Χρήστες OnLine

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Το περίπου 70% των μεταναστών στην Ελλάδα, νομιμοποιήθηκαν παράνομα και από την πίσω πόρτα εις γνώσιν τους!;;; - Ποσόστωση ΤΩΡΑ!


Δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ του mega:

http://area51gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_08.htmlΤ

την ουσία την έχουν τα 2-3 πρώτα βίντεο!

Δείτε πως με διάφορους παράνομους τρόπους, οι παράνομοι βαπτίζονται νόμιμοι, ακόμα και ... με 15 ευρώ!

Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο, κάθε μέρα, περνούν από το συγκεκριμένο γραφείο περίπου 100 μετανάστες - για να γίνουν παράνομα νόμιμοι.

Δεν θα υπάρχουν άλλα 2-3 τέτοια γραφεία στην Ελλάδα; - σύμφωνα με το βίντεο αυτό είναι ένα μόνο γραφείο από τα άλλα στην Αθήνα. Άρα πρέπει να υπάρχουν πολλά!..

Ίσως όμως όλα δεν έχουν την ίδια κίνηση!

Mε 100 μετανάστες την μέρα x 2 τέτοια γραφεία (ή πολλά γραφεία λιγότερων επισκεπτών) έχουμε τυπικά 200 την μέρα. Επί 300μέρες έχουμε νομιμοποίηση 60.000 παράνομων τον χρόνο. Αν βάλουμε κατα μέσο όρο ότι αυτό συμβαίνει 10 χρόνια (σίγουρα και περισσότερα, αλλά πιθανόν παλιότερα σε πιο αργούς ρυθμούς), τότε στατιστικά οι 600.000 μετανάστες στην χώρα μας - που πιθανόν να πάρουν κάποια στιγμή ιθαγένεια, ήρθαν παράνομα, και εις γνώσιν τους έγιναν παράνομα νόμιμοι!...

Σε αρκετούς από αυτούς δε έχει ήδη δοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ



5η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!



ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ;

ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ.

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ;

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

ΔΟΛιος ΞΕΠΕΣΜΟΣ


ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

Απολύτως καμιά.

Γιατί γι αυτούς, το να κουβεντιάζεις για την πατρίδα είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου. (ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ/ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artid=4553730 ) ,Συνιστά «απόσπαση της προσοχής» από τα ρεβεγιόν και τα κάλαντα των ημερών.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_3075.html


Γιατί γι αυτούς, η εισβολή και κατοχή της πατρίδας συνιστά «αυτονόητη ανθρώπινη κατάκτηση»
Γιατί αυτοί εξοργίζονται με τον «πρόεδρο» όχι γιατί ξεπουλά τα ιερά και τα όσια της χώρας, αλλά γιατί αφήνει το περιθώριο σ όσους αντιστέκονται σ αυτό το ξεπούλημα να έχουν άποψη και το χειρότερο. να τολμούν και να την εκφράσουν.



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???
Κάποιοι εκκολαπτόμενοι δημοσιογραφίσκοι, που δίνουν εξετάσεις στα ΔΟΛια αφεντικά για να αποσπάσουν το πιστοποιητικό της πολυπόθητης «νομιμοφροσύνης» ως διαβατήριο που θα τους κατοχυρώσει τα 700 ευρά αμοιβή και το προνόμιο να μοστράρουν σε μια στήλη εφημερίδας πουλώντας ακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο.
Όχι κυρία Άννα Δαμιανίδη.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σωστά το θέσατε.
Κάποιοι από μας γι αυτή την πατρίδα μοχθούν για να εμφανίζονται κάποια φτηνοτσούτσεκα πρόθυμα να αποδείξουν πως οι Νενέκοι ζουν ανάμεσά μας.
Σαφώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διότι και τα δικά σας τα παιδιά για να οικοδομήσουν το αύριο αυτής της πατρίδας θα πρέπει να έχουν οράματα. Και δυστυχώς αυτά τα παιδιά δε θα τολμούν να νοιώσουν υπερηφάνεια για το ανθελληνικό ντελίριο της καλής τους μανούλας.
Γιατί εμείς θέλουμε κι αύριο τα κάλαντα να συνεχίσουν ν ακούγονται στις γειτονιές της πατρίδας μας και να μη σκεπάζει τα πρωινά και τις μέρες μας η φωνή του Μουεζίνη.

Όχι κυρία Άννα Δαμιανίδη.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, γιατί σ αυτή την πατρίδα υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ευθύνη.
Γιατί σ αυτή την πατρίδα κάποιοι από μας θα συνεχίσουν να κοιτάζουν το διπλανό τους στα μάτια χωρίς να αισθάνονται ντροπή και χωρίς να εισπράττουν αηδία και αποστροφή.
Γιατί εμείς σ αυτή την πατρίδα, επιμένουμε ν αγαπάμε κι τα δικά σας παιδιά εκτός από τα δικά μας που δε φιλοδοξούμε ή δεν αυταπατόμαστε πως θα βολευτούν ασφαλή σ έναν μικρόκοσμο που πλάσαμε στο μυαλό μας γιατί πρώτα πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάβολο.

Γιατί κάποιοι από μας συνεχίζουν να έχουν σαν ήρωες τους Γιαλοψούς και τους Ηλιάκηδες. Συνεχίζουν να τους κρατάνε πολύ ψηλά στο μυαλό και την καρδιά τους. Γιατί αυτοί ήταν οι πραγματικοί ήρωες και όχι τα πέτσινα αφεντικά και τα πλαστικά ιδανικά τους που κάποιοι άλλοι δουλικά προσκυνούν και καταδέχονται να διαφεντεύουν την ψυχή τους.

Γιατί κάποιοι από μας δε θα διστάσουν ν χύσουν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα κυρία Άννα Δαμιανίδη, την ώρα που κάποιοι άλλοι θα φορούν κουκούλα και θα συνεργάζονται ανοικτά με όσους την επιβουλεύονται.

Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Άννα Δαμιανίδη. Γιατί κάποιοι από μας επιλέξαμε τα παιδιά μας να μην ντρέπονται για μας.

Γιατί κάποιοι από μας επιλέξαμε να κάνουμε και τα δικά σας παιδιά να αισθάνονται περήφανα για τη χώρα που τα γέννησε, κοιτώντας εμάς στα μάτια αφού δε θα μπορούν να αισθάνονται περήφανα για τις δουλικές απόψεις των δικών τους γονιών.

πηγη


Αστυνομικοί κτυπήθηκαν άγρια στην οδό Ερμού με ρόπαλα από Αφρικανούς!

Με εντολή «άνωθεν» εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά το επεισόδιο αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να ερευνήσουν τυχόν ευθύνες(!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών…

Ήταν να μην ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ο υπουργός, με την ενθάρρυνση των λαθρομεταναστών να καταγγέλλουν αστυνομικούς για… βασανιστήρια. Τώρα που τους άνοιξε, η κοινωνία ολόκληρη είναι αναγκασμένη να δρέψει τους καρπούς της ασυδοσίας. Ιδού τα αποτελέσματα της καταστρεπτικής πολιτικής Χρυσοχοΐδη: Πρώτο παράδειγμα: Δύο Αφρικανοί, λαθρομετανάστες βεβαίως, έκαναν καταγγελία εις βάρος αστυνομικών, ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τους ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο (!!!) σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι των Αθηνών.


Η «καταγγελία» έγινε μέσα από τα γραφεία οργανώσεως “κατά του ρατσισμού”

Τί συμβαίνει στην Βόρειο Ήπειρο;



http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=985

Ενώ οι Ορθόδοξοι και γενικά όλοι οι Χριστιανοί ανά τον κόσμο εορτάζουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στη Βόρειο Ήπειρο οι αλβανικές αρχές δεν αφήνουν ήσυχο τον Ελληνισμό να εορτάσει. Το κλίμα έχει επιβαρυνθεί από την άσκηση δίωξης εκ μέρους της Εισαγγελίας της Αυλώνας κατά του Δημάρχου της Χειμάρρας και Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ, του μαχητικού Βασίλη Μπολάνου.

Ο Μπολάνος έχει μπει στο στόχαστρο των αλβανικών εθνικιστικών κύκλων εδώ και αρκετά χρόνια. Αρκεί να θυμηθούμε τη βία και την καλπονοθεία που χρησιμοποιούσε η αλβανική αστυνομία κάθε φορά που γινόταν εκλογική αναμέτρηση στην ελληνικότατη Χειμάρρα. Σήμερα το ... αμάρτημα του Μπολάνου είναι η παραχώρηση δημοτικής έκτασης, την οποία διεκδικεί το αλβανικό δημόσιο για να τη δώσει σε αλβανούς από το Κόσσοβο και άλλους μέτοικους, τους οποίους χρησιμοποιεί για να αλλοιώσει την ελληνικότητα του πληθυσμού.

Το ζήτημα των περιουσιών των Ελλήνων που ζουν στην Αλβανία είναι μεγάλο και οφείλεται στην κρατικοποίηση των ιδιωτικών περιουσιών κατά την περίοδο του κομμουνισμού. Οι Βορειοηπειρώτες έχουν έγγραφα που αποδεικνύουν τα ιδιοκτησιακά δικαιώματά τους, αλλά τα αλβανικά δικαστήρια εκδίδουν αποφάσεις υπέρ μουσουλμάνων καταπατητών.

Και φυσικά δεν είναι αυτή η μόνη ένδειξη κακοπιστίας εκ μέρους των διαδοχικών κυβερνήσεων, οι οποίες εναλλάσσονται στα Τίρανα.
Στον θρησκευτικό και εκπαιδευτικό τομέα ο Ελληνισμός αντιμετωπίζεται με αρνητικό πνεύμα, ενώ διατηρούνται οι «μειονοτικές ζώνες» που είχαν καθιερώσει οι δικτάτορες Χότζα και Αλία. Ενώ η Ελλάς δείχνει το φιλικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και φιλοξενεί μεγάλο αριθμό Αλβανών εργαζομένων, δυστυχώς τα Τίρανα δεν ανταποδίδουν την καλή συμπεριφορά.

Τούτο φαίνεται όχι μόνον στον τρόπο αντιμετωπίσεως των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, αλλά και στη συνεχή υποδαύλιση των διεκδικήσεων των Τσάμηδων, οι γονείς των οποίων υπήρξαν συνεργάτες των Γερμανοϊταλών στη Θεσπρωτία κατά τόν Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ελλάς πρέπει να διακηρύξει με κάθε τρόπο ότι η οικονομική ενίσχυση της γείτονος, η ενδυνάμωση των ελληνοαλβανικών σχέσεων και η μελλοντική ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας περνούν μέσα από την έμπρακτη βελτίωση των συνθηκών ζωής και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

πηγη

Οι γραικύλοι του Πασόκ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ με "σκάνδαλα" τον Σαμαρά,για να μη μιλήσει για το Μεταναστευτικό!


Δ ιαβάστε τη γράφει το επίσημο προπαγανδιστικό όργανο του Γιωργάκη,"Νέα":

" Στοίχημα

Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

Δεν περιμένει κανείς βέβαια ότι η Νέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη ένα σύγχρονο, προοδευτικό (στα πλαίσια της ιδεολογικής της ταυτότητας φυσικά), δημοκρατικό κόμμα. Ότι θα απεκδυθεί το καραμανλικό της παρελθόν. Αυτή είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία και είναι προφανές ότι είναι πολύ νωρίς να κριθεί - εδώ δεν ξέρουμε καν αν παραμένει ως βασική προτεραιότητα του ηγέτη της. Όμως έχουμε ενδείξεις. Και ενδείξεις κάθε άλλο παρά ευχάριστες. Η συγκέντρωση γύρω του ενός αριθμού στελεχών με ακραίες αντιλήψεις δεν μπορεί να είναι θετικό μήνυμα. Και η στάση του σε μερικά ζητήματα (όπως για παράδειγμα το μεταναστευτικό), όπου δείχνει να τον σέρνει από το μανίκι ο Καρατζαφέρης, είναι ένα δεύτερο. Η άρνησή του στην πρόταση για Εξεταστική για το Βατοπέδι είναι ένα τρίτο. Μένει στον ίδιο να αποδείξει ότι πρώτον, δεν είναι δέσμιος του καταδικασμένου ιστορικά και πολιτικά παρελθόντος της Νέας Δημοκρατίας και δεύτερον, ότι όταν δήλωνε ότι θέλει «να βάλει πλάτη» για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του τόπου δεν έλεγε λόγια του αέρα, αλλά τα πίστευε πραγματικά. Αυτό είναι και το στοίχημά του: θα γίνει αρχηγός «μια από τα ίδια», ένας Καραμανλής δεύτερης γενιάς δηλαδή ή θα βγάλει τη Νέα Δημοκρατία από την εποχή των δεινοσαύρων;"


Παρόμοια απειλητικά δημοσιεύματα γράφονται και λέγονται κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες στα κατεστημένα Μμε:στόχος τους,να προειδοποιήσουν και να φοβίσουν τον Σαμαρά πως ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να αντισταθεί στην "πολυπολιτισμική" λαίλαπα που έρχεται,θα ξαναζεστάνουν...σούπες Βατοπαιδίων και λοιπών "σκανδάλων"!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ στον λαοφιλή Πρόεδρο της ΝΔ,Αντώνη Σαμαρά:

ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ (θα το υπενθυμίζουμε συνεχώς,όσο κι αν ενοχλούνται οι θαυμαστές των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ)!ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ!

Ας τολμήσουν αν θέλουν να κάνουν εξεταστικές για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,όπως αυτό της Siemens ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ!

Αν δε θέλεις να γίνεις "νέος Καραμανλής",θα ακούσεις την ΠΑΝΔΗΜΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ!

Αν δεν θέλεις Δημοψήφισμα,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

Επίσης,ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τσουτσέκια όπως οι Πάκης και Νικήτας!

ΝΑΙ,ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (στη συλλεκτική φωτογραφία αριστερά,σε χειραψία με τον Μητσοτάκη μετά από 18 ολόκληρα χρόνια:προσέξτε το ύφος του πατέρα της Ντόρας!!!):Μπορεί να σε διαπομπεύσουν τα Μμε του συστήματος.Πιθανόν να σε εμπλέξουν και σε ανύπαρκτα σκάνδαλα.Άλλωστε,οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ μέθοδοί τους είναι πασίγνωστες εδώ και χρόνια.

ΟΜΩΣ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ:αυτός που σε εξέλεξε ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΝΤΟΡΑ.Αυτός που περιμένει να μιλήσεις ξεκάθαρα για το θέμα.

Μη φοβάσαι λοιπόν!"Θαρσειν Χρη",όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας.Και να ξέρεις,πως τα ελάχιστα που θα χάσεις από τους ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ,θα τα κερδίσεις ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ από τον απλό Έλληνα πολίτη!

πηγη