Χρήστες OnLine

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;


Η φωτό προέρχεται από τη γιάφκα του Indymedia. Έχουν κλάσει παπαρούνες εδώ και 4 μέρες οι κουκουλόκοτες....

ΟΚ, συμφωνούμε ότι πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων και θα είμαστε στο πλευρό σας κύριε Χρυσοχοίδη εάν αυτό το μέτρο όντως πάρει χαρακτήρα μόνιμο για να ξεβρομίζει από τους αναρχοναζίδες η περιοχή αυτή της Αθήνας η οποία αποτελεί και το μόνιμο ορμητήριο τους τα τελευταία 30 χρόνια, όμως δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια που χρειάζονται μόνιμη και σταθερή αστυνόμευση πρωί και βράδυ.

Γενικότερα όλο το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, δεινοπαθεί από τις επιδρομές ληστών και κακούργων ημεδαπών και κυρίως λαθρομεταναστών.

Περιμένουμε να υλοποιήσετε τη δέσμευσή σας για μία Ελλάδα φιλική και ασφαλής προς τους πολίτες της στην οποία η εγκληματικότητα θα καταπολεμηθεί με κάθε μέσο και τρόπο και θα ξαναβρεί το παλιό καλό της πρόσωπο ως μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο, γιατί όπως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει, σήμερα συγκρίνεται από πλευράς ασφάλειας του πολίτη, με τις χειρότερες λατινοαμερικάνικες χώρες και αυτό δεν συνάγει σε μία χώρα που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή.

Αναμένουμε λοιπόν και θα είμαστε στο πλευρό σας (εμείς δεν φοράμε ιδεολογικοπολιτικές παρωπίδες και χειροκροτούμε οτιδήποτε σωστό πράττει ο πολιτικός μας αντίπαλος) εφόσον διαπιστώσουμε με τον καιρό ότι τουλάχιστον προσπαθήσετε με σοβαρές πράξεις και σοβαρά έργα και όχι με πρόσκαιρα πυροτεχνήματα για το θεαθήναι και μόνο.


Απ'οτι μαθαίνεται, θα υπάρχει πρόγραμμα για την αστυνόμευση γενικά όλων των πλατειών της Αθήνας.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου