Χρήστες OnLine

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ο Τούρκος "δημοσιογράφος" των Ιμίων με ελληνική βίζα στην Αθήνα !



ΩΣ VIP!


«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Η σαιξπηρική διαπίστωση φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με τα συμβαίνοντα αρκετά νοτιότερα της Δανιμαρκίας, στην Ελλάδα:


Ο Τσεσούρ Σερτ (Cesur Cert), ο Τούρκος «δημοσιογράφος» που ανέβασε την τουρκική σημαία στην Ανατολική Ίμια στις 14.15 της 27ης Ιανουαρίου 1996 και άρπαξε την ελληνική, την περασμένη Παρασκευή επισκέφθηκε με ελληνική βίζα τη χώρα μας ως επίτιμος προσκεκλημένος της νέας τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus, οι υπεύθυνοι της οποίας αδιαφόρησαν για τις αντιδράσεις της Ελληνίδας προξένου στην Σμύρνη, Χαράς Σκολαρίκα!




Την Ελληνίδα πρόξενο μετά τις αντιδράσεις της οι Τούρκοι την άφησαν εκτός της παρθενικής πτήσης Σμύρνης-Αθήνας της Pegasus, αν και αρχικά την είχαν προσκαλέσει!

Και ήταν η δεύτερη φορά που o Τσεσούρ Σερτ επισκέφθηκε την χώρα, μια χώρα της οποίας την σημαία ατίμασε: Η πρώτη ήταν μεταξύ των ετών 2004-2005, όταν μάλιστα του χορηγήθηκε από την διπλωματική μας αποστολή στην Τουρκία βίζα…VIP!

Τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής έχουν ως εξής: Η Pegasus μία νέα αεροπορική εταιρεία, ιδιοκτησίας επιχειρηματία στενού φίλου του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, εγκαινίασε την γραμμή Σμύρνη – Αθήνα.

Στην πρώτη πτήση μεταξύ των επιχειρηματιών, διπλωματών κλπ, κάλεσε και τον Τσεσούρ Σερτ, ο οποίος πήρε άνευ προβλήματος βίζα για να επισκεφθεί την χώρα μας!

Στο αεροδρόμιο, η παρουσία του Τ.Σερτ, έγινε αντιληπτή από την πρόξενο Χαρά Σκολαρίκα, η οποία έθεσε βέτο: «Εγώ με αυτόν δεν ταξιδεύω. Ή εγώ ή αυτός». Και οι Τούρκοι φυσικά απάντησαν «Αυτός»! Έτσι η Ελληνίδα πρόξενος έμεινε στη Τουρκία και ο Τούρκος «δημοσιογράφος» αφίχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στον έλεγχο της βίζας στο αεροδρόμιο, όμως, ένας αστυνομικός ο οποίος γνώριζε περί τίνος πρόκειται του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα (η έκδοση βίζας δεν υποχρεώνει τις ελεγκτικές αρχές να επιτρέψουν την είσοδο κάποιου στη χώρα).

Ο Σερτ…διαμαρτυρήθηκε(!), όπως και οι λοιποί Τούρκοι. Μετά από μερικές ώρες, ήρθε η απάντηση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών: «Δεν είναι χαρακτηρισμένος ως persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο) οπότε δεν μπορούμε να εμποδίσουμε την είσοδό του στην Ελλάδα».

Κατ’αυτό τον τρόπο o Τσεσούρ Σερτ, απόλαυσε την ελληνική φιλοξενία και αποχώρησε με τη πτήση της ίδιας εταιρείας το βράδυ της ίδιας ημέρας για την Τουρκία…

Κάποια εξήγηση των υπευθύνων του ΥΠΕΞ αλλά και (ειδικά) εκείνων που το 2004-2005 έδωσαν VIP βίζα στο άτομο αυτό μήπως θα έπρεπε να υπάρξει; Είναι και θέμα σοβαρότητας και αυτοσεβασμού του ελληνικού κράτους, πέρα από όλα τα άλλα.

Ακόμα και αν δεχθούμε ότι δεν είναι προβακόταρας, πράκτορας της ΜΙΤ ή οτιδήποτε άλλο, είναι ένα άτομο που με την ενέργειά του έφερε δύο κράτη στα πρόθυρα του πολέμου. Πως μπορεί νε επιβραβεύεται με βίζα VIP από ένα κράτος του οποίου ακόμα κρατά την σημαία που έκλεψε;


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=9211&Itemid=83


Επικοινωνιακό πραξικόπημα η ιστορία του Μοχάμεντ!


Η soft power Νέας Τάξης χύνει πλαστά δάκρυα για πλαστές ιστορίες. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός

«Με τις κομματικές ιαχές να ηχούν ακόμη στα αφτιά μου και με τα μάτια στραμμένα για το πόσο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επηρεάσει το πορτοφόλι μου, ξέχασα να είμαι άνθρωπος» έγραψε ο επαγγελματίας θρηνωδός.

«Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ. Τον «έφαγαν» λέει σε ένα υπόγειο υπάλληλοι του κράτους που εγώ πληρώνω. Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ και εμείς καθόμαστε να κοιτάμε τα e mail μας και..να αλληλοδιαβαζόμαστε σαν να είναι μία συνηθισμένη είδηση ο θάνατος από βασανιστήρια» ,μας πληροφορεί αγανακτισμένος.

Λοιπόν.

Ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, μετα από καταγγελία ομοεθνών του ότι ήταν μεθυσμένος και τους απειλούσε. Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου τον πήγαν στον ανακτιτή και τον εισαγγελέα που τον άφησαν (ως συνήθως) ελεύθερο.Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα ούτε αυτός ούτε ο δικηγόρος του (από το γνωστό κύκλωμα), έκαναν καταγγελία για κακοποίηση.
Ο Μοχάμεντ από τις 27 Σεπτεμβρίου δεν πήγε σε κανένα από τα τζάμπα νοσοκομεία που περιθάλπονται οι λαθρομετανάστες αλλά όχι οι Έλληνες.
Στις 9 Οκτωβρίου πέθανε ή κάποιοι τον σκότωσαν.
Ιατροδικαστική έκθεση δεν υπάρχει.
Γιατί πέθανε είναι ένα ερώτημα.
Την απάντηση μπορεί να την ξέρει η Μαφία που απαγάγει και κακοποιεί όσους δεν πλήρωσαν τον… ναύλο.

Η καταγγελία μαϊμού του «Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων»και του Indymedia στις 11 Οκτωβρίου, είναι ένα επικοινωνιακό πραξικόπημα που συντονίστηκε με την έκθεση της Human Rights Watch , που ζητάει από την Επιτροπή της ΕΕ, να ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση για «να σταματήσει την κακομεταχείριση μεταναστών».

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου διοργανωθεί πορεία.Όπως και με τον πράκτορα Ατάκ και την δήθες προσβολή του Κορανίου, που δεν ήταν Κοράνι.


βλέπε και...http://deltio11.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html

πηγη

Επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην Πάτρα. Οι λαθρομετανάστες σφάζονται μέσα στους δρόμους

Η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών που σημειώθηκε την Τρίτη σε κεντρικό σημείο της Πάτρας αλλά και η έντονη παρουσία τους περιμετρικά του λιμανιού, επαναφέρει στο προσκήνιο αυτό το άλυτο επί της ουσίας πρόβλημα.

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι και οι περαστικοί το πρωί της Τρίτης στην οδό Ευμήλου, θύμισαν πολύ έντονα τα όσα συνέβαιναν στην Πάτρα πριν από τον Ιούνιο, πριν κατεδαφιστεί ο καταυλισμός της οδού Ευρώτα και απομακρυνθεί μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστων - προσφύγων από την πόλη.

Οι ομάδες των Σομαλών και των Αφγανών συνεπλάκησαν για μια ακόμη φορά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι από χτύπημα πέτρας, ενός νεαρού Αφρικανού πρόσφυγα, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους οι πρόσφυγες είχαν διασκορπιστεί.

Πηγή: Skai Πάτρας


Διαβάστε επίσης

"Οι λαθρομετανάστες επιστρέφουν στην Πάτρα"

Επεισόδια στην Πλατεία Αττικής μεταξύ λαθρομεταναστών

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν χθες το βράδυ στην Πλατεία Αττικής μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας βγήκαν μαχαίρια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα και υπήρχαν τραυματίες ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι σοβαρά. Αμέσως ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, η οποία σταμάτησε τα επεισόδια και προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η αστυνομική επέμβαση έγινε κατόπιν επερωτήσεως βουλευτών του ΛΑΟΣ.


Ακόμη και οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια έγιναν κατόπιν πιέσεων βουλευτών του ΛΑΟΣ, όπως και η επανάσταση του 1821 και οι Βαλκανικοί πόλεμοι του 1912-13.


Ένα τελευταίο ερώτημα: Μας έλεγαν ότι με τις επερωτήσεις τους οδηγούσαν την κυβέρνηση της Ν.Δ. σε αλλαγή πολιτικής! Τώρα με το ΠΑΣΟΚ τι γίνεται; Και κάτι άλλο, ξέχασα… Mε εκείνο το indymedia που κλείσανε με τις επερωτήσεις τους γιατί επιμένει να λειτουργεί;


πηγη


Νέοι τρέντι τρόποι όρκου με τα χέρια στ'αχαμνά ή χαχανίζοντας


Οι Γ.Παπακωνσταντίνου, Δημ.Δρούτσας, Σπ.Κουβέλης, Φώφη Γεννηματά, Ν.Σηφουνάκης, Μ.Δαμανάκη, Μ.Τσόκλη απλά ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ.

Κάποιοι το βαφτίζουν "«ηπιότερη» στάση χωρίς ανάταση χειρός" (κλικ εδώ)

(Κάποιοι διάλεξαν να έχουν τα χέρια τους μπροστά - πολύ κουραστική η ανάταση ενώ η Φώφη θυμήθηκε ένα ανέκδοτο την ώρα του όρκου).

Δεν υπάρχει λίγο έγγυος ή πολύ έγγυος κύριοι.

Κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Για πόσο όμως;


πηγη


To KAT ανήκει στους λαθρομετανάστες

Μόνο Πακιστανούς κλπ λαθρομετανάστες εξυπηρετούν στα εξωτερικά ιατρεία του ΚΑΤ. Οι Έλληνες πολίτες Β κατηγορίας έρχονται δεύτεροι.

Οι "ανθρωπιστές¨μπράβοι, που υποστηρίζουν τους "δύστυχους ξένους" μας , προπηλακίζουν τους Έλληνες όταν διαμαρτύρονται .

Το ΕΣΥ ανήκει στους Πακιστανούς. Και η αριστερά της "προόδου, συνεχίζει να ξεπουλά τους Έλληνες.