Χρήστες OnLine

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

MEΡΕΣ ΣΙΚΑΓΟ ΖΟΥΜΕ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !



ΠΕΘΑΝΕ τελικά ο άτυχος οδηγός της χρηματοποστολής.
Η σφαίρα πέρασε απο το κολωνάκι της πόρτας και τον βρήκε στο κεφάλι.
Πάλεψε 2,5 ώρες για τη ζωή του αλλά τελικά η μάχη χάθηκε.

Οι αλλοδαποί (απ ότι λένε μαρτυρες) δολοφόνοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το θωρακισμένο όχημα.

Σημειώνω ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν στο σημείο 100άδες πολίτες και παιδιά που ήταν μέσα κι έξω απο το τζάμπο, καθώς και στο lidl που πανικόβλητοι έτρεχαν να κρυφτούν ενω οι σφαίρες έπεφταν σαν χαλάζι.

10 λεπτά πρίν το αποτρόπαιο γεγονός ήμουνα με τη γυναίκα μου στο καφέ του τζάμπο, επιστρέφοντας, σταματήσαμε και μιλώντας με αυτόπτες, μας είπαν ότι ήταν 4 άτομα που μιλούσαν ρώσσικα ή αλβανικά κρατούσαν αυτόματα όπλα, ο ένας μια μεγάλη βαριά κι όταν ακινητοποίησαν το φορτηγάκι βάραγαν με τ βαριά το παράθυρο του οδηγού, αφού είδαν ότι δεν έσπαγε και κινδύνευαν να συλληφθουν , ανέβηκαν σε 2 εντούρο και έφυγαν με κατεύθυνση το Κορωπί.

Συμπερασμα; ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ κατάσταση στο έλεος ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ εισαγώμενων δολοφόνων , που δρούν με καθαρά στρατιωτική οργάνωση και τακτική.

πηγη

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!




18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ..!!!

Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»! Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
σκηνές ή και σε δέντρα!

Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…!!


Διαβάστε και το αρθρο:

ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ “ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

Το μεταναστευτικό μας καίει τώρα ρε συ Γιωργάκη;



Έχει δίκιο ο κόσμος που ξεσηκώνεται. Δεν είναι το πρώτο θέμα μας οι μετανάστες αλλά η προστασία των πολιτών που πληρώνουν φόρους και δεν έχουν μια.

Tα τελευταία χρόνια βλεπουμε η πολιτική των κομμάτων που κυβερνούν να είναι ίδια. Λαπάδες θέλουν να μας κάνουν και μας πασάρουν μια άλλη ιστορία από αυτήν που ξέραμε! Όλα τα έχουν ισοπεδώσει.

Εμείς ρε παιδιά ζητάμε να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες. Εκεί καταντήσαμε. Και καταλαβαίνομαστε τι λέμε. Δεν εννοούμε για όσους τους εκμεταλλεύονται αλλά για το πως η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για τις ψήφους.

Πως θα γίνει αυτό το νομοσχέδιο και θα γίνει οι χιλιάδες μετανάστες να έχουν δικαίωμα ψήφου; Με το που θα γίνει γνωστό στο εξωτερικό θα έρχονται σαν τα καραβάνια στην Ελλάδα. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς; Τι θέμα έχει ανοίξει ο Παπανδρέου σε κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα; Όλο μας το πρόβλημα είναι το μεταναστευτικό και όχι η αντιμετώπιση των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων;

Αλλά στην Ελλάδα αν μιλήσεις θα σε πούνε ρατσιστή! Η πο φιλόξενη χώρα είμαστε αλλά πάει πολύ να τους ...Ελληνοποιήσουμε όλους.


Δε τα μάθατε; Οι Αλβανοί, Πακιστανοί και λοιποί λαθραίοι, στο Δημόσιο από το 2011!


Οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί και οι λοιποί λαθραίοι που θα πολιτογραφήσει ο GAP θα μπορούν να προσληφθούν σε ένα χρόνο στο Δημόσιο.

Το έχει κανονίσει ο Πάκης (Νόμος 3584/2007,αρθρο 12) «Οι πολιτογραφημένοι μπορούν να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι ένα χρόνο μετά την πολιτογράφηση τους».

Έχουν ρυθμίσει και το «προβληματάκι» των μαφιόζων, των λαθρεμπόρων ανθρώπων.


Με το άρθρο 41 παρ.1 του νόμου 3721/2008, καταργήθηκε το κώλυμα πολιτογράφησης, για όσους έχουν παραβιάσει τον νόμο περί διακίνησης και εγκατάστασης αλλοδαπών.

ANHKEIΣ ΣΤΟ 20% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ;

ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ;

ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Κορόιδο Νεοέλληνα! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ;

πηγη


Ό Άδωνις Γεωργιάδης γα την υπόθεση του Χιλιανού και την κατάχρηση εξουσίας Χρυσοχοίδη





και η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια για την στάση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για το Δημοψήφισμα...
καθώς και την εισβολή των Μουσουλμάνων εποίκων!

Λέτε να είναι αυτή η μοίρα της Ελλάδας;


Το άρθρο είναι «τραβηγμένο» αλλά, δυστυχώς, κοντά στη Νέα Πραγματικότητα για μία Νέα Διακυβέρνηση και μία Νέα Πορεία του Ελληνικού λαού (ή ότι έχει απομείνει από αυτόν) μετά την 6χρονη προσπάθεια για Επανίδρυση του Κράτους από τον Κωστάκη Καραμανλή τον Ραφηνάτο. (Κ.Κ.)


Σχέδιο ολοκληρωτικής εξόντωσης της Ελλάδας

του ΚΩΣΤΑ Δ.ΚΑΒΒΑΘΑ

Η κυβέρνηση αυτή, το έχουμε φωνάξει σε όλους τους τόνους, εκτελεί, με την ψυχρότητα και την ωμότητα του δημίου, τα συμβόλαια «εκτέλεσης» της χώρας μας.
Το γενικό, νεοταξικό σχέδιο συμπυκνώνεται στα ακόλουθα: Ισοπεδώνουν το γρασίδι, ξεριζώνουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι. Ποτίζουν τη γη με αλάτι. Κατόπιν δολοφονούν τη μνήμη της βλάστησης. Διαφθείρουν τις συνειδήσεις, τις εξοντώνουν. Για να τις εξοντώσουν, σβήνουν το παρελθόν, εξαφανίζουν την ιστορία, εξατμίζουν τον πολιτισμό, ισοπεδώνουν κάθε συνεκτικό ιστό συλλογικότητας, κάθε βίωμα και πραγμάτωση της συνοχής του ιστορικού γίγνεσθαι.
Οι «εκτελεστές» της κυβέρνησης και ιδιαίτερα οι «συμβουλάτορες» του Πρωθυπουργού υλοποιούν πρακτικά όλα τα παραπάνω:τις πρακτικές συνταγές που τους έχουν δοθεί από τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και τους μηχανισμούς του διεθνούς εγκλήματος.


Ζήτημα 1ον

Άγρια Φοροεισπρακτική επιδρομή. Μια πραγματική καταιγίδα φοροεισπρακτικών μέτρων που οδηγεί τον ελληνικό λαό σε ολοκληρωτική εξαθλίωση. Η επιβίωση πλέον γίνεται μια οδυνηρή περιπέτεια. Μπαίνουμε σε μια τέτοια περιπέτεια ζόφου που το να ζεις θα είναι θαύμα…
Η οικονομική τρομοκρατία των μηχανισμών εξουσίας αποτελεί το ιδεολογικό τέχνασμα της υποταγής μας: Το να αποδεχτεί ο ελληνικός λαός την ολοκληρωτική του εξαθλίωση και καταστροφή…


Ζήτημα 2ον

Νομιμοποίηση και θεσμοθέτηση του εποικισμού της Ελλάδας από τις στοιβαγμένες στρατιές της αλλοδαπής εισβολής.
Θεσμοθετούν την κατοχή της χώρας από τις «ταξιαρχίες των κρατουμένων» αλλοδαπών που έχουν εισάγει.
Αυτές οι συνειδητά (από το διεθνές κεφάλαιο) εισαγόμενες «ταξιαρχίες» των αλλοδαπών «δούλων» αποτελούν το στρατηγικό «όπλο» της Νέας Τάξης για την ολοκληρωτική εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας.
Οι κυβερνητικοί «εκτελεστές» των διεθνών και εγχώριων ιμπεριαλιστικών «εντολών» θεσμοθετούν, με το νόμο περί ιθαγένειας, αυτό το στρατηγικό «όπλο» της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας…
Η εξέγερση του ελληνικού λαού είναι η μόνη διέξοδος. Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όλεθρο και κανένας εκλογικός πληρεξούσιος και πολιτικός απατεώνας…


Ζήτημα 3ον

Ο αχαλίνωτος βομβαρδισμός τρομοκρατίας.
Το πλέον ύπουλο και αιχμηρό ιδεολογικό και πολιτικό όπλο της νεοταξικής βαρβαρότητας.
Ο στόχος:Να αποδεχτεί ο λαός όλες τις συμφορές και να θυσιάσει και τα έσχατα υπολείμματα των οικονομικών και πολιτικών πόρων του, τις δημοκρατικές ελευθερίες του…

Η κυβέρνηση αυτή έχει καταστήσει την τρομοκρατική σχιζοφρένεια και την τρόμο-υστερία ολοκληρωτική, σε κεντρική συνιστώσα της απάτης…

Περισσότερα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4068

Το να γκρεμίσουμε αυτό το ψέμα αποτελεί καθήκον πρωταρχικής σπουδαιότητας.
Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει όταν είμαστε αιχμάλωτοι και το χειρότερο τρέφουμε την απάτη της τρομοκρατίας…


Ζήτημα 4ον

Η γενική έφοδος των ιδεολογικών «αντιρατσιστικών ταγμάτων» και των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών.
Η κυβέρνηση αυτή πυροδοτεί στο έπακρο, με τις πράξεις της και τα λόγια της, όλες τις επιδοτούμενες εστίες, οι οποίες, σταθερά και συστηματικά επί πολλά χρόνια, αγωνίζονται, με το αζημίωτο, για την εξάρθρωση κάθε εθνικού ιστού και κάθε αγωνιστικής παράδοσης και μνήμης.
Σήμερα οι ύαινες του κοσμοπολιτισμού και οι καταστροφείς της ιστορίας και της εθνικής μας υπόστασης, εξορμούν και επιτίθενται με πρωτοφανή αγριότητα και τρομοκρατική αυθάδεια.
Το θράσος τους έχει απογειωθεί. Στιγματίζουν ως «εθνικιστικά» και «ακροδεξιά», ακόμα και τα μεγάλα πνεύματα της ελληνικής ιστορίας, όλους τους ήρωες του πνεύματος και τα αγωνιστικά κινήματα.
Κάποιος Νεναίκος, ανύπαρκτος αγωνιστικά, θεωρητικά και ιστορικά, τόλμησε να κατηγορήσει το Μίκη σαν μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. και οπαδό του Καρατζαφέρη.
Τέτοια υστερική, ηθική αποχαλίνωση και τέτοιο πολιτικό θράσος μικροπρεπούς αυθάδειας: Τα ιστορικά, επιδοτούμενα σκύβαλα να χυδαιολογούν εναντίον ενός ιστορικού μεγέθους που αποτελεί, ξέχωρα από οποιοδήποτε λάθος του, το ζωντανό «βίωμα» και «σύμβολο» της νεώτερης Ελλάδας…
Ο ασυμφιλίωτος αγώνας εναντίον της τρομοκρατίας των επιδοτούμενων (από το κεφάλαιο) εθνομηδενιστών αποτελεί και αυτός κεντρικό μας καθήκον.
Κανένας αγώνας εναντίον της πλανητικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητα δεν μπορεί να διεξαχθεί αν δεν γκρεμίσουμε τα νέα ιδεολογήματα αυτής της βαρβαρότητας: Του «αντί-εθνικισμού», του «αντί-ρατσισμού» και της «πολυπολιτισμικότητας»…


Ζήτημα 5ον

Τεμαχίζεται η Ελλάδα σε «δουκάτα».
Το σχέδιο «Καλλικράτης» της κυβέρνησης προωθεί τις νεοταξικές επιταγές αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας και τη δημιουργία μικρών «κρατιδίων»!!!
Μια διοικητική στρατηγική τεμαχισμού της «εθνικής ενότητας» η οποία μας γυρίζει πίσω και από τη φεουδαρχία, στα «κράτη-πόλεις» της αρχαιότητας…
Μια στρατηγική που βάζει τα θεμέλια της αυτονόμησης των διοικητικών «δουκάτων» και την προτεκτορατοποίησή τους…


Ζήτημα 6ον

Άφησα τελευταία την άγρια επίθεση που σχεδιάζει η κυβέρνηση εναντίον της «ιδιοκτησίας», με την άνοδο της «αντικειμενικής αξίας».
Αυτό το εξοντωτικό, για την πλειονότητα του ελληνικού λαού, μέτρο και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο που έχουν πέσει οι τιμές των κατοικιών, δεν αποσκοπεί μόνο σε εισπρακτικό «παιδομάζωμα»:Αποτελεί ένα μέτρο με πολυδιάστατους στόχους.
Ο κυριότερος είναι: Η ρευστοποίηση του εδάφους, της ακίνητης περιουσίας!!!
Η έννοια της «πατρίδας» περικλείει, εκτός από την ιστορία και τη βιωματική συνοχή ενός λαού και το «χώρο». Πάνω στο «χώρο» (έδαφος) οικοδομείται το «ιστορικό βίωμα», συνεπώς και ο «χώρος» (έδαφος) αποτελεί συστατικό στοιχείο της «εθνικής συνείδησης». Στο έδαφος της πατρίδας έχουν «οργωθεί» τα αγωνιστικά σύμβολα και μνημεία της πατρίδας.
Τα μέτρα των «εκτελεστών» της κυβέρνησης θέλουν να μετατρέψουν το στέρεο έδαφος σε κεφάλαιο κυκλοφορίας, σε τραπεζικό και χρηματιστηριακό κεφάλαιο. Θέλουν να αποκόψουν τον ελληνικό λαό από την «ιδιοκτησία» του και το «χώρο» της πατρίδας προς όφελος του «ρευστού κεφαλαίου».
Δεν υπάρχει εδώ κατάργηση των νομικών μορφών της ιδιοκτησίας προς όφελος της κοινής πατριωτικής ιδιοκτησίας (κοινοκτημοσύνη), αλλά μετάλλαξη της ακίνητης ιδιοκτησίας (έδαφος) σε χρηματιστηριακό κεφάλαιο.
Δηλαδή μετατρέπεται ο χώρος της «πατρίδας» σε χρήμα, πουλιέται ο χώρος της «πατρίδας» στις τράπεζες.
Η «πατρίδα» πλέον χάνει τα εδαφικά της θεμέλια και γίνεται νόμισμα!!!
Αυτό είναι μια άλλη εφιαλτική συνιστώσα των μέτρων της κυβέρνησης, μια συνιστώσα όπου οι επιπτώσεις της δεν γίνονται άμεσα ορατές…
Αυτή η κυβέρνηση είναι ο πλέον δόλιος και μοχθηρός «λακές» του χρήματος και της Νέας Τάξης…
Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την κινητοποίηση και την οργάνωση του ελληνικού λαού.
Ένα είναι το πρωταρχικό χρέος των λαϊκών αγώνων: Αναστύλωση της πατρίδας. Όχι όμως με τα γυάλινα τούβλα του κατεστημένου και των κομμάτων του, αλλά με τα «υλικά» της λαϊκής Αντίστασης και των αγωνιστικών λαϊκών οργάνων

(Αναδημοσίευση από: http://costas-cavathas.blogspot.com/2010/01/6.html )