Χρήστες OnLine

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!


Πηγη

Ξενοδοχείο λαθρομεταναστών η Νομική – Γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους οι «αντιρατσιστές»;

 

Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι εν λόγω μετανάστες ούτε πεινασμένοι είναι, ούτε ρακένδυτοι… μια χαρά καλοντυμένοι και καλοταϊσμένοι είναι, γι’ αυτό ας αφήσουν τα παραμύθια οι δήθεν «επαναστάτες» που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυεθνική μπανανία

Όλοι γνωρίζαμε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι άσυλα αναρχικών, κέντρα εμπορίου σκληρών ναρκωτικών και άλλα πολλά, που καμία σχέση δεν έχουν με τον σκοπό για τον οποίο τρώγονται αφειδώς κονδύλια από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Προσφάτως η ΑΣΟΕΕ έγινε βάση των αφρικανών που έχουν στήσει υπαίθρια αγορά παρανόμων προϊόντων επί της Πατησίων και που δε δίστασαν να επιτεθούν σε διερχόμενους αστυνομικούς. Τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ: η Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έγινε ξενοδοχείο για εκατοντάδες λαθρομετανάστες που αιτούνται… «νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις».
 
Φυσικά τους αλλοδαπούς τους έμπασαν μέσα στο πανεπιστήμιο οι προοδευτικές δυνάμεις και συγκεκριμένα οι παρατάξεις του σύριζα και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Έτσι, η εικόνα που παρουσιάζει από σήμερα το κτίριο της Νομικής επί της οδού Σόλωνος μόνο πανεπιστήμιο δε θυμίζει. Στρώματα πεταμένα στο έδαφος, μαροκινοί και αλγερινοί πηγαινοέρχονται στους διαδρόμους και ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα έχουν κατακλύσει τις νέες εγκαταστάσεις της σχολής, οι οποίες μάλιστα παραβιάστηκαν για να ολοκληρωθεί το θέατρο του παραλόγου.

Φυσικά στους εκπροσώπους των καθεστωτικών παρατάξεων (ΠΑΣΠ και ΔΑΠ) που έδειξαν να ενοχλούνται από το γεγονός, απαντάμε πως τους αξίζουν ακόμα χειρότερα, αφού τα κόμματα που εκπροσωπούν μετέτρεψαν ολόκληρη τη χώρα σε ξενοδοχείο λαθρομεταναστών.

Να λουστούν τώρα τις συνέπειες και τους ευχόμαστε γρήγορα οι αφρικανοί να κάνουν κατάληψη και στα σπίτια τους. Όσον αφορά τους «αντιρατσιστές», αυτοί είναι μεγάλοι υποκριτές και αν πράγματι πιστεύουν όσα λένε, τότε να πάρουν τους αλλοδαπούς από τη Νομική σχολή (η οποία δεν τους ανήκει) και να τους βάλουν μέσα στις πολυτελείς κατοικίες τους (από Χαλάνδρι και πάνω), γιατί αλλιώς αποδεικνύεται και στην πράξη μόνο για πολιτική εκμετάλλευση τους χρησιμοποιούν…

πηγη
διαβάστε και το τι ειπαν οι δήθεν ενοχλημένοι :
Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της φοιτητικής της παράταξης, γιατί «αποφάσισαν με το 'έτσι θέλω' και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις.»
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα.
Η παράταξη εκφράζει μεν την αλληλεγγύη της στους μετανάστες, ωστόσο, τονίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως κάποιοι επιμένουν να αντιλαμβάνονται την αλληλεγγύη με όρους μικροκομματικής σκοπιμότητας».

Η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαφωνεί με την κατάληψη του κτιρίου και επισημαίνει: «Υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι τα μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ. και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό, οι οποίοι χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη.»

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Θ.Νάκος τόνισε: «Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με τους δεκάδες λαθρομετανάστες που ταξίδεψαν ανενόχλητοι από την Κρήτη στην Αθήνα και εισέβαλαν στο κτίριο της Νομικής, στέλνει ακριβώς το αντίθετο μήνυμα: ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

» Έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να σοβαρευτούν και να στρέψουν την προσοχή τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, που απειλεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας.»

Ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Οι γνωστοί-άγνωστοι κατ' επάγγελμα παρανομούντες, της μηδενιστικής Αριστεράς, έπιασαν πάλι δουλειά: Αυτή τη φορά μετέφεραν -εντελώς ανενόχλητοι- γύρω στους 160 λαθρομετανάστες από την Κρήτη.

» Με πρόσχημα δε, τη δήθεν ευαισθησία τους για τον ανθρώπινο πόνο, διέρρηξαν τη Νομική Σχολή, κατέλαβαν παρακείμενο ιστορικής αξίας κτίριο, το έκαναν γυαλιά-καρφιά, εγκατέστησαν στρώματα και παπλώματα και το μετέτρεψαν σε χάνι κάνοντας επίδειξη τζάμπα φιλοστοργίας.

» Όλα αυτά στην πλάτη των φορολογουμένων, οι οποίοι πληρώνουν το λογαριασμό, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας και των φοιτητών που βλέπουν τα ΑΕΙ να απαξιώνονται ακόμη πιο πολύ.

» Ο ελληνικός λαός βλέπει με αυξανόμενη οργή τα γεγονότα, τον πλήρη εξευτελισμό του πανεπιστημιακού ασύλου και την ανοχή στην ανομία. Η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά αδράνησε και κρύφτηκε από τις ευθύνες της. Επιτέλους, ας τις αναλάβει και ας δράσει άμεσα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία της Σχολής.»

Ο... "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ" ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ


Δεν έχουν ιερό και όσιο οι παριστάνοντες τους πρυτάνεις! Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης με την μετατροπή Πανεπιστημίου σε... ξενοδοχείο λαθρομεταναστών από την Κρήτη, έρχεται να προστεθεί η στάση του... ανθρωπιστή πρύτανη Πελεγρίνη, ο οποίος ήταν ενήμερος και όχι μόνο δεν προέβει στις απαραίτητες ενέργειες αλλά βγήκε για να μας πείσει με τις δηλώσεις του περί του μεγέθους του ανθρωπισμού του.

Ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος είπε πως οι λαθρομετανάστες... καθαρίζουν τον χώρο (τους έλειπαν μήπως καθαρίστριες;) και το θέμα είναι ανθρωπιστικής φύσεως και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε!

Ο ίδιος βεβαίως ανθρωπιστής πρύτανης δεν πήρε κανέναν απο αυτούς τους κακόμοιρους στο σπίτι του... Αλλά στο πανεπιστήμιο δεν τον ενδιαφέρει αφού πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα για να παριστάνει αυτός τον μέγα ανθρωπιστή! 

Να θυμίσουμε ότι ο Πελεγρίνης εκλέχτηκε τον Ιούνιο του 2010! Και μετά απορούμε γιατί πάνε κατά διαόλου τα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα και η Παιδεία μας!

πηγη

σχετικο αρθρο : 

(ΛΑΘΡΟ)Μετανάστες "κατέλαβαν" τη Νομική, ζητώντας άδεια παραμονής! Ανύπαρκτο το ανίκανο κράτος και οι πρυτάνεις που υπάρχουν μόνο για να τα τσεπώνουν.