Χρήστες OnLine

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ήθελαν να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες σε στρατόπεδο όπου υπάρχει αποθήκη με όπλα!

ΠΑΤΡΑ: Δεν έχει αρχή και τέλος η διάλυση σε αυτό το κράτος! Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Πάτρας, τα οποία επιβεβαιώσαμε από έγκυρες και ασφαλείς πηγές, το στρατόπεδο στο οποίο ήθελαν να εγκαταστήσουν τους Αφγανούς λαθρομετανάστες, ψευτοΑφγανούς στην πραγματικότητα, αφού οι περισσότεροι είναι Τούρκοι του Αφγανιστάν, ήθελαν λοιπόν να τους εγκαταστήσουν σε ένα στρατόπεδο όπου υπάρχει αποθήκη οπλισμού με χιλιάδες πιστόλια, αυτόματα όπλα, χειροβομβίδες κλπ.!


Τι άλλο να πούμε; Ας ελεήσει ο Θεός αυτή τη δύστυχη χώρα με αυτούς που την εξουσιάζουν και δεν εννοούμε την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, αλλά ολόκληρο το πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο…



Περί δημοκρατίας, καναλιών και Χρυσής Αυγής – Για μια ακόμη φορά μίλησαν για εμάς χωρίς εμάς!

Πλήθος οι αναφορές χθες στα κανάλια για την Χρυσή Αυγή, όμως ούτε μία πρόσκληση για να εκφράσει την άποψή του εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, στην οποία συνεχώς αναφέροντο …



Χθες Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009, πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων (και όχι μόνον) των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών ήταν η Χρυσή Αυγή. Εκλήθησαν να πάρουν τον λόγο κάθε είδους απίθανοι τύποι! Ουδεμία σχέση έχοντες με τα όσα αναφερόντουσαν.


Μεταξύ άλλων και ένας κύριος, στον οποίο έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. και ο οποίος διαστρέβλωνε πλήρως την πραγματικότητα για τα γεγονότα στον Αγ. Παντελεήμονα, λειτουργώντας στην πραγματικότητα όχι σαν εκπρόσωπος των πολιτών, αλλά σαν κομματάρχης του Καρατζαφέρη. Δεν κλήθηκε όμως ούτε ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής… Ποια μεγαλύτερη απόδειξε θέλετε ότι αυτό που λέμε «δημοκρατία» στην χώρα μας δεν είναι τίποτε άλλο από μια φαρσοκωμωδία χωρίς αρχή και τέλος; Για μια ακόμη φορά μίλησαν για εμάς χωρίς εμάς!


Μία μόλις ημέρα πριν ο δημοσιογράφος κ. Σπίνος, ο οποίος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του «Στον ιστό της αράχνης», την Τετάρτη το βράδυ, Πέμπτη ξημερώματα, τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής είχε απευθύνει στον συναγωνιστή Μιχαλολιάκο το ερώτημα γιατί είναι κριτικός απέναντι στην δημοκρατία, όταν αυτή του δίνει το δικαίωμα να έχει λόγο; Η απάντηση που είχε λάβει ήταν ότι αυτό δεν ισχύει και χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες (πρωϊνή εκπομπή ΑΝΤ1) για να αποδειχθεί αυτό το οποίο είπε! Στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη υπήρξε εκτενής αναφορά στην Χρυσή Αυγή χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Και αυτό επαναλήφθη στην συνέχεια της ημέρας σε όλα τα κανάλια και σε πλήθος εκπομπών.


Υ.Γ.: Όσο για τον Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος καταφέρθηκε με δριμύτητα κατά της Χρυσής Αυγής στα κανάλια ουδείς «αντικειμενικός» δημοσιογράφος δεν μπήκε στον κόπο να του δείξει το πασίγνωστο βίντεο στο οποίο καλεί την Χρυσή Αυγή σε συνεργασία. Σιγά να μη το έκαναν… Να έφερναν σε δύσκολη θέση τον δικό τους άνθρωπο;


Αλλοδαποί συνελλήφθησαν με 520 δόσεις ηρωίνης.Δείτε που τα είχαν κρύψει..

Περίπου 520 δόσεις ηρωίνης τοποθετημένες σε προφυλακτικά είχαν καταπιεί δύο Νιγηριανοί, που συνελήφθησαν στους Μολάους Λακωνίας.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν και διενήργησαν έλεγχο.

Ωστόσο, πάνω τους βρέθηκαν μόνο 145 ευρώ. Οι ισχυρισμοί τους, όμως, δεν έπεισαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι και τους οδήγησαν στο Νοσοκομείο.

Οι ακτινογραφίες που έγιναν αποκάλυψαν ότι ο ένας είχε καταπιεί δύο προφυλακτικά στα οποία ήταν μοιρασμένα 19 σακουλάκια των 2 γραμμαρίων και ο άλλος είχε στο στομάχι του μία... συσκευασία ανάλογου βάρους.

Με καθαρτικό αποβλήθηκαν διά της... φυσικής οδού στο Αστυνομικό Τμήμα και τότε εμφανίστηκαν 52,775 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Σπάρτης και προφυλακίστηκαν.

Πηγή:Το τεφτέρι


Επιχείρηση - σκούπα της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας χτές το βράδυ

Δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση - σκούπα πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας η αστυνομία. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών μέτρων για την παράνομη μετανάστευση, διενεργήθηκαν περίπου 250 προσαγωγές ατόμων χωρίς έγγραφα.


Στο επίκεντρο της επιχείρησης βρέθηκε η πλ. Ομονοίας και ειδικότερα η οδός Σωκράτους και το παλιό Εφετείο, από όπου προσήχθησαν περίπου 250 μετανάστες χωρίς έγγραφα. Από τις 180 προσαγωγές, οι 50 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


Σύμφωνα με την "Καθημερινή", αστυνομικοί συνέλαβαν όσους αλλοδαπούς δεν είχαν έγγραφα και έβγαιναν από το παλαιό Εφετείο στην οδό Σωκράτους. Αργά το απόγευμα το κτίριο εγκατέλειψαν όλοι οι αλλοδαποί.


Σε όσους συνελήφθησαν απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σήμερα, Παρασκευή, θα οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, εκατοντάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ, της Ασφάλειας και των Τμημάτων Τάξης περικύκλωσαν την περιοχή από τις οδούς Ευριπίδου και Σοφοκλέους, Αθηνάς, Αγ.Κωνσταντίνου ως την πλατεία Καραϊσκάκη και προχώρησαν σε δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές.


Οι αστυνομικοί δεν περιορίστηκαν σε συλλήψεις στους δρόμους, αλλά μπήκαν μέσα σε όλα τα καταστήματα συλλαμβάνοντας όποιον θεωρούσαν ύποπτο. Στη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν στα Αστυνομικά Τμήματα Ομονοίας και Ακροπόλεως καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δεκάδες γυναίκες από την Αφρική που εκδίδονταν σε ξενοδοχεία πίσω από το Δημαρχείο, «βαποράκια» αλλά και χρήστες ναρκωτικών καθώς και πολλοί παράνομοι μετανάστες από την Αφρική και την Ασία.


Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη περίπου 55 Πακιστανοί επαναπροωθήθηκαν από την Ελλάδα στη χώρα τους, με πτήση τσάρτερ.


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Μετα τις φημες ακολουθησε η πραξη.

Σημερα στις 9 και μετα τις εξαγγελιες για σχεδιασμο ΣΚΟΥΠΑΣ στο κεντρο της Αθηνας και αλλων περιοχων, ξεκινησε η επιχειρηση.

Με την συμβολη 2000 αστυνομικων, δυναμεων ασφαλειας, αντρες των Ματ και των ομαδων "Ζ" και "Δ" , αρχισε στις 9 το βραδυ της δευτερας η πολυαναμενομενη επιχειρηση σκουπα.

Η επιχειρηση ξεκινησε απο την περιοχη της πλατειας Ομονοιας και των γυρω δρομων . Απο τα πρωτα τετραγωνα της Πειραιως και της Πατησιων....Ακολουθηθηκε μια διαδρομη καθαρισμου της Ομονοιας και ολης της Αγιου Κωνσταντινου μεχρι ΚΑΙ το Μεταξουργειο.

Σειρα ειχε η πλατεια Κανιγγος και τα γυρω στενα. Οποιος αλλοδαπος δεν ειχε τα απαραιτητα χαρτια εμπαινε σε κλουβα.

Στην συνεχεια η επιχειρηση μεταφερθηκε στους δρόμους πισω απο το Συνταγμα.. Περικλεως, Μητροπολεως και Βουλης.

Αυτη την στιγμη βρισκεται επιχειρηση σε εξελιξη στην περιοχη της Πανορμου και των γυρω δρομων απο μεγαλο αριθμο αστυνομικων δυναμεων.

Μεχρι τωρα δεν υπαρχουν επισημα στοιχεια για συλληψεις και προσαγωγες( και ουτε θα υπαρξουν μεχρι να τελειωσει η πρωτη μερα της επιχειρησης ) αλλα ξερουμε οτι εχει συλληφθει ενας μεγαλος αριθμος αλλοδαπων/λαθρομεταναστων χωρις χαρτια, ειδικα απο την ευρυτερη περιοχη της Ομονοιας. Επισης εχουν γινει συλληψεις για κατοχη ναρκωτικων ουσιων και διαφορα αλλα αδικηματα.

Αξιζει να ενημερωσουμε οτι η διαφορα στο κεντρο ειναι εμφανης μιας και εχουν μαζευτει ολα τα παρανομα αλλοδαπα σκουπιδα αλλα και αρκετοι ψευτο-αναρχικοι.. και οι δρομοι θμιζουν την Αθηνα και το κεντρο που ολοι θυμομαστε πριν 10 χρονια!

Παρακολουθηστε το αρθρο γιατι σε περιπτωση που υπαρχουν εξελιξεις θα τις αναφερουμε.

Ξυπνάει η Ευρώπη των Εθνών

Άνοδος του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη – Νέα εκλογική επιτυχία του NPD

Σε ολόκληρη την Ευρώπη τα εθνικιστικά κινήματα που πήραν μέρος στις ευρωεκλογές έδειξαν πως η Ευρώπη αρχίζει να στέκεται στο ύψος της προ των ευθυνών της. Σε Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Μεγάλη Βρετανία, τα ποσοστά των Εθνικιστικών κινημάτων εκτινάχθηκαν στα ύψη και σε πολλές περιπτώσεις κατάφεραν να μπουν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Μπήκαν οι βάσεις για την Εθνική Αντίσταση της Ευρώπης. Το Βρετανικό BNP μπήκε για πρώτη φορά στην Ευρωβουλή εκλέγοντας δύο ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων τον επικεφαλή του κόμματος Νικ Γκρίφιν. Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά έπιασε το Εθνικιστικό κόμμα της Ουγγαρίας, Τζόμπικ αγγίζοντας το 8% και εκλέγοντας 3 ευρωβουλευτές ενώ στην πολύπαθη Ιταλία ενθαρρυντικό είναι το 2,4 που έλαβε ο Εθνικιστικός συνδυασμός της La Destra.


Μεγάλη επιτυχία του NPD στις δημοτικές εκλογές

Το Γερμανικό Εθνικιστικό κόμμα NPD σημείωσε μεγάλη άνοδο κυρίως στις περιοχές της Ανατολικής Γερμανίας και κατάφερε να μπει σε πολλά τοπικά κοινοβούλια. Εντυπωσιακό είναι πως μέχρι στιγμής το 3% της πολιτικής άποψης σύμφωνα με δημοσιεύματα διαμορφώνεται από το γερμανικό κόμμα και συνεχώς αυξάνεται ενώ έχει έντονη επιρροή κυρίως στη νεολαία και στην εργατική τάξη. Επίσης σε μερικά τοπικά κοινοβούλια το ΝPD κατέχει την πλειοψηφία των συμβούλων όπως στο Μεκλεμβούργο. Αυτή η εκλογική νίκη είναι ορόσημο για το Γερμανικό Εθνικιστικό κόμμα μιας και μετά από πολύχρονες διώξεις, καταγγελίες και οικονομικές ατασθαλίες στάθηκε στα «πόδια» του, κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να επανεμφανιστεί πιο δυνατό από ποτέ. Επόμενος στόχος των Γερμανών Εθνικιστών είναι οι βουλευτικές εκλογές.