Χρήστες OnLine

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Το πεντάλεπτο προεκλογικό βίντεο της Χρυσής Αυγής για τις Εθνικές Εκλογές του 2009

Χαστούκι στους Σλάβους των Σκοπίων από τη Γερμανία




Ο Άλφριντ Βιτστσόρεκ, διευθυντής του μουσείου του Μάνχαϊμ «Ράις - Ενγλεχορν», που θα διοργανώσει έκθεση για το Μέγα Αλέξανδρο, δήλωσε ότι ο αρχαίος στρατηλάτης «ήταν κατά κύριο λόγο Έλληνας και σε καμία περίπτωση πρόγονος των σύγχρονων Σλαβομακεδόνων».


Ο Βιτστσόρεκ αναφέρθηκε σε ευρήματα που δείχνουν ότι ο πληθυσμός των Σκοπίων, το ένα τέταρτο του οποίου μιλά αλβανικά και τα τρία τέταρτα σλαβικά, κατάγεται από λαούς που μετανάστευσαν στην περιοχή τον 6 μ.Χ. αιώνα, πολύ μετά από το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Και ψάχνουμε για ΥΠΕΞ; Να τος! Αυτός είναι. Φέρτε τον στην Ελλάδα όσο-όσο! Πες τα αγόρι μου! Να αγιάσει το στόμα σου καλέ μου άνθρωπε!

πηγη

Οι ληστές ανακρίνονται ως ύποπτοι για τρομοκρατία και έχουν διασυνδέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε πρίν 2 μέρες στο κέντρο των Τρικάλων. Δράστες της ληστείας είναι ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 70χρονος, υπήκοος Ιταλίας.

Η ληστεία έγινε στις 10.35 το πρωί. Ο 46χρονος, που ήταν μεταμφιεσμένος με περούκα και μουστάκι και φορούσε γυαλιά μυωπίας και τζόκεϊ, εισέβαλε στο υποκατάστημα και με την απειλή οπλισμένου πιστολιού, άρπαξε το χρηματικό ποσό των 46.900 ευρώ από τα ταμεία.

Αφού βγήκε από την τράπεζα, ο δράστης παρέδωσε τα χρήματα και το πιστόλι στον 70χρονο συνεργό του και στη συνέχεια επιβιβάστηκε μόνος του σε ενοικιαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει.

Όμως, ο 46χρονος συνελήφθη είκοσι λεπτά αργότερα από αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο, στο 6ο χλμ. της οδού Τρικάλων - Καλαμπάκας.



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Άνθρωποι του αναρχικού χώρου, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ακόμη και για υποθέσεις τρομοκρατίας, είναι οι δύο ληστές της Τράπεζας Πειραιώς στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα, ο οποίος δραστηριοποιείται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, και ένας 70χρονος Ιταλός, καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ιταλία.

Οι δυο τους συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στα Τρίκαλα σε μπλόκο της Αστυνομίας, λίγες ώρες μετά την κινηματογραφική ληστεία που έκαναν το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, με λεία 49.000 ευρώ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο 70χρονος Ιταλός που συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι τυχαίο πρόσωπο καθώς είναι πασίγνωστος συγγραφέας με πολιτικές απόψεις που τοποθετούνται στον αναρχικό και φέρεται να έχει διασυνδέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Μάλιστα, τον Μάρτιο 2009, ο Α. Μπονάνο έδωσε σειρά διαλέξεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σχετικά με το έργο του «Κυριαρχία και εξέγερση στη μεταβιομηχανική κοινωνία»..!!!!!

σχόλιο:
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΝΑ "ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ....



Αυτό πέρα της νέας τροπής που δίνει στην ληστεία, έχει θέσει σε συναγερμό την Ελληνική Αστυνομία και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι αυτή την ώρα καθ΄ οδόν από την Αθήνα προς τα Τρίκαλα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης υπάρχουν φόβοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων πως θα μετακινηθούν προς τα Τρίκαλα Αντιεξουσιαστές της Ελλάδας προς συμπαράσταση του συλληφθέντα.

Σήμερα ο Ιταλός και ο 46χρονος από τα Γιάννινα, απολογήθηκαν στον Εισαγγελέα και το μεσημέρι της Δευτέρας θα απολογηθούν στον Ανακριτή.





ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ", ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ... ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.

ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΜΙΑΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ "ΜΑΣΑΕΙ" ΑΝΑΡΧΟ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.. ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΚΑΣΤΡΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.


Αντ. Μυλωνάκης (ΛΑ.Ο.Σ Β' Αθηνών): "Σας θέλω όλες και όλους δίπλα μου"

"Να βρούμε «άγριες» λύσεις για του λαθρομετανάστες"


Διαβάστε τη συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στη Β΄Αθηνών, Αντώνη Μυλωνάκη:


Απόστρατος Αξιωματικός με τον βαθμό τού Συνταγματάρχη από το Όπλο τής Αεροπορίας Στρατού, Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού “BLUE SKY”, μάχιμος δημοσιογράφος και τώρα υποψήφιος βουλευτής. Πώς σκοπεύετε να αξιοποιήσετε αυτή την εμπειρία σας από τα έδρανα της Βουλής;


Καθ’ όλη την διάρκεια του βίου μου, έχω εργαστεί πολύ σκληρά για την διαρκή ανάπτυξη των ικανοτήτων μου και την σταθερή ποιοτική μου ανέλιξη, ως ανθρώπου και ως πολίτου. Αρχικώς, ως σπουδαστής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, κατόπιν ως χειριστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων με πάνω από 5.500 ώρες πτήσεως, αργότερα ως φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου σπούδασα Οικονομικά. Από την εφηβεία μου, δεν έχω σταματήσει να μελετώ και να εργάζομαι σκληρά για το καλό της Πατρίδος μου και της οικογενείας μου. Τα τελευταία δύο έτη, έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες, μέσω των εκπομπών λόγου τις οποίες έχω την τιμή να παρουσιάζω από την φιλόξενη συχνότητα του διαύλου “BLUE SKY”. Οι εκπομπές μου, είναι δύο από τις ελάχιστες της Ελληνικής Τηλεοράσεως που δίνουν ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές στο κοινό. Εκεί, ελεύθερα και αβίαστα, κατατίθενται πολύτιμες σκέψεις, προβληματισμοί, παράπονα, αλλά και προτάσεις από τον σοφό Λαό ΜΑΣ, για θέματα κοινωνικού, οικονομικού, πολιτικού, πολιτιστικού, ιστορικού, Εθνικού ή και θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Γίνεται μία διαρκής «ζύμωση». Πιστέψτε με, είναι κάτι το πολύ ωφέλιμο και δυνατό. Ε, λοιπόν, επειδή ακόμη κι αν εκλεγώ βουλευτής, σκοπεύω να συνεχίσω κανονικότατα τις εκπομπές αυτές, θα φέρω τη «Φωνή του Λαού» κατευθείαν από τα μικρόφωνα του σταθμού μέσα στο Κοινοβούλιο! Η συσσωρευμένη σοφία των απλών Ελλήνων πολιτών, στο Βήμα του «Ναού της Δημοκρατίας». Εκεί, μέσω εμού, Πρωθυπουργός, υπουργοί και βουλευτές, θα ακούν θέλουνε - δεν θέλουνε τον Λαό!



Μιλάτε για μια Μεγάλη Ελλάδα. Πώς την οραματίζεστε;

Ποθώ μια Πατρίδα γεμάτη Εθνική Αξιοπρέπεια, που θα ανακτήσει στην παγκόσμια σκακιέρα τη θέση που πραγματικά της ανήκει. Το όραμα του μεγάλου δημοκράτη Ελευθερίου Βενιζέλου πρέπει επιτέλους κάποτε να εκπληρωθεί. Η Βόρειος Ήπειρος είναι Γη Ελληνική. Τα Σκόπια το ίδιο. Η Αγιά Σοφιά πρέπει να ξαναλειτουργηθεί. Και θα συμβεί σύντομα! Κρατήστε το αυτό…

Συμφωνείτε με τη ρήση του Προέδρου σας να φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας;

Κοιτάξτε, η Εκκλησία ΜΑΣ, ήδη φορολογείται. Δεν είναι κάτι το νέο αυτό. Με καλύπτει πάντως η θέση του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως ακριβώς την έχει διατυπώσει ο ίδιος και με τις συμπληρωματικές του δηλώσεις επί του θέματος αυτού. Συμφωνώ, ναι.


Το πρόβλημα των μεταναστών έχει εξελιχθεί σε βραχνά για την Ελληνική Κοινωνία. Πώς νομίζετε ότι θα λυθεί οριστικά αυτό το πρόβλημα;

Κατ’ αρχήν, δεν είναι μετανάστες. Ούτε «νόμιμοι», ούτε «μη νόμιμοι» όπως τους αποκαλεί εσχάτως, ο υπουργός των Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Είναι εισβολείς λαθρομετανάστες, που με την πάροδο του χρόνου, μετεξελίσσονται σε εποίκους!


Στην καλύτερη των περιπτώσεων. Το λέω αυτό, διότι υπάρχουν και διαπιστωμένες περιπτώσεις, όπου ανάμεσα στις ορδές αυτές των εισβολέων, παρεισφρύουν ακόμη και κατάσκοποι, προβοκάτορες, σαμποτέρ και άλλα τέτοια «στοιχεία», τα οποία είναι ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδος και βρίσκονται στην ενδοχώρα μας με συγκεκριμένες αποστολές! Χώρια οι εγκληματίες αλλοδαποί που δρουν ανενόχλητα στην «γη της επαγγελίας» τους όπως έχει καταντήσει η χώρα…


Απαιτείται αμέσως ποσόστωση, πίεση - από μέρους της επομένης Ελληνικής Κυβερνήσεως - προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για άμεση ανάληψη και των δικών τους ευθυνών, ακόμη και απελάσεις! Τα ψέματα τελείωσαν. Θα βοηθήσει και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ελλάδα, είτε μέσω της FRONTEX, είτε με το να απορροφήσουν κι αυτοί κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια από εδώ. Τα σύνορα της Ελλάδος, είναι και τα Ευρωπαϊκά! Δεν κατάλαβα… Είναι ΚΑΙ δικό τους – των Ευρωπαίων – το πρόβλημα. Όχι μόνο Ελληνικό. Αλλιώς, θα πρέπει πάμε σε «άγριες» λύσεις, ακόμη και τύπου «Μπερλουσκόνι»…


πηγη


Σπίτια στους λαθρομετανάστες.. και οι Έλληνες να πανε να πνιγούν


Πρόγραμμα Πασοκ

«Παροχή κινήτρων για τη διασπορά των μεταναστών στην πόλη με βάση οικιστική στρατηγική, συνεργασία δημόσιων αρχών με τις κοινωνικές και εθελοντικές οργανώσεις, την εκκλησία και την τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο την προσωρινή και μόνιμη στέγαση των μεταναστών με βραχυχρόνια και μακροχρόνια στεγαστικά προγράμματα μέσα στον αστικό ιστό.
http://www.pasok.gr/portal/theseis_index.jsf

Και ακόμα:
Απλοποίηση της διαδικασίας πρόσβασης στην αίτηση πολιτικού ασύλου. Αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής των αιτούντων άσυλο στα κέντρα υποδοχής,
δημιουργία ειδικών χώρων για παιδιά και γυναίκες, κοινωνική υποστήριξη
των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.

Οι ανθέλληνες προδότες του ΠΑΣΟΚ, στην υπηρεσία των ισλαμιστών μουσουλμάνων και αλλοδαπών... και οι Έλληνες να πα να γα****θούν.. να τι ψηφίζετε!

πηγη


οι Βορειοηπειρωτες καταγγελουν την Νταλαρα-Ρεγκουση

ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

"Με μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν αντιμέτωποι χιλιάδες Βορειοηπειρώτες σήμερα. Πολλοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές που έχοντας καταρτίσει λίστες επικοινωνίας, χρησιμοποιούν τα σύντομα μυνήματα μέσω κινητού τηλεφώνου για να ζητήσουν από τους ψηφοφόρους να τους επιλέξουν.

Το ίδιο έκανε και η κυρία Άννα Νταλάρα μόνο που το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των Βορειοηπειρωτών ήταν γραμμένο στην Αλβανική. Η συγγενής του κυρίου Ραγκούση (γραμματέα του ΠΑΣΟΚ) και σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή επέλεξε να απευθυνθεί στους Βορειοηπειρώτες στην επίσημη γλώσσα του κράτους στο οποίο ανήκει η πατρίδα τους. Είναι αποροίας άξιον πως ένα μέλος τόσων μη κυβερνητικών οργανώσεων, ένα άτομο τόσο ευαίσθητο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους στην μητρική τους.

Προφανώς οι ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους μετανάστες περιορίζονται μόνο σε όσους δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Από που προκύπτει το θράσος της κυρίας Νταλάρα να ζητά με τέτοιον τρόπο την στήριξη των Βορειοηπειρωτών μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Είναι τουλάχιστον ειρωνία, μια γυναίκα που επιθυμεί να εκπροσωπήσει τον λαο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ να απευθύνεται στην αλβανική προς εκείνους οι οποίοι εδώ και έναν αιώνα έχουν δώσει αγώνες και έχουν χύσει αίμα για να διατηρήσουν την ελληνικότητά τους. Είναι τραγική ειρωνία και μεγάλη προσβολή. Κάνουμε γνωστό προς όλους ότι το nenanews.eu θα προχωρήσει σε εκτενέστερη έρευνα για το θέμα εώς ότου γίνει ξεκάθαρο:

- Πως βρέθηκαν στην κατοχή της κυρίας Νταλάρα οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων των Βορειοηπειρωτών που διαμένουν στην Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών και είναι κάτοχοι ελληνικής υπηκοότητας. Ελπίζουμε να μην έχουν διαρρεύσει από κάποια κρατική υπηρεσία.

- Ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με αυτήν την επιλογή της κυρίας Νταλάρα να χρησιμοποιήσει την αλβανική για να απευθυνθεί σε Έλληνες.

Αναμένουμε από την κυρία Νταλάρα να διορθώσει το ατόπημά της και καλούμε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν τι σημαίνει η φράση "Βόρειος Ήπειρος" να καταδικάσουν την συγκεκριμένη κίνηση"

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ" ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΧΙΟ - ΙΚΑΡΙΑ - ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΗΜΝΟ - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΨΑΡΑ!


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ DEFENCENET.


ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΤΡΟΠΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΚΡΑΙΩΝ" ΚΑΙ "ΓΡΑΦΙΚΩΝ¨ ΚΑΙ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΙ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!


Όταν οι μουσουλμάνοι μετανάστες ξεκίνησαν να πηγαίνουν στην Ελβετία, το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να κερδίσουν λίγα χρήματα και να γεμίσουν το στομάχι τους. Αφού λοιπόν φάγανε καλά (σ.σ. πλην χοιρινού) και λίγδωσε το άντερο τους, είπαν να δουν λίγο καλύτερα την νέα τους «πατρίδα».


Ξαφνικά λοιπόν, ανακάλυψαν ότι η Ελβετία έχει και ελλείψεις. Μπορεί να έχει τις Άλπεις, τις αγελάδες και την Χάιντι, αλλά δεν έχει… τζαμιά και μιναρέδες! Αίσχος, ρατσισμός! Οι Ελβετοί στο εδώλιο, μια που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των γλυκούτσικων μουσουλμάνων. Με τι κέφι θα δείρει την γυναίκα του ο Χασάν, όταν δεν έχει ένα τζαμί να πάει το βράδυ; Το θέμα είναι σοβαρό, εδώ κινδυνεύει ο πολυπολιτισμός.


Ευτυχώς, όσο οι μουσουλμάνοι αυγάτιζαν το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Σήμερα, είναι 310.000 σε σύνολο 7,5 εκατομμυρίων κατοίκων και διαθέτουν κάμποσα τζαμιά, τα τέσσερα εκ των οποίων με μιναρέδες. Αυτοί ακριβώς οι μιναρέδες είναι το πρόβλημα, μια που οι Ελβετοί αδυνατούν να καταλάβουν τι στα κομμάτια χρειάζονται αυτοί οι πύργοι, υπολείμματα της οθωμανικής περιόδου, που δεν έχουν πολιτιστική συνάφεια με μια χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Επιπλέον, δεν έχουν και καμία πρακτική χρησιμότητα σήμερα. Έτσι, πολύ σωστά έχουν διαβλέψει ότι οι μιναρέδες αποτελούν ένα είδος ιδεολογικής εισβολής. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η επιμονή των μουσουλμάνων να θέλουν να φτιάχνουν πανύψηλους μιναρέδες στις ευρωπαϊκές πόλεις που τους ανέχονται (σ.σ. δεν λέμε φιλοξενούν, γιατί φιλοξενείς μόνο αυτούς που έχεις καλέσει) είναι να δείξουν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο σήμερα και στο μέλλον.


Η Ελβετία όμως δεν είναι Ελλάδα με Πάκηδες… Το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας είναι το εθνικιστικό UDC, γνωστό για την σκληρή του θέση στα θέματα μετανάστευσης και είναι αποφασισμένο να σταματήσει τους μιναρέδες.


ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. Η συγκεκριμένη θέση του κόμματος αναφέρει ότι «οι μιναρέδες είναι το προφανές σύμβολο μιας πολιτικοθρησκευτικής διεκδίκησης της εξουσίας, που θέτει υπό αμφισβήτηση τα θεμελιώδη δικαιώματα». Το κόμμα έχει συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές και στις 29 Νοεμβρίου θα γίνει το δημοψήφισμα, με το οποίο ζητείται να απαγορευθεί η ανέγερση μιναρέδων.


Το ενδιαφέρον όμως, είναι άλλο. Ποιος είναι στο πλευρό των μουσουλμάνων, απέναντι στον ελβετικό λαό; Όχι το τοπικό αντίστοιχο του τσύριζα, όπως θα ήταν αναμενόμενο (σ.σ. το να βλέπεις αριστερό που έχει να πάει σε εκκλησία από τα βαφτίσια του, να αφρίζει για το κοράνι και τα τζαμιά, είναι από τα πλέον απολαυστικά θεάματα που μπορεί να χαρεί άνθρωπος). Στο πλευρό των ταλιμπάν, βρέθηκε η… χριστιανική εκκλησία!


Οι Ελβετοί επίσκοποι αφού συσκεπτόντουσαν επί τρεις μέρες (σ.σ. προφανώς ανέμεναν την εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος), τελικά κάλεσαν τους Ελβετούς «να πουν όχι στην πρωτοβουλία κατά της ανέγερσης μιναρέδων» όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τύπου τους και προσθέτουν ότι «οι μιναρέδες, όπως και τα καμπαναριά των εκκλησιών, είναι σύμβολα της δημόσιας παρουσίας μιας θρησκείας».


Αυτά κάνει ο βλακώδης και μαζοχιστικός ανθρωπισμός. Ενώ, εκεί που κυριαρχούν ή όταν κυριαρχούσαν οι μουσουλμάνοι, οι χριστιανοί είχαν ελάχιστα ή καθόλου δικαιώματα, οι σημερινοί, παρείσακτοι, μουσουλμάνοι, απαιτούν «τα πάντα όλα». Μια που λένε οι κ. επίσκοποι για τα καμπαναριά. Εμείς οι Έλληνες, δεν έχουμε ξεχάσει ότι στην τουρκοκρατία, οι τούρκοι απαγόρευαν αυστηρά τις καμπάνες στις εκκλησίες. Γιατί λοιπόν να φτιάχνουμε μιναρέδες στους απογόνους τους;


Στην Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να μπει ούτε σταυρός, όχι εκκλησία. Γιατί λοιπόν στην Ελβετία να υπάρχουν τζαμιά; Από τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν σέβονται τις άλλες θρησκείες, με ποιο δικαίωμα απαιτούν τώρα προνόμια και δικαιώματα και μάλιστα σε έναν ξένο, ιστορικά και κοινωνικά χώρο, που δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ;


Αλλά, μήπως και εδώ στην Ελλάδα, παρόμοια δεν είναι η στάση της Εκκλησίας; Όχι μόνο συμφωνεί με τα αιτήματα των μουσουλμάνων, αλλά σκοπεύει να τους χαρίσει και την έκταση για να φτιάξουν τέμενος, ισλαμικό νεκροταφείο, ή ότι άλλο τους φωτίσει ο Αλλάχ. Ουδεμία έκπληξη ή απορία, Ιερώνυμο έχουμε άλλωστε. Έκπληξη θα αισθανόμασταν, αν ο συγκεκριμένος έβγαινε και χάριζε, ένα έστω, οικόπεδο ή σπίτι σε μια φτωχή ελληνική, χριστιανική οικογένεια, για να βάλει το κεφάλι της μέσα..


Αλλά είπαμε, για τους ηγήτορες του χριστιανισμού σήμερα, προτεραιότητα έχουν οι λαθρομετανάστες και οι μουσουλμάνοι…


"TA ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ"


πηγη


ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ"!


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ... ΑΛΒΑΝΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΕΞ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Η Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών της ΠΓΔΜ (MANU), σε σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την απόσυρση της λεγόμενης «μακεδονικής εγκυκλοπαίδειας», μετά το σάλο που προκλήθηκε, κυρίως από αλβανικούς κύκλους, για τις αμφιλεγόμενες αναφορές της εγκυκλοπαίδειας σχετικά με τους Αλβανούς στην ΠΓΔΜ.

Η παρουσίαση της εγκυκλοπαίδειας αυτής έγινε πριν περίπου δύο εβδομάδες στα Σκόπια.Πολλές, ωστόσο, επίμαχες αναφορές σε αυτήν προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων και η εγκυκλοπαίδεια, ως σήμερα, δεν κυκλοφόρησε στο εμπόριο.

Παράλληλα, η MANU, η οποία επιμελήθηκε την έκδοση, αποφάσισε να αναθεωρηθούν, στο προσεχές διάστημα, όλες οι επίμαχες αναφορές για τις σχέσεις Αλβανών και Σλαβομακεδόνων στην ΠΓΔΜ, καθώς επίσης και οι αναφορές για τους Αλβανούς στην ΠΓΔΜ, για τον Αλί Αχμέτι, για τους Αλβανούς αντάρτες του UCK και για την Μητέρα Τερέζα.

Οι συγκεκριμένες αναφορές θεωρήθηκαν από τους Αλβανούς -τόσο στην ΠΓΔΜ, όσο και στην Αλβανία και στο Κόσοβο- ως «υποτιμητικές» και «προσβλητικές » για τους ίδιους.Η MANU θα προχωρήσει στην αναθεώρηση των γραφομένων σε συνεργασία με τους Αλβανούς ακαδημαϊκούς από την ΠΓΔΜ.

Το προεδρείο της MANU θα συγκαλέσει και έκτακτη συνέλευση, στο πλαίσιο της οποίας θα ληφθεί απόφαση σχετικά με την απόδοση ευθυνών στα μέλη της ομάδας σύνταξης με επικεφαλής τον κ. Μπλάζε Ρίστοφσκι.
Η MANU, σε ανακοίνωση περί της σημερινής της συνεδρίασης, «εκφράζει λύπη για το γεγονός ότι η εγκυκλοπαίδεια αυτή προκάλεσε έντονες και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις και αποτέλεσε αφορμή για νέα διεθνοτική ένταση στην Δημοκρατία της Μακεδονίας, καθώς και για ορισμένες ακατάλληλες διατυπώσεις στην εγκυκλοπαίδεια, οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των πρεσβειών των ΗΠΑ και της Μ.Βρετανίας».

Χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, και ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος, «DUI», Αλί Αχμέτι, συναντήθηκαν στα Σκόπια, με σκοπό την αποκλιμάκωση της έντασης, που προκλήθηκε, για το θέμα.

Πηγή express.gr

Επιστολή: “Αποφάσισα να στηρίξω την Χρυσή Αυγή”

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ Λ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ Η ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΕΤΣΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.


ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Λ.