Χρήστες OnLine

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΠΑΝΕ,ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!


Βίντεο από το Σύνταγμα που μας έστειλε αναγνώστης:






Παρατηρήστε πως οι "αγανακτισμένοι" που στέκονται εκεί-και προφανώς ανήκουν στην "κάτω" πλατεία-όχι μόνο δεν αντιδρούν βλέποντας τους κουκουλοφόρους να σπάνε μάρμαρα για...πολεμοφόδια,αλλά συμμετέχουν κι εκείνοι!

 
 
Μάλιστα,τους φωτογραφίζουν κιόλας!!!
 
Τα συγκεκριμένα πλάνα είναι από χθες το βράδυ,λίγο πριν τα επεισόδια που,σύμφωνα με Συστημικά και μη Μμε,προκάλεσαν οι "προβοκάτορες αστυνομικοί",μιας και "η πλατεία είχε διώξει τους κουκουλοφόρους"!


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ,ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ'!


Και αποδεικνύουν ξεκάθαρα,αυτό που έχουμε γράψει πολλές φορές:Πως δηλαδή,ένα μεγάλο μέρος της "πλατείας" όχι μόνο δεν ενοχλείται από τους αναρχοπράκτορες,αλλά τους σιγοντάρει και τους βοηθάει όπως μπορεί!

«Πυρηνες της φωτιας»: Πεφτουν στα μαλακα τα πλουσιοπαιδα του Χαλανδριου…


Ήδη αθωώθηκαν οι 3, πριν καν αγορεύσει η υπεράσπιση! Και μετά ρωτάνε οι αδαείς γιατί συνεχίζει να υπάρχει «τρομοκρατία» στην Ελλάδα… 


Αθώοι οι 3, απαλλαγμένοι από τις περισσότερες κατηγορίες οι υπόλοιποι 6 μεγαλοαστοί «επαναστάτες» των Βορείων προαστίων, κατόπιν πρότασης του εισαγγελέα Δασούλα. Φυσικά η τελική απόφαση θα είναι κατά πολύ επιεικέστερη, ενώ ακόμη δεν έχει αγορεύσει η στρατιά των δικηγόρων υπεράσπισης!!!

Με απλά λόγια η αστική δικαιοσύνη του πασοκιστάν στέλνει το μήνυμα στους «νεαρούς» να συνεχίσουν να παίζουν επανάσταση, το σύστημα άλλωστε τους έχει ανάγκη, γι’ αυτό και πάντα θα τους ρίχνει στα μαλακά.

Δικά μας παιδιά είναι άλλωστε… Μη νομίζετε πως υπερβάλλουμε. Διαβάστε όσα κωμικοτραγικά περιλάμβανε η αγόρευση του εισαγγελέα (πηγή Ελευθεροτυπία): «Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στα εκφυλιστικά φαινόμενα διαφθοράς στην μεταπολιτευτική δημοκρατία, όπως τις δωροδοκίες, τις απάτες και τις υπεξαιρέσεις, όπου η φοροδιαφυγή έχει αναχθεί σε εθνικό άθλημα 

(Σημ. ΧΑ: δε φταίει κανείς άλλος για τις βόμβες που έβαζαν οι κοπρίτες απ’ το Χαλάνδρι… ο Μπέος φταίει και οι στημένοι αγώνες ποδοσφαίρου!) Βρισκόμαστε, είπε, σε κρίσιμο σημείο και αν και η νέα γενιά της χώρας διαθέτει τα προσόντα δεν έχει τις ευκαιρίες για να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει η αλλαγή».
 
Αφήνουμε στην κρίση σας την υπόθεση αυτή, μία ακόμη απτή απόδειξη πως το γελοίο και αντεθνικό σύστημα που εξουσιάζει τη χώρα μας πρέπει να εκριζωθεί εκ βάθρων. Θεσμοί φυσικά δεν υπάρχουν, έχουν εκφυλιστεί τα πάντα, ακόμα και οι πλέον υψηλόβαθμοι κρατικοί λειτουργοί είναι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων. Υπενθυμίζουμε την έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που ανέφερε ότι η νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα ελέγχεται απόλυτα από δυτικούς πράκτορες.

 Και για να μην ξεχνιόμαστε: η εν λόγω ομάδα είχε αναλάβει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Κινήματός μας στην οδό Σωκράτους 48. Σε γιάφκα των «πυρήνων» επίσης, είχε βρεθεί αποτύπωμα του αναρχικού Μαυρόπουλου, που συμμετείχε στη δολοφονική ενέδρα με στόχο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Προφανώς τα “παιδιά” είχαν δώσει τις εξετάσεις τους, γι’ αυτό και η αστική δικαιοσύνη τους φέρθηκε με το γάντι.
πηγη

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΩ" ΠΛΑΤΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤ!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Όπως βλέπετε,ολόκληρη η "κάτω" πλατεία έχει παραδοθεί στο έλεος των κουκουλοφόρων,που με την ανοχή των "διοργανωτών" σουλατσάρουν εκεί χωρίς κανένας να τους ενοχλεί!

Πραγματικά έχουμε σιχαθεί και αηδιάσει με τη συνεχιζόμενη προπαγάνδα από συστημικά και μη Μμε,που κάνουν για μια ακόμα φορά το άσπρο μαύρο και προβάλουν τα επεισόδια χωρίς να κατονομάζουν τους κυρίως υπεύθυνους,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!

Οι πληροφορίες μας από το Σύνταγμα,λένε πως ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό:Ώρες πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια,κουκουλοφόροι μαυροντυμένοι ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,στα σημεία όπου έχουν στήσει τις σκηνές τους οι "αμεσοδημοκράτες"!Μάλιστα,πολλοί εξ αυτών συζήταγαν σα να μη συμβαίνει τίποτα με τους ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ τους,που τάχα είναι...αυθόρμητοι και "ακομμάτιστοι"!

Χθες,τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ΣΧΕΔΟΝ 1000 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ (!!!) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ οδηγούς της ΕΘΕΛ,επειδή εκείνοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες!

Αυτό κανείς δεν το αναφέρει,ούτε καν οι "υπερπατριώτες",που παρουσιάζουν ΠΑΛΙ το ξεκίνημα των επεισοδίων ως "προβοκάτσια ασφαλιτών"!!!

Η αλήθεια είναι πως τα Ματ επενέβησαν ρίχνοντας δακρυγόνα,έτσι ώστε να απεγκλωβίσουν τους 4 οδηγούς,οι οποίοι απειλούνται από 1000 άτομα,ενώ ένας ήταν ήδη τραυματίας!

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένους,θα έπρεπε τα Ματ να μην κάνουν τίποτα και να αφήσουν ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ να σκοτώσουν ΞΑΝΑ αθώους πολίτες!
Αυτή ήταν η αφορμή για το ξεκίνημα των χθεσινών επεισοδίων,με αποτέλεσμα αυτά να γενικευτούν και να την πληρώσουν όλοι όσοι βρίσκονταν στο Σύνταγμα!

Πρέπει να ελεγχθεί ο προβοκατόρικος ρόλος των "αμεσοδημοκρατών" της "κάτω" πλατείας,πολλοί από τους οποίους,σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει,ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι της "κακιάς" Αστυνομίας που τάχα επιτίθεται...απρόκλητα σε διαδηλωτές!

Έχουμε ξαναγράψει πως ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ τόσο με τη χρήση χημικών,όσο και με την τυφλή βία κατά πάντων!

Όμως,αυτό είναι το ένα σκέλος:Το άλλο,που κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν,είναι η πρόθεση των αναρχοπρακτόρων ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΧΙΑ!

Κι αν δεν το πιστεύετε,περάστε μια βόλτα από το γνωστό σάιτ-γιάφκα,όπου καταστρώνουν εδώ και μέρες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ,την ώρα που κάποιοι νομίζουν πως θα τα...λύσουν όλα "ειρηνικά"!

Άλλωστε,έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό:

"Kαι σε όσους κακοφαίνεται το πασιφιστικό στοιχείο των διαμαρτυριών.. ας ξεκινήσει πασιφιστικά πρώτα ας γεμίσει η πλατεία με εκατο χιλιάδες κόσμου που ζυμώνεται και αυτοοργανώνεται για μέρες, βδομάδες και σου λέω μετά εγώ αν θα λήξει πασιφιστικά..."