Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ


θαυμαστε εναν φιλησυχο διαδηλωτη, ακροαριστερο φασιστα δολοφονοι, που σπαει με τις ευλογιες του υπουργου προστασιας του πολιτη.. αυτο ειναι το ξεπουλημενο ανθελληνικο πασοκ... και τα ανικανα ζωα που - προς το παρον - κυβερνανε..

Νέες ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ : SS Μπάτσοι Δικαστές .. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ


Κι η ΟΛΜΕ είναι εκεί για να δώσει μία χείρα βοηθείας στους εγκληματίες και στο βόρβορο που ετοιμάζεται να κάνει την Αθήνα παρανάλωμα για μία ακόμα φορά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει νέα Δεκεμβριανά - Μπορείτε να τα ξανακάψετε αναρχικοί με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ξεπουλημενου Χρυσοχοιδη



Ένας χρόνος από το αυθόρμητο, μαζικό, πανελλαδικό ξέσπασμα της Νεολαίας. Μια εξέγερση εναντίον αυτών που δολοφόνησαν και εναντίον όλων εκείνων που κάνουν τη ζωή των νέων αβίωτη από την αδικία, την ανασφάλεια, τις διακρίσεις και την καταστολή.

Το πολιτικό σύστημα, το οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο προσπάθησε να ακυρώσει στη συνείδηση της κοινωνίας την εξέγερση των νέων, επιχείρησε να συκοφαντήσει τον αγώνα τους αποδίδοντας τους σκοτεινά ελατήρια και προθέσεις. Τους φοβήθηκαν.

Τότε και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε και υποστηρίζει ότι η Νεολαία έχει λόγους που εξεγείρεται, που αγωνίζεται, που διεκδικεί. Ιδιαίτερα σήμερα που οι νέοι και οι νέες είναι τα πρώτα θύματα της χρηματοπιστωτικής κρίσης, είναι εκείνοι που πληρώνουν την οικονομική κρίση με μαζική ανεργία, με μισθούς πείνας των 500 και 600 ευρώ, με εργασιακή ανασφάλεια, με τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από το νεοφιλελεύθερο δικομματικό σύστημα. Υποσχέσεις που ξεχνιούνται μόλις γίνουν κυβέρνηση και αντικαθίστανται από την κρατική καταστολή, την επιτήρηση, την αστυνομική βία. Χθες η ΝΔ. , σήμερα το ΠΑΣΟΚ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγώνες των νέων γιατί οι νέοι έχουν δίκιο. Το κάναμε πέρυσι θα το επαναλάβουμε και φέτος. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου, υποστηρίζουμε την πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου
4/12/2009
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Απόβαση ευρωπαίων αναρχικών στην Αθήνα - Ο SOROS ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ


πηγη

Μήπως για τον βιασμό ευθύνονται και οι… ναζί του Χίτλερ !;!;!;

Προκλητική η Αλ Σάλεχ δήλωσε για τον βιασμό της 27χρονης Ελληνίδας από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια: «…Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες.»

Ακούμε και ζούμε τα άκρως γελοία και τα απίστευτα, ωστόσο τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο υποκριτικό βαθμό, που τα άξια τέκνα της Νέας Τάξης, εκτός από άνεση έχουν και αυτοπεποίθηση, και σε αντίθεση με τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι ασφυκτιούν, μπορούν και λένε ότι να’ ναι ενάντια σε οποιαδήποτε ορθή, ειρηνική και πολιτισμένη βούληση.


Η κυρία Αλ Σαλέχ λοιπόν, αφού δέχθηκε δεκάδες μηνύματα αγανάκτησης και περιφρόνησης, έγραψε το παρακάτω στην προσωπική της ιστοσελίδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΖΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! - Χτυπήματα με σφυρί στο κεφάλι!

Επίθεση δέχτηκαν περιπολίες αστυνομικών από ομάδες αναρχοκομμουνιστών στα Εξάρχεια. Απομόνωσαν δύο αστυνομικούς τους οποίους χτυπήσανε ανελέητα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Σοβαρή κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση του ενός αστυνομικού, που φέρει πολλά τραύματα στο κεφάλι. Οι γιατροί θα ράψουν τα τραύματα που έχει στο κεφάλι και θα προχωρήσουν και σε περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αστυνομικός δέχθηκε από πολλά άτομα χτυπήματα από σιδηρολοστούς και σφυρί στο κεφάλι.

και ο Χρυσοχοιδης, ο προστατης των τρομοκρατων και αλλοδαπων, ξυνει τα αρχιδια του. Στελενει αστυνομικους με εντολες να μην κανουν τπτ και οποιος ακροαριστερων δολοφονος πιανεται.. τον ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ !!

6 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ (ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΟΣΟΣΤΑ'' ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;)

Μια από τις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη ως προς το βαθμό προσβολής των πολιτών της από την ασθένεια της ηπατίτιδας είναι η Αλβανία, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Σέκουλι» των Τιράνων, επικαλούμενη ειδικούς στον τομέα της Υγείας.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας, οι 6 στους 100 Αλβανούς (320.000-480.000 πολίτες) είναι χρόνιοι φορείς της ηπατίτιδας Β, ενώ το 1% του πληθυσμού πάσχει από ηπατίτιδα τύπου C.

πηγή:kathimerini.gr

ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ!


ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ...

Στην Ελβετία τα απαγορεύουν στην Κέρκυρα τα επιδοτούν! Προσευχή για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν περίπου 100 Μουσουλμάνοι του νησιού στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.

Στο χώρο που τους παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας που εξέφρασαν βέβαια την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους καθώς πρόκειται όπως δήλωσαν για μια μεγάλη επιτυχία της Μουσουλμανικής κοινότητας. Για το λόγο αυτό άλλωστε προσκάλεσαν και τον Ιμάμη τους Μ.Εμιράμ. Μετά την πρώτη κιόλας φορά, ζητούν τώρα να γίνει θεσμός.

Όπως δηλώνουν τώρα οι Μουσουλμάνοι σύντομα έχουν κι άλλη παρόμοια γιορτή, και μετά την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία αξιώνουν να μονιμοποιήσουν το αίτημα τους και να παγειώσουν θεσμικά την χρήση του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας ώς χώρο προσευχής τουλάχιστον για δύο φορές το χρόνο!!!

Οι Μουσουλμάνοι τις Κέρκυρας βέβαια δεν σταματούν εκεί αφού όπως δηλώνουν ότι ζητούν να τους παραχωρηθεί ένας χώρος για την καθημερινή τους προσευχή... Δεν τους φτάνει δηλαδή το σπίτι τους... Απαιτούν και δικό τους τζαμί. Καί είναι μόνο 100 άτομα... Να τους χιλιάσετε θέλετε...;;;; Προφανώς λοιπόν η τοπική αρχή εκεί στην Κέρκυρα παραχωρώντας το Δημοτικό Θέατρο του νησιού για χρήση τζαμί, επιδιώκει να προσκαλέσει στο νησί περισσότερους Μουσουλμάνους μετανάστες.

Δείτε το βίντεο στο http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/blog-post_04.html

πηγη

Μετέφεραν δεκάδες μπουκάλια και μπιτόνια στο Πολυτεχνείο


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

"ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ...

ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

σχολιο : τα φιλαρακια του Χρυσοχοιδη εξοπλιζονται.. ετοιμαζονται να καταστρεψουν περιουσιες με τις ευλογιες του πασοκ και λοιπων ανθελληνων. Η αστυνομια εχει καταντησει "κοτα των δρομων" με τις εντολες του ανικανου Χρυσοχοιδη.... η αστυνομια αντι να ελεγχει τους χωρους εξω απο το πολυτεχνειο για να μην περνανε δεκαδες μπιτονια με βενζινη.. κανει τα στραβα ματια σε αντιεξουσιαστες/τρομοκρατες και αλλοδαπους βιαστες.

αυτη ειναι η ελλαδα του πασοκ.. ο ελληνας να πα να γαμηθει. στηστε κωλο σε τρομοκρατες και λαθραιους.


ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙΣ την ασφαλεια σου και την περιουσια σου οπως μπορεις.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.