Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ – Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ Η ΦΡΑΓΚΕΝΑ


Στον καιρό της μέγιστης πενίας αυτό που εξαγριώνει περισσότερο τον απλό κόσμο είναι η χρηματοδότηση και το τάισμα των διάφορων καλοζωισμένων παρασίτων, τα οποία σκάνε μύτη στο προσκήνιο, υποβασταζόμενα από αγράμματους δημοσιογραφίσκους, κίναιδους και ΜΚΟ ανθρωπιστές, κραδαίνοντας και ανεμίζοντας κάλπικα στοιχεία κάλπικων πανεπιστημίων και πρακτόρων ψευδοκαθηγητών.

Κλασσική περίπτωση είναι η Σύρια πρακτόρισσα Άφρα Άλ Σάλεχ, αναντάμ παπαντάμ καποτ(ί)να από τη γιαγιά της, όπως λέει η ίδια, η οποία σταμάτησε να βγάζει το ψωμί της με την… τέχνη της, το κορίτσι μορφώθηκε, πέρασε σεμινάρια, επιχορηγήθηκε και γύρισε στην αναντάμ παπαντάμ «πατρίδα» της να δώσει τα «φώτα» της. Η κατακραυγή των Έλλήνων ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η ΜΚΟ καποτ(ί)να διπλωματούχος ερμηνεύτρια, ενώ ετοιμαζόταν να τα αρπάξει από τους φτωχούς Έλληνες για να τους γονιμοποιήσει με τους αφγανοσομαλοπακιστανούς μαφιόζους φίλους της…άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πάει στην τρίτη πατρίδα της την Αγγλία και να επιχορηγηθεί πάλι.

Μετά από αυτό, κι ενώ ο ελληνικός λαός κάτω από τα δεσμά των τραπεζιτών ετοιμάζεται να δώσει ακόμα και τη γη των προγόνων του, με τους Σάυλωκ περιούσιους να τρίβουν τα χέρια τους οσμιζόμενοι το αίμα των Ελλήνων που θα ρουφήξουν, ο Α/ΓΕΣ (αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού) Φραγκούλης Φράγκος, αφού εξήντλησε την καλοτυχία της καριέρας του να υπηρετήσει από Εύελπις έως και Στρατηγός χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει, αποφάσισε (;!) να μας κοτσάρει την κορούλα του για παρουσιάστρια στην ΕΤ1, αρπάζοντας από τις φλέβες του Έλληνα ένα τριακοσιάρι χιλιάδες ευρώ.

Οι συμπτώσεις όμως τώρα αρχίζουν.

Και η κορούλα του «εμυήθη στας τέχνας της υποκριτικής» στην μακρινή Εσπερία (βλέπε Αμέρικα), βασίλειον των Σάυλωκ περιούσιων τραπεζιτών και γη της επαγγελίας για τους γελοίους, κομπλεξικούς γρεκύλους του γρεκυλιστάν. Τα διπλώματα βλέπουμε πάνε κι έρχονται. Τι κι αν τα διπλώματα δεν είναι πυρηνικής φυσικής ή ιατρικής; Και μόνο το γεγονός ότι για να απονεμηθούν χρειάστηκαν να ιδρώσουν οι τρυφεροί γλουτοί των αναντάμ παπαντάμ καλλιτέχνιδών μας, αξίζει να επιχορηγηθούν με κανά 300άρι χιλιάδες ευρώ τουλάχιστον….

Όμως οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη

Αν πάμε ανάποδα την αλληλουχία των γεγονότων θα βγάλουμε πολύ ζουμερά συμπεράσματα.

Ας ξεκινήσουμε με την κόρη του Α/ΓΕΣ. Από πίσω της ο μπαμπάς. Πίσω από τον μπαμπά; Ο Βενιζέλος. Πίσω από τον Βενιζέλο; Οι Αθέατοι.

Πάμε τώρα στην Σύρια από την Αγγλία που επιμένει να δηλώνει «ελληνίδα» γιατί εδώ είναι η μάσα και η αποστολή της. Από πίσω της; Ο Βούγιας. Από πιο πίσω της; Ένα πουλάκι μας είπε ότι είναι πάλι ο Βενιζέλος. Και από πίσω του; Οι Αθέατοι.

Αλλά και πιο διαστροφικό συμπέρασμα είναι ένα : Οι Αθέατοι από την μία μέσω του άκαπνου, απόλεμου, ειρηνιστή στρατηγού με τις γλαδιόλες Φραγκούλη προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τους…εθνικόφρονες προδότες. Οι ίδιοι Αθέατοι φρόντισαν και για την χορηγεία της αναρχοπρακτόρισας πιν-απ γκερλ στριπτιζέζ.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο εθνικόφρονας Α/ΓΕΣ με την αναρχοπρακτόρισα…. Το μυαλό μας μπορεί να κάνει πολλές σκέψεις. Ίσως να την προγραμματίζουν για πολιτική του προϊστάμενο. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Ότι πίσω και από την αναρχοπρακτόρισα και από τον Α/ΓΕΣ και την κορούλα του κρύβεται ένας άνθρωπος, ο Μπένυ, και πίσω από τον Μπένυ κρύβονται…οι Αθέατοι.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Χατζάρα για το βιβλίο του, το οποίο το ρουφήξαμε στην κυριολεξία σε λιγότερο από μία ημέρα. Μας γνώρισε και τους Αθέατους


αλλά και τους Αχυράνθρωπους.

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
πηγη

2 σχόλια:

 1. ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
  ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
  ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
  ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
  Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
  Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
  Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
  ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
  Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
  ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
  ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
  500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
  ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
  ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
  500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
  ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
  Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
  ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
  ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
  Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
  που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
  Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους - λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
  ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
  Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

  ΑπάντησηΔιαγραφή