Χρήστες OnLine

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Αλληλοσφαγή στην Οδό Ξούθου: Έργα και ημέρες των «νέων ελλήνων»

Μήπως και εδώ είχαμε καμμία φασιστική και… ρατσιστική επίθεση;;; Της κακομοίρας γίνεται σε γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης… Συμμορίες κάθε εθνικότητος αλωνίζουν στις πόλεις μας και οι… αρμόδιοι για την δημόσια τάξη μιλούν και κάνουν δηλώσεις για… φασιστική απειλή!

Μία ακόμη συμπλοκή έγινε στο κέντρο των Αθηνών, στην διάρκεια της οποίας λαθρομετανάστες (οι νέοι «Έλληνες» του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών «προοδευτικών» και φιλελεύθερων αντιρατσιστικών πολιτικών δυνάμεων) σφάχτηκαν μεταξύ τους.

Όπως έγινε ελάχιστα γνωστό γιατί φυσικά δεν προβλήθηκε: «Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου είκοσι αλλοδαποί συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν τρεις αλλοδαποί σήμερα το μεσημέρι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και ένας Αφγανός τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή 20 περίπου ατόμων. Τα επεισόδια ξεκίνησαν εκτός της οικίας των τριών και συνεχίστηκαν και εντός της οικίας τους επί της οδού Ξούθου 9, στο κέντρο της Αθήνας. Πιο σοβαρά τραυματισμένος, καθώς έχει δεχθεί χτύπημα στην κοιλιακή χώρα, είναι ο Ιρανός.»

Πάλι καλά που δεν είδαν και σε αυτή την περίπτωση κακούς Έλληνες ρατσιστές σαν δράστες της επιθέσεως!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου