Χρήστες OnLine

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Με συνδυασμούς σε ολόκληρη την χώρα η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εθνικές εκλογές

 

Υπερκομματική η συμφωνία για αποκλεισμό και λάσπη κατά του Κινήματος των Αληθινών Εθνικιστών

Το Κίνημά μας έχει αποφασίσει και η απόφαση αυτή θα είναι και επίσημη με το 7ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στις 30 Ιανουαρίου 2011, έχει αποφασίσει την συμμετοχή του στις προσεχείς εθνικές εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν. 

 Κατά τούτο, το Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου θα έχει χαρακτήρα μιας Ιδεολογικής και πολιτικής διακηρύξεως, με την οποία θα ζητήσουμε την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα Κίνημα αληθινής εθνικής αντιστάσεως πέρα από τα διεθνιστικά ιδεολογήματα είτε μαρξιστικά, είτε φιλελεύθερα. Ήδη έχουν εμφανιστεί και οι πρώτοι ψιθυριστές, οι οποίοι δήθεν πληροφορούν τους συμπατριώτες μας ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα λάβει μέρος στις προσεχείς εθνικές εκλογές. ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!





Εκτός αυτών, συστηματική είναι η λασπολογία και υπερκομματική κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά μπλογκ και σάιτ, τα οποία παίζουν το βρώμικο παιχνίδι για λογαριασμό της νέας Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά συστηματικά συκοφαντούν το Κίνημά μας. Όχι όλοι βεβαίως γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν αγνοί και σωστοί πατριώτες. Μιλάμε για αυτούς που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Υπερκομματικός είναι εξάλλου και ο αποκλεισμός του Κινήματός μας από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και πρώτα απ’ όλα από τα μεγάλα κανάλια και την κομμουνιστοκρατούμενη κρατική τηλεόραση. Δεν έχουν άδικο, αφού σε καμμία δημοκρατία δεν πιστεύουν και αφού είμαστε οι μόνοι οι οποίοι καταγγέλλουμε ευθέως το παράνομο καθεστώς της ιδιοκτησίας τους καθώς και τον ρόλο του «νταβατζή» που παίζουν στην δημόσια ζωή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μας αποκλείουν, μας πολεμούν με την συνωμοσία της σιωπής, μας συκοφαντούν. Το ίδιο έκαναν και μέχρι πριν δύο μήνες στις εκλογές του Δήμου Αθηναίων. Απέτυχαν και θα αποτύχουν και πάλι. Σας καλούμε σε εγρήγορση. Ψηλά τις Σημαίες για έναν Αγώνα αληθινά Εθνικό ενάντια στην δημόσια διαφθορά, στην σάπια πλουτοκρατία και τους παγκόσμιους τοκογλύφους του Μνημονίου.

 

πηγη