Χρήστες OnLine

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ



Τέρμα. Δεν πάει άλλο.

Πρέπει να δοθεί άμεσο τέλος στις απόπειρες ισλαμοποίησης της Ελλάδας με την τεχνητή αύξηση των αλλοδαπών από το Ιράκ, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν. Η παράνομη μετανάστευση πρέπει να σταματήσει – η διακίνηση μεταναστών να γίνει κακούργημα που τιμωρείται με 20 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή.

Γιατί πολέμησαν οι Έλληνες το ‘21; Γιατί σκοτώθηκαν στον αγώνα κατά των Τούρκων και των Αιγυπτίων μαμελούκων χιλιάδες πατριώτες; Γιατί αρνήθηκε η Ελλάς την είσοδο των Ιταλών το ‘40;

Η Ευρωπαϊκή ένωση έφερε στην Ελλάδα το δύσκολο έργο της επιτήρησης των ανατολικών συνόρων. Τούρκοι, Ιρακινοί και άλλοι διακινητές μεταναστών αντί ανταλλάγματος, διακινητές σκληρών ναρκωτικών, μαστρωποί και έμποροι λευκής σαρκός - αλωνίζουν ελεύθερα και άνευ φόβου του νόμου.

Άμεσα, να απελαθούν οι μάζες των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Για τα κράτη που δε συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Ελλάδας, να υπάρχει κατάσχεση των εν τη Ελλάδι περιουσιακών στοιχείων των κρατών αυτών. Να κλειστούν οι πρεσβείες των κρατών που υποθάλπουν την τρομοκρατία και την αναρχία. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά και τα αναρχο-αριστερά στοιχεία που ευαγγελίζονται τη δημιουργία επεισοδίων και χάους σε ολόκληρη τη χώρα.

Βαριές ποινές στους εγκληματίες. Να καθαρίσει ο τόπος.

ΤΩΡΑ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου