Χρήστες OnLine

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Μετα τις φημες ακολουθησε η πραξη.

Σημερα στις 9 και μετα τις εξαγγελιες για σχεδιασμο ΣΚΟΥΠΑΣ στο κεντρο της Αθηνας και αλλων περιοχων, ξεκινησε η επιχειρηση.

Με την συμβολη 2000 αστυνομικων, δυναμεων ασφαλειας, αντρες των Ματ και των ομαδων "Ζ" και "Δ" , αρχισε στις 9 το βραδυ της δευτερας η πολυαναμενομενη επιχειρηση σκουπα.

Η επιχειρηση ξεκινησε απο την περιοχη της πλατειας Ομονοιας και των γυρω δρομων . Απο τα πρωτα τετραγωνα της Πειραιως και της Πατησιων....Ακολουθηθηκε μια διαδρομη καθαρισμου της Ομονοιας και ολης της Αγιου Κωνσταντινου μεχρι ΚΑΙ το Μεταξουργειο.

Σειρα ειχε η πλατεια Κανιγγος και τα γυρω στενα. Οποιος αλλοδαπος δεν ειχε τα απαραιτητα χαρτια εμπαινε σε κλουβα.

Στην συνεχεια η επιχειρηση μεταφερθηκε στους δρόμους πισω απο το Συνταγμα.. Περικλεως, Μητροπολεως και Βουλης.

Αυτη την στιγμη βρισκεται επιχειρηση σε εξελιξη στην περιοχη της Πανορμου και των γυρω δρομων απο μεγαλο αριθμο αστυνομικων δυναμεων.

Μεχρι τωρα δεν υπαρχουν επισημα στοιχεια για συλληψεις και προσαγωγες( και ουτε θα υπαρξουν μεχρι να τελειωσει η πρωτη μερα της επιχειρησης ) αλλα ξερουμε οτι εχει συλληφθει ενας μεγαλος αριθμος αλλοδαπων/λαθρομεταναστων χωρις χαρτια, ειδικα απο την ευρυτερη περιοχη της Ομονοιας. Επισης εχουν γινει συλληψεις για κατοχη ναρκωτικων ουσιων και διαφορα αλλα αδικηματα.

Αξιζει να ενημερωσουμε οτι η διαφορα στο κεντρο ειναι εμφανης μιας και εχουν μαζευτει ολα τα παρανομα αλλοδαπα σκουπιδα αλλα και αρκετοι ψευτο-αναρχικοι.. και οι δρομοι θμιζουν την Αθηνα και το κεντρο που ολοι θυμομαστε πριν 10 χρονια!

Παρακολουθηστε το αρθρο γιατι σε περιπτωση που υπαρχουν εξελιξεις θα τις αναφερουμε.

1 σχόλιο:

  1. oreo ayto alla den arkei apo 2ekatomiria tha pane 1ekatomirio 999xiliades to thema einai na girisoun pisw stis xwres tous kai kati kalytero na stalthoun apo ton eyro sthn tourkia na mhn tous dextoume pisw oste oi tourkiki kibernisi na piasti sthn hdia ths thn pagida

    ΑπάντησηΔιαγραφή