Χρήστες OnLine

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Καυτό εικοσαήμερο στο Αιγαίο - Πλήρης ανάπτυξη των ελληνικών δυνάμεων



Πλήρης ανάπτυξη στα προκαθορισμένα σημεία επιχειρήσεων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από σήμερα τα ξημερώματα και για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Από πλευράς Στρατού Ξηράς, το Β΄και το Δ’ Σώματα Στρατού, αλλά κυρίως η ΑΣΔΕΝ, «απλώνονται» σαν βεντάλια σε όλο το μήκος των ανατολικών συνόρων στέλνοντας ένα καθαρό μήνυμα ετοιμότητας στην Άγκυρα.

Ταυτόχρονες ασκήσεις, διακλαδικές σε αρκετές περιπτώσεις, ξεκινούν στο ίδιο χρονικό διάστημα το Ναυτικό και η Αεροπορία. Σήμερα η Τουρκία έχει δεσμεύσει μεταξύ Μυτιλήνης-Χίου και Σκύρου μία μεγάλη περιοχή για αεροναυτικές ασκήσεις με πυρά, ενώ θα ακολουθήσει μία δεύτερη άσκηση (TASMO) μεταξύ Μυτιλήνης και Λήμνου την Τρίτη 13/10.

Στις 14-15/10 έχουμε τις ασκήσεις μετά πυρών που αποκάλυψε το defencenet.gr στις 08/10 μεταξύ Καρπάθου και Τήλου και πάλι μεταξύ Μυτιλήνης-Χίου και Σκύρου, αλλά και μεταξύ Ρόδου-Καστελλόριζου.

http://www.defencenet.gr

"Τα παιχνίδια θεάματος στα Εξάρχεια"

Αρχικά να παρατηρήσουμε ότι αν τέτοιοι γιουρούσια γινόντουσαν από την προηγούμενη κυβέρνηση θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Τα ΜΜΕ και οι «προοδευτικές» πένες, με πρώτη την «Ε», θα ούρλιαζαν σαν ύαινες για το κράτος και παρακράτος της «δεξιάς». Τώρα αρκούνται σε χλιαρές...ενστάσεις!!!

Βεβαίως, είναι αυτό το σύγχρονο παρακράτος (μυστικές υπηρεσίες και «νταβάδες») που έχουν στήσει αυτό το σκηνικό του θεάματος για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων.
Ένα σκηνικό που εναρμονίζεται με τις διαθέσεις των χρόνια ταλαιπωρημένων και τσαλαπατημένων κατοίκων των Εξαρχείων και της Αθήνας γενικότερα.

Όλες, όμως, αυτές οι αστυνομικές εφορμήσεις και «σκούπες» στα Εξάρχεια είναι κάλπικες και δόλιες. Είναι ένα σκηνικό θεατρικής παράστασης, ένα σκηνικό θεάματος, δηλαδή απάτης.

Τα Εξάρχεια μπορεί να «εκκαθαριστούν» χωρίς την τρομοκρατία των κατοίκων της γειτονιάς και των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Είναι γνωστές οι «εστίες», τα «στρατηγεία» και τα «δίκτυα» της Πανούκλας. Είναι γνωστοί οι «νονοί» των Εξαρχείων που οργανώνουν τη «χλέπα» και «διακινούν» την κουκουλοφόρικη τρομοκρατία και τα παραισθησιογόνα του μυαλού, «νονοί» ποικίλων διαπλοκών!!!

Και ο τελευταίος κάτοικος των Εξαρχείων τους γνωρίζει!!!
Πρώτα, συνεπώς, αρχίζει το «ξήλωμα» των στρατηγείων» και των γνωστών δικτύων. Χωρίς τα «στρατηγεία» αυτά, κανένας μπαχαλάκης-βάνδαλος των Βορείων Προαστίων δεν θα τολμήσει να κατέβει στα Εξάρχεια.

Αυτά, όμως, τα «στρατηγεία» και τα «δίκτυα» είναι οι «φίλοι» του Χρυσοχοϊδη!!!

Όπως, «φίλοι» είναι και τα ιδεολογικά Μαντεία και οι πολιτικοί καθοδηγητές όλης αυτής της κουκουλοφόρικης βαρβαρότητας…

Πολλοί γνωστά και αυτά τα «μαντεία»: indymedia και Σία… Μήπως αγνοεί ο υπουργός μας ότι ήταν η «Ε» και άλλες φιλικές του εφημερίδες που δίνανε μαθήματα «επαναστατικά» στους μαθητές, τον Δεκέμβρη, με πρωτοσέλιδα;
Μαζί με αυτούς τους «φίλους» ο Χρυσοχοϊδης στήνει σήμερα το σκηνικό απάτης. Ένα θέαμα αστυνομικών εφόδων στα Εξάρχεια και προσαγωγής της «μαρίδας»!!! Οι πασίγνωστοι «νονοί» και τα «στρατηγεία» μένουν ανέπαφα…
Ίσως αυτοί οι «φίλοι» να κάψανε το ΡΕΣΑΛΤΟ παραμονές των εκλογών για να μη χρεωθεί ο ίδιος (όλοι γνώριζαν ότι έρχεται…) την αποτέφρωση ενός αριστερού εντύπου…

Και, ίσως, τελικά να «εκκαθαρίσουν» τα Εξάρχεια, μια και το κακό έχει παραγίνει, αλλά δεν θα ανοίξει μύτη στους «φίλους»…
Το στόχο της τρομοκράτησης, της υποβάθμισης της περιοχής και της «ληστείας» της από τα επιχειρηματικά αρπακτικά τον πέτυχαν. Τώρα μπορεί να ήρθε η ώρα της αναβάθμισης και κερδοφορίας…

http://www.resaltomag.gr/

Για να γίνεις Υπουργός Εξωτερικών και να διεκδικείς να γίνεις πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να ξέρεις πρόσθεση. Μπορείς όμως να μοιράζεις την Μακεδονία…







πηγη

Συλλήψεις αλλοδαπών δουλεμπόρων στην Ηγουμενίτσα.



Έναν 49χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού και τον 19χρονο συνοδηγό του συνέλαβαν οι άνδρες του Λιμενικού στην Ηγουμενίτσα, καθώς μετά τον έλεγχο του φορτίου του οχήματος βρέθηκαν 14 λαθρομετανάστες.

Λίγο αργότερα, πάλι στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, συνελήφθη άλλος ένας 49χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού, ο οποίος μετά από έρευνα του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα 16 λαθρομετανάστες.


Θα μάθουμε, λένε, την αλήθεια για τα Ίμια…

imia

Βιβλίο που θα αποκαλύπτει την… «αλήθεια» για τα Ίμια θα κυκλοφορήσει αύριο Δευτέρα!



Συγγραφείς του δύο δημοσιογράφοι, ανταποκριτές στις ΗΠΑ του MEGA και του ΑΝΤ1 αντιστοίχως. Το βιβλίο θα περιέχει απ’ τα απόρρητα τηλεγραφήματα των κυβερνήσεων. Οι ερωτήσεις είναι δύο και ουσιαστικές: Α) Όλα τα τηλεγραφήματα; Β) Πως μπόρεσαν δύο δημοσιογράφοι και βρήκαν και δημοσιεύουν τα… απόρρητα τηλεγραφήματα; Μήπως τους τα έδωσαν επίτηδες για να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θέλουν; Πόσο τυχαίο είναι αλήθεια το γεγονός ότι το βιβλίο αυτό εκδίδεται μία εβδομάδα μετά την ανάδειξη ως πρωθυπουργού του Παπανδρέου, θερμού υπέρμαχου της ελληνοτουρκικής «φιλίας»; Σε μία κυβέρνηση στην οποία αντιπρόεδρος είναι ο Πάγκαλος, ο οποίος ήταν υπουργός εξωτερικών την νύκτα των Ιμίων και ήταν αυτός που είπε στον ναύαρχο Λυμπέρη ότι ας πούμε πως πήρε ο αέρας τη Σημαία από τα Ίμια! Στην ίδια κυβέρνηση υπουργός-καίσαρας της οικονομίας η γυναίκα του τότε υπουργού εθνικής αμύνης Γεράσιμου Αρσένη και πάει λέγοντας…


Καθόλου τυχαία λοιπόν δεν εκδίδεται το βιβλίο αυτό, στο οποίο για πρώτη φορά αποκαλύπτεται, όπως μαθαίνουμε από το σχετικό δελτίο τύπου, ότι με σύμφωνη γνώμη της κυβερνήσεως Σημίτη υπεστάλη η Ελληνική Σημαία από εθνικό έδαφος και ορίστηκε σαν γκρίζα ζώνη η περιοχή των Ιμίων. Πράγμα το οποίο δεν ανέτρεψε η κυβέρνηση της Ν.Δ. επί 6 χρόνια! Ουδεμία αναφορά, είμαστε βέβαιοι, θα υπάρχει στην κατάρριψη του ελικοπτέρου, για την οποία υπάρχουν μαρτυρίες και ντοκουμέντα. Η εποχή της νέας τουρκοκρατίας αρχίζει, το δόγμα Μπρεζίνσκι στην πράξη, αρχίζει με ένα βιβλίο…


Προδημοσίευση από το βιβλίο των Αθ. Ελλις και Μιχ. Ιγνατίου «Ιμια, τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών»

πηγη


Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;


Η φωτό προέρχεται από τη γιάφκα του Indymedia. Έχουν κλάσει παπαρούνες εδώ και 4 μέρες οι κουκουλόκοτες....

ΟΚ, συμφωνούμε ότι πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων και θα είμαστε στο πλευρό σας κύριε Χρυσοχοίδη εάν αυτό το μέτρο όντως πάρει χαρακτήρα μόνιμο για να ξεβρομίζει από τους αναρχοναζίδες η περιοχή αυτή της Αθήνας η οποία αποτελεί και το μόνιμο ορμητήριο τους τα τελευταία 30 χρόνια, όμως δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια που χρειάζονται μόνιμη και σταθερή αστυνόμευση πρωί και βράδυ.

Γενικότερα όλο το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, δεινοπαθεί από τις επιδρομές ληστών και κακούργων ημεδαπών και κυρίως λαθρομεταναστών.

Περιμένουμε να υλοποιήσετε τη δέσμευσή σας για μία Ελλάδα φιλική και ασφαλής προς τους πολίτες της στην οποία η εγκληματικότητα θα καταπολεμηθεί με κάθε μέσο και τρόπο και θα ξαναβρεί το παλιό καλό της πρόσωπο ως μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο, γιατί όπως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει, σήμερα συγκρίνεται από πλευράς ασφάλειας του πολίτη, με τις χειρότερες λατινοαμερικάνικες χώρες και αυτό δεν συνάγει σε μία χώρα που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή.

Αναμένουμε λοιπόν και θα είμαστε στο πλευρό σας (εμείς δεν φοράμε ιδεολογικοπολιτικές παρωπίδες και χειροκροτούμε οτιδήποτε σωστό πράττει ο πολιτικός μας αντίπαλος) εφόσον διαπιστώσουμε με τον καιρό ότι τουλάχιστον προσπαθήσετε με σοβαρές πράξεις και σοβαρά έργα και όχι με πρόσκαιρα πυροτεχνήματα για το θεαθήναι και μόνο.


Απ'οτι μαθαίνεται, θα υπάρχει πρόγραμμα για την αστυνόμευση γενικά όλων των πλατειών της Αθήνας.


πηγη