Χρήστες OnLine

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν τους πρεζέμπορους από τη φυλακή!!!


Αυτήν την υπόσχεση την τήρησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ


Με 163 ψήφους υπέρ, από την «πολυκατοικία της πρέζας» των ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ , έναντι 82 (ΝΔ-ΛΑΟΣ) κατά, και πέντε «παρών» του ΚΚΕ έγινε δεκτή από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία απελευθερώνονται με ευνοϊκούς όρους εκατοντάδες έμποροι ναρκωτικών με την έκτιση των 3/5 της ποινής τους και γίνεται σειρά αλλαγών στον Κώδικα περί Ναρκωτικών.


Ο υπουργός Δικαιοσύνη-Για τους πρεζέμπορους, κ.Καστανίδης, ομολόγησε ότι πράγματι υπάρχει ευνοϊκή στάση έναντι των τοξικο-εξαρτημένων που μπορεί να γίνονται και «βαποράκια» για τη δόση τους.


Επειδή δηλαδή, έπεσε η ζήτηση και οι τιμές της πρέζας, έβγαλαν από τη φυλακή τους μικρομεσαίους εμπόρους για να τονωθεί η αγορά.


Για λόγους διαφάνειας απαιτούμε εδώ και τώρα να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο όλες οι υποθέσεις ναρκωτικών που έχουν οι δικηγόροι, (βουλευτές, συνδικαλιστές, στελέχη, δήμαρχοι κλπ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) ,για να μάθουμε πόσοι πελάτες τους απελευθερώνονται, 60 μέρες μετά τις εκλογές.


Είναι ντροπή και στον Τσίπρα και στον Παπανδρέου που προχώρησαν σε αυτή την ρύθμιση και κατά τα άλλα μας κάνουν μαθήματα στον αθλητισμό για το ντόπιγκ. Μα δεν ντρέπονται;


163 Βουλευτές τσογλάνια της ΜΑΦΙΑΣ.
ΑΙΣΧΟΣ!


Πηγή: http://deltio11.blogspot.com
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου