί -σε σύγκριση με τις χιλιάδες επισκέψεις που δέχονται οι κανονικές εφημερίδες- αλλά πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας το γεγονός ότι πολλοί διαβάζουν τη σελίδα μου πιθανόν μία φορά στις δύο εβδομάδες ή μία φορά το μήνα, παρ' ότι οι περισσότεροι είναι, πιθανότατα, τακτικοί αναγνώστες, αλλά σίγουρα αρκετοί είναι και εναλλασσόμενοι. Έτσι, μ' αυτά τα δεδομένα είμαστε ικανοποιημένοι» εξηγεί.

Ο Χουάν Κοντέρχ δεν μιλά νέα ελληνικά και, όταν επισκέπτεται την Ελλάδα, μιλά αργά στα αρχαία ελληνικά με όσους συναναστρέφεται, κάτι που οι συνομιλητές του βρίσκουν διασκεδαστικό.


και εμεις εδω στην Ελλαδα εχουμε τους ξεπουλημενους ανθελληνες αριστερους που θελουν να εξαφανισουν καθε τι Ελληνικο....

πηγη

Στο όνομα του “αντιρατσισμού” και με όχημα Γελοία Δημοσιεύματα και Ανθέλληνες Προβοκάτορες, ο Χρυσοχοϊδης αναδιοργανώνει υπηρεσία Φακελώματος ..

.... Παρακολούθησης και Καταστολής Των Ελλήνων Πατριωτών…!



xrys

Αφότου πρώτα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Νέας Τάξης βάφτισαν κάποιες συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες λαθρομεταναστών ως “ρατσιστικές επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων” , κατόπιν στο όνομα του “αντιρατσισμού” και της “προστασίας των μεταναστών” από αυτές τις “επιθέσεις” , και χρησιμοποιώντας στημένα δημοσιεύματα από τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Νέας Τάξης για να προετοιμάσουν κατάλληλα την κοινή γνώμη, ήρθε ο Χρυσοχοϊδης για να ανακοινώσει “νέα” Υπηρεσία καταστολής, φακελώματος και παρακολούθησης των Ελλήνων πατριωτών!


Για να βρουν πάτημα για τα παραπάνω, έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν ακόμη και γελοία “ρεπορτάζ” γεμάτα μυθεύματα και φαντασιώσεις , όπως αυτό της Κυριακάτικης Καθημερινής , στο οποίο αναφέρεται ότι η πιο “επικίνδυνη και βίαιη” από τις “ακροδεξιές οργανώσεις”, είναι …αναρχοκομμουνιστικό ιστολόγιο δύο η τριών το πολύ ατόμων που το εμφανίζει ως “ακροδεξιό” και ως “οργάνωση”!


Το γελοίο δημοσίευμα της “Καθημερινής” αποδίδει λοιπόν στο ιστολόγιο την “ακροδεξιά επίθεση σε μετανάστες” στο Νέο Κόσμο από …40 άτομα! με μαύρα ρούχα, την ίδια στιγμή που αντίθετα το ιστολόγιο αυτό όχι μόνο δεν αντιθεται στην λαθρομετανάστευση στην χώρα μας, αλλά αντίθετα την υποστηρίζει ανοιχτά και μάλιστα προτιμά ιδιαίτερα τον εποικισμό της από μουσουλμανικούς πληθυσμούς! (Σχετικό δημοσίευσμα εδώ http://gr.altermedia.info/?p=5555 ) Πάντως το ιστολόγιο που αναφέρεται στο παραπάνω γελοίο δημοσίευμα, είτε συνειδητά λόγω σκοπιμότητας, είτε ασυνείδητα λόγω ηλιθιότητας, (δεν γνωρίζουμε τι από τα δύο ισχύει) έχει κατάλληλα διαμορφωμένο προφίλ, (λες και έχει γίνει κατά παραγγελία) ώστε να δίνει πάτημα στο να αναμασάται μια παλαιά καραμέλα του συστήματος, που προσπαθεί να φορτώσει δράσεις των “αντιεξουσιαστών” και των αναρχοκομμουνιστών, ρίψη μολότοφ, επιθέσεις σε αστυνομικούς, καψίματα καταστημάτων και τραπεζών και τα πρόσφατα “Δεκεμβριανά”, στον πατριωτικό χώρο!


Δεν θα αναδημοσιεύσουμε εδώ τις γελοιότητες και φαντασιοπληξίες από το άρθρο της “Κυριακάτικης Καθημερινής”. Θα επικεντρωθούμε στην ουσία του θέματος, στο που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα. Το δημοσίευμα του Σαββάτου από την εφημερίδα “το ΒΗΜΑ”, περιγράφει το πως ο Χρυσοχοϊδης χρησιμοποιώντας τα κατα παραγγελίαν δημοσίευματα αυτά, εκτός από την καταστολή από τους παρακρατικούς του Ιντιμίντια και των Εξαρχείων και την συκοφάντηση των πατριωτών από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, σκοπεύει τώρα να αναδιοργανώσει την Ελληνική Αστυνομία όχι φυσικά για να αντιμετωπίσει την συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και την ίδια την λαθρομετανάστευση , όπως θα όφειλε, αλλά αντίθετα για να εξαπολύσει νέο κύμα τρομοκρατίας, παρακολούθησης, φακελώματος και αστυνομοκρατίας ενάντια στον πατριωτικό χώρο, στο όνομα της “καταπολέμησης του ρατσισμού”!


Φυσικά και το φακέλωμα των Ελλήνων πατριωτών από την λεγόμενη “προστασία του πολιτεύματος” και η διείσδηση ατόμων στον πατριωτικό χώρο που έκαναν αυτήν ακριβώς την δουλειά αλλά και άλλες “παρεμβάσεις”, δεν αποτελεί κάτι το καινούριο… Έχουμε όμως τώρα την αναδιοργάνωσή και μετονομασία της αρμόδιας υποδιεύθυνσης σε ακραία νεοταξικά πρότυπα, στην υπηρεσία ενός ανοιχτά ανθελληνικού καθεστώτος, του Giorgakis, του Δρούτσα, της Δραγώνα , της Αφροδίτης Σαλέχ , της Διαμαντοπούλου της Χριστοφιλοπούλου και του υπόλοιπου ανθελληνικού επιτελείου… Προσπαθούν ήδη να συνδέσουν τεχνητά τον πατριωτισμό όχι μόνο με τις παρακρατικές αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες , αλλά ακόμη και με την τρομοκρατία , ενώ παράλληλα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να αποθαρρύνουν τον κάθε νέο Έλληνα πατριώτη που θέλει να αντισταθεί. Έρχονται εποχές που θα συνδυάζουν την καταστολή του Τσαουσέσκου με την απόλυτη κυριαρχία παγκόσμιων καπιταλιστικών μονοπωλίων, και αυτά μαζί με την αντεθνική δράση της Νέας Τάξης πραγμάτων , την διάλυση των εθνικών κρατών, την παγκόσμια ηγεμονία του άξονα ΗΠΑ-Ισραήλ και τις λογικές παγκόσμιας κυβέρνησης….

Αναπτύσσονται πλέον σε κυρίαρχες μεθόδους της ιδεολογικής και φυσικής καταστολής και μέθοδοι όπως η προβοκάτσια, η μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω του τύπου και σκηνοθετημένων ειδήσεων, η στρατολόγηση παρακρατικών, η δημιουργία προβοκατόρικων ομάδων και η προσπάθεια για κρατικό έλεγχο σε υπάρχουσες ομάδες… Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι δεδομένο ότι το καθεστώς θα αξιοποιήσει για λογαριασμό του κάθε δυνατό μέσο, πρωτίστως βέβαια τέτοιες πρωτοβουλίες όπως κάποιες δύο η τριών αν όχι στημένων προβοκατόρων, τότε στην καλύτερη περίπτωση ηλιθίων, ακόμα και αν αυτές κινούνται από ανύπαρκτους που αναλώνονται σε απλή δημοσίευση ανοησιών ανά διήμερο απλά και μόνο σε κάποιο διαδικτυακό ιστολόγιο, ιδιαίτερα δε αν οι τελευταίοι το παίζουν διαδικτυακά και μόνο “εθνικιστές αλλά όχι πατριώτες!” ενώ δημοσιεύουν ακριβώς ότι εξυπηρετεί το σύστημα (όπως μολότοφ, κουκούλες, κηρύγματα περί καψιμάτων σε καταστήματα , αναρχικού τύπου εξαγγελίες ενάντια στους “μπάτσους” ,κούφιες βλακώδεις “επαναστατικές” διακηρύξεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο) , και αντιγράφουν με πολλαπλά διαφορετικά ψευδώνυμα κάποια κείμενα που βρίσκουν στο Ίντερνετ και σε παλαιά περιοδικά χωρίς να αναφέρουν την πηγή, ώστε να παριστάνουν ότι είναι “οργάνωση” με “συντακτική ομάδα 18 ατόμων”. Όσοι από αυτούς τους “χρήσιμους ηλίθιους” δεν είναι στημένοι, και θέλουν να το αποδείξουν, αν θέλουν να κάνουν επί τέλους ένα καλό στην πατρίδα, αντί για περισσότερες ανόητες “επαναστατικές” διακηρύξεις, μπορούν να προσφέρουν έμπρακτα κάτι το ουσιαστικό! Να διαγράψουν τα ιστολόγια των ανύπαρκτων που χωρίς να έχουν προβεί ποτέ σε καμία απολύτως δράση, δημοσιεύουν διάφορες φαντασιώσεις και ονειρώξεις τους περί αναρχοκομμουνιστικής δήθεν “εθνικιστικής” και “αντικαπιταλιστικής” δράσης, προσφέροντας απλόχερα υλικό στα παπαγαλάκια της Νέας τάξης και λειτουργούν έτσι είτε ηθελημένα είτε ασυνείδητα ως προβοκατόρικα οχήματα του Νεοταξικού καθεστώτος που τους αξιοποιεί με κάθε δυνατό μέσο. Είτε τουλάχιστον να διαχωρίσουν ανοιχτά και δημόσια την θέση τους από τα προβοκαρόρικα ιστολόγια.

Ακολουθεί το άρθρο από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”


Μια ειδική Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας, όπως θα ονομαστεί, συστήνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , με έναν από τους κύριους στόχους της να είναι ο έλεγχος των επιθέσεων από ακροδεξιές ομάδες· επιθέσεις που πυκνώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η νέα αυτή αστυνομική υπηρεσία θα αντικαταστήσει την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και θα ενταχθεί στην υπό διαμόρφωση Διεύθυνση για την Αντιμετώπιση του Οργανωμένου Εγκλήματος, η οποία δημιουργείται στα πρότυπα του αμερικανικού FΒΙ και της γερμανικής ΒΚΑ. Παραλλήλως, ο κ. Χρυσοχοΐδης μελετά να θέσει τέλος στην αυτονομία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που θα εντάξει επίσης στην πολυ-υπηρεσία Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος, την οποία θα συνδράμει και η ΕΥΠ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκφράζει διαρκώς τις τελευταίες ημέρες την ανησυχία του για τις αυξανόμενες επιθέσεις ακροδεξιών εναντίον κυρίως αλλοδαπών. Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση, προ πενθημέρου στον Νέο Κόσμο, 40 μαυροφορεμένων ατόμων που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα, με θύματα άραβες μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή. Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν δύο τραυματίες και ζημιές σε καταστήματα της περιοχής. Οπως εκμυστηρεύεται ο κ. Χρυσοχοΐδης στους συνεργάτες του, «η ρατσιστική δράση των ακροδεξιών είναι αποτέλεσμα των λαθών που έχουν γίνει στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Πρέπει αυτή η δραστηριότητα να μην υποτιμηθεί και να κτυπηθεί από την αρχή. Πρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτά τα άτομα, γιατί είναι πιθανόν να πυκνώσουν τη δράση τους…». Ετσι λοιπόν ο κ. Χρυσοχοΐδης ήδη προωθεί τη δημιουργία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας της Δημοκρατίας, η οποία θα εστιάσει την προσοχή της σε αυτές τις ακροδεξιές ομάδες. Συγχρόνως θα συλλέγει πληροφορίες για τη δράση αντιεξουσιαστικών οργανώσεων. Σημειώνεται ότι η υπό κατάργηση και «συγχώνευση» Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας είχε μέχρι στιγμής πέντε τμήματα: Συντονισμού, Ασφάλειας Κράτους, Ενημέρωσης, Ασφάλειας Οπλων κι Εκρηκτικών, καθώς και Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Παράλληλα, σε αυτήν ανήκε και το Γραφείο Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας.

Τώρα, όλα αυτά τα τμήματα θα ενταχθούν στη νέα υπηρεσία «μαμούθ» της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος με κύριο μέλημα να υπάρχει μια ενιαία βάση πληροφοριών για τη δράση ποινικών, αντιεξουσιαστών, μελών ενόπλων οργανώσεων μέχρι και… χούλιγκανς. Και αυτό γιατί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και του υπουργείου, διαθέτουν σειρά στοιχείων και πληροφοριών ότι η συνεργασία αυτών των χώρων είναι, ανά περίσταση, στενή. Επιπλέον, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «έχει διαπιστωθεί ότι λόγω της πολυδιάσπασης των υπηρεσιών έλειπαν, χάνονταν ή κρύβονταν κρίσιμες πληροφορίες. Και αυτό τώρα θα σταματήσει. Χρειαζόμαστε επειγόντως πλήρες δίκτυο πληροφοριών».

Ηδη τις τελευταίες ημέρες συγκαλούνται συσκέψεις υπό τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής κ. Ιωάννη Δικόπουλο και άλλους αξιωματικούς για να λάβει η νέα υπηρεσία την τελική της μορφή.


πηγη

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ... ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ... ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ... και δεν φοβουνται ουτε κρυβονται...

Αλληλοσφαγή στην Οδό Ξούθου: Έργα και ημέρες των «νέων ελλήνων»

Μήπως και εδώ είχαμε καμμία φασιστική και… ρατσιστική επίθεση;;; Της κακομοίρας γίνεται σε γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης… Συμμορίες κάθε εθνικότητος αλωνίζουν στις πόλεις μας και οι… αρμόδιοι για την δημόσια τάξη μιλούν και κάνουν δηλώσεις για… φασιστική απειλή!

Μία ακόμη συμπλοκή έγινε στο κέντρο των Αθηνών, στην διάρκεια της οποίας λαθρομετανάστες (οι νέοι «Έλληνες» του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών «προοδευτικών» και φιλελεύθερων αντιρατσιστικών πολιτικών δυνάμεων) σφάχτηκαν μεταξύ τους.

Όπως έγινε ελάχιστα γνωστό γιατί φυσικά δεν προβλήθηκε: «Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου είκοσι αλλοδαποί συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν τρεις αλλοδαποί σήμερα το μεσημέρι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και ένας Αφγανός τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή 20 περίπου ατόμων. Τα επεισόδια ξεκίνησαν εκτός της οικίας των τριών και συνεχίστηκαν και εντός της οικίας τους επί της οδού Ξούθου 9, στο κέντρο της Αθήνας. Πιο σοβαρά τραυματισμένος, καθώς έχει δεχθεί χτύπημα στην κοιλιακή χώρα, είναι ο Ιρανός.»

Πάλι καλά που δεν είδαν και σε αυτή την περίπτωση κακούς Έλληνες ρατσιστές σαν δράστες της επιθέσεως!


πηγη

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΒΑΖΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ




Δήμαρχε οι αθίγγανοι δεν έφτασαν για να φέρουν τη νίκη στη Ντόρα.

Το fimotro έχει αρκετές φωτογραφίες με αθίγγανους να ψηφίζουν στα εκλογικά κέντρα της Ν.Δ. Η φωτογραφία είναι σημερινή από το εκλογικό κέντρο "Τεχνόπολις" στο Γκάζι.

Ο κολλητός σου και πρόεδρός του Φώτης Ιγνατίου τα έχει κάνει όλα. Δεν ντρέπεστε να εξευτελίζετε τη Νέα Δημοκρατία και τις διαδικασίες με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο;

Σχόλιο: Αυτή την είδηση την ξαναδημοσιεύσαμε χτες εδώ.

Ο Δήμαρχος της Ντροπής... χωρίς παραπάνω σχόλια


πηγη



ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ!


ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ" ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ...
...


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΟΥΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΤΙΑΔΕΙΟ ΡΗΣΗ) ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...