Χρήστες OnLine

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ο "Απελευθερωτικός Στρατού του Κοσόβου" αφαιρούσε τα όργανα από Σέρβους αιχμαλώτους...


Ο ειδικός εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Ντικ Μάρτι, ο οποίος έχει αναλάβει τη διερεύνηση των καταγγελιών για εμπόριο οργάνων Σέρβων και μη Αλβανών στο Κόσοβο και στη βόρεια Αλβανία συναντάται, σήμερα, στο Βελιγράδι με τον ειδικό εισαγγελέα της Σερβίας, αρμόδιο για τα εγκλήματα πολέμου, Βλάντιμιρ Βούκτσεβιτς.

Στον ειδικό εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας των Σέρβων ειδικών εισαγγελέων για τα εγκλήματα πολέμου και, όπως αναγγέλθηκε, θα γίνει ανταλλαγή πληροφοριών για την υπόθεση.

Τα δικαστικά όργανα της Σερβίας ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2008 την έρευνα για το εμπόριο οργάνων Σέρβων απαχθέντων από Αλβανούς του Κοσόβου την περίοδο 1999 -2001 με βάση τις πληροφορίες που εμπεριέχονται στο βιβλίο της πρώην γενικής εισαγγελέως του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY), Κάρλα Ντελ Πόντε, με τίτλο «Το κυνήγι: Εγώ και οι εγκληματίες πολέμου».

Σύμφωνα με τις αναφορές στο βιβλίο, οι απαχθέντες Σέρβοι οδηγήθηκαν στο αποκαλούμενο «κίτρινο σπίτι», στην περιοχή Μπουρέλι, στο βόρειο τμήμα της Αλβανίας για αφαίρεση οργάνων. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τη σερβική ειδική εισαγγελία, έχουν αναγνωριστεί περισσότερα από 10 θύματα, καθώς και δράστες, πρώην μέλη του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου».

Ο εκπρόσωπος της ειδικής εισαγγελίας εγκλημάτων πολέμου της Σερβίας, Μπρούνο Βέκαριτς, δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Tanjug» ότι, από την επίσκεψη του κ. Μάρτι αναμένονται πολλά, και πρώτα απ' όλα η αποκάλυψη της αλήθειας για τα όσα συνέβησαν την περίοδο 1999-2001 στο Κόσοβο και στη βόρεια Αλβανία. «Όποια κι αν είναι η αλήθεια, 300-500 άνθρωποι αγνοούνται και αυτό πρέπει να ενδιαφέρει εκείνους που επιθυμούν να υπάρξει δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Βέκαριτς.

Πηγή http://www.thermopilai.org/content/o-apeleutherotikos-stratou-tou-kosobou-aphairouse-ta-organa-apo-serbous-aikhmalotous-autous

ΣΥΡΙΖΑ: Όπως τότε και τώρα. Ρουτίνα ο ανθελληνισμός

Οι περισσότεροι θυμάστε το βίντεο, στα επεισόδια που ακολούθησαν μετά το Δεκέμβριο, με τους δικηγόρους που αποκλείσαν πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας για να μην κάνει η αστυνομία συλλήψεις!!!

Το επεισόδιο είχε γίνει στην Ασκληπιού και από τους "τυχαία" ευρισκόμενους εκεί "δικηγόρους".
Είχαμε ακούσει τα απίστευτα...

Αντί να ζητάει η αστυνομία τα στοιχεία τους ...τα ζητούσαν αυτοί ...σε κάποιο σημείο έφτασαν στο να εκτοξεύουν και σαφείς απειλές κατά της ζωής των αστυνομικών με ατάκες του τύπου: "...απο εδω και πέρα θα πάμε ατομικά..." , "...θα σε βρώ φίλε..." και πολλά άλλα...

Τότε οι "δικηγόροι" βρεθήκαν ..."τυχαία" εκεί!!!...
Τώρα;;;.Αλλά δείτε το βίντεο για να θυμηθείτε!

Και μετά δείτε και το επόμενο βίντεο που προέρχεται από επεισόδια που έγιναν στην Σάμο από πολίτες που ..."αυθόρμητα" συγκεντρώθηκαν εκεί για να εμποδίσουν την μεταφορά των λαθρομεταναστών...

Εμείς δεν θα γράψουμε τίποτα παραπάνω...

Δείτε τα βίντεο και θα βρείτε τις ομοιότητες που είναι απαραίτητες για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας!!!
Σαν να μοιάζουν οι κοπέλες στα δύο βίντεο.

Πηγή http://www.greekalert.com/2009/08/blog-post_1341.html

Στο καντήλι στην Προύσα ναύλωσε λεωφορεία και πήγε τσιγγάνους ο ψευτομουφτής


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ




Και νέο καραβάνι πιστών ετοιμάζεται για τον 15Αύγουστο στα πλαίσια της προπαγάνδας που ακολουθείται για να αποκτήσουν έντονη θρησκευτική συνείδηση, ενώ είναι γνωστό ότι αδιαφορούν για τα θρησκευτικά δρώμενα.

Δύο λεωφορεία με αθίγγανους από την Κομοτηνή και με την καθοδήγηση και την κάλυψη των εξόδων από τον ψευτομουφτή αναχώρησαν χθες για την Προύσα προκειμένου να παρακολουθήσουν την θρησκευτική ισλαμική γιορτή «καντήλι» στο μεγάλο τέμενος της Προύσας. Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά κι εντάσσεται στην προσπάθεια που γίνεται απ΄όλες τις πλευρές να προσεγγίσουν τους τσιγγάνους που είναι ουδέτεροι στην πλειοψηφία τους θρησκευτικά ώστε να αποκτήσουν εμμέσως και τουρκική συνείδηση.

http://www.xronos.gr


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Συνολικά 34 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν την Τρίτη από άνδρες του Λιμενικού σε Μυτιλήνη και Σάμο.

Στη Μυτιλήνη συνελήφθησαν έντεκα σε παραλιακή περιοχή, οι οποίοι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα ενώ άλλοι 23 βρέθηκαν σε λέμβο με χειριστή 23χρονο αλλοδαπό, κοντά στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου.

Πηγή

Κι όλοι αυτοί που συλλαμβάνονται απαιτούν να μην εκτελούνται τα νόμιμα, δηλαδή να μην απελαύνονται αλλά να τους δίνουμε και ταξιδιωτικά έγγραφα και γρήγορα μάλιστα για να πηγαίνουν στην Αθήνα.

Σάμος: Απεργία πείνας λαθρομεταναστών

Απεργία πείνας ξεκίνησαν οι 580 λαθρομετανάστες που κρατούνται στο Κέντρο Υποδοχής Σάμου με κύριο αίτημά τους να μην απελεύνονται, αλλά να τους δίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα ταξιδιωτικά έγγραφα για να πηγαίνουν στην Αθήνα και από εκεί στην κεντρική Ευρώπη που είναι ο τελικός προορισμός των περισσοτέρων. (σ.σ.μόνο που εκεί δεν τους θέλουν και μας τους γυρίζουν πίσω...τουτ' έστιν θα εδράσουν στο κέντρο με τα συνήθη έκτροπα)

Αφορμή υπήρξε η επιχείρηση, που τελικά απετράπη, για τη μεταφορά 26 λαθρομεταναστών σε άλλο Κέντρο Υποδοχής στη Βόρεια Ελλάδα, απ' όπου θα προωθούνταν στην Τουρκία, όπως ισχυρίστηκαν τα μέλη οργανώσεων της Σάμου για την Ειρήνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Με δυναμική παρέμβαση τους, μέλη του ΠΑΜΕ (σ.σ.καλώς τα συντρόφια του ΚΚΕ κλικ εδώ εδώ εδώ κι εδώ), της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη, της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και της Κίνησης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες (σ.σ. μην σας εκπλήσσουν οι δεκάδες μισθωμένες οργανώσεις... τα μέλη τους αριθμούν στην μία παλάμη) απέτρεψαν την επιβίβαση 26 λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων στο πλοίο "Θεόφιλος".

Συγκεκριμένα στις 19.20 το βράδυ της Τρίτης, όταν το πλοίο "Θεόφιλος", το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο που συνδέει τη Σάμο με τη Β. Ελλάδα, προσέγγισε στο λιμάνι Βαθέος, τα μέλη των οργανώσεων είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στον καταπέλτη και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των λαθρομεταναστών, κατάφεραν τελικά να αποτρέψουν τη μεταφορά 26 λαθρομεταναστών σε άλλο κέντρο Υποδοχής.

Στην αρχή υπήρξε αρκετή ένταση, όμως στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και το πλοίο έπειτα από μιάμιση ώρα καθυστέρηση, συνέχισε το ταξίδι του και οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης Σάμου.

"Θα αποτρέπουμε κάθε τέτοια ενέργεια που θίγει την ανθρώπινη προσωπικότητα και στέλνει αυτούς τους εξουθενωμένους ανθρώπους πίσω στην κόλαση του πολέμου", έλεγαν τα μέλη των οργανώσεων.

Εν τω μεταξύ, έναν 25χρονο Βούλγαρο ο οποίος προσπάθησε να περάσει παράνομα στην Ελλάδα τρεις Ιρακινούς λαθρομετανάστες, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

Ο νεαρός Βούλγαρος μετέφερε τους τρεις λαθρομετανάστες με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, το οποίο και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, όπως επίσης κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Διακινητής και λαθρομετανάστες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

Έναν ακόμη διακινητή λαθρομεταναστών, 42 ετών, συνέλαβαν αστυνομικοί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατόπιν πληροφοριών για μεταφορά εννέα λαθρομεταναστών, μεταξύ των οποίων κι ένα ανήλικο παιδί, από τις Φέρες του Έβρου στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στη Θεσσαλονίκη, όπου κι έγινε η σύλληψη του διακινητή και των λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με δήλωση των ίδιων των λαθρομεταναστών, για τη μεταφορά τους κατέβαλαν ποσό 5.500- 9.000 ευρώ έκαστος, μέσω συγγενικών τους προσώπων.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τυχόν συμμετοχή κι άλλων προσώπων στην υπόθεση.

Πηγή