Χρήστες OnLine

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ANARXOPRAKTORWN ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ "ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"




Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται, λόγω των εγκαυμάτων που φέρει στο σώμα του, ο τραυματίας, κατά την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων, στις 14 Μαΐου, Περικλής Μανιάτης, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως αίμα.

Πρόκειται για τον εργαζόμενο στη λαϊκή αγορά που έσπευσε να σώσει από τη φωτιά που εκδηλώθηκε μία 55χρονη γυναίκα, η οποία πουλούσε λουλούδια σε πλαϊνό πάγκο.

Γίνεται κάλεσμα σε όποιον μπορεί, να δώσει αίμα εθελοντικά για τον Περικλή Μανιάτη / αιμοδοσία «Γιώργος Γεννηματάς» στην οδό Μεσογείων ή από κάθε τμήμα αιμοδοσίας νοσοκομείου αναφέροντας μόνο ότι το δίνει για τον Περικλή Μανιάτη πού βρίσκεται στην μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» στην Αθήνα.





Crime Link


http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=283131

"Ναι" του Αρειου Παγου στον συνδικαλισμο στις Ενοπλες Δυναμεις! Γ@ΜΗΣ@ΝΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!



ImageΤο «πράσινο φως» για να συνδικαλίζονται οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, δεχόμενη μερικώς την εισήγηση του αρεοπαγίτη Χαρ. Δημάδη.

Ειδικότερα, οι αρεοπαγίτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις μπορούν να συνδικαλίζονται σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα (σσ. με περιορισμένα δικαιώματα) και όχι σύμφωνα με τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/1982. Δηλαδή, μπορεί να συστήσουν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σωματεία, όπως είναι οι πολιτισμικοί, οικολογικοί και λοιποί σύλλογοι. 

Αντίθετα, δεν μπορούν να συστήσουν συνδικαλιστικό Σωματείο σύμφωνα με το Ν. 1264/1982, καθώς ο νόμος αυτός, μεταξύ των άλλων, προϋποθέτει ότι οι απασχολούμενοι στις Ένοπλές Δυνάμεις πρέπει να συνδέονται με συμβάσεις εξηρτημένης εργασίας, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει, αλλά και οι σκοποί των Σωματείων που ενεργοποιούνται σύμφωνα με τον επίμαχο νόμο του 1982, είναι εντελώς διαφορετικοί από τους αυτούς των μη κερδοσκοπικών Σωματείων. 

Επίσης, οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να ιδρύσουν Ένωση Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (σ.σ.: δηλαδή δεν θα επιδοτούνται όπως η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ; Απαράδεκτο!) και αναίρεσαν την εφετειακή απόφαση που είχε κρίνει τα αντίθετα και επανέπεμψαν την υπόθεση και πάλι στο Εφετείο.

Καλή μετανάστευση. Έλληνες...

πηγή
πηγη2

Tα κομματα της αριστερας καπελώνουν και δεν σεβονται την απαιτηση των Αγανακτισμενων για μη κομματικοποιηση των συγκεντρωσεων !



Τους έχουμε δει στην πλατεία συντάγματος να μοιράζουν κομματικές εφημερίδες ,να υψώνουν κομματικά πανό ,να φωνάζουν συνθήματα αριστερών ιδεών ,να προσπαθούν με κάθε μέσο να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις στις πλατείες.
Παρόλο την σαφή απαίτηση των αγανακτισμένων πολιτών να μην κομματικοποιηθεί η συγκέντρωση τα αριστερά κόμματα και οργανώσεις συνεχίζουν το έργο του καπελώματος με κάθε τρόπο.
Έφτασαν πλέον να αναρτούν αφίσες στους δρόμους της Αθήνας και να μιλούν εκ μέρους των χιλιάδων πολιτών στις πλατείες βάζοντας φαρδιά πλάτια την υπογραφή τους από κάτω.
Η συγκεκριμένη αφίσα που την είδαμε στην διασταύρωση Θηβών και Καβάλας φέρνει την υπογραφή της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ).

ieroslochos

Τζαμπα ρευμα από τη ΔΕΗ εχουν οι καταληψεις των αναρχικων.


Πάντα είχα μια απορία:
Όλα αυτά τα κτήρια που έχουν καταλάβει οι αναρχικοί στο κέντρο κυρίως της πόλης, πως κατορθώνουν και συνδέονται με το δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ έχουν καταλάβει το κτήριο παράνομα;
Οι διάλογοι που ακολουθούν στο Indymedia δίνουν την απάντηση:

Βασ.Γεωργίου & Μπιζανίου
ΔΗΜΟΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΣΧΟΛΕΙΟ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙ
Ο Ελεύθερος κοινωνικός χώρος "Σχολείο" για τη μάθηση της Ελευθερίας δέχεται επίθεση μέσω της διακοπής ηλεκτροδότησης, καθώς ο Δήμος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Εκκλησίας, διακόπτει την ηλεκτροδότηση του κτηρίου, προκειμένου να εμποδίσουν τη λειτουργία του.
Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για την υπεράσπιση του χώρου
Παρασκευή 13/5 , ώρα 20:00
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


Μάλλον τα χουν ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ κάπως οι αναρχο-άπλυτοι που καταναλώνουν ρεύμα χωρίς να πληρώνουν λογαριασμό ΔΕΗ


Δεν είναι δυνατόν
  • όταν έχεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ παράνομα ένα χώρο που δεν σου ανήκει
  • όταν για χρόνια ΔΕΝ πληρώνεις ευρώ στη ΔΕΗ για το ρεύμα που χρησιμοποιείς
  • όταν για χρόνια έχεις συνδεθεί παράνομα με το "καφάο της ΔΕΗ" κάτι που επισύρει τα ανάλογα πρόστιμα -φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν ο καθένας συνδεόταν απευθείας με το "καφάο της ΔΕΗ" (κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας κλπ)
να έχεις το θράσος και να διαμαρτύρεσαι!
(να περιμένουμε κ καμιά σχετική ερώτηση στη βουλή πάλι από το ΣΥΡΙΖΑ;)



Me pio dikaioma i DEH stamataei na parexei reyma se kapoio oikima?
Den einai paranomo kai antisyntagmatiko? (oloi einai isoi apenanti sto nomo, ara oloi exoyn reuma)

athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1288049

Ο "φωστήρας" λοιπόν αναγνώστης του Indymedia επικαλείται τους νόμους και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ(!!) για να παίρνουν ρεύμα από τη ΔΕΗ (βρε τι ωραία που επικαλούνται το Σύνταγμα του Κράτους οι αντικρατιστές αναρχικοί!).



Για να ακολουθήσει σε νεότερο άρθρο η απάντηση στην ερώτηση:

Το Σχολειο παιρνει ρεύμα από ενα διπλάνο καφαο της ΔΕΗ ,(δεν πληρωνει ρευμα),το οποιο ο δημος θελει να μεταφερει αλλου, ωστε να μην μπορει να ξαναπαρει. Τακτικη με την οποια νομιζει οτι θα σταματησει τη λειτουργεια του χωρου,ωστε να μπορεσει η εκκλησία στην οποια ανοικει το κτιριο να το ενοικιαζει σε ιδιώτη να γινει μαγαζι.
athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1288266
(η επισήμανση με έντονα δική μας)



Ας κάνουν λοιπόν τον κόπο οι αναρχικοί να μας απαντήσουν:

Γιατί θα πρέπει η Εκκλησία (στην οποία όπως ισχυρίζονται ανήκει το κτήριο) να τους παραχωρεί επ' άπειρον ΔΩΡΕΑΝ το οίκημα;
(πόσο μάλλον όταν αυτοί που μένουν μέσα το έχουν καταλάβει παράνομα);
Γιατί θα πρέπει η ΔΕΗ να ηλεκτροδοτεί ΔΩΡΕΑΝ ένα παράνομα καταλυμένο κτήριο;

stop-indymedia