Χρήστες OnLine

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Παγκόσμια κίνηση για το Σκοπιανό από ΞΕΝΟΥΣ καθηγητές


Με μία εντυπωσιακότατη κίνηση 220 ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο και μέλη των πλέον φημισμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού απέστειλαν προς την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) μακροσκελή επιστολή ζητώντας να εξασκήσει όλη της την επιρροή προς την κυβέρνηση των Σκοπίων για να σταματήσει η παραχάραξη της ιστορίας.


«Βοηθείστε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να καταλάβει πως δεν μπορεί να οικοδομεί μία εθνική ταυτότητα εις βάρος της ιστορικής αλήθειας» αναφέρουν στην επιστολή τους οι ακαδημαϊκοί. Ας σημειωθεί πως στην λίστα υπάρχουν ονόματα από καθηγητές των πανεπιστημίων του Πρίνστον, του Χάρβαρντ και την Οξφόρδης.


Εκτός των ελληνικών ιδρυμάτων, οι επιφανείς ακαδημαϊκοί αντιπροσωπεύουν και πανεπιστήμια για παράδειγμα από την Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Αυστρία, τον Καναδά το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και τις ΗΠΑ. Ας σημειωθεί δε πως οι υπογραφές δεν είναι μόνο Ελλήνων ή ελληνικής καταγωγής ακαδημαϊκών, αλλά πραγματικά έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις. Στην επιστολή τους οι ακαδημαϊκοί απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με το θέμα και φυσικά καταλήγουν πως δεν είναι δυνατόν μία χώρα, με την βοήθεια των ίδιων των ΗΠΑ, να παραχαράζει ιστορικά δεδομένα με σκοπό να δημιουργήσει την δική της ταυτότητα.


Έτσι καλούν την Ουάσιγκτον να διορθώσει τα «λάθη» της κυβέρνησης του Τ. Μπούς στο συγκεκριμένο θέμα. Για την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα, είναι σαφές λοιπόν πως ο «Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, δεν ήταν Σλάβος, καθώς οι Σλάβοι και η γλώσσα τους κατέφθασαν στην περιοχή 1000 χρόνια αργότερα». Σημειώνουν δε και ζητούν η κυβέρνηση των ΗΠΑ «να βρει τους κατάλληλους τρόπους ώστε η κυβέρνηση των Σκοπίων να καταλάβει ότι δεν μπορεί να οικοδομηθεί μια εθνική ταυτότητα εις βάρος της ιστορικής αλήθειας.

Η διεθνής κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει, όταν η ιστορία έχει αγνοηθεί, πόσο μάλλον όταν η ιστορία είναι κατασκευασμένη». Οι υπογραφές αυξάνονται καθημερινά καθώς έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα για το θέμα αυτό με όλες τις λεπτομέρειες και τη συνέχιση της συλλογής υπογραφών.


Παρακάτω είναι το link της ιστοσελίδας:http://macedonia-evidence.org/


Σύντομα τα κλεμμένα θα έρθουν στην χώρα μας

."Με την τελετή έναρξης του μουσείου της Ακρόπολης η Ελλάδα πέτυχε δυο γκολ.Το ένα είναι ότι μας έβγαλε από ένα φοβερό αδιέξοδο που μας ανάγκαζε να μιλάμε συνέχεια για το τότε, ενώ μπορούμε πια να μιλάμε με περηφάνια και για το τώρα, αγκαλιασμένο αρμονικά με το τότε, για να φωτίσουν το αύριο.

Το άλλο μπήκε σε βάρος των Άγγλων που σίγουρα δεν ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι σήμερα, που ήδη θα πρέπει να προβληματίζονται τι θα βάλουν στη θέση των κλεμμένων μαρμάρων, που τα βλέπουν οσονούπω να φεύγουν για το δικό τους σπίτι"


http://hellasxg.blogspot.com/2009/06/blog-post_9785.html


Το επεισόδιο στην Νέα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός.”(Η αντίθετη άποψη)


22-Ιουν-2009 Απο ΕΠΙΚΑΙΡΟ

manolada_lolos (262 x 354)By deltio11

Μην μασάτε!
Οι Τσομπάνηδες κακοποίησαν τους ζωοκλέφτες ,και όχι τους «λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές».


Το ζήτημα είναι η ζωοκλοπή. Όχι η κακοποίηση.


Προσοχή! Το επεισόδιο στην Νεα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός. Το θέμα είναι η ζωοκλοπή. Οι λαθρομετανάστες ρημάζουν τα κοπάδια.


Όταν οι πεινασμένοι Έλληνες κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την ζωοκλοπή, που επανεμφανίστηκε στη χώρα μας, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τα χουντοκάναλα και «οι αριστεροί εκδότες», δεν έχουν να πουν και να γράψουν τίποτα.


Εάν εφαρμοζόταν στην Μανωλάδα ο μουσουλμανικός νόμος ,η σαρία (Sharia ‘‎شريعة) για τους ζωοκλέφτες, ειτε θα τους έκοβαν τα χέρια, είτε θα τους κρεμούσαν.


Τα χουντοκάναλα και οι εφημερίδες της φασιστικής παγκοσμιοποίησης λύσσαξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα:


«Κου Κλουξ Κλαν» στη Μανωλάδα είδε η Ελευθεροτυπία. «Λυντσάρισμα στη Νέα Μανωλάδα» είδε η ΑΥΓΗ που γράφει: «Σκηνές ωμής βίας και αναβίωσης πρακτικών απονομής “δικαίου” που θυμίζουν αμερικάνικο Νότο εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Μανωλάδα, με δύο αγρότες σε ρόλο τιμωρού και θύματα δύο μετανάστες». Η κοινή προπαγάνδιστική γραμμή είναι ολοφάνερη. Πουθενά η λέξη κλέφτης. ‎ «Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας» βλέπει και το tvxs.gr του προστατευμένου του freedom House.


Αλλοι τίτλοι: «Αρρωστημένα ρατσιστικά πάθη στη Νέα Μανωλάδα», «Κτηνωδία κτηνοτρόφων στη Μανωλάδα σε βάρος μεταναστών», «ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ», «Θερμοκήπιο» αγριότητας η αντιμεταναστευτική πολιτική».


Για την ζωοκλοπή δεν γράφει και δεν μιλάει κανείς.


Πρόσφατη είδηση από την ξεχασμένη Ελλάδα. (τα χουντοκάναλα και οι αριστεροί εκδότες δεν την πρόβαλαν) .


«Η επανεμφάνιση των κλεφτοκοτάδων» . Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν μια και το φαινόμενο της ζωοκλοπής έχει επιστρέψει ξανά στις μέρες μας. Άγνωστοι(λαθρομετανάστες) παραβίασαν την πόρτα του ενός σπιτιού και έκλεψαν οχτώ κότες από το κοτέτσι!



Η είδηση

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου, δύο αγρότες, ηλικίας 31 και 24 ετών πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους τρόπο, τους λαθρομετανάστες κλέφτες των ζώων τους.. Τους γρονθοκόπησαν, και στη συνέχεια τους έδεσαν σε δίκυκλο και τους έσυραν στο κέντρο του χωριού για 500 μέτρα για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημά τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι λαθρομετανάστες λύθηκαν μετά την επέμβαση των αστυνομικών που συνέλαβαν τόσο τους δύο αγρότες, όσο και τους λαθρομετανάστες.


Στην απολογία τους οι αγρότες ισχυρίσθηκαν ότι το τελευταίο διάστημα άγνωστοι τους έκλεβαν ζώα, αλλά αποφάσισαν να μην καταγγείλουν στην Αστυνομία τις κλοπές και να παραφυλάξουν στη στάνη τη νύχτα ώστε να πιάσουν οι ίδιοι τους κλέφτες. Πράγματι αντιλήφθηκαν τρία άτομα να προσπαθούν να κλέψουν τρία αρνιά, αλλά δεν κατάφεραν να τους πιάσουν. Το μεσημέρι της Πέμπτης πήγαν στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών , έδεσαν με σκοινί έναν άσχετο με την απόπειρα ζωοκλοπής , τον οποίο ανάγκασαν να τους οδηγήσει στους δράστες. Όταν τους εντόπισαν, άφησαν ελεύθερο τον πρώτο και ξυλοκόπησαν τους κλέφτες.


Η ουσία είναι ότι οι Έλληνες αγρότες άρχισαν να περνούν στην αυτοάμυνα,και το σύστημα των εκδοτών προσπαθεί να δημιουργήσει συμπλέγματα ένοχης στους Έλληνες πολίτες.


ΥΓ. Ν. 1300/1982 (ΦΕΚ 129Α / 13.10.1982 περί ζωοκτονίας και ζωοκλοπής .. Ζωοκλοπή. Με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 20.000 έως 1.000.000 δραχμών, τιμωρείται η κλοπή ίππων, όνων, ημιόνων, βοοειδών, βουβαλοει-δών, αιγοπροβάτων, χοίρων και κυψέλων μελισσών ή του περιεχομένου τους.


Πηγή: taxalia


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...


..
ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


...
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ.