Χρήστες OnLine

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

Είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε πρωτόγνωρες για την Πατρίδα μας καταστάσεις. Οι λαθρομετανάστες που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο (ελέω Πάκη) προέβησαν σε απίστευτης έκτασης επιθέσεις και καταστροφές, υποκινούμενοι απο τους γνωστούς κύκλους που κατέστρεψαν την Αθήνα (επιχειρώντας ανεπιτυχώς να κάνουν τα ίδια σε όλη τη χώρα) τον περασμένο Δεκέμβρη.

Οι "κακόμοιροι" μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν στις Αστυνομικές Δυνάμεις, που είχαν κλείσει την Βασιλίσσης Σοφίας. Τους πετούσαν μπουκάλια και... κοτρώνες, που της "προμηθεύονταν" σπάζοντας πεζοδρόμια (το παράδειγμα τους το έχουν δώσει οι άπλυτοι), φωνάζοντας έξαλλοι "Αλλάχ Αλ Ακμπάρ". Απο την άλλη γωνία, στην έξοδο της Πλατείας Συντάγματος στην Λεωφόρο Αμαλίας, αναρχοάπλυτοι προκαλούσαν τους αστυνομικούς με χειρονομίες, βρισιές, πετώντας και αυτοί πέτρες.

Η Αστυνομία -με διακριτική παρουσία!- επιχείρησε να διαλύσει το αγριεμένο πλήθος των κελεμπιοφόρων, που πετούσαν μέχρι και τις... παντούφλες τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας! Τελικά οι αστυνομικές αρχές, μετά απο ένα δίωρο, απώθησαν τους αλλαλάζοντες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την Πλατεία Ομονοίας. Ότι έβρισκαν στο δρόμο τους, το έσπαγαν! Λες και το έχουν πληρώσει οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, που τόλμησαν να καταστρέψουν περιουσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Στην Πλατεία Ομονοίας συνέχισαν να κραυγάζουν, ενώ άλλες ομάδες τους προέβησαν σε καταστροφές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα!

Και επειδή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή... Ποιος επέτρεψε σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να προβαίνουν σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας; ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Ποιος έδωσε την εντολή για διακριτική παρουσία της Αστυνομίας; Γιατί δεν τους ΣΥΝΝΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΥΣ με ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΛΑΣΗ; Απο που και ως που οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ θα μας κάνουν υποδείξεις περί δικαιωμάτων και θρησκείας; Σε ποια απο τις χώρες που προέρχονται δεν ισχύει ο νόμος της Σαρίας; Σε ποια απο τις χώρες που προέρχονται επιτρέπεται να συγκεντρώνονται και να διαμαρτύρονται ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και μάλιστα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

Σε ποια απο τις χώρες που προέρχονται ισχύει έστω και η έννοια της λέξης "δικαίωμα"; Έχει καταλάβεις κανένας απο τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ότι σύντομα ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ; Όποιος νομίζει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα κοιμούνται αιωνίως, γελώνται! Ας το θυμούνται τόσο οι κατοικοεδρεύοντες της Βουλής, όσο και το απλυταριό, που νοιάστηκε για την θρησκευτική πίστη των μουσουλμάνων, την ώρα που καίνε και βεβηλώνουν Ορθόδοξες Εκκλησίες!

Σκεφτείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ πολύ σοβαρά την κατάσταση και ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ! Δεν έχουμε χρόνο, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Σωστε Την Αθηνα

"Βρέθηκα χθες, ευτυχώς για λίγη ώρα το πρωί, στην Αχαρνών και πραγματικά απογοητεύτηκα με την εξαθλίωση, την υποβάθμιση αλλά το σημαντικότερο όλων, την ολοκληρωτική παράδοση του κέντρου μας σε λαθραίους και μη, αλλοδαπούς κάθε εθνικότητας και διαθέσεων. Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού..., αυτό συμβαίνει όταν είναι λίγοι ανάμεσα σε πολλούς.. έτσι δεν είναι; Τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.. Εμείς είμαστε οι λίγοι.

Εν απουσία του παραμικρού ίχνους πολιτικού σχεδίου από όλους τους για το σοβαρότατο αυτό θέμα, η πόλη αλώνεται καθημερινά από όλους αυτούς.. Κρίμα γιατί παρόλα τα κουσούρια της η Αθήνα, είχε κάτι να πει κάποτε. Τώρα πια αργοπεθαίνει και κανείς δεν νοιάζεται.

Με το που κάνει η αστυνομία προσαγωγές αλλοδαπών για διάφορα αδικήματα, κάποιοι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι συγκεκριμένων αριστερών παρατάξεων αντιρατσιστές -λες και εμείς δηλώσαμε ρατσιστές!- σπεύδουν να απελευθερώσουν τα αδέρφια μας! Αλήθεια όταν συλλαμβάνουν Έλληνες κακοποιούς γιατί δεν κάνουν το ίδιο? Υποκρισία, μεγάλη υποκρισία!

Το αποκορύφωμα -και είναι μόνο η αρχή, ήταν τα χτεσινά.. Υπομονή, σε λιγάκι θα μας τρέχουνε και σε διεθνή δικαστήρια..

Κρίμα και ντροπή σε αυτούς που άφησαν το θέμα να εξελιχθεί έτσι.. Αλλά θα μου πείτε, μήπως μένει και χρόνος να ασχοληθούν οι πολιτικοί μας με κάτι άλλο εκτός απο κλεψιές και μίζες;"

Η νύχτα της προβοκάτσιας και των πρακτόρων

Προσπάθησαν να κάψουν παράνομο τζαμί

Μετά από τα προχθεσινά και τα χθεσινά επεισόδια, όλοι μας (ή σχεδόν όλοι) νιώθαμε ανησυχία για την πιθανότατη προβοκατόρικης ενέργειας εις βάρος των μουσουλμάνων, προκειμένου να σχηματισθούν εκείνες οι εντυπώσεις που θα ξεσήκωναν το μουσουλμανικό στοιχείο που ζει στην Αθήνα και θα οδηγούσαν σε σφοδρότατες συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας (και ίσως και με τους πολίτες, των οποίων η υπομονή έχει ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια, ενέχοντας τεράστιους κινδύνους για οποιονδήποτε θελήσει να παραβιάσει την ειρηνική τους ζωή).

Και αυτό που φοβόμασταν έγινε! Το βράδυ που πέρασε, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (πολλοί την αποκαλούν πλέν «γκέτο»), σε παράνομο τζαμί που υπάρχει στην συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αριστομένους, κάποιοι άγνωστοι πέταξαν μπιτόνια γεμάτα με βενζίνη στο εσωτερικό του...

Μέσα ήταν πέντε υπήκοοι του Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις καθώς ο χώρος είναι καλυμμένος με χαλιά. Από τους πυκνούς καπνούς υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα. Σώθηκαν από τους πυροσβέστες που έφτασαν εκεί, οι οποίοι φρόντισαν για τη μεταφορά τους με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο "Σωτηρία".
Όπως διαπιστώθηκε και οι πέντε τραυματίστηκαν ελαφρά από τα τζάμια που έσπασαν οι δράστες. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το πρωί αποχώρησαν από το νοσοκομείο.

Στον τόπο της πυρκαγιάς πήγαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, η οποία θεωρεί ότι είναι συνέχεια της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, από πλευράς Μουσουλμάνων, και των επεισοδίων που έγιναν χθες, με αφορμή την καταγγελία Ιρακινού, ότι αστυνομικός του έσκισε έντυπο με απόσπασμα από το Κοράνι.

Η κίνηση των «αγνώστων» έγινε. Βεβαιωθήκαμε, πλέον, πως η Αθήνα είναι κέντρο διέλευσης αλλά κα δράσης πρακτόρων διαφόρων μυστικών υπηρεσιών από διάφορες χώρες. Κάποιοι επθυμούν να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους εναντίον της Ελληνικής Πολιτείας, εναντίον του Ελληνικού λαού. Αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών δεν πέταξαν ένα παπούτσι στην Βουλή, όπως έκαναν χθες μουσουλμάνοι που διαμαρτύρονταν για το «σχισμένο κοράνι»! Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθώντας να κάψουν ένα παράνομο τζαμί, ταυτόχρονα προσπάθησαν να θέσουν εκτός ελέγχου την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας…

Η επίθεση, λοιπόν, των προβοκατόρων δεν έγινε προς το τζαμί, αλλά προς την Ελλάδα και αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν και να σταματήσουν οι αργυρώνυτοι δημοσιογραφούντες, επώνυμοι και ανώνυμοι, γνωστοί και άγνωστοι, να μεταδίδουν την ελαφρότητά τους και το κενό περιεχομένου της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, εντεταλμένοι όντες, σε μία προσπάθεια να παραπλανήσουν τους πολίτες της χώρας και να τους αποκοιμίσουν έτσι ώστε να μην αντιδράσουν στα ανθελληνικά σχέδια που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται πράξη…

Οι προβοκάτορες χτύπησαν και ξεκαθάρισαν τους σκοπούς τους…
Εάν υπάρξει αντίδραση πολιτών, γεγονός που προσωπκά απεύχομαι, τότε, ο Θεός να βάλει το χέρι του…

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_1191.html

"Αλλοδαποί και οικονομική κρίση"

"Η διεθνής οικονομική κρίση, που έχει αρχίσει να επηρεάζει άμεσα και τη χώρα μας, προσδίδει μια πιο καταστροφική διάσταση στο λεγόμενο «μεταναστευτικό ζήτημα».

Ήδη ζούμε μια ολοκληρωτική και πολυεδρική ισοπέδωση από τα εκατομμύρια εισαγόμενων αλλοδαπών, στη συντριπτική τους πλειονότητα από... άκρως καθυστερημένες χώρες, που το πολυεθνικό κεφάλαιο τους έφερε για να διαλύσει τη μαχητική ελληνική εργατική τάξη, να αλλάξει τη σύνθεση του πληθυσμού και να υποτάξει ολοκληρωτικά την ελληνική κοινωνία.

Οι συνέπειες από αυτή την ήδη ζοφερή κατάσταση γίνονται πλέον ακόμα πιο καταστροφικές. Αγγίζουν τα όρια της κοινωνικής φρίκης.

Γιατί, το να υπάρχουν πάνω από δυόμισι εκατομμύρια ξένοι σε μια χώρα (και μάλιστα μικρή) που βυθίζεται στην κρίση, σε μια χώρα με μισοδιαλυμένη παραγωγική βάση, σε μια χώρα στην οποία η ανεργία κάνει θραύση, είναι ολέθριος παραλογισμός.

Μέσα σε αυτές τις κοινωνικά εφιαλτικές συνθήκες γκρεμίζονται και τα παραμύθια των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων), καθώς και των «αριστερών» λακέδων τους ότι δήθεν οι αλλοδαποί κάνουν τις δουλειές που αρνούνται οι Έλληνες και ότι σταδιακά θα αφομοιωθούν από την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Κανείς πια δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η αλλοδαπή εισβολή συμβάλλει καταλυτικά στην ακραία επιδείνωση της κρίσης της ελληνικής οικονομίας. Και εδώ η βασική παράμετρος του ζητήματος είναι τούτο: Οι αλλοδαποί εξάγουν στις χώρες της προέλευσής τους το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους. Πρόκειται για ποσά που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι, αν τα εισέπραττε η ελληνική εργατική τάξη και αν παρέμειναν στη χώρα, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα αρκούσαν για να αναζωογονήσουν την αγορά και να δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Είναι, επίσης, πασίγνωστο ότι όλοι οι ξένοι κάνουν αιματηρές οικονομίες και καταναλώνουν εντός της χώρας μας ό,τι λιγότερο μπορούν, προκειμένου να αυξήσουν τα ποσά που στέλνουν στις χώρες τους.

Το θέμα έχει όμως και πολλές άλλες πτυχές. Καθώς η κρίση εξελίσσεται, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη τρόπο. Αυτή πολλαπλασιαστική αύξηση της ανεργίας κτυπά ιδιαίτερα τα πιο φτωχά και πιο νεαρά στρώματα της εργατικής τάξης, εκεί όπου ο ανταγωνισμός της φτηνής εισαγόμενης εργασίας είναι περισσότερο έντονος. Η κρίση, το κλείσιμο κι άλλων παραγωγικών μονάδων, από τις ελάχιστες που είχαν παραμείνει στη χώρα, οι απολύσεις, η γοργή αύξηση και επέκταση της μαύρης και γκρίζας εργασίας, και δίπλα σε όλα αυτά η ύπαρξη εκατομμυρίων ξένων λαθρομεταναστών, διατεθειμένων να δουλέψουν για όσο-όσο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που οι συνέπειές του αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν με δραματικό τρόπο.

Μια άλλη παράμετρος του προβλήματος είναι ότι η μεγάλη πλειονότητα των ξένων εργατών είναι δραματικά καθυστερημένη σε εργασιακή εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Οι ξένοι είναι ανειδίκευτοι ή ελάχιστα ειδικευμένοι.




Η σχεδιασμένη αλλοδαπή εισβολή αυτές τις ανάγκες ικανοποιούσε. Έτσι το εργατικό δυναμικό της χώρας έπεσε στα χαμηλότατα παραγωγικά και τεχνολογικά επίπεδα. Οι Έλληνες με ιστορική παραγωγική παράδοση, με ειδίκευση, με ιστορικές και αγωνιστικές εμπειρίες αντικαταστάθηκαν από ένα εργατικό δυναμικό χαμηλότατης παραγωγικής ικανότητας και πολιτικά καθυστερημένο και δουλικό.

Σήμερα, όμως, γίνεται όλο και πιο φανερό ότι το ξεπέρασμα της κρίσης προϋποθέτει άμεσα την ανασυγκρότηση των παραγωγικών τομέων της οικονομίας και την αύξηση ενός εργατικού δυναμικού τεχνολογικά ανεπτυγμένου και ειδικευμένου.

Αυτό το εργατικό δυναμικό που έφεραν εδώ οι δουλέμποροι του κεφαλαίου γίνεται απόλυτο εμπόδιο για οποιαδήποτε παραγωγική ανάπτυξη.



δήλωση Καρατζαφέρη για τα επεισοδια των λαθρομεταναστων

«Σεβόμαστε τη θρησκεία τους, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους, να καταλάβουν όμως ότι ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα. Τους καλοδεχτήκαμε και τους συμπεριφερόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν δεν τους αρέσει, οι πόρτες είναι ανοιχτές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στα βίαια επεισόδια.

Έληξε (;) η σημερινή πολιορκία των Αθηνών…

«Τζιχάντ» στην …Καμπούλ της Ομόνοιας! Δεν είναι υπερβολή… Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αθήνα και το Αφγανιστάν. 1000 λαθρομετανάστες με την συνδρομή ανθελληνικών στοιχείων αλλά και το απαραίτητο promotion τηλε-«επαναστατών» μπολσεβίκων, έκαναν την δική τους «εξέγερση».



Για περισσότερες από 3 ώρες το κέντρο της Αθήνας θύμιζε πεδίο μαχών μεταξύ των …οικονομικών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και των περιουσιών Ελλήνων που σε τίποτε δεν φταίνε για να πουλάνε κάποιοι «αντιρατσισμό» από τα ΜΜΕ. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, εδώ και ημέρες κάποιοι πυροδότησαν το κλίμα αρχικά με εκπομπές τύπου «Πρωταγωνιστές» και στην συνέχεια με διάδοση φημών περί σκισίματος ενός Κορανίου από αστυνομικό κατά τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου. Φήμες που σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποδειχθεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το σύνολο των ΜΜΕ να τις υιοθετήσουν για να κάνουν το «κομμάτι» τους και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις σε συνεργασία με τις συμμορίες των λαθρομεταναστών.


Τα σημερινά επεισόδια που ξεκίνησαν από την Ομόνοια, επεκτάθηκαν μέχρι την πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία σε …αμυντική στάση να δέχεται τις πέτρες και τις μολότωφ (που φυσικά δεν έριχναν μόνοι τους οι λαθρομετανάστες). Κλειστή ήταν γύρω στις 5 η οδός Ακαδημίας ενώ αργότερα η Σταδίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας και ομάδες λαθρομεταναστών, κατέβηκαν την Πανεπιστημίου προξενώντας φθορές κυρίως σε στάσεις λεωφορείων αλλά και καταστήματα. Σημειώνεται ότι για το ίδιο γεγονός, ένταση σημειώθηκε σε διαμαρτυρία αλλοδαπών έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Πέμπτης, κατά την οποία Σύριος πέταξε βόμβα μολότοφ εναντίον του τμήματος.


Η άποψή μας παραμένει σταθερή. Κάποιοι επιχειρούν να δοκιμάσουν τις αντοχές των Ελλήνων οι οποίοι παρακολουθούν αβοήθητοι την υποβάθμιση της Πατρίδας μας. Αν όλα αυτά δεν είναι μία γενική πρόβα για «πορτοκαλί επανάσταση» τότε τί είναι; Και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και τον Δεκέμβριο…) έχουμε την απόλυτη στήριξη των ΜΜΕ που φρόντισαν από νωρίς να ρίξουν λάδι στη φωτιά με τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ περί των φτωχών λαθρομεταναστών που …καταπιέζονται στην πατρίδα μας. Για εμάς, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και σε αυτό συμβάλλει τόσο η παρουσία περισσότερων από 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών, όσο και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συνδρομή του ίδιου του «κράτους».


Εγκληματικά στοιχεία λαθρομεταναστών στους δρόμους, ανθέλληνες «αντιρατσιστές» στο κυνήγι της ψήφου και μία Ελλάδα τσαλακωμένη που θέλουν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


πηγη : xryshaygh