Χρήστες OnLine

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Σε γιάφκα μετέτρεψαν τη Νομική οι φίλοι του Χρυσοχοϊδη! Πότε θα γίνει αυτή η περιβόητη “άρση του ασύλου”;


Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δήλωνε πως δεν έχει τίποτα με τον χώρο των αναρχικών και ότι εχθροί του είναι οι “νεοναζιστές και οι ρατσιστές”! Μήπως είναι… “νεοναζιστές” αυτοί που καίνε κάθε λίγο και λιγάκι την Αθήνα;

Γιατί οι ίδιοι οι βάνδαλοι δηλώνουν με υπερηφάνεια την ταυτότητά τους, ότι δηλαδή είναι αναρχικοί,
μέσα από την γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα που συντηρεί το Ε.Μ.Π., δηλαδή το ελληνικό κράτος. Αλλά, αυτό λίγη σημασία έχει για τον υπουργό αφού όπως είχε δηλώσει έχει φίλους από τον χώρο… των αντιεξουσιαστών!

Παρ’ όλα αυτά τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης καλά κρατούν. Όλοι μιλούν για επικείμενη άρση του πανεπιστημιακού ασύλου σε περίπτωση διαπίστωσης κακουργημάτων αλλά τελικά τίποτα δεν γίνεται επί της ουσίας. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι οι υπάλληλοι του συνεργείου συντήρησης του κτιρίου της Νομικής Αθηνών την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της σχολής “έπεσαν” πάνω σε 20 αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ που είχαν αφήσει οι αναρχικοί εντός του στεκιού τους.Οι υπάλληλοι βρήκαν τα μπουκάλια μπίρας γεμάτα με βενζίνη και περασμένα στουπιά για προσάναμμα.

Τί περιμένουν λοιπόν οι αρμόδιοι; Μήπως αυτό δεν αποτελεί κακούργημα που δικαιολογεί την άρση του ασύλου;

Εμείς ως Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά πως οι πανεπιστημιακές σχολές χρησιμοποιούνται ως καταφύγια εγκληματικών στοιχείων και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Το κράτος από την άλλη δεν έχει καμία βούληση να σπάσει το ακροαριστερό απόστημα αφού οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μιλούν ακόμα και σήμερα για “γνωστούς-αγνώστους” και “προβοκάτορες”.

Κοινώς τα πάντα για τα μάτια του κόσμου και ουσία μηδέν!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου