Χρήστες OnLine

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Σωστε Την Αθηνα

"Βρέθηκα χθες, ευτυχώς για λίγη ώρα το πρωί, στην Αχαρνών και πραγματικά απογοητεύτηκα με την εξαθλίωση, την υποβάθμιση αλλά το σημαντικότερο όλων, την ολοκληρωτική παράδοση του κέντρου μας σε λαθραίους και μη, αλλοδαπούς κάθε εθνικότητας και διαθέσεων. Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού..., αυτό συμβαίνει όταν είναι λίγοι ανάμεσα σε πολλούς.. έτσι δεν είναι; Τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.. Εμείς είμαστε οι λίγοι.

Εν απουσία του παραμικρού ίχνους πολιτικού σχεδίου από όλους τους για το σοβαρότατο αυτό θέμα, η πόλη αλώνεται καθημερινά από όλους αυτούς.. Κρίμα γιατί παρόλα τα κουσούρια της η Αθήνα, είχε κάτι να πει κάποτε. Τώρα πια αργοπεθαίνει και κανείς δεν νοιάζεται.

Με το που κάνει η αστυνομία προσαγωγές αλλοδαπών για διάφορα αδικήματα, κάποιοι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι συγκεκριμένων αριστερών παρατάξεων αντιρατσιστές -λες και εμείς δηλώσαμε ρατσιστές!- σπεύδουν να απελευθερώσουν τα αδέρφια μας! Αλήθεια όταν συλλαμβάνουν Έλληνες κακοποιούς γιατί δεν κάνουν το ίδιο? Υποκρισία, μεγάλη υποκρισία!

Το αποκορύφωμα -και είναι μόνο η αρχή, ήταν τα χτεσινά.. Υπομονή, σε λιγάκι θα μας τρέχουνε και σε διεθνή δικαστήρια..

Κρίμα και ντροπή σε αυτούς που άφησαν το θέμα να εξελιχθεί έτσι.. Αλλά θα μου πείτε, μήπως μένει και χρόνος να ασχοληθούν οι πολιτικοί μας με κάτι άλλο εκτός απο κλεψιές και μίζες;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου