Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ – Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ Η ΦΡΑΓΚΕΝΑ


Στον καιρό της μέγιστης πενίας αυτό που εξαγριώνει περισσότερο τον απλό κόσμο είναι η χρηματοδότηση και το τάισμα των διάφορων καλοζωισμένων παρασίτων, τα οποία σκάνε μύτη στο προσκήνιο, υποβασταζόμενα από αγράμματους δημοσιογραφίσκους, κίναιδους και ΜΚΟ ανθρωπιστές, κραδαίνοντας και ανεμίζοντας κάλπικα στοιχεία κάλπικων πανεπιστημίων και πρακτόρων ψευδοκαθηγητών.

Κλασσική περίπτωση είναι η Σύρια πρακτόρισσα Άφρα Άλ Σάλεχ, αναντάμ παπαντάμ καποτ(ί)να από τη γιαγιά της, όπως λέει η ίδια, η οποία σταμάτησε να βγάζει το ψωμί της με την… τέχνη της, το κορίτσι μορφώθηκε, πέρασε σεμινάρια, επιχορηγήθηκε και γύρισε στην αναντάμ παπαντάμ «πατρίδα» της να δώσει τα «φώτα» της. Η κατακραυγή των Έλλήνων ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η ΜΚΟ καποτ(ί)να διπλωματούχος ερμηνεύτρια, ενώ ετοιμαζόταν να τα αρπάξει από τους φτωχούς Έλληνες για να τους γονιμοποιήσει με τους αφγανοσομαλοπακιστανούς μαφιόζους φίλους της…άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πάει στην τρίτη πατρίδα της την Αγγλία και να επιχορηγηθεί πάλι.

Μετά από αυτό, κι ενώ ο ελληνικός λαός κάτω από τα δεσμά των τραπεζιτών ετοιμάζεται να δώσει ακόμα και τη γη των προγόνων του, με τους Σάυλωκ περιούσιους να τρίβουν τα χέρια τους οσμιζόμενοι το αίμα των Ελλήνων που θα ρουφήξουν, ο Α/ΓΕΣ (αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού) Φραγκούλης Φράγκος, αφού εξήντλησε την καλοτυχία της καριέρας του να υπηρετήσει από Εύελπις έως και Στρατηγός χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει, αποφάσισε (;!) να μας κοτσάρει την κορούλα του για παρουσιάστρια στην ΕΤ1, αρπάζοντας από τις φλέβες του Έλληνα ένα τριακοσιάρι χιλιάδες ευρώ.

Οι συμπτώσεις όμως τώρα αρχίζουν.

Και η κορούλα του «εμυήθη στας τέχνας της υποκριτικής» στην μακρινή Εσπερία (βλέπε Αμέρικα), βασίλειον των Σάυλωκ περιούσιων τραπεζιτών και γη της επαγγελίας για τους γελοίους, κομπλεξικούς γρεκύλους του γρεκυλιστάν. Τα διπλώματα βλέπουμε πάνε κι έρχονται. Τι κι αν τα διπλώματα δεν είναι πυρηνικής φυσικής ή ιατρικής; Και μόνο το γεγονός ότι για να απονεμηθούν χρειάστηκαν να ιδρώσουν οι τρυφεροί γλουτοί των αναντάμ παπαντάμ καλλιτέχνιδών μας, αξίζει να επιχορηγηθούν με κανά 300άρι χιλιάδες ευρώ τουλάχιστον….

Όμως οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη

Αν πάμε ανάποδα την αλληλουχία των γεγονότων θα βγάλουμε πολύ ζουμερά συμπεράσματα.

Ας ξεκινήσουμε με την κόρη του Α/ΓΕΣ. Από πίσω της ο μπαμπάς. Πίσω από τον μπαμπά; Ο Βενιζέλος. Πίσω από τον Βενιζέλο; Οι Αθέατοι.

Πάμε τώρα στην Σύρια από την Αγγλία που επιμένει να δηλώνει «ελληνίδα» γιατί εδώ είναι η μάσα και η αποστολή της. Από πίσω της; Ο Βούγιας. Από πιο πίσω της; Ένα πουλάκι μας είπε ότι είναι πάλι ο Βενιζέλος. Και από πίσω του; Οι Αθέατοι.

Αλλά και πιο διαστροφικό συμπέρασμα είναι ένα : Οι Αθέατοι από την μία μέσω του άκαπνου, απόλεμου, ειρηνιστή στρατηγού με τις γλαδιόλες Φραγκούλη προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τους…εθνικόφρονες προδότες. Οι ίδιοι Αθέατοι φρόντισαν και για την χορηγεία της αναρχοπρακτόρισας πιν-απ γκερλ στριπτιζέζ.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο εθνικόφρονας Α/ΓΕΣ με την αναρχοπρακτόρισα…. Το μυαλό μας μπορεί να κάνει πολλές σκέψεις. Ίσως να την προγραμματίζουν για πολιτική του προϊστάμενο. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Ότι πίσω και από την αναρχοπρακτόρισα και από τον Α/ΓΕΣ και την κορούλα του κρύβεται ένας άνθρωπος, ο Μπένυ, και πίσω από τον Μπένυ κρύβονται…οι Αθέατοι.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Χατζάρα για το βιβλίο του, το οποίο το ρουφήξαμε στην κυριολεξία σε λιγότερο από μία ημέρα. Μας γνώρισε και τους Αθέατους


αλλά και τους Αχυράνθρωπους.

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
πηγη