Χρήστες OnLine

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Για να μην σε παραμυθιάζουν, δες τι έχει προκαλέσει η Αριστερά στην Ελλάδα!!

Για να μην σε παραμυθιάζουν και να ξέρεις τι έχει προκαλέσει η αριστερά σ΄αυτό τον τόπο δες τον παρακάτω πίνακα και θα καταλάβεις πως αυτοί μόνο κακό, πόνο και δυστυχία έχουν φέρει σε αυτό τον τόπο.

Ουδέποτε η Ελλάδα τουλάχιστον γνώρισε την ευημερία με τους αριστερούς ! Εξ άλλου από μια ιδεολογική ομάδα που είναι 3 και αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους τι μπορείς να περιμένεις ?


Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα......



nyxtobaths.blogspot/katohika

5 σχόλια:

  1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ, ΩΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 82 ΕΤΩΝ,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ) ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    Η ΔΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ 2 ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΣΤΗΝ ΤΑΣΚΕΝΔΗ. ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσοι θελουν να δουν το μνημειο των φρικαλεοτητων που διεπραξαν οι κομμουνιστες να πανε στον Μελιγαλα.. αλλα ολα αυτα τα ξεφτιλικια τα θαβουν τα αριστερα μμε και τα εξαφανιζει απο την ιστορια το αριστερο εκπαιδευτικο συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους η δεξια παραταξη πρεπει να καταλαβει οτι δεν τη τιμα να υπερασπιζεται το Μελιγαλα . Ως γνωστον εκει εδρευαν τα ταγματα ασφαλειας συνεργατες των κατακτητων που τρομοκρατουσαν ολη την υπαιθρο πραγμα επαισχυντο και καταδικαστεο και η επιθεση του ΕΛΑΣ εγινε κατοπιν λαικης απαιτησης. Αλλο να εισαι δεξιος πατριωτης οπως ο Ναπολεων Ζερβας και αλλο συνεργατης των κατακτηττων.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 1.05

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Η ΜΟΣΑΝΤ Η' Η ΜΙΤ;ΟΥΣΤ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστερη κ δεξιοι ειστε για κλαματα....Να εισαστε ελλην οχι αριστερπδεξιααναρχο φασιστικα κουμουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή