Χρήστες OnLine

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...



Αγνωστοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας άνοιξαν τον τάφο του αείμνηστου τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου στο κοιμητήριο Δευτέρας,αφαίρεσαν από το φέρετρο τη σορό του και την εξαφάνισαν.

Το πρωτοφανές γεγονός συνέβη χθες βράδυ και η γνωστοποίηση του προκάλεσε σοκ ανά το παγκύπριο.

Ως εγκληματική, βανδαλιστική πράξη ιεροσυλίας χαρακτήρισε το γεγονός ο πρώην στενός συνεργάτης του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης.

«Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παντελίδης.

Όπως είπε οι βάνδαλοι άνοιξαν τον τάφο και πήραν τη σορό αφήνοντας άδειο το φέρετρο και οι Αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το άδειο φέρετρο εντόπισε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από την φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες στο Κοιμητήριο της κοινότητας της Δευτεράς

Στο Κοιμητήριο έφθασαν γύρω στις 09:30 τα μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Τις έρευνες διεξάγει η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και στο χώρο βρίσκονται, επίσης, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Αντρέας Ιατρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Κύπρος Μιχαηλίδης και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.


Πριν από λίγο έφθασε στο χώρο και ο Αρχηγός Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι πήραν μόνο τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου και όχι το φέρετρο στο οποίο είχε ταφεί.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί με κορδέλες και απαγορεύεται η είσοδος στο Κοιμητήριο. Οι λειτουργοί των ΜΜΕ βρίσκονται έξω από το Κοιμητήριο.

Στο μεταξύ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το ετήσιο μνημόσυνο του τέως Προέδρου θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στις 0900 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά.

Πηγη:sigmalive

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ



Τέρμα. Δεν πάει άλλο.

Πρέπει να δοθεί άμεσο τέλος στις απόπειρες ισλαμοποίησης της Ελλάδας με την τεχνητή αύξηση των αλλοδαπών από το Ιράκ, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν. Η παράνομη μετανάστευση πρέπει να σταματήσει – η διακίνηση μεταναστών να γίνει κακούργημα που τιμωρείται με 20 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή.

Γιατί πολέμησαν οι Έλληνες το ‘21; Γιατί σκοτώθηκαν στον αγώνα κατά των Τούρκων και των Αιγυπτίων μαμελούκων χιλιάδες πατριώτες; Γιατί αρνήθηκε η Ελλάς την είσοδο των Ιταλών το ‘40;

Η Ευρωπαϊκή ένωση έφερε στην Ελλάδα το δύσκολο έργο της επιτήρησης των ανατολικών συνόρων. Τούρκοι, Ιρακινοί και άλλοι διακινητές μεταναστών αντί ανταλλάγματος, διακινητές σκληρών ναρκωτικών, μαστρωποί και έμποροι λευκής σαρκός - αλωνίζουν ελεύθερα και άνευ φόβου του νόμου.

Άμεσα, να απελαθούν οι μάζες των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Για τα κράτη που δε συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Ελλάδας, να υπάρχει κατάσχεση των εν τη Ελλάδι περιουσιακών στοιχείων των κρατών αυτών. Να κλειστούν οι πρεσβείες των κρατών που υποθάλπουν την τρομοκρατία και την αναρχία. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά και τα αναρχο-αριστερά στοιχεία που ευαγγελίζονται τη δημιουργία επεισοδίων και χάους σε ολόκληρη τη χώρα.

Βαριές ποινές στους εγκληματίες. Να καθαρίσει ο τόπος.

ΤΩΡΑ!

πηγή

Μετατρέπουν τη Λέσβο σε "νησί υποδοχής μεταναστών" ! Ο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ & ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ



Μετατρέπουν τη Λέσβο, σε νησί υποδοχής παράνομων μεταναστών!
Σ.Βούγιας: "Ευχαριστημένοι οι νησιώτες"!

Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά των κατοίκων ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και να για "αποσυμφορηθεί η Αθήνα" σε κοινή συνέντευξη Τύπου πριν λίγο στο ΥΠΕΘΑ των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου και Πάνου Μπεγλίτη (αναπληρωτής) και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, ανακοινώθηκε η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για τους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μέρα στην Ελλάδα.

Παρ'όλα αυτά ο Σπύρος Βούγιας δήλωσε ευθέως ότι «Οι κάτοικοι δείχνουν κατανόηση, δεν ενοχλούνται από τους παράνομους μετανάστες σε ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο»!

Εκτός από το στρατόπεδο Ουτζά, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα εκχωρηθεί για τον σκοπό αυτό και θα αντικαταστήσει το στρατόπεδο της Παγανής, πρόκειται να ενοικιαστεί και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών που διοχετεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος, όπως έχει επίσημα αποδειχθεί, ενώ θα μεταφερθούν στο νησί και εκατοντάδες προκατασκευασμένες κατοικίες για να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες, από αυτές που είχαν κατασκευαστεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δηλαδή μετατρέπουν την Λέσβο σε ένα μεγάλο κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών και το ερώτημα που δεν απαντήθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι αν μελετήθηκε το πρόβλημα ασφάλειας που δημιουργείται από την μετατροπή μιας τόσο κρίσιμης, εθνικά και αμυντικά, περιοχής σε απέραντο κάμπινγκ μεταναστών.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, παραδέχθηκε ότι μόνο πέρσι «εισέβαλαν» στη χώρα 150.000 παράνομοι μετανάστες για εφέτος τους υπολόγισε «μειωμένους κατά 10-15%», αλλά από όλους αυτούς, μόνο ένα 20% επαναπατρίζεται! Μάλιστα είπε ότι «Ζήτησε συγγνώμη από τους μετανάστες για τις άθλιες συνθήκες της διαμονής τους στην Παγανή».

Σε ερώτηση για το «Αν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη, ως κράτος, και από τους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για την αποτυχία αναχαίτισης του κύματος των μεταναστών, δεδομένου ότι σε περιοχές, όπως το Αγαθονήσι, οι γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον μειοψηφία», απάντησε επί λέξει:

"Εγώ δε διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στη Μυτιλήνη ότι η τοπική κοινωνία βλέπει το ζήτημα αυτό με τον τρόπο με τον οποίο μου περιγράφετε. Όχι μόνο δηλαδή δε χρειάζεται και να ζητήσω συγνώμη απ’ τους ανθρώπους αυτούς, αλλά κουβεντιάσαμε σε μια αίθουσα έτσι και πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένοι οι κάτοικοι στα νησιά. Το βλέπουν το πρόβλημα με κατανόηση, συμπάθεια για το δράμα των ανθρώπων αυτών και θέλουν να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί είναι για όλους, για την τοπική κοινωνία και για τους παράνομους μετανάστες πάρα πολύ καλύτερα έτσι όπως πάμε να το διευθετήσουμε".

πηγή

Ελλάς τετέλεσται: 4.000 λαθρομετανάστες απελευθερώνει από τα αστυνομικά κρατητήρια ο Χρυσοχοΐδης ! - Θα αυξηθεί κατακόρυφα η εγκληματικότητα



φωτο Patriamedia

Καλά ρε 'συ Χρυσοχοΐδη, πόσο μυαλό χρειάζεται κανείς για να καταλάβει ότι μόλις τους ξαμολήσεις όλους αυτούς απότομα, θα γίνει τής... «εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα»; Το επιδιώκεις το Χάος έτσι; Το επιδιώκεις «τρελλά», για να γίνει η Ελλάς ακόμη πιο γρήγορα Λίβανος, Ιράκ, Σομαλία...

Αθήνα, Ελλάδα 10/12/2009 18:51 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μήνυμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Τη λειτουργία πρότυπου κέντρου καταγραφής και διαχείρισης παράνομα εισερχομένων μεταναστών στη χώρα μας μέσα στο 2010 εξαγγέλλει με μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Το κέντρο αυτό θα λειτουργήσει στην περιοχή Ουτζά Μυτιλήνης σε έκταση που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και όπως δηλώνει ο κ. Χρυσοχοϊδης η δημιουργία του κέντρου ξεκινά άμεσα.

Στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο κ. Χρυσοχοϊδης τονίζει ότι έχουν ληφθεί καίριες αποφάσεις που θωρακίζουν τα...

ανθρώπινα δικαιώματα και θέτουν νέες βάσεις στις σχέσεις των πολιτών με τις αρχές. Ενδεικτικά στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνονται:

1. Απαγόρευση των απελάσεων μεταναστών δεύτερης γενιάς για τυπικούς λόγους. Η απαγόρευση αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί, ενηλικιωθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.

2. Ελεύθερη κυκλοφορία των μεταναστών που είναι κάτοχοι μπλε βεβαίωσης τύπου Α' από και προς τη χώρα καταγωγής τους για χρονικό διάστημα που έχει ήδη αρχίσει και τελειώνει στο τέλος του 2010.

3. Κλείσιμο του χώρου παραμονής μεταναστών στην περιοχή Παγανή Μυτιλήνης, καθώς όπως αναφέρει ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο χώρος αυτός είχε μετατραπεί σε "κολαστήριο ψυχών" και δυσφημιζόταν η χώρα μας διεθνώς.

4. Απελευθέρωση 4.000 μεταναστών από τα αστυνομικά κρατητήρια. Οι μετανάστες αυτοί δεν βαρύνονται με ποινικά αδικήματα.

5. Απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ενωσης με ελληνική πρόταση για σύναψη συμφωνιών επανεισδοχής παράνομων μεταναστών με το Αφγανιστάν το Ιράκ και το Μπαγκλαντές. Η Ελλάδα πέτυχε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης να προστεθεί αναφορά για την λειτουργία μηχανισμού αξιολόγησης του τρόπου και των αποτελεσμάτων που έχει η εφαρμογή αυτών των συμφωνιών.

6. Λειτουργία ειδικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων με τη συμμετοχή της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία θα προωθήσει την απο-αστυνομικοποίηση της διαδικασίας παροχής ασύλου και θα δημιουργήσει την ανεξάρτητη υπηρεσία ασύλου.

Οπως τονίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης η αλλαγή στην πολιτική ασύλου γλιτώνει τη χώρα μας από δεκάδες καταδίκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

7. Ιδρυση ανεξάρτητου γραφείου αντιμετώπισης περιστατικών αυθαιρεσίας από τα Σώματα Ασφαλείας ώστε να πατάσσεται η αστυνομική αυθαιρεσία και η κρατική βία έναντι πολιτών.

8. Από τις 2 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί θα φέρουν ευκρινή διακριτικά ώστε να είναι σαφής η ταυτότητά τους στους πολίτες, ενώ εξετάζεται και η κατάργηση της ρίψης δακρυγόνων.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ


πηγή:
Έσχατη Ανάσχεση


Πρόταση για κατάργηση του ασύλου



Την κατάργηση του ασύλου πρότεινε την Παρασκευή ο αντιπρύτανης του γεωπονικού πανεπιστημίου Λεωνίδας Λουλούδης στην 62η διήμερη σύνοδο των πρυτάνεων που διεξάγεται στο Λαύριο...



Όπως είπε, το άσυλο έχει συμβολικό χαρακτήρα και πρέπει να προσδιορίζονται ποιοι χώροι αποτελούν άσυλο και ποιοι όχι.

Ο αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Χάρης Ξανθουδάκης, ανέφερε ότι το νομοθετικό πλαίσιο για το άσυλο αποτελεί τροχοπέδη για την λειτουργία των πανεπιστημίων, καθώς οδηγεί σε παραβατικές συμπεριφορές, αλλά και σε επέκταση της παραβατικότητας σε σχολεία και στην κοινωνία.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Στο χειρουργείο ανθυπαστυνόμος που χτυπήθηκε από πέτρα ακροαριστερων δολοφονων



Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ που χτυπήθηκε από πέτρα το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν με αφορμή τη μνήμη της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο διμοιρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι αλλά και με συντριπτικό κάταγμα στην άνω γνάθο. Στον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό κρίθηκε αναγκαίο να γίνει οστεοσύνθεση με σιδεράκια.

Ο αστυνομικός, όταν δέχθηκε την πέτρα, βρισκόταν με τους άνδρες του δίπλα από το Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη.

Για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου του, ο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ Κώστας Καραδήμας ανέφερε στη ότι:

«Ο διμοιρίτης χτυπήθηκε τόσο άσχημα που αν δεν φορούσε το κράνος του σίγουρα τώρα δεν θα ζούσε. Θα χρειαστεί να βγει σε αναρρωτική άδεια ακόμη και για έναν χρόνο. Και όμως, για όλο αυτό το διάστημα θα έχει περικοπή του μισθού του κατά το 1/3. Πώς θα ζήσει την οικογένεια του; Έχει παιδιά να μεγαλώσει... Αυτός ο παραλογισμός πρέπει να σταματήσει. Είναι κάτι που του συνέβη σε διατεταγμένη υπηρεσία

Ο δράστης που τραυμάτισε τον ανθυπαστυνόμο δεν εντοπίστηκε, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν η πέτρα εκσφενδονίστηκε μέσα από το Πολυτεχνείο.

πηγη


Σε γιάφκα μετέτρεψαν τη Νομική οι φίλοι του Χρυσοχοϊδη! Πότε θα γίνει αυτή η περιβόητη “άρση του ασύλου”;


Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δήλωνε πως δεν έχει τίποτα με τον χώρο των αναρχικών και ότι εχθροί του είναι οι “νεοναζιστές και οι ρατσιστές”! Μήπως είναι… “νεοναζιστές” αυτοί που καίνε κάθε λίγο και λιγάκι την Αθήνα;

Γιατί οι ίδιοι οι βάνδαλοι δηλώνουν με υπερηφάνεια την ταυτότητά τους, ότι δηλαδή είναι αναρχικοί,
μέσα από την γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα που συντηρεί το Ε.Μ.Π., δηλαδή το ελληνικό κράτος. Αλλά, αυτό λίγη σημασία έχει για τον υπουργό αφού όπως είχε δηλώσει έχει φίλους από τον χώρο… των αντιεξουσιαστών!

Παρ’ όλα αυτά τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης καλά κρατούν. Όλοι μιλούν για επικείμενη άρση του πανεπιστημιακού ασύλου σε περίπτωση διαπίστωσης κακουργημάτων αλλά τελικά τίποτα δεν γίνεται επί της ουσίας. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι οι υπάλληλοι του συνεργείου συντήρησης του κτιρίου της Νομικής Αθηνών την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της σχολής “έπεσαν” πάνω σε 20 αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ που είχαν αφήσει οι αναρχικοί εντός του στεκιού τους.

Ελλαδοφρένεια στην Ουγγαρία

Εγκαίνια είχαμε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Ουγγαρίας, της Σχολής Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας της οποίας οι αίθουσες διδασκαλίας φέρουν το όνομα «Αριστοτέλης». Στη Σχολή Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας θα φοιτούν από τον Ιανουάριο...



Ούγγροι αξιωματικοί, που μετά από διετείς σπουδές εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, θα μπορούν να μετεκπαιδευτούν στις αντίστοιχες στρατιωτικές σχολές στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διμερούς ελληνο-ουγγρικής στρατιωτικής συνεργασίας.


Αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, επισκέφθηκε το Μνημείο του Ελληνισμού το οποίο είχε εγκαινιαστεί τον Οκτώβριο του 2006 και είναι αφιερωμένο στον ανά τους αιώνες Ελληνισμό της Ουγγαρίας που με τη δημιουργική του παρουσία έχει γράψει ιστορία στη χώρα αυτή.

Είναι για γέλια; Για κλάμματα; Μου φαίνεται πως είναι για γέλια μέχρι δακρύων.


Είναι τρελλοί. Είναι όλοι τους τρελλοί. Από σχιζοφρενείς ως ανώμαλοι. Ο ΠΡΟ.ΠΟ.τζής έχει φίλους αντιεξουσιαστές. Τους τάραξε στο ξύλο και χίλιους από αυτούς τους τράβαγε στα αστυνομικά τμήματα και στους εισαγγελείς.


Ωραίους φίλους έχεις, ρε. Να τους χαίρεσαι… Τώρα τους κατάλαβες; Αφού δεν ντρέπεσαι που κάνεις παρέα μαζί τους. Τώρα δηλώνει οτι είναι εχθρός των ναζιστών και των ρατσιστών. – ΠΡΟ.ΠΟ.τζή, τον πρώτο ναζιστορατσιστή που θα πιάσεις να δέρνει πρύτανη, να καίει σημαία, να πυροβολεί μπάτσους και να βάζει βόμβες στην μνήμη του Αλέξη, φώναξέ με να τον δέρνουμε μαζί. Να το χαρεί η ψυχή μου, ρε φίλε.


Ο πρύτανης έφαγε ξύλο και ξαφνικά το άσυλο πέφτει. Όπως και οι server του indymedia. Πρώτα ο Πανούσης, τώρα αυτός.

Βρε βλάκες πανεπιστημιακοί, τώρα καταλάβατε ότι τα τέρατα που εκτρέφατε τόσα χρόνια, για να σας στηρίζουν στις καρέκλες σας, στην πρώτη στραβή θα σας σπάγανε τις κεφάλες σας;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Τ.Ο. Πειραιά

Μολότοφ-Πάρτυ . ( Β.Μερικός απολογισμός).Συνελήφθησαν 806. Οι 125 αλλοδαποί «διεθνιστές», διαφόρων «εθνικοτήτων»!

Το 1/6 (τουλάχιστον) των κουκουλοφορων ήταν αλλοδαποι!

Αυτές είναι οι εθνικότητες μερικών από τους συλληφθέντες κουκουλοφόρους:

ΑΛΒΑΝΟΙ 52 (ντόπιοι)
ΑΦΓΑΝΟΙ 2 (ντόπιοι)
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ 3 (ο ένας για κατοχή ναρκωτικών)
ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ 5 (ντόπιοι)
ΑΓΓΛΟΙ 4 (εισαγόμενοι)
ΓΑΛΛΟΙ 5 (εισαγόμενοι)
ΙΤΑΛΟΙ 9 (εισαγόμενοι)
ΛΕΤΟΝΟΙ 5 (εισαγόμενοι)
ΟΛΛΑΝΔΟΙ 4 (εισαγόμενοι)
ΠΟΛΩΝΟΙ 5 (εισαγόμενοι)

http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0ZJ9PyqCd

Από την κατάσταση αυτή , λείπουν Ισπανοί, Φινλανδοί, Ουκρανοί ,Αμερικανοί, Καναδοί κλπ κλπ

Στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης διαδήλωσαν άνθρωποι από 26 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και τις ΗΠΑ όπως προκύπτει από την εθνικότητα των προσαχθέντων, αλλά και αυτών που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Παράλληλα αίσθηση δημιουργεί το γεγονός ότι ανάμεσα ανηλίκους ήταν παιδιά στην ηλικία των 15 ετών.

Είναι η πρώτη φορά στα αστυνομικά χρονικά που προσάγονται ή συλλαμβάνονται σε επεισόδια τόσα άτομα από ξένες χώρες, γεγονός που αποτελεί απόδειξη ότι υπήρξε μεγάλη διεθνής κινητοποίηση απο τους αριστερους μηχανισμους προπαγανδας και προβοκατσιων
.

ΥΓ. Θα μας πουν τελικά το «πρακτορείο» που τους έφερε!

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΣΕ ''ΝΗΣΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ''!


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ

Μετατρέπουν τη Λέσβο, σε νησί υποδοχής παράνομων μεταναστών! Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά των κατοίκων ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και να για "αποσυμφορηθεί η Αθήνα" σε κοινή συνέντευξη Τύπου πριν λίγο στο ΥΠΕΘΑ των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου και Πάνου Μπεγλίτη (αναπληρωτής) και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, ανακοινώθηκε η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για τους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μέρα στην Ελλάδα.


Παρ'όλα αυτά ο Σπύρος Βούγιας δήλωσε ευθέως ότι «Οι κάτοικοι δείχνουν κατανόηση, δεν ενοχλούνται από τους παράνομους μετανάστες σε ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο»!


Εκτός από το στρατόπεδο Ουτζά, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα εκχωρηθεί για τον σκοπό αυτό και θα αντικαταστήσει το στρατόπεδο της Παγανής, πρόκειται να ενοικιαστεί και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών που διοχετεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος, όπως έχει επίσημα αποδειχθεί, ενώ θα μεταφερθούν στο νησί και εκατοντάδες προκατασκευασμένες κατοικίες για να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες, από αυτές που είχαν κατασκευαστεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.


Δηλαδή μετατρέπουν την Λέσβο σε ένα μεγάλο κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών και το ερώτημα που δεν απαντήθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι αν μελετήθηκε το πρόβλημα ασφάλειας που δημιουργείται από την μετατροπή μιας τόσο κρίσιμης, εθνικά και αμυντικά, περιοχής σε απέραντο κάμπινγκ μεταναστών.


Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, παραδέχθηκε ότι μόνο πέρσι «εισέβαλαν» στη χώρα 150.000 παράνομοι μετανάστες για εφέτος τους υπολόγισε «μειωμένους κατά 10-15%», αλλά από όλους αυτούς, μόνο ένα 20% επαναπατρίζεται! Μάλιστα είπε ότι «Ζήτησε συγγνώμη από τους μετανάστες για τις άθλιες συνθήκες της διαμονής τους στην Παγανή».


Σε ερώτηση για το «Αν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη, ως κράτος, και από τους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για την αποτυχία αναχαίτισης του κύματος των μεταναστών, δεδομένου ότι σε περιοχές, όπως το Αγαθονήσι, οι γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον μειοψηφία», απάντησε επί λέξει: "Εγώ δε διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στη Μυτιλήνη ότι η τοπική κοινωνία βλέπει το ζήτημα αυτό με τον τρόπο με τον οποίο μου περιγράφετε. Όχι μόνο δηλαδή δε χρειάζεται και να ζητήσω συγνώμη απ’ τους ανθρώπους αυτούς, αλλά κουβεντιάσαμε σε μια αίθουσα έτσι και πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένοι οι κάτοικοι στα νησιά. Το βλέπουν το πρόβλημα με κατανόηση, συμπάθεια για το δράμα των ανθρώπων αυτών και θέλουν να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί είναι για όλους, για την τοπική κοινωνία και για τους παράνομους μετανάστες πάρα πολύ καλύτερα έτσι όπως πάμε να το διευθετήσουμε".


ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ -ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.


ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

πηγή:defencenet.gr

Παραιτήθηκε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής κ. Χρήστος Κίττας



Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε δολοφονική επίθεση από ακροαριστερους - αναρχικούς συριζαιους στην πρυτανεία.

Ήδη από την Τετάρτη, ο κ. Κίττας είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του. Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο κ. Κίττας είχε δηλώσει:

«Από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν το ναό της ελεύθερης σκέψης, το ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά.

» [...] Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας, περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε. Εγώ δεν μπορώ πια να προσφέρω τίποτα παραπάνω.

» Ευτυχώς όταν είχα ακόμα δυνάμεις στις 3 Νοεμβρίου 2009 απέστειλα στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων αναλυτική, ίσως και προφητική, επιστολή για τις θέσεις μου για όλα αυτά που μας πληγώνουν τόσο πολύ. Αν κάποιος από τους αρχηγούς θέλει να την δημοσιοποιήσει μπορεί να το κάνει. Ισως οι σκέψεις μου εκείνες να φανούν χρήσιμες.»

Διαβάστε στο συννημένο αρχείο ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης καθώς και την προηγούμενη ανακοίνωση για την απόπειρα της δολοφονίας του από τους αναρχικούς.



ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ:"Πέρυσι ο Σύριζα ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΣΕ την Αστυνομία μαζί με τον Παυλόπουλο!"


Δ είτε το παρακάτω βίντεο,όπου ο νυν Υπουργός κατηγορεί ευθέως τον προκάτοχό του για τα περσινά επεισόδια,για να λάβει την "ανθρωπιστική" και χιλιοειπωμένη απάντηση του Πάκη:




Ελπίζουμε καταρχήν ο Αντώνης Σαμαράς να απομακρύνει από τη ΝΔ αμετανόητους αποτυχημένους όπως ο Παυλόπουλος,που συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!

Όσο για τον Χρυσοχοίδη,κατάφερε να γίνει μάγκας με τις κινήσεις του,απολαμβάνοντας την καθολική εκτίμηση όχι μόνο των αστυνομικών,αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ είναι πως δεν φοβάται να ξεμπροστιάσει δημόσια τον μέχρι πρότινος "μπαμπούλα" που εκφραζόταν από τον Σύριζα και τις λοιπές δυνάμεις αριστερής ανωμαλίας!


πηγη

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν τους πρεζέμπορους από τη φυλακή!!!


Αυτήν την υπόσχεση την τήρησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ


Με 163 ψήφους υπέρ, από την «πολυκατοικία της πρέζας» των ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ , έναντι 82 (ΝΔ-ΛΑΟΣ) κατά, και πέντε «παρών» του ΚΚΕ έγινε δεκτή από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία απελευθερώνονται με ευνοϊκούς όρους εκατοντάδες έμποροι ναρκωτικών με την έκτιση των 3/5 της ποινής τους και γίνεται σειρά αλλαγών στον Κώδικα περί Ναρκωτικών.


Ο υπουργός Δικαιοσύνη-Για τους πρεζέμπορους, κ.Καστανίδης, ομολόγησε ότι πράγματι υπάρχει ευνοϊκή στάση έναντι των τοξικο-εξαρτημένων που μπορεί να γίνονται και «βαποράκια» για τη δόση τους.


Επειδή δηλαδή, έπεσε η ζήτηση και οι τιμές της πρέζας, έβγαλαν από τη φυλακή τους μικρομεσαίους εμπόρους για να τονωθεί η αγορά.


Για λόγους διαφάνειας απαιτούμε εδώ και τώρα να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο όλες οι υποθέσεις ναρκωτικών που έχουν οι δικηγόροι, (βουλευτές, συνδικαλιστές, στελέχη, δήμαρχοι κλπ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) ,για να μάθουμε πόσοι πελάτες τους απελευθερώνονται, 60 μέρες μετά τις εκλογές.


Είναι ντροπή και στον Τσίπρα και στον Παπανδρέου που προχώρησαν σε αυτή την ρύθμιση και κατά τα άλλα μας κάνουν μαθήματα στον αθλητισμό για το ντόπιγκ. Μα δεν ντρέπονται;


163 Βουλευτές τσογλάνια της ΜΑΦΙΑΣ.
ΑΙΣΧΟΣ!


Πηγή: http://deltio11.blogspot.com
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ