Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ."ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ!


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ?ΤΟΣΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ....

"Ασφαλές το Κέντρο" αλλά το πρόβλημα μεταφέρεται "σκοπίμως" στις γύρω γειτονιές

Κυριοι, πολυ καλη ιδεα το "ασφαλες κεντρο" που προσπαθει να περασει η ΕΛΑΣ και η Κυβερνηση κατ' επεκτασιν… Αλλα λυση δεν ειναι η μετατοπιση….. οχι Κυριοι, με το να αδειαζετε το Κεντρο απο τους αλλοδαπους και τις πασης φυσεως εγκληματικες ενεργειες τους.. (ενας θεος ξερει, τι συμφερον εχετε να το κανετε αυτο τη δεδομενη στιγμη) και να τους οδηγειτε σε αλλες περιοχες, οπως ειναι τα Πατησια (Αγιος Λουκας, και οχι μονο), οχι Κυριοι…αυτο δεν ειναι λυση…

Εδω και αρκετο καιρο προσπαθειτε να προωθησετε την επιχειρηση "ασφαλες κεντρο", τα αποτελεσματα της επιτυχημενης σας επιχειρησης, ειναι ηδη εμφανη εκτος Κεντρου. Εχουν πια μετατραπει σε ΓΚΕΤΟ, μεχρι προτινος ησυχες γειτονιες, με τους αλλοδαπους-εγκληματιες να εχουν κυριευσει ολοκληρες περιοχες. Ειναι, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, κυριοι να γινεται εμποριο ναρκωτικων και να υπαρχει τετοιας εκτασης πορνεια σε κεντρικους δρομους, οπως η Πατησιων.

Ειστε, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, κυριοι της ΕΛΑΣ, που οχι απλα δεν αστυνομειται το χωρο, αλλα ισως κανετε και τα στραβα ματια (ενος θεος ξερει γιατι….). Ειναι, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, οι ελαχιστοι εναπομειναντες ελληνες κατοικοι της περιοχης να κλειδαμπαρωνονται τρομοκρατημενοι επι 24ωρου βασεως στα σπιτια τους.. Και απο αυριο, κυριοι, που θα διωξετε ολους τους …εγκληματιες απο το κεντρο, η ζωη τους, στα Πατησια, θα ειναι ακομη χειροτερη… γιατι ολοι οι παρανομοι, ολοι οι εγκληματιες, Κυριοι, δε θα πανε στις χωρες τους… δε θα μετανοησουν…. οχι, Κυριοι, θα πανε στα Πατησια… και θα συνεχισουν εκει το …θεαρεστο εργο τους…. ναι…. και η ΕΛΑΣ… ουτε που θα ασχολειται…. θα εχει να ασχοληθει με το Κεντρο… Κι οταν μας ζητανε απο τη κυβερνηση να ματωσουμε..να ματωσουμε, κυριοι, γιατι οχι?? Αλλα εσεις μπορειτε να μας προσφερετε τη ψευδαισθηση, εστω, οτι ζουμε σε μια ευνομουμενη και ασφαλη χωρα?? φυσικα και οχι, κυριοι….

Οπου και να κοιταξουμε…. το εργο σας…..βρωμαει…. Απειλειται να κλεισετε τα περιπτερα αν δε κοβουν αποδειξεις, και επιτρεπετε σε χιλιαδες λαθρομεταναστες να εχουν καταλαβει τα πεζοδρομια σε κεντρικοτατους δρομους και να πουλανε ανενδοιαστα τα ΛΑΘΡΑΙΑ εμπορευματα τους..

Μαλιστα, ειναι τοσο αναιδεις… τοσο σιγουροι οτι κανεις δε προκειται να τους πειραξει…να τους αγγιξει… που εχουν πια γινει επικινδυνοι… Μια βολτα στην ΑΣΟΕΕ, μπορει να πεισει τον καθενα για του λογου τους αληθες… Α, και αν βρεθειτε στη περιοχη… πατε λιγο πιο κατω στη Χευδεν… Εκει, υπαρχει ακομη ενα δειγμα της αθλιοτητας που επικρατει σε αυτη τη χωρα… εκει δε θα δειτε παρανομους μικροπωλητες…. εκει θα δειτε ειδικους φρουρους και δημοτικους αστυνομικους… γιατι αραγε???αααα… μα προφανως….. ο Γρηγορης, εβγαλε εξω τραπεζακια… και τα ανθρωπακια….που πληρωνονται απο μας….πανε και φυλανε τα τραπεζακια του Γρηγορη… ποσα αραγε να πηρανε οι ανωτεροι τους για αυτο??? Αισχος… 3 και 4 ατομα, φυλανε μη χασει το χωρο με τα τραπεζακια ο Γρηγορης και απεναντι ακριβως το οργιο της διαφθορας, της εξαθλιωσης, του παρεμποριου καλα κρατει….

Αχ Ελλαδα…. μας πληγωνεις…. και σε πληγωνουμε…
Κι οπως ειπε καποτε και η Αφροδιτη Μανου, σε ενα υπεροχο τραγουδι: "για ποιαν Ελλαδα, ρε γμτ…??"

πρεπει να ανασυνταχθουμε… πρεπει να αγαπησουμε και να εκτιμησουμε εκ νεου τη χωρα μας…και πρεπει να μην αφησουμε σε κανενα "εχθρο" εντος και εκτος των πυλων, να επιτρεψει περαιτερω την εξαθλιωση της χωρας μας…
Στο ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ειναι….

πηγη

ΣΠΑΣΤΕ την συνωμοσία της σιωπής των προδοτών και της 5ης φάλαγγας των προσκυνημένων



"Κάνουν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και το ξέρουν"



Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν... κάθε λέξη που άρχιζε από -εθν. και -ελλ. 'εγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό.



Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δoσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για .επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους .κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για 'κείνους "επενδύσεις"; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν "μορφονιοί" και 'ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.
Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και ο ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.

Συμπληρώστε τον κατάλογο. Ελεύθερα παρακαλώ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ