Χρήστες OnLine

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Το παρακράτος είναι εδώ: Ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες του δημαρχείου! «ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ» ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ Η ΝΟΜΙΚΗ!

Η αστυνομία γνώριζε από την Πέμπτη για τις εγκληματικές συμμορίες εντός της Νομικής και ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

170 επιχειρήσεις έκαψαν οι κουκουλοφόροι: καταστήματα μικρομεσαίων Ελλήνων στη συντριπτική τους πλειοψηφία και όχι τράπεζες ή πολυεθνικές…

Πριν λίγη ώρα η δικαιοσύνη άφησε ελεύθερους ΟΛΟΥΣ τους συλληφθέντες για τα έκτροπα στο δημαρχείο της Αθήνας. 

Και αυτό παρά τις τεράστιες καταστροφές σε ολόκληρη την πόλη και το χάος που προξένησαν οι κουκουλοφόροι με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας. 

Είναι προφανές ότι το παρακράτος είναι εδώ, καθώς μεταξύ των συλληφθέντων υπήρχε και παλιός «αναρχοπατέρας» ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ που εδώ και δεκαετίες  όχι απλά κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά είναι και ένας εκ των βασικών οργανωτών στον χώρο των Εξαρχείων.

Η υπόθεση με απλά λόγια έχει ως εξής: Κάποιοι πασίγνωστοι αναρχικοί, που διακηρύσσουν ότι σκοπεύουν να ανατρέψουν το κράτος, δημιουργούν γιάφκα μέσα σε κρατικό κτίριο. Η αστυνομία ξέρει τα πάντα και δεν κάνει τίποτα. Ξεκινούν επεισόδια με την ανοχή της και μετά από άπειρες καταστροφές καταλαμβάνουν άλλο κρατικό κτίριο. Όταν τελειώνει το πάρτι τους πιάνουν όλους και την άλλη μέρα τους αφήνουν όλους. Μίλησε κανείς για παρακράτος;

Τα παραπάνω γεγονότα αποδεικνύουν με σαφήνεια γιατί οι «κουκουλοφόροι» είναι ένα από τα βασικότερα στηρίγματα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. 

Για να σπάσει και αυτό το απόστημα χρειάζεται πραγματική εθνική ηγεσία, που μόνο η Χρυσή Αυγή εγγυάται για τη χώρα. 

Η Χρυσή Αυγή άλλωστε έχει τελειώσει προ πολλού με τους αναρχικούς, που ως γνωστόν δεν τολμούν να πλησιάσουν σε απόσταση χιλιομέτρων τις ανοικτές της συγκεντρώσεις…

“Επαναστάτες”…

 

ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ! ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΜΟΔΙΟΙ” ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ… ΑΝΗΞΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ – ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ…Το «καταργημένο» άσυλο εξακολουθεί να υπάρχει!

Είναι κοινό μυστικό, ότι οι «κουκουλοφόροι» που ξεκίνησαν χθες τα επεισόδια έξω από τη βουλή –για να δώσουν τη σκυτάλη στα ΜΑΤ να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να αδειάσει την πλατεία από τον κόσμο- και που εν συνεχεία κατέκαψαν την Αθήνα –για να δώσουν τη σκυτάλη στην κατοχική συγκυβέρνηση να βάλει το δίλημμα ή εμείς ή το χάος- είχαν σα «στρατηγείο» τους τη Νομική, την οποία είχαν καταλάβει προ ημερών. Αυτό το εγνώριζαν όλοι, φυσικά και οι αρχές, που δεν έπραξαν απολύτως τίποτα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Πελεγρίνη, ο ίδιος είχε εγκαίρως, εδώ και τρεις μέρες, ειδοποιήσει την αστυνομία για τη μετατροπή της Νομικής σε βάση και ορμητήριο των κουκουλοφόρων (της αριστεράς και της… προόδου, για να μην ξεχνιόμαστε…), αλλά δεν του απήντησε κανείς!

Επίσης, ο Κοσμήτορας της Νομικής, Μ. Τσινισιζέλης δήλωσε σχετικά τα εξής: «Φυσικά και καλέσαμε την αστυνομία. Εγώ προσωπικά μίλησα με εκπρόσωπο της και τους ζήτησα να λάβουν τα μέτρα τους εγκαίρως. Νομίζω ότι οι εκπρόσωποι της αστυνομίας δεν είναι ενήμεροι για το νέο νόμο. Εμείς κινηθήκαμε με βάση τη διαδικασία που ορίζει. Να θυμίσω επίσης ότι το άσυλο έχει καταργηθεί».

Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι της διοίκησης της Νομικής Σχολής, βρήκαν μέσα στο κτίριο κατεστραμμένες αίθουσες, σπασμένα μάρμαρα κ.τ.λ., ενώ οι αίθουσες μύριζαν βενζίνη – μάρτυρας ότι εκεί κατασκευάζονταν οι βόμβες μολότοφ των αναρχοκομμουνιστών.  

Επίσης, τα χαϊδεμένα παιδιά της αριστεράς, οι «κοινωνικοί αγωνιστές» κ.τ.λ., έκλεψαν 10 προτζέκτορες της Σχολής. Με το γνωστό «ήθος της αριστεράς» που τους διακρίνει…

(ΥΓ): Ο Α. Σαμαράς, σε μια έξαρσή του, δήλωσε ότι «όταν έρθει η ώρα θα τις κατεβάσω τις κουκούλες τους». Λέει που και που και κανά ανέκδοτο ο αρχηγός της «νέας» ΝΔ, για να περνάει η ώρα…