Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΩ" ΠΛΑΤΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤ!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Όπως βλέπετε,ολόκληρη η "κάτω" πλατεία έχει παραδοθεί στο έλεος των κουκουλοφόρων,που με την ανοχή των "διοργανωτών" σουλατσάρουν εκεί χωρίς κανένας να τους ενοχλεί!

Πραγματικά έχουμε σιχαθεί και αηδιάσει με τη συνεχιζόμενη προπαγάνδα από συστημικά και μη Μμε,που κάνουν για μια ακόμα φορά το άσπρο μαύρο και προβάλουν τα επεισόδια χωρίς να κατονομάζουν τους κυρίως υπεύθυνους,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!

Οι πληροφορίες μας από το Σύνταγμα,λένε πως ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό:Ώρες πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια,κουκουλοφόροι μαυροντυμένοι ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,στα σημεία όπου έχουν στήσει τις σκηνές τους οι "αμεσοδημοκράτες"!Μάλιστα,πολλοί εξ αυτών συζήταγαν σα να μη συμβαίνει τίποτα με τους ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ τους,που τάχα είναι...αυθόρμητοι και "ακομμάτιστοι"!

Χθες,τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ΣΧΕΔΟΝ 1000 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ (!!!) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ οδηγούς της ΕΘΕΛ,επειδή εκείνοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες!

Αυτό κανείς δεν το αναφέρει,ούτε καν οι "υπερπατριώτες",που παρουσιάζουν ΠΑΛΙ το ξεκίνημα των επεισοδίων ως "προβοκάτσια ασφαλιτών"!!!

Η αλήθεια είναι πως τα Ματ επενέβησαν ρίχνοντας δακρυγόνα,έτσι ώστε να απεγκλωβίσουν τους 4 οδηγούς,οι οποίοι απειλούνται από 1000 άτομα,ενώ ένας ήταν ήδη τραυματίας!

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένους,θα έπρεπε τα Ματ να μην κάνουν τίποτα και να αφήσουν ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ να σκοτώσουν ΞΑΝΑ αθώους πολίτες!
Αυτή ήταν η αφορμή για το ξεκίνημα των χθεσινών επεισοδίων,με αποτέλεσμα αυτά να γενικευτούν και να την πληρώσουν όλοι όσοι βρίσκονταν στο Σύνταγμα!

Πρέπει να ελεγχθεί ο προβοκατόρικος ρόλος των "αμεσοδημοκρατών" της "κάτω" πλατείας,πολλοί από τους οποίους,σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει,ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι της "κακιάς" Αστυνομίας που τάχα επιτίθεται...απρόκλητα σε διαδηλωτές!

Έχουμε ξαναγράψει πως ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ τόσο με τη χρήση χημικών,όσο και με την τυφλή βία κατά πάντων!

Όμως,αυτό είναι το ένα σκέλος:Το άλλο,που κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν,είναι η πρόθεση των αναρχοπρακτόρων ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΧΙΑ!

Κι αν δεν το πιστεύετε,περάστε μια βόλτα από το γνωστό σάιτ-γιάφκα,όπου καταστρώνουν εδώ και μέρες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ,την ώρα που κάποιοι νομίζουν πως θα τα...λύσουν όλα "ειρηνικά"!

Άλλωστε,έχουν προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό:

"Kαι σε όσους κακοφαίνεται το πασιφιστικό στοιχείο των διαμαρτυριών.. ας ξεκινήσει πασιφιστικά πρώτα ας γεμίσει η πλατεία με εκατο χιλιάδες κόσμου που ζυμώνεται και αυτοοργανώνεται για μέρες, βδομάδες και σου λέω μετά εγώ αν θα λήξει πασιφιστικά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου