Χρήστες OnLine

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΩ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ» ΕΚΤΡΩΜΑ! ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ

 

Η Δουλεία του Τόκου και η Πολυπολιτισμική Ισοπέδωση - Η ελληνική οικονομία είναι από ετών χρεοκοπημένη με ευθύνη του πολιτικού συστήματος, διότι ανεξάρτητα από την εκάστοτε στάθμη των ταμειακών διαθεσίμων και το ύψος των δανείων της, απλώς έχει πάψει να παράγει πλούτο. 

Πράγματι η εγκατάλειψη της αγροτικής παραγωγής και η προϊούσα αποβιομηχανοποίηση της τελευταίας εικοσαετίας, βοηθούσης αφ’ ενός της επιδοματικής πολιτικής της Κοινότητας και αφ’ ετέρου της παρασιτικής λαθροβίωσης μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας έχει οδηγήσει την πατρίδα μας στον οικονομικό μαρασμό και το φυσικό επακόλουθό του, το πολιτικό αδιέξοδο το οποίο βαρύνει συλλήβδην την δημοκρατία.

Προκειμένου να διασώσει τα συμφέροντα των προνομιούχων τάξεων που εκπροσωπεί, δηλαδή της δεξιάς πλουτοκρατίας και του στρατού κατοχής των αριστερών συντεχνιών, η περιδεής και ανίκανη κυβέρνηση των κλεπτοκρατών και εντολοδόχων των παγκόσμιων τοκογλύφων, απεργάζεται την έσχατη οικονομική αφαίμαξη και οριστική πολιτική υποδούλωση του λαού στην βία των παγκόσμιων εξουσιαστών.




Τα όπλα με τα οποία η κυβέρνηση των κλεπτοκρατών επιβάλλει σήμερα στον ελληνικό λαό με την βία την βούληση των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι δύο. Το οικονομικό όπλο είναι η Δουλεία του Τόκου. Το πολιτικό όπλο είναι η Πολυπολιτισμική Ισοπέδωση.

Με την δουλεία του τόκου υποδουλώνει μέχρις εβδόμης γενεάς τον λαό μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Πράγματι ακούμε συζητήσεις για “κούρεμα” του χρέους, “αναδιάρθρωση” και άλλες δυνατές επιλογές.. Για ένα πράγμα δεν ακούμε ποτέ. Για τον μηδενισμό του επιτοκίου, δηλαδή για δανεισμό χωρίς τόκο.

Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και οι βδέλλες που κρύβονται από πίσω τους μπορούν ακόμη αν το κρίνουν συμφέρον και να χαρίσουν ολόκληρο το χρέος στα θύματά τους. Ένα μόνο δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ: να δανείσουν χωρίς τόκο. Γιατί ο τόκος, η παρασιτική γέννηση χρήματος από το χρήμα χωρίς παραγωγική εργασία, η usura όπως ονόμαζε την τοκογλυφία ο Ezra Pound, είναι η ίδια η φύση τους και ο θεός τους, με τον οποίο απομυζούν και τον τελευταίο οβολό των λαών της οικουμένης: “τω αλλοτρίω εκτοκιείς ίνα ευλογήσει σε Κύριος ο θεός σου”. Ο λαός δεν θα απελευθερωθεί από τα οικονομικά και κοινωνικά δεσμά του αν γίνει κάτοχος των μέσων παραγωγής όπως ανοήτως πιστεύουν οι μαρξιστές εγκλωβισμένοι στην πρωτοβιομηχανική ιδεοληψία τους. Στην μεταβιομηχανική και μετανεωτερική κοινωνία ο λαός θα σπάσει τα δεσμά του μόνο αν αποτινάξει την δουλεία του τόκου και τις βδέλλες που απομυζούν μέσω αυτής τον πλούτο που παράγει με τον ιδρώτα του.

Με την Πολυπολιτισμική Ισοπέδωση το κυρίαρχο σύστημα των εξουσιαστών επιδιώκει την βίαιη ομογενοποίηση και ισοπέδωση του λαού με την εισβάλλουσα τριτοκοσμική πλημμυρίδα. Ένας λαός που έχει συνείδηση της καταγωγής και του πολιτισμού του ορθώνει γιγάντια την βούλησή του ενάντια στην κυριαρχία των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Ένας λαός όμως που έχει απολέσει την φυλετική και πολιτιστική του ταυτότητα, έχει αποκοπεί από τις ρίζες της παράδοσής του και έχει αλλοτριωθεί πολιτικά και κοινωνικά, ομογενοποιούμενος με το ίζημα της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας είναι ένας λαός ευνουχισμένος δίχως μνήμη και ιστορία, άρα ευάλωτος στην επιβολή της βίας των παγκόσμιων εξουσιαστών. Ένας λαός αποκομμένος από τις καταβολές και τις αξίες του είναι εύκολο θήραμα και θύμα των επικυρίαρχων της οικουμένης.

Σε ένα τέτοιο λαό επιχειρεί σήμερα να μας μετατρέψει η δημοκρατία των κλεπτοκρατών και των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης. Μάλιστα σήμερα επιχειρεί να τσακίσει το ελεύθερο φρόνημα των Ελλήνων με δόλιο τρόπο, ποινικοποιώντας την αντίσταση στην πολιτιστική και κοινωνική μας αποσύνθεση με τον νέο “αντιρατσιστικό νόμο” που τα αφεντικά της, της επέβαλαν να εφαρμόσει στον τράχηλο του λαού μας. 

Ο νόμος αυτός είναι το εργαλείο με το οποίο η εξωνημένη πολιτική εξουσία επιχειρεί να επιβάλει με την βία και την τρομοκρατία την πολυπολιτισμικότητα ως το αναγκαστικό πολιτικό και κοινωνικό αύριο στην πατρίδα μας.


Έλληνες αντισταθείτε στην Νέα Κατοχή της δημοκρατίας των κλεπτοκρατών και των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης !

ΚΑΤΩ Ο «ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ» ΕΚΤΡΩΜΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ

Όταν δεν μπορεί το σύστημα, σκάνε μύτη οι κουκούλες!


epeisΟι παρακρατικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν έχουν αφήσει εδώ και δεκαετίες μαζική εκδήλωση στην Ελλάδα, χωρίς να παρεισφρήσουν και χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια. 


Λειτουργούν ως προπομπός της καταστολής, δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες και το άλλοθι για την παρέμβαση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Τα ίδια έκαναν και την Τετάρτη, στοχεύοντας μάλιστα αυτούς που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Guess why ή ελληνιστί, μαντέψτε γιατί. Πάντα εκεί, συνεπείς με την αποστολή τους: να προβοκάρουν, να τρομάξουν τον κόσμο ωθώντας τον στην ιδιώτευση, ώστε να μονοπωλήσουν αυτοί τη «διαμαρτυρία» και να συνδράμουν το σύστημα.

Αν τους επικρίνεις τους κουκουλοφόρους την ώρα της «δράσης» τους, κινδυνεύεις να χάσεις ακόμα και τη ζωή σου! «Δημοκρατικά» και «προοδευτικά» πράγματα, από μια δράκα ανθρώπων, που δήθεν κόπτονται για την... ελευθερία! Ποια «ελευθερία» όμως; Κατ’ αυτούς, την «ελευθερία» σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους!


Τι έγινε, θα βρουν τους ενόχους;Στη Marfin, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Επίσης, πριν από λίγο καιρό ξυλοκοπήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης. Μήπως η ηγεσία της ΕΛΑΣ σφυρίζει αδιάφορα; Μήπως αυτό είναι καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος;

Μήπως δεν είδε η ΕΛΑΣ τα πρόσωπα που χτύπησαν τον πρώην υπουργό, πρόσωπα που τα είδε όλη η υφήλιος μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων; Μήπως είναι ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά τους; Μήπως το «πρόβλημα» είναι ότι κάποιοι και δη κατευθυνόμενοι, πρέπει να καλυφθούν από το σύστημα; Αν είναι κάποιος Έλληνας κάτοικος σε συνοικία της Αθήνας, που διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση της ζωής του, συλλαμβάνεται ή ανευρίσκεται αμέσως...


Συγκλίνουσες επιδιώξειςΝα εξηγούμαστε: υπάρχουν και οι «χρήσιμοι» ηλίθιοι. Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιούνται από το σύστημα (εν αγνοία τους ίσως...), γιατί τυγχάνει οι επιδιώξεις των αριστεριστικών & αντιεξουσιαστικών καταγωγίων τους, να συμπίπτουν με αυτές των διεθνών κερδοσκόπων.

Η πλατφόρμα συνεργασίας ή σύμπλευσης, είναι ο διεθνισμός, αλλά και η κοινωνική ελευθεριότητα, η οποία όμως, αυτό δεν θα σας το πουν οι της ριζοσπαστικής αριστεράς (γιατί δεν τους συμφέρει να ακουστεί και να καταστεί συνείδηση στον κόσμο), ενθαρρύνει την κατανάλωση.

Και έτσι, οι πολυεθνικές κερδίζουν και κερδίζουν πάρα πολλά, τρυγώντας όλο τον πλούτο των κοινωνιών της σκλαβιάς σε μια επίπλαστη ευμάρεια, της αποχαλίνωσης και της απανθρωπιάς... Είναι ενδιαφέρον πάντως να δούμε ποιους χρηματοδοτούν άνθρωποι σαν τον Σόρος (μέχρι και τα computers αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας στην Αργεντινή). 


Σκοτεινοί οι καιροί μαςΖούμε ζοφερές μέρες, υπό ολοκληρωτικό καθεστώς, που παραβιάζει βάναυσα το Σύνταγμα και περιορίζει δραστικά τις ελευθερίες μας. Το σχέδιο νόμου κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, είναι χαρακτηριστική περίπτωση λογοκρισίας & απόπειρας φίμωσης της αντίθετης άποψης. Και γιατί κάποιοι και είναι πολλοί αυτοί, λένε, ότι όπου δεν μπορούν αλλιώς οι του συστήματος, έρχονται τα πρόθυμα παιδιά με τις κουκούλες; Θεωρία συνωμοσίας; Ίσως. Ας πάψουν όμως οι παρακρατικοί μηχανισμοί, να την επιβεβαιώνουν και δη παντοιοτρόπως.

Νίκος Χιδίρογλου
elora