Χρήστες OnLine

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..


ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ, 100 ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ" ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΑΛΩ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_17.html


Η παγκοσμιοποίηση θέλει τους λαούς Πρόβατα!

Ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτονται τα σχέδια των Νέο- Ταξιτών και των δουλικών τους!

Τόσο καιρό τα φωνάζουμε, πλέον δεν γίνεται να τα κρατούν στο σκοτάδι
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο βίντεο παραδέχονται ότι τα σχέδια αυτά υπηρετούνται από ψευτό-κουλτουριάρηδες, ψευτό-ειρηνιστές και άλλα τέτοιου τύπου «κινήματα» που απαρτίζονται από μέλη που δεν δουλεύουν αλλά σκορπάνε χιλιάδες ευρώ σε προπαγάνδες!

Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής

Σε τρομοκρατική ενέργεια αποδίδεται η εν ψυχρώ δολοφονία αστυνομικού στις 06:20 το πρωί, στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου 2 στα Άνω Πατήσια. Ο 40χρονος Σάββας Νεκτάριος φρουρούσε το σπίτι της Σοφίας Κυριακίδου, πρώην συζύγου του καταδικασμένου για την υπόθεση ΕΛΑ Αγγελέτου Κανά και βασικής μάρτυρoς εναντίον του.



Το σημείο της επίθεσης

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον αστυνομικό, που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο της Ασφάλειας, αναμένοντας να αλλάξει η βάρδια του. Τρία άτομα περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και τον γάζωσαν με 20 περίπου σφαίρες. Μετά διέφυγαν με μοτοσικλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άτυχος αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του.


Η Σοφία Κυριακίδου

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, ενώ στο σημείο της επίθεσης έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής 10 κάλυκες.

Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στο Τμήμα Επιχειρήσεων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιών.


Εν ψυχρώ δολοφονία

Για εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτης Στάθης, που μετέβη στο σημείο της επίθεσης.


Έκανε λόγο για δύσκολη υπόθεση και ζήτησε αυτοσυγκράτηση από τα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Τόνισε ότι ο στόχος φυλασσόταν σε 24ωρη βάση.


Υπογράμμισε, επίσης, ότι ο 41χρονος ήταν ο τρίτος αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση σε διάστημα λίγων μηνών.


Προανάκριση διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Στο σημείο της επίθεσης μετέβη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης της επίθεσης.



Μάρτυρας στην υπόθεση ΕΛΑ

Η αστυνομία μιλάει ξεκάθαρα για τρομοκρατική ενέργεια. Η Σοφία Κυριακίδου είναι πρώην σύζυγος του πρώην κοινοτάρχη Κιμώλου, Αγγελέτου Κανά, που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση του ΕΛΑ.


Αγγελέτος Κανάς

Ο Αγγελέτος Κανάς έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 χρόνια κάθειρξη ως μέλος της οργάνωσης ΕΛΑ και του επεβλήθη πρόστιμο 22.000 ευρώ.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση κ.ά.

Ο ίδιος έκανε αίτηση αποφυλάκισης -η οποία έγινε δεκτή- και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από τον Οκτώβριο βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Τον Ιανουάριο μάλιστα, όταν και κλήθηκε ως μάρτυρας η Σοφία Κυριακίδου, πήρε πίσω τις αρχικές καταθέσεις, ισχυριζόμενη πως δεν γνωρίζει εάν ο Αγγελάτος Κανάς λάμβανε μέρος στις παρακολουθήσεις του ΕΛΑ.


Αρνείται τις κατηγορίες

Ο ίδιος ο Αγγελέτος Κανάς αρνείται όλες τις κατηγορίες και αποδίδει την εμπλοκή του στον ΕΛΑ στην πρώην γυναίκα του, Σοφία Κυριακίδου, και στην διαμάχη που έχει μαζί της εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, ο Κανάς απ' το 2000 έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της Σοφίας Κυριακίδου γιατί, όπως ισχυριζόταν, άφηνε απειλητικά μηνύματα στον αυτόματο τηλεφωνητή του.

Πλοίο για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών ναυλώνει η κυβέρνηση

Ειδική «ακτοπλοϊκή γραμμή» για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από νησιά του βορείου και νοτίου Αιγαίου σχεδιάζει το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με το Βήμα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ναυλωθεί κάποιο από τα μεγάλα φέριμποτ του Αιγαίου, το οποίο κάθε δύο ημέρες θα περνά από την Κω, τη Μυτιλήνη, τη Λέρο και μικρά νησιά του Αιγαίου και θα επιβιβάζει σε κάθε δρομολόγιό του περίπου 500 λαθρομετανάστες οι οποίοι εντοπίζονται σε διάφορα νησιά.

Οι παράνομοι μετανάστες θα μεταφέρονται στα τέσσερα κέντρα υποδοχής που αναμένεται να δημιουργηθούν εντός και εκτός Αττικής. Η ναύλωση κάθε πλοίου υπολογίζεται ότι θα κοστίζει στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 30.000 ευρώ την ημέρα και οι λαθρομετανάστες θα συνοδεύονται από δεκάδες αστυνομικούς.


Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, πιθανόν να ναυλωθεί ένα από τα πλοία «Νταλιάνα» ή «Μιλένα», αλλά μελετώνται κι άλλες λύσεις. Σε κοντέινερ που θα βρίσκονται στους χώρους φόρτωσης οχημάτων του φέριμποτ ομάδα ιατρών θα εξετάζει τους αλλοδαπούς και θα τους προσφέρει αν χρειάζεται ιατρική βοήθεια.


Τα τελευταία 24ωρα οι επιτελείς του υπουργείου Εσωτερικών αποφάσισαν τα δύο πρώτα κέντρα υποδοχής των μεταναστών να λειτουργήσουν στο παλαιό αεροδρόμιο της Ριτσώνας, αλλά και στις εγκαταστάσεις της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΕΛΙΝΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Συνεργασίας) που είχαν κατασκευαστεί το 1999 και φιλοξενούνταν παλαιότερα μετανάστες κυρίως από το Αφγανιστάν. Ακόμη θεωρείται βέβαιο ότι ένα κέντρο υποδοχής θα λειτουργήσει σε παλαιά στρατιωτική εγκατάσταση στη Φθιώτιδα.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1024198&lngDtrID=244

Εκτακτη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με τη συμμετοχή 300 αστυνομικών

Εκτακτη επιχείρηση πραγματοποίησε χθες η ΕΛ.ΑΣ από τις 7:30 μ.μ. έως τις 8:15 μ.μ. με τη συμμετοχή 300 ανδρών στις περιοχές του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου...


Συνολικά ελέγχθησαν 630 άτομα, 112 οχήματα και 54 καταστήματα και συνελήφθησαν 103 άτομα, ενώ έγινα και 23 προσαγωγές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

-----------------------------

Επιχείρηση - σκούπα πραγματοποίησε αργά xθες το απόγευμα η Αστυνομία στην περιοχή του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου.


Στην επιχείρηση, που άρχισε στις 19:30 και η οποία διήρκησε 45 λεπτά, συμμετείχαν 300 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και Πειραιώς, και από τις Διευθύνσεις της Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς και της ομάδας Δέλτα.


Συνολικά ελέγχθηκαν 630 άτομα, 112 οχήματα και 54 καταστήματα, ενώ έγιναν 103 συλλήψεις.


Από τους συλληφθέντες, 8 αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών», 22 για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων», 3 για παράβαση του νόμου «περί όπλων», 69 για παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών», 1 για παράβαση του νόμου περί «παράνομων παιγνίων».


Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7,3 γραμμάρια ηρωίνης, 13 δισκία τύπου Hypnostedon, 1 αεροβόλο πιστόλι, 2 πτυσσόμενα στιλέτα, 4 ηλεκτρονικά μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών.


Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν την Τετάρτη στον Εισαγγελέα.




Τον Αύγουστο η «σκούπα»

Ο Αύγουστος θα είναι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της Αστυνομίας, ο πιο «καυτός» μήνας, όχι μόνο από πλευράς θερμοκρασιών, αλλά στο «μέτωπο» των λαθρομεταναστών, που άνοιξε μετά την ήττα της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τότε υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα «κέντρα υποδοχής» που θα στεγαστούν σε παλιά στρατόπεδα και άλλους χώρους στην Ελλάδα, οπότε θα αρχίσει η «σκούπα» για λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα κρατούνται σε αυτά τα κέντρα μέχρι και 12 μήνες.

Τον Αύγουστο η «σκούπα»

Οπως δήλωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, τα κέντρα αυτά θα διαθέτουν παιδικές χαρές, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, λουτρά, εστιατόρια και ό,τι απαιτείται για ανθρώπινη διαβίωση, ενώ τη σίτιση θα αναλάβουν «κέτερινγκ» που θα μεταφέρουν εκεί τα φαγητά. Ωστόσο, οι χώροι αυτοί θα χρειαστούν περίπου 1,5 μήνα για να ετοιμαστούν.


Προτεραιότητα, πάντως, του υπουργείου Εσωτερικών είναι η μίσθωση του πλοίου στο οποίο θα φιλοξενούνται σε πρώτη φάση οι λαθρομετανάστες οι οποίοι θα παραλαμβάνονται από τα νησιά, μέχρι να μεταφερθούν στα στρατόπεδα.


Φιλοξενία για 5.000

Τον Αύγουστο η «σκούπα»
Οι «χώροι υποδοχής» υπολογίζεται ότι θα μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 5.000 άτομα, και στόχος είναι να ανακυκλώνονται οι λαθρομετανάστες το συντομότερο, με το να απελαύνονται αυτοί που δεν μπορούν να παραμείνουν ή να δίνεται άσυλο σε αυτούς που δικαιούνται σε πολύ συντομότερο χρόνο απ ό,τι τώρα. Κανείς δεν διευκρινίζει όμως τι θα γίνει με όσους δεν εξακριβώνονται τα στοιχεία και δεν τους δέχονται οι χώρες από τις οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται.


Τα στρατόπεδα που θα χρησιμοποιηθούν δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά οι επιτελείς του υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας έχουν καταλήξει σε πέντε από τα σαράντα που τους παραχωρεί ο στρατός.


Αυτά συζητήθηκαν προχθές σε σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.


Το βέβαιο είναι ότι για την Πάτρα επελέγη το στρατόπεδο της πρώην ΜΟΜΑ, όπου αρχίζουν άμεσα εργασίες και θα στηθούν σκηνές και προκατασκευασμένα κτίρια για τους λαθρομετανάστες του καταυλισμού στο λιμάνι.


Χθες, συνελήφθησαν άλλοι 70, οι οποίοι κρατούνται προσωρινά στα κρατητήρια του Πύργου, του Μεσολογγίου και του Αγρινίου, αφού στην Πάτρα έχουν πλέον γεμίσει.


Για την Αθήνα συζητούνται οι εγκαταστάσεις του υπουργείου Γεωργίας στα Μέγαρα και το στρατόπεδο της Αεροπορίας στη Ριτσώνα, ενώ έχουν καταλήξει σε ένα ακόμα στρατόπεδο στη Φθιώτιδα και ένα στη Βόρειο Ελλάδα.



«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»
Αντιδράσεις προκαλεί στον Εβρο η πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει κέντρο φύλαξης παράνομων λαθρομεταναστών στην περιοχή, όπου όμως ήδη λειτουργούν ήδη δύο στο Φυλάκιο και στα Βρυσικά στην περιοχή της Ορεστιάδας.


«Ο Εβρος δεν θα γίνει ο χώρος που θα υποδέχεται το πρόβλημα», δήλωσε ο νομάρχης Εβρου Νίκος Ζαμπουνίδης. Ο ίδιος χαρακτήρισε «ευκαιριακή» την πολιτική που μέχρι σήμερα έχει ασκηθεί για το θέμα των λαθρομεταναστών, τονίζοντας πως ο Εβρος βιώνει εδώ και πολλά χρόνια τις συνέπειες της αναποτελεσματικότητάς της.


Στο μεταξύ, αναστάτωση έχει προκληθεί σε εννέα περιοχές της Μακεδονίας από τη διαρροή του υπουργείου Αμυνας ότι έχει δώσει συγκεκριμένη λίστα ανενεργών στρατοπέδων για να χρησιμοποιηθούν ως χώροι υποδοχής λαθρομεταναστών. Πρόκειται για στρατόπεδα στα Διαβατά, στα Λαγκαδίκια και στο Σόχο Θεσσαλονίκης, στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, στις Σάπες Ροδόπης, στους Ευζώνους Κιλκίς, στο Κλεισοχώρι Εδεσσας, στο Κιλκίς και στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας. Η επιλογή των παραπάνω στρατοπέδων έγινε από τον στρατηγό Δ. Γράψα Α/ΓΕΕΘΑ και τον Σ. Κορομάτζο, διευθυντή του κ. Μεϊμαράκη.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ

ΝΗΣΙΑ
Συνελήφθησαν πάνω από 200 πρόσφυγες και 6 διακινητές


«Κύματα» μεταναστών προσπαθούν να φτάσουν από τα τουρκικά παράλια και την παραμεθόριο στα ελληνικά νησιά. Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χτες άνδρες του Λιμενικού συνέλαβαν πάνω από 200 μετανάστες, ανάμεσά τους 32 γυναίκες και 16 παιδιά, που επιχειρούσαν να φτάσουν με διάφορα σκάφη κυρίως σε Σάμο, Μυτιλήνη και Αγαθονήσι.


Παράλληλα συνελήφθησαν 6 διακινητές, ενώ ένας τέταρτος Τούρκος υπήκοος, ηλικίας 20-25 χρονών, έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει και έπειτα από έρευνες ανασύρθηκε νεκρός κοντά στην παραλία «Γαβάθα» Αντισσας, κοντά στο Σίγρι της Μυτιλήνης.


Το τελευταίο τετραήμερο από τους παράνομους μετανάστες, που συνελήφθησαν οι περισσότεροι, 126 προσπάθησαν να φτάσουν σε ακτές της Μυτιλήνης, ενώ 57 επιχείρησαν να αποβιβαστούν στη Σάμο και 34 στο Αγαθονήσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή οι ακτές της Σάμου είναι πιο κοντινές προς τα παράλια της Τουρκίας, τις περισσότερες φορές τα «κυκλώματα» διακίνησης στέλνουν τους μετανάστες με βάρκες που τους προμηθεύουν και σπάνια τους συνοδεύει διακινητής.


Ετσι, ένας 24χρονος διακινητής συνελήφθη στο Αγαθονήσι, όπου προσπαθούσε να αποβιβάσει από φουσκωτή μηχανοκίνητη βάρκα 34 μετανάστες και δύο άλλοι, ένας 29χρονος και ένας 28χρονος, συνελήφθησαν στη Λέσβο.


Πρόσφυγες σε κρύπτη
Στη Θεσσαλονίκη διακινητής έκρυψε τρεις ενήλικες εύσωμους άντρες σε ειδική κρύπτη στο φορτηγό του, ανάμεσα στο τιμόνι και στη μηχανή, με τον κίνδυνο να σκάσουν από ασφυξία, ενώ Ιρακινός διακινητής που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη εισέπραττε 2.000 ευρώ από κάθε συμπατριώτη του και 4.000 ευρώ από κάθε Πακιστανό που έφερνε στην Ελλάδα. Ο 36χρονος Ιρακινός είχε στοιβάξει 8 λαθρομετανάστες ασιατικής καταγωγής σε ένα μικρό φορτηγό.


Στις Σάπες Ροδόπης συνελήφθη 26χρονος Βούλγαρος οδηγός φορτηγού και οι 11 λαθρομετανάστες που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.


Χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό στο τμήμα Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθη 29χρονος Σύριος, καθώς μετέφερε με το ΙΧ του πέντε λαθρομετανάστες (3 Ιρακινούς και 2 Πακιστανούς).


ΣΤ. ΜΑΛΑΓΚΟΝΙΑΡΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=4118883#


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ έχασε το μάτι του από επίθεση φασιστών της αναρχίας!



από www.fos-edu.gr

Την προηγούμενη Τετάρτη,υπήρχε κάλεσμα των αναρχικών στο ΤΕΙ Αθήνας http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1038553 με σκοπό να επανοικιάσουν τους δημόσιους χώρους όπως λένε.

Ουσιαστικά αυτό που εννοούσαν είναι να κάνουν το ΤΕΙ Αθήνας που είναι υπόδειγμα καθαρής σχολής σε άλλη μια κακόγουστα βαμμένη σχολή και να το ευεργετίσουν και με κάποιες ζημιές όπως σπάσιμο σε μπάρες ασφαλείας και κάγκελα που τα θεώρησαν όπως αναφέρουν φασιστικά.

Το σημαντικό είναι όμως, οπως ακούσατε και από τις ειδήσεις, ότι όταν πήγε ένας καθηγητής να τους κάνει παρατήρηση του επιτέθηκαν τον τραυμάτισαν σοβαρά και σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι έχασε μόνιμα τον οφθαλμό του.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας το συμβούλιο του ΤΕΙ αποφάσισε να παραμείνει κλειστό την Δευτέρα, ενώ σας παραθέτουμε το κείμενο από τη συνεδρίαση του ΤΕΙ. Είναι σύντομο και αρκετά διαφωτιστικό καθώς απαντά στα γελοία επιχειρήματα των δραστών-εγκληματιών από την ανακοίνωση που έβγαλαν στο site ΤΟ ΣΤΕΚΙ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 23

ΘΕΜΑ: 2ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΑ


1. «Απάντηση σε απόψεις που δημοσιεύονται στο site “το Στέκι”»
Σε απάντηση των όσων γράφονται στο site «το Στέκι», το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας προέβη ομόφωνα στις ακόλουθες παρατηρήσεις και αποφάσεις:

Συχνότατα προκαλούνται καταστροφές στην περιουσία του ΤΕΙ Αθήνας χωρίς να υφίσταται συγκεκριμένος λόγος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ακόμη και αν συνέτρεχαν οι οιοδήποτε λόγοι, οι βανδαλισμοί θα ήταν δικαιολογημένοι. Το καταστροφικό παραλήρημα της προηγούμενης Τετάρτης 3 Ιουνίου 2009 δεν έχει προηγούμενο. Το σπάσιμο της μπάρας ελέγχου της εισόδου αυτοκινήτων της Δυτικής Πύλης, η καταστροφή του σιδερένιου τοιχώματος στον άνω διάδρομο της ταράτσας (που είχε τοποθετηθεί για προστασία λόγω της εγκατάστασης φυσικού αερίου) και το βάψιμο χώρων του Ιδρύματος, υπερέβησαν τα όρια της φαντασίας.

Σκοπός της τοποθέτησης της μπάρας ελέγχου της Δυτικής Πύλης ήταν να περιοριστεί η αυθαίρετη είσοδος σε άτομα άσχετα με το Ίδρυμα, διότι καταλάμβαναν πολύτιμο χώρο στάθμευσης, ο οποίος πλέον διατίθεται για τις ανάγκες των σπουδαστών του ΤΕΙ Αθήνας. Επιπλέον, αποτέλεσε έναν αποτελεσματικό τρόπο απαγόρευσης της εισόδου σε άτομα που διακινούσαν παράνομα CDs, παρά το γεγονός ότι η κ. Ελένη, ως δαιμόνια επιχειρηματίας, έβρισκε πάντοτε τρόπο να παρακάμπτει τα εμπόδια και να επανέρχεται!! Άραγε αυτό σημαίνει ότι η Διοίκηση και το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας κάλυπταν αυτήν και την παράνομη επιχειρηματική της δραστηριότητα; Μήπως απλώς σημαίνει ότι η κ. Ελένη δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει μια επικερδή δραστηριότητα και επιδίωκε πάση θυσία να τη διατηρήσει; Ας επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική!!

Ποιος ήταν ο ιθύνων νους της χρησιμοποίησης τροχού κοπής του σιδερένιου πετάσματος που είχε τοποθετηθεί για την ασφάλεια των σωλήνων του φυσικού αερίου; Μπορείτε να διανοηθείτε τις συνέπειες μιας πιθανής έκρηξης για το ΤΕΙ και για την περιοχή ολόκληρη;

Η Διοίκηση αγόρασε τέντες και δημιούργησε χώρους για τα καπνίζοντα μέλη του Ιδρύματος. Φαίνεται πως η πρωτοβουλία αυτή σας δυσαρέστησε και για πολλοστή φορά αντιδράσατε πλιατσικολογώντας. Απομακρύνατε «με δημοκρατικές διαδικασίες» ομπρέλες και παγκάκια. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι προσεγγίζετε τη δημοκρατία με ιδιαίτερα ευφάνταστες μεθόδους.

Μπορείτε να μας πείτε που τοποθετείται ο εξοπλισμός των δυο καφενείων που λειτουργούν παράνομα και χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ μετά το πέρας της δουλειάς; Μήπως στα δυο στέκια της ΣΔΟ και της ΣΓΤΚΣ που καταλήφθηκαν παράνομα;

Ποιος άραγε καλύπτει ποιον; Είναι ποτέ δυνατόν ένα σύνολο 35.000 ατόμων, όσοι δηλαδή απαρτίζουν το ΤΕΙ Αθήνας, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές, ΕΤΠ και διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Αθήνας να αποκαλούνται φασίστες και καρφιά της ασφάλειας;

Με ποια λογική είκοσι «φωτεινά μυαλά» επιμένουν χρόνια τώρα να καταπιέζουν 35.000 ανθρώπους; Ποιος τους παραχώρησε το δικαίωμα να βιαιοπραγούν και να εμπαίζουν εν ονόματι της δημοκρατίας; Πώς τολμούν να επικαλούνται τη δημοκρατία, όταν χειροδικούν σε καθηγητές του ΤΕΙ, ένας εκ των οποίων κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, και όχι μόνον δεν ζητούν συγγνώμη για την ανοίκεια συμπεριφορά και τις παράλογες εξάρσεις βανδαλισμού, αλλά επιδίδονται σε αστεϊσμούς και διακωμώδηση γεγονότων που θα μπορούσαν να είχαν κόστος σε ανθρώπινες ζωές;

Για μια ακόμη φορά τίθεται το ερώτημα «Ποιος πίεζε τη Διοίκηση με εκβιαστικές ενέργειες για να παραμείνουν στον κεντρικό διάδρομο οι παράνομοι διακινητές CDs και τα καφενεία; Μήπως οι καθηγητές; Μήπως οι σπουδαστές ή οι διοικητικοί;»
Ας τελειώσει εδώ η παράνοια! To TEΙ Αθήνας δε θα φιλοξενήσει πλέον το θέατρο του παραλόγου που με περισσή μαεστρία επιχειρείτε να επιβάλλετε.

Για τελευταία φορά καλείστε να εγκαταλείψετε τους χώρους που καταλάβατε παράνομα και βίαια! Τα μέλη της κοινότητας του ΤΕΙ Αθήνας δεν θα υποκύψουν πλέον στον τραμπουκισμό και τις φασιστικές πρακτικές!

Σας ανεχτήκαμε αρκετά! Δε σας φοβόμαστε! Η περίοδος χάριτος τελείωσε!

Πηγή:
epas-epal